Strana 1 z 1
Viete mi tu aj poradit?
Napísal 24 August 2010 - 19:51
bude to dlhe! No stalo sa mi to prvykrat, dovtedy som za to ludi odcudzovala, ale co uz.. Proste som v jeden vecer vonku niekoho spoznala, velmi sme si rozumeli, rozpravali sme sa a nakolko podnik uz koncil, museli sme ist.. Spontanne mi povedal ved mozme k nemu, ale potom aj zavahal ci dobre spravil ze ma zavolal (jasne ze ja som vahala viac).. Tak ale alkohol robi svoje tak sme sli k nemu, kde sme sa este dlho ropravali ale nakoniec sme sli spat no a pokracovat nemusim co bolo dalej.. Ked sme sa rano zobudili, bolo nam zle (z alkoholu) a malo sme komunikovali, co si myslim ze je normalka po takejto noci.. Boli sme ako taky pohadany mladomanzelia na cele s mojim autistickym poopicnym spravanim.. Zobral ma na ranajky, domov a to bolo vsetko. Zistila som si co to o nom na nete (kedze som zapocula jeho cele meno tak to nebol problem) ale on o mne nevie takmer nic konkretne, iba meno.. Som si povedala ked sa mame stretnut tak sa este stretneme, ale velmi ma laka mu nieco napisat (na internete, lebo cisla sme si akosi neboli schopni vymenit).. Tak neviem ci nebudem vyzerat ako nejaka uboha pipka ktora je z neho hotova, ale mne sa len jednoducho zdal byt velmi v pohode po kazdej podotykam KAZDEJ (s cim som bola prekvapena) stranke len akosi sme to dosrali tou nocnou (postelnou cinnostou, ktora bola jedna z najlepsich aku som mala)..a kedze sa mi take nieco este nestalo, neviem co mam robit. :-/
Napísal 24 August 2010 - 20:17
Ak chces aby s takej "nahodnej" znamosti nieco bolo tak preco nie ? Len si treba uvedomit do coho sa ide. On sa ti zdal v phode v kazdom smere, to ale z jedneho vecera nemozes vediet dopredu kedze my chlapy sa snazime o co najlepsi prvy dojem - hlavne u baby ktoru sme stretli pred par minutami a paci sa nam.
Nuz, vyzera to tak ze tvoj "nahodny" teraz nevie ako sa ma zachovat. Neni si isty ci si nechcela len "jednorazovku" a tak je pochopitelne ze sa neozyva. Skoda ze ste vtedy rano malo komunikovali, stacilo vtedy povedat jasne ze sa ti paci a chcela by si ho este vidiet a bolo by. Tak ti teraz neostava nic len ho oslovit cez internet kedze si na tahu ty ! Na tahu si preto, lebo v podstate on teraz akoby cakal na tvoju reakciu. Neozves sa, jedna noc a koniec. Ozves sa, yupi pacim sa jej !
Tak smelo do toho, ale tak ci onak to je riziko sa takto s neznamym clovekom zblizit za jednu noc.
Nuz, vyzera to tak ze tvoj "nahodny" teraz nevie ako sa ma zachovat. Neni si isty ci si nechcela len "jednorazovku" a tak je pochopitelne ze sa neozyva. Skoda ze ste vtedy rano malo komunikovali, stacilo vtedy povedat jasne ze sa ti paci a chcela by si ho este vidiet a bolo by. Tak ti teraz neostava nic len ho oslovit cez internet kedze si na tahu ty ! Na tahu si preto, lebo v podstate on teraz akoby cakal na tvoju reakciu. Neozves sa, jedna noc a koniec. Ozves sa, yupi pacim sa jej !
Tak smelo do toho, ale tak ci onak to je riziko sa takto s neznamym clovekom zblizit za jednu noc.
Napísal 24 August 2010 - 21:08
chod do toho, nemas co stratit...bud to vyjde, alebo si povies "co uz nevyslo to:)", ale i napriek tomu ta ziadne trapenie necaka a v podstate z toho mozes pripadne len ziskat partnera a nikoho nestratit, ked to nevyjde...
Pre svet si možno len jednou osobou, ale pre jedného človeka možeš byť celučičkým svetom!!!
Napísal 24 August 2010 - 22:09
..a my baby si zas stale hovorime, ze sice muz vyzera byt v pohode aj na tretom stvrtom rande, ale stale v nom bude nieco zradne a preto mu never, len malokedy to vychadza a v mojom priprade sa u chlapa zrada vzdy nasla ale na druhej strane si vzdy hovorim klasicku frazu z americkych filmov, co ak prave tento bude v pohode a nieco v nom bude.. len som az moc hrda na to, aby som robila ja prve kroky, nehovorim ze som to neskusila, ale vzdy som dostala viacmenej negativnu odpoved, tak preto sa tomu tak stranim.. a plus este ked ho nepoznam, teda poznam len jeho meno a spomenula som si aj na priezvisko a dalej google dopomohlo, tym viac mi je to proti srsti v takomto pripade niekoho kontaktovat a este k tomu je to chlap.. tak ale co uz, nic za to v podstate nedam, mozno mensi trapas a klesne mi ego ale myslim ze to prezijem.. dakujem za radu
Napísal 25 August 2010 - 12:56
Presne ako pise kubik a ostatni tu, nemas co stratit, v najhorsom "trapas" a "klesne ego", ale to nie je take zle.
S netuctovostou sa nemusis trapit, napis normalne vety, ktore vystihuju, co chces povedat. Staci ak to bude zenske, mile a nevnucujuce
S netuctovostou sa nemusis trapit, napis normalne vety, ktore vystihuju, co chces povedat. Staci ak to bude zenske, mile a nevnucujuce
Germaniawerks®
Napísal 29 August 2010 - 21:29
Lyžička, on 24 August 2010 - 22:09, said:
..a my baby si zas stale hovorime, ze sice muz vyzera byt v pohode aj na tretom stvrtom rande, ale stale v nom bude nieco zradne a preto mu never, len malokedy to vychadza a v mojom priprade sa u chlapa zrada vzdy nasla ale na druhej strane si vzdy hovorim klasicku frazu z americkych filmov, co ak prave tento bude v pohode a nieco v nom bude.. len som az moc hrda na to, aby som robila ja prve kroky, nehovorim ze som to neskusila, ale vzdy som dostala viacmenej negativnu odpoved, tak preto sa tomu tak stranim.. a plus este ked ho nepoznam, teda poznam len jeho meno a spomenula som si aj na priezvisko a dalej google dopomohlo, tym viac mi je to proti srsti v takomto pripade niekoho kontaktovat a este k tomu je to chlap.. tak ale co uz, nic za to v podstate nedam, mozno mensi trapas a klesne mi ego ale myslim ze to prezijem.. dakujem za radu 
Mna osobne by teda celkom potesilo keby mi niekto len tak napise a ozve sa.
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať