Mam priatela, som sním už vyše pol roka, mame sa radi, klape nam to...ked sme spolu,mám nanho stale chuť, najradsšej by som sa snim stále bozkavala, kladkala a tak, ked som snim tak stale myslim na sex,, je to normálne?
Strana 1 z 1
Co mám robiť?
Napísal 30 August 2010 - 12:39
hehe, a stazujes sa? dufam, ze vam to takto vydrzi este pekne dlho
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
Napísal 01 September 2010 - 12:55
rachel, on 29 August 2010 - 22:14, said:
Mam priatela, som sním už vyše pol roka, mame sa radi, klape nam to...ked sme spolu,mám nanho stale chuť, najradsšej by som sa snim stále bozkavala, kladkala a tak, ked som snim tak stale myslim na sex,, je to normálne?
Tvoj chalan v tebe vzbudil silnu pritazlivost takze je normalne ze po nom tuzis. Aby som to zhrnul, ano je to normalne - nie si uchylacka alebo nieco take ! Len si daj pozor aby si neotehotnela a vsetko bude ok o/
vidla777, on 01 September 2010 - 09:32, said:
Ja mam tiez jeden problem,mam priatelku uz 2a pol roka a v poslednom case stale odmieta sex a vsetko co je stym spojene aj napriek tomu ze niesme sexualne stale spolu.Ako to je mozne????
Ak odmieta sex tak to nie je dobre znamenie. Moze to byt nieco trivialne ako unava s prace ci nizky sexualny apetit, v najhorsiom pripade je mozne ze nieco zavazne skryva, mozno neveru alebo ochabnutie citov voci tebe. Toto musis skontrolovat kamo.
Napísal 09 September 2010 - 21:14
rachel, ak to tak citis po polroku, je to normalne, normalne to je aj p x rokoch, ak to tak aj on citi a nic nepredstiera, je mozne, ze je to ten pravy, ale netreba sa vsak unahlit, najprv som myslel, ze si v tom nejaka zabka, ale dalej pyses, ze si mala uz viac vztahov.
Napísal 15 May 2011 - 01:32
Mám na Vás takúto otázku mal som s priateľkou sex a použili sme pri tom ochranu(kondóm), len pri akte som cítil akési štipnutie na špičke žaluda a keď sme to dokončili a dal si dole kondom mal som pocit,že na špičke žaluďa som mal ,,kvapku lásky,, je možne,že keď som deň predtým ejakuoval a následne pred sexom som bol ešte na Wc,že ta ,,kvapka lásky,, neobsahovala spermie podotýkam mal som ten pocit už keď pri sexe,že som ako keby vytiekol ale určite som sa neurobil lebo potom ma dokončila rukou..za skorú odpoveď vopred ďakujem...
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať