ludkovia ako casto mate sex so svojim partnerom? Postacuje vam to? Alebo lepsie povedane ako casto by ste si ho priali mat?
Strana 1 z 1
Ako často máte sex?
Napísal 24 August 2010 - 07:17
par krat za tyzden ... obcas na to proste nie je cas a chut, niekedy aj viac krat denne
kazdy to ma asi individualne
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
Napísal 24 August 2010 - 22:41
ako casto? tak casto ako sa da. niekedy raz za tyzden, inokedy trikrat do dna. vsetko zalezi od casu, nalady a vycerpanosti jednotlivca. ale tak byt vo vztahu a nemat sex cely mesiac nieje tiez prave najlepsie, asi natom nieco bude ak dotycny nema nejaky zdravotne problemy. ja ho mam najradsej vtedy ked nanho mam chut, akurat ze moja priatelka je vtedy uz par hodin v spanku
:D:D
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
Napísal 27 August 2010 - 21:00
podla moznosti aspon denne. Ale v poslednom case je to kvoli robote len dvakrat do mesiaca. To je sice malo ale potom sa to vynahradi.
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Napísal 29 April 2011 - 14:41
Väčšinou na začiatku dňa čiže ráno keď predrapím oči
alebo také milé ukončenie dňa keď mám chuť ešte na niečo lahodné
ale v chladničke to nenájdem
Takže niekoľkokrát do týždňa..ale keby bol čas bolo by to pre mňa najideálnejšie každý deň. Nuž nie vždy nám to s partnerom vychádza..nezúfame..ono si to vynahradíme cez víkendy..
ale v chladničke to nenájdem
Takže niekoľkokrát do týždňa..ale keby bol čas bolo by to pre mňa najideálnejšie každý deň. Nuž nie vždy nám to s partnerom vychádza..nezúfame..ono si to vynahradíme cez víkendy..
Napísal 30 April 2011 - 14:12
Tak tak.. Keď je čas, tak strávime v posteli pol dňa (ak nie celý).. optimálne by to bolo aspoň raz denne, ale je ťažké to reálne zvládnuť. Zvláda sa tak 2x za týždeň.. záleží od času..
Nezmysel je, keď robíme rovnaké veci stále dookola a zakaždým očakávame iné výsledky.:yawn:
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať