Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Poprosil by som radu - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Poprosil by som radu Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   nala Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 2
  • Dátum registrácie: 01-September 10

Napísal 01 September 2010 - 01:22

Dakujem ti. Pravdupovediac je koniec. Nie je to urcite pre nas oboch lahke, ale urcite sa stym nejak vyrovnam.
1

#2 Užívateľ je offline   romaniko Icon

• Skúsený člen
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 168
  • Dátum registrácie: 21-May 10
  • Bydliskonove mesto n. vahom

Napísal 02 September 2010 - 19:29

Nala - vsetko mi to dava zmysel v tom kontexte, ze v skutocnosti si k nej ani ty sam uz dlhsiu dobu nic necitil. To, ze s niekym stravila par dni a priznala sa k bozkom, bola pomerne vhodna zamienka k tomu, aby si zo vztahu odisiel. Ak by ti na vztahu velmi zalezalo, urcite by si to tak jednoducho nevzdal... Milujuceho cloveka par bozkov nepolozi, aj ked na druhej strane je to dovod k tomu, aby ste si urcili pravidla vztahu a ujasnili svoje pocity navzajom. Ak ju mas stale rad, postav sa k tomu ako zrely muz a vyjasnite si minulost a povedzte vzajomne ano, alebo nie vasmu vztahu. Tu vobec nejde o to, koho to rani, ci kto bude vyzerat ako vinnik !!! Jedna sa o velmi vaznu vec a prave tu ma mat pravda, uprimnost a pochopenie prednost pred vsetkym ostatnym... Bud pokojnym a rozvaznym muzom - povedz svojmu dievcatu otvorene o svojich citoch a pocitoch. Rovnako si pokojne a s rozvahou vypocuj aj jej postoj k tebe. Nedovol, aby cokolvek zastrelo, ci ovplyvnilo PRAVDU = vase vzajomne city. Ak medzi vami laska je, zober to do uvahy rovnako vazne, ako ked si poviete, ze uz lasky niet. -------!!! ...a je jedno, kto uz lasku neciti...!!! -------- zodpovednost za vas pripadny rozchod nesiete aj tak VY OBAJA......lebo na laske uz ani jednemu z vas nezalezi - a ani jednemu na druhom... Inak - za rozchod si zodpovedny aj ty - nemas ziadny vazny dovod k rozchodu... / ..iba ak si ju prestal mat skutocne rad - a to sa nestalo po jej dovolenke.../
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov