Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Facebook fotka? - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Facebook fotka? Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Petra Zufala Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 18
  • Dátum registrácie: 15-December 08

Napísal 03 September 2010 - 19:22

Caute...s expriatelom som sa rozisla pred viac ako dvoma rokmi, teraz mam noveho super priatela. Bohuzial toto sa tyka toho ex, lebo mam taky mensi problem. S ex som si dost vytrpela, nie ze by bol zly, ale zaujimalo ho len gamblovanie a vobec nie ja. Kupili sme spolu byt, chcel ho odomna po rozchode odkupit, tak som mu dala 2roky na splatenie. Ma mi splatit len to, co som do toho vlozila. Nic viac. Ale aj s tym je nespokojny, mal pocit ze by mi mal zaplatit menej, lebo sak ja som ho nechala a on ma teraz byt splacat sam [tak to ale on chcel a mimochodom keby neprehral 30000eur tak by sme spolu mozno este boli]. Avsak nedavno som si medzi jeho facebook fotkami nasla jednu [ja nie som jeho priatelka na facebooku ale aj tak som si to pozrela] kde som ja a fotka je oramovana dolarovymi bankovami [akoze funny efekt]. Velmi ma to zarazilo a odvtedy na to neviem prestat mysliet. Fotky vidi strasne vela ludi ktori ma poznaju a neviem co tym chcel povedat. Bud to, ze idem po peniazoch [moj novy priatel je American, ktory nie je ziadny bohac, ale moznoze ex si to mysli..neviem], alebo je nahnevany, ze mi musi vyplatit za byt to, co som do toho vlozila a nie menej. Pripadam si ako hlupana, lebo ja pracujem aj studujem 7dni v tyzdni, nikdy mi nikto peniaze nedal, moj novy priatel ma urcite nesponzoruje. A ak by ho nahneval ten byt tak sa mi kazdy smeje, ze som hlupa, lebo som na byte hrozne prerobila, kedze budem musiet eura za byt menit spat na menu kde zijem, na byte iba prerobim. Nerozumiem preco mu tak zalezi ma ponizit pred ludmi, ked uz spolu nie sme dva roky a on ma novu priatelku. V podstate medzi jeho priatelmi nie je nikto, na kom by mi extra zalezalo a moje ozajstne kamosky to vobec nezaujima, ale aj tak ma to mrzi.
0

#2 Užívateľ je offline   romaniko Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 168
  • Dátum registrácie: 21-May 10
  • Bydliskonove mesto n. vahom

Napísal 03 September 2010 - 20:41

PETRA nebud ZUFALA ... mne sa jeho napad s foto dokonca paci. Ak zoberiem do uvahy fakt, ze svojim "dielom" zacal vlastne peniaze k tebe pritahovat, mala by si sa usmiat a podakovat mu... Ludia, ktori ta poznaju vedia o co ide a ostatni ludia sa na to mozu pozerat podobne ako ja :-} Jednu vec by som ti vsak predsa len doporucil - je viditelne, ze sa ta takato detinska vec od tvojho Ex dotkla... - mala by si popracovat na svojej osobnosti a stat sa clovekom, ktoreho taketo veci nerozhadzu a dokazu sa na to pozerat s rozvahou a nadhladom. Inak to nielen mne moze pripadat od teba ako reakcia "rozmaznaneho decka"... Osobne ta velmi dobre chapem, - Ex mal v umysle poskodit pohlad okolia na tvoju osobu. ------ Ak mas zaujem "vyrast" - nauc sa verit si a neponizovat sa zbytocnym pohorsovanim sa nad ubohymi pokusmi o znevazenie tvojej osoby. Skus sa na jeho cin pozriet majimi ocami - nezda sa ti to nakoniec vesele ? ------
0

#3 Užívateľ je offline   Petra Zufala Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 18
  • Dátum registrácie: 15-December 08

Napísal 03 September 2010 - 21:55

Zobraziť článokromaniko, on 03 September 2010 - 21:41, said:

PETRA nebud ZUFALA ... mne sa jeho napad s foto dokonca paci. Ak zoberiem do uvahy fakt, ze svojim "dielom" zacal vlastne peniaze k tebe pritahovat, mala by si sa usmiat a podakovat mu... Ludia, ktori ta poznaju vedia o co ide a ostatni ludia sa na to mozu pozerat podobne ako ja :-} Jednu vec by som ti vsak predsa len doporucil - je viditelne, ze sa ta takato detinska vec od tvojho Ex dotkla... - mala by si popracovat na svojej osobnosti a stat sa clovekom, ktoreho taketo veci nerozhadzu a dokazu sa na to pozerat s rozvahou a nadhladom. Inak to nielen mne moze pripadat od teba ako reakcia "rozmaznaneho decka"... Osobne ta velmi dobre chapem, - Ex mal v umysle poskodit pohlad okolia na tvoju osobu. ------ Ak mas zaujem "vyrast" - nauc sa verit si a neponizovat sa zbytocnym pohorsovanim sa nad ubohymi pokusmi o znevazenie tvojej osoby. Skus sa na jeho cin pozriet majimi ocami - nezda sa ti to nakoniec vesele ? ------

HAHA dakujem, myslim, ze mas uplnu pravdu, a k tomu co si napisal, ze svojim dielom ku mne zacal pritahovat peniaze. Ja verim v Secret, ku ktoremu patri aj Vision Board [nie som si ista ci vies co myslim] a je pravda, ze v poslednej dobe sa mi velmi dari, takze mozno tou fotkou ku mne ozaj tie peniaze pritiahol. Otvoril si mi oci, ja sa prilis trapim nad tym, co si ostatni o mne pomyslia, kaslem na to, ja viem, aka som:}
0

#4 Užívateľ je offline   romaniko Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 168
  • Dátum registrácie: 21-May 10
  • Bydliskonove mesto n. vahom

Napísal 04 September 2010 - 12:48

Ahoj Petra, velmi dobre si pochopila co som ti chcel povedat. Som rad, ze si sa usmiala a zmenila pohlad na plytke veci, ktore sa nam obcas "pripletu" do cesty zivota. Spominane diela mam precitane, - no aspon vies presne co som mal na mysli... Co sa zda byt zle, nakoniec ani zle byt vobec nemusi. Skus mat v zivote vzdy rozvazny postoj a zachovavaj nadhlad - ziskas ovela viac. Tesim sa s tebou - vela stastia, Petra .../Zufala?/
0

#5 Užívateľ je offline   Radek_KE Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Článkov: 19
  • Dátum registrácie: 16-November 10
  • BydliskoKošice

Napísal 17 November 2010 - 04:27

Secret je zaujimava informacia :) Petra super!
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov