potrebujem poradit ohladne lasky.mala som priatela,ktoreho som lubila velmi a mam s nim dieta.rozisli sme sa hlavne kvoli rodinam.mna jeho rodicia nemuseli a a ni moja mama a surodenci jeho.zili sme sice u nas,ale nastali hadky medzi nami,lebo ked sme nieco riesili,tak vzdy sa nam do toho niekto staral.potom raz mi vynadal a mama to pocula,tak ho vyhodila a on isiel domov byvat.chvilu sme spolu neboli,ale potom sme sa zacali znovu stretavat.my sme s tej istej obce.ale ked sme sa stretavali len vonku,tak to nebolo ono.bol by to zivot o nicom,tak sme sa rozisli.moja rodina spravila s neho toho najhorsieho,ked ma s nim videli,tak mi nadavali,lenze mna to bolelo.potom som to riesila,ze som aj zacala popijat.boli sem tam aj facky,ktore som si niekedy od byvaleho zasluzila a niekedy nie.potom som prestalapopijat na jeden cas som odisla prec.pretoze sa to nedalo zniest.potom som sa vratila a nasi stale chceli,aby som si niekoho nasla,ale ja som nechcela.ale nakoniec som sa dala dokopy s jednym chalanom,ktoreho poznam od detsva.sme teraz spolu.a on je ku mne mili lubi ma spravil by pre mna vsetko,ma rad aj malu,to je pre mna prve na co pozeram.ale ja neviem co mam robit,pretoze ja k nemu necitim to co by som mala.neviem co mam robit,myslim stale na byvaleho,este k tomu ho aj vydavam aj ked ide za malou.neviem naozaj co mam robit ci ho este stale lubim.pretoze nemozem na nho zabudnut mala mi ho tiez pripomina zo vsetkym,myslim na nho pri novom partnerovi.dokonca pri tom novom som ako kamen aj sam mi to povedal.nechcem mat s nim ani sex.poradte mi co mam robit prosíííííím.
Strana 1 z 1
potrebujem radu laska
Napísal 28 August 2010 - 20:50
ahojcek,
v prvom rade ti chcem povedat, ze ziadna zena si nezasluzi facku a nie je ziaden dovod na facku nikdy, jedna psychoska vtelke minule vravela, ze ak sa muz tvrdi ze ho zena vyprovokovala a da jej preto facku preco neda facku svojmu sefovi, a kolko krat ho nastve prave on?
chapes asi co chcem povedat.
na druhej strane, viem co je to ked sa ti vsetci miesaju do rodiny, najlepsie je ak mlada rodina byva sama. aôe úrava laska prekona vsetko, mi mame tiez problemi kvoli rodicom,ale aj teraz mi priatel volal, siel s dcerou na vylet a tvrdil ze citi uzkost a ze mu chybam a ez to potreboval vediet.
chystame sa spolu byvat sami, dala by som zato cokolvek.
on ak ti uz neprejavuje lasku a nevola ze mu chybas asi ta nelubi a mozno ti tym urobil aj sluzbu ked je nasilny, zasluzis si lepsieho, aj ked to nieje tvoj terajsi priatel nezufaj, daj mu sancu ako kamaratovi, aj prostrednictvom toho sa mozes o sebe vela naucit. a hladat toho praveho mozes stale mas dost casu, ak nie tak to neries pride to mozno prave vtedy ked uz budes zmierena s tym, ze nikoho nepotrebujes.
prajem ti vela lasky a odvahy
v prvom rade ti chcem povedat, ze ziadna zena si nezasluzi facku a nie je ziaden dovod na facku nikdy, jedna psychoska vtelke minule vravela, ze ak sa muz tvrdi ze ho zena vyprovokovala a da jej preto facku preco neda facku svojmu sefovi, a kolko krat ho nastve prave on?
chapes asi co chcem povedat.
na druhej strane, viem co je to ked sa ti vsetci miesaju do rodiny, najlepsie je ak mlada rodina byva sama. aôe úrava laska prekona vsetko, mi mame tiez problemi kvoli rodicom,ale aj teraz mi priatel volal, siel s dcerou na vylet a tvrdil ze citi uzkost a ze mu chybam a ez to potreboval vediet.
chystame sa spolu byvat sami, dala by som zato cokolvek.
on ak ti uz neprejavuje lasku a nevola ze mu chybas asi ta nelubi a mozno ti tym urobil aj sluzbu ked je nasilny, zasluzis si lepsieho, aj ked to nieje tvoj terajsi priatel nezufaj, daj mu sancu ako kamaratovi, aj prostrednictvom toho sa mozes o sebe vela naucit. a hladat toho praveho mozes stale mas dost casu, ak nie tak to neries pride to mozno prave vtedy ked uz budes zmierena s tym, ze nikoho nepotrebujes.
prajem ti vela lasky a odvahy
Napísal 03 September 2010 - 21:31
NENCA, zamysli sa v tme a v uplnej samote nad svojim minulym zivotom. Nie my, ale ty sama si tak das odpoved. Uvaz si co chces - muza, ktory ta ma rad a aj tvoju dceru. Dokazes mat takeho muza rada, alebo chces -"neviem co chcem?" Ktoremu z tvojich dvoch muzov mame ublizit MY - citatelia ? Nie, nie - len ty sama mas tu odpoved v sebe a len ty vies, ktori z nich je viac pripraveny na zivot s tebou... ------- Poradim iba to, co tiez vies - urob vsetko pre to, aby ste mali vlastnu domacnost. ---------
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať