Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Ako zaujat dievča ?? - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

• (2 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Ako zaujat dievča ?? prečo blbec zbalí pekne dievča skor než normalny chalan ?? Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Spongebob Icon

• Pokročilý člen
  • PIPPIPPIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 55
  • Dátum registrácie: 16-August 10

Napísal 08 September 2010 - 22:36

chcel by som dake rady o tom ako zaujat uplne cudzie dievča....v dnešnej dobe je ťažke sa len tak dakej prihovoriť bez toho aby vas hned nezačala pokaldať za dakeho uchyla. Dievčata sa stažuju že sa im furt prihovaraju len pripití blbci no ked sa im prihovorí dakto normalní tak ho aj tak hned odpalkuju preč. namyslení blbci nemavaju tremu len sa pred babou hraju na majstrov sveta...a dakedy im to aj výjde a zbalia skvelu holku. Ale napr. ja sa nedokážem hrat na dakeho debila no ked sa chcem dakej prihovoriť tak hned chytim tremu aj napriek tomu že sa snažím hovoriť si že o nič nejde ...
0

#2 Užívateľ je offline   Belphegor Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 292
  • Dátum registrácie: 09-January 09

Napísal 09 September 2010 - 08:30

mozno sa najlepsie prihovorit nejakej ktora po Tebe hadze ocko ;) vies asi sa netreba prihovarat nejakej namyslenej babe :) alebo babe co ma chalana :) treba skusat aj s tym ze mozno urobis zo seba debila :) fakt najlepsie ked sa bude po Tebe nejaka zenska pozerat;) ale tu by mali na Tvoju temu odpovedat hlavne baby
0

#3 Užívateľ je offline   romaniko Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 168
  • Dátum registrácie: 21-May 10
  • Bydliskonove mesto n. vahom

Napísal 09 September 2010 - 20:19

BOBE - a ide o niečo, keď sa nejakej dievčine prihovoríš ? Som si istý že okrem pokusu o konverzáciu nejde naozaj o nič. Skús si každý deň opakovať - o nič nejde...o nič nejde... Každé normálne a sebavedomé dievča to vie tiež. .... o nič nejde ... o nič nejde... A ak pôjde ? - no konečne aj o niečo ide, nebude nuda...
0

#4 Užívateľ je offline   Germaniawerks Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 82
  • Dátum registrácie: 08-January 09

Napísal 09 September 2010 - 21:34

Podla mna tento problem - ako zaujat dievca, aby ta "neodpalkovala" - sa odvija od v realnom zivote statisticky pomerne dost vzacneho javu, ked su si dvaja ludia sucasne sympaticki. Ak sa ti vidi, ze na teba dievcata malo reaguju pri tvojich pokusoch, resp. ta odmietaju - predstav si, kolke zo zien, na ktore denne natrafis, sa ti nepacia a ako by si sa asi spraval, keby polovica z nich naraz prejavovala nejake aktivity smerom k tebe.

Dievcata, o ktore sa zaujimas ty, si si vybral, ale ony si teba nevybrali, ty si k nim len dokvitol :D No pravdepodobnost, ze len tak z nicoho nic na teba zareaguju, je prosto prilis mala. To je problem, ktory by si mali uvedomit vsetci, ktori sa usiluju si tymto sposobom dopomoct k zoznameniu.

Ako vravi Belphegor, lepsie je najprv si vsimat signaly, ktore nejaka smerom k tebe vysle, a v pripade, ze sa zase ona paci tebe, tak az nato sa k nej vypravit.
Germaniawerks®
1

#5 Užívateľ je offline   Spongebob Icon

• Pokročilý člen
  • PIPPIPPIP

Napísal 09 September 2010 - 22:32

Zobraziť článokGermaniawerks, on 09 September 2010 - 21:34, said:

Podla mna tento problem - ako zaujat dievca, aby ta "neodpalkovala" - sa odvija od v realnom zivote statisticky pomerne dost vzacneho javu, ked su si dvaja ludia sucasne sympaticki. Ak sa ti vidi, ze na teba dievcata malo reaguju pri tvojich pokusoch, resp. ta odmietaju - predstav si, kolke zo zien, na ktore denne natrafis, sa ti nepacia a ako by si sa asi spraval, keby polovica z nich naraz prejavovala nejake aktivity smerom k tebe.

Dievcata, o ktore sa zaujimas ty, si si vybral, ale ony si teba nevybrali, ty si k nim len dokvitol :D No pravdepodobnost, ze len tak z nicoho nic na teba zareaguju, je prosto prilis mala. To je problem, ktory by si mali uvedomit vsetci, ktori sa usiluju si tymto sposobom dopomoct k zoznameniu.

Ako vravi Belphegor, lepsie je najprv si vsimat signaly, ktore nejaka smerom k tebe vysle, a v pripade, ze sa zase ona paci tebe, tak az nato sa k nej vypravit.

tuto istu vec som si vravel aj ja :D...ak by so mto zobral z opačnej strany tiež by mi vadilo ak by ma balilo dievča ktoré mi neni sympatické. S jedním kamarátom som mal na tuto temu zaujimavu debatu. Podla neho priemerný chalan može zbaliť ktorékolvek dievča, okamžite som ho odbil s tým, že chalana určite nemože zbaliť ktorekolvek dievča, no podla neho u báb je to uplne ine ako u chalanov :D chalan može dievča okuzliť nielen svojim výzorom, pokial je dostatočne sebavedomí,vtipný a pozorný má šancu...
0

#6 Užívateľ je offline   luki24 Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Článkov: 18
  • Dátum registrácie: 13-July 10

Napísal 10 September 2010 - 04:09

a k tým signálom no tiež je to také:)niektoré sú proste len kokety a cú sa nejako silou mocou zabaviť:D neraz som sa s tým stretol,nie som síce najkrajší,ale baby si ma všimnú na ulici niekedy sa i otočia:D ale minulé má v KE v električke skutočne jedna dorazila.Jedno dievča neviem,že o čo jej išlo,ale stúhalo srandovné grimasy na mňa a napokon niečo naznačovalo,aby som si k nej prisadol,pre srandu čokoľvek a tak som si prisadol,čo už no,ale ona vstala a išla niekam inam:Dtypická hrdinka:)
0

#7 Užívateľ je offline   Spongebob Icon

• Pokročilý člen
  • PIPPIPPIP

Napísal 10 September 2010 - 14:22

Zobraziť článokluki24, on 10 September 2010 - 04:09, said:

a k tým signálom no tiež je to také:)niektoré sú proste len kokety a cú sa nejako silou mocou zabaviť:D neraz som sa s tým stretol,nie som síce najkrajší,ale baby si ma všimnú na ulici niekedy sa i otočia:D ale minulé má v KE v električke skutočne jedna dorazila.Jedno dievča neviem,že o čo jej išlo,ale stúhalo srandovné grimasy na mňa a napokon niečo naznačovalo,aby som si k nej prisadol,pre srandu čokoľvek a tak som si prisadol,čo už no,ale ona vstala a išla niekam inam:Dtypická hrdinka:)

na taketo dementné odmietnutie mám pripravenu len jednu vetu : Tak bud zdravá a zabudnutá :D
0

#8 Užívateľ je offline   penelopa Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 61
  • Dátum registrácie: 06-July 08

Napísal 12 September 2010 - 17:54

Mozno preto ti blbci skor ziskaju dievcata, lebo ti blbci im skor ukazu, ze po nich idu a neboja sa niekam ich pozvat. Darmo moze byt niekto normalny, skvely chlapec, ak ju iba ticho pozoruje a ani sa jej neprihovori.
0

#9 Užívateľ je offline   (Maxo) Icon

• Pokročilý člen
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 89
  • Dátum registrácie: 03-August 10

Napísal 12 September 2010 - 19:26

Zobraziť článokpenelopa, on 12 September 2010 - 17:54, said:

Mozno preto ti blbci skor ziskaju dievcata, lebo ti blbci im skor ukazu, ze po nich idu a neboja sa niekam ich pozvat. Darmo moze byt niekto normalny, skvely chlapec, ak ju iba ticho pozoruje a ani sa jej neprihovori.

:rolleyes: Prihovorit sa nieje problem B) , ten nastane ak pribehne nejaky namysleny blb :angry: - dievca strati zaujem o normalneho chutneho chalana a zamera sa na toho drzana namysleneho nagelovaneho <_< . Preco to tak vzdy dopadne :( ?

Nejde o vzdavanie sa ale o to ze nakoniec v konfrontacii zvitazi vacsinou ten blb .. toto nam chutnym normalnym chalanom nejde do hlavy :huh:

Inac, som si vsimol ze tu vobec nejde o vzhlad. normalny chalan a ten nazvyme ho ze namysleny chalan, nie su az tak odlisny po stranke vzhladu. Ide o spravanie a postoj, normalny chalan babu respektuje a snazi sa jej vzdy gentlemensky vyhoviet. Namysleny chalanisko robi opak, nikoho nerespektuje a babu tlaci tam kde chce - a na moj uzas mu to vacsinou aj dovoli :angry:

Preco sa baby tak lahko date zastrasit ? Chapem tomu ze chcete chlapa co dominuje, a chapem ze ten namysleny tu iluziu vytvara - lenze v konecnom dosledku je to len iluzia - neskor sa dostavia neziaduce ucinky a plac .. :(
0

#10 Užívateľ je offline   penelopa Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 61
  • Dátum registrácie: 06-July 08

Napísal 13 September 2010 - 17:34

Jaj, ty myslis tu staru znamu pravdu, ze dobri chlapci maju zle dievcata a zli chlapci maju dobre dievcata. Popripade, preco chcu dievcata hlavne tych grazlov a na tych dobraciskov a milych kaslu? Nuz, zamyslala som sa nad tym a dospela som k tomuto. Skoro kazde (okrem feministiek) dievca chce, aby ju chlapec ochranoval. A tento pocit ma prave pri tych grazloch. Mysli si, tento by sa za mna pobil aj s celym svetom. Ked vidi dobraka, mysli si, tento by ma tazko ubranil, skor by sa pokusil s nepriatelom dohodnut. Alebo. Neviem preco, ale dobraci posobia tak naivnejsie, ze sa daju lahko obalamutit, mozno preto si ich divcata menej vazia.
0

#11 Užívateľ je offline   Germaniawerks Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 82
  • Dátum registrácie: 08-January 09

Napísal 13 September 2010 - 20:58

Jednak to a druha vec, ze one neziaduce ucinky a plac nevyplynu z toho, ze dotycny tzv. "namysleny" by nemal vlastnosti, pre ktore mu dala prednost, ale z toho, ze vztah/zivot s nim ma zase ine uskalia, ktore niektore dievcata podcenili alebo mohli zle znasat.

Dievca, ked sa rozhoduje medzi "namyslenym" a "dobrakom" vlastne dava prednost lepsiemu s rizikom (ze ju opusti, zachova sa k nej zle, atp.) pred pre nu istou, no v jej ociach horsou alternativou.
Germaniawerks®
0

#12 Užívateľ je offline   Radek_KE Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Článkov: 19
  • Dátum registrácie: 16-November 10
  • BydliskoKošice

Napísal 17 November 2010 - 01:37

No:) Ako dotknuty :) chcem najprv reagovat na oznacenie ,,namysleny,, kedze ste to spojili s gelom na vlasy:D. Ja si totiz tiez ,,gelujem,, vlasy a snazim sa dobre vyzerat. Nemam problem zbalit babu. No urcite niesom namysleny. Nie kazdy chlap ktory sa stara o to ako vyzera a vie ako na zeny (o sebe to netvrdim:) ) je automaticky namysleny. Neskatulkujte!:)

K teme.Preco zeny pritahuju viac ti ,,grazli,,? No dovodov je viac. Vacsi pocit bezpecia, poznanie niecoho noveho, zle je sexi, zakazane ovocie najlepsie chut, fakt ze pre tieto typy muzov ktorym ide len o sex zena nic neznamena tiez pritahuje zeny (asi maju potrebu nejako ho zdolat a dostat na kolena), vela zien (ak nie vsetky) maju radi pocit ze partner je ten dominantny a to muz ktory si nevazi zenu je pretoze mu nanej nezalezi. Neviem asi najst sprave slova ako to popisat :(. Kazdopadne faktorov je vela. Na tych dobrych dojde rada neskor ked tie zeny vyzreju a uvedomia si ze s tym ,,grazlom,, to bolo zabavne ale nema to buducnost a vtedy zacnu hladat istotu a to presne v tych muzoch ktory so zavistou sledovali grazlov ako balia baby ich snov:). A k tomu ako zbalit babu?:). Podla mna je najdolezitejsie sebavedomie. Ak si zdravo sebavedomy zeny to vycitia a od toho sa odvijaju dalsie veci ktore ich pritahuju. Dalsia vec je spravny vyber a poznanie svojich moznosti. Aj ked historia a vlastne aj sucasnost nam dokazuju ze laska skutocne nepozna hranic a rozdielov. Cize mozne je cokolvek ale je to mala pravdepodobnost tym padom vacsi neuspech, nasledy pokles sebavedomia a znova neuspech a stava sa s toho nekonecny kruh. Takze treba vediet na co mam a na co nemam. Tu by som teda odporucil prehodnotit svoje standardy. Potom je to aj o tych signaloch ako vyssie spominali. Ak citis signaly tak je vacsia pravdepodobnost uspecu ako u baby ktora si ta ani nevsimne. Dalej spravna komunikacia a spravne ,,vhodne,, signali z tvojej strany. Uz na prvy pohlad spoznas o aky typ baby ide a teda ak je to utle dievca co na teba hodi ocko a nesmelo sa diva do zeme nemozes tam nabehnut so slovami: Ahoj chces ma?:D...to je snad jasne. Inak velmi dolezita je podla mna rec tela. To suvisi so signalmi treba to sledovat jak u seba tak u potencionalnej partnerky a podla toho sa riadit.

A este som chcel k tomu ze pride ,,namysleny,, a zbali babu na ktorej ty pracujes uz dve hodiny za desat minut. Asi ta nepotesim ale ako v zvieracej risi tak aj medzi nami fungje dominantnejsi (silnejsi) vyhrava:).
0

#13 Užívateľ je offline   lea2 Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Dátum registrácie: 10-January 11

Napísal 12 January 2011 - 10:38

spongebob, ja sa zase nerozumiem tomu preco tie baby, ktore su alebo spravaju sa ako hlupane, maju vzdy tych "normalnych " a dobrych chalanov.
0

#14 Užívateľ je offline   Spongebob Icon

• Pokročilý člen
  • PIPPIPPIP

Napísal 12 January 2011 - 16:52

To som si tiež všimol....neviem prečo sa ludia nepoparia dobré dievča s dobrým chalanom atd :D...asi by to bolo všetko priliš jednoduche a pekne :)
0

#15 Užívateľ je offline   Larsen Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 189
  • Dátum registrácie: 30-September 10
  • BydliskoBratislava

Napísal 12 January 2011 - 18:22

Myslím, že by sme sa nemali deliť na mužov a ženy (aj keď sú medzi nami nejaké tie rozdiely, ale v základe sme rovnakí) a, že by sme mali byť jednoducho ĽUDIA. Robme druhým to čo by sme chceli aby druhí robili nám. Dajme druhým to čo by sme chceli my sami. ;)
1

#16 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 349
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 12 January 2011 - 18:41

Či sme dobrý alebo zlý je moc široký pojem.Sú to malé rozdiely v povahe ktoré nás oslovia,tak všeobecne: protiklady sa priťahujú.Samozrejme ešte fyzická krása a rozdielny vkus.Mám kamarátku ktorá keď rozpráva tak sa načapám že pozerám na jej spodnú peru.Je to len kámoška zhruba raz do týždňa ide so mnou von lebo nechce ísť sama.Keď rozpráva jej pera sa tak ináč pohybuje.Nič spolu nemáme ale ta pera je moc sexi.Inému sa môžu páčiť jej oči.Mne sa na ženskej niečo nepáči ale druhý ju práve preto chce, taký sme.
0

#17 Užívateľ je offline   lea2 Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Dátum registrácie: 10-January 11

Napísal 12 January 2011 - 19:45

autor to s tou perou, co si napisal je hrozne mile, pripomenul si mi tym jedneho chlapika, tiez mi vzdy pozeral na pery, ked sa so mnou rozpraval, a musim povedat, ze sa mi hrozne pacil.
0

#18 Užívateľ je offline   Rasto90 Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 111
  • Dátum registrácie: 24-September 10

Napísal 12 January 2011 - 21:05

YEAH :D
0

#19 Užívateľ je offline   Larsen Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 189
  • Dátum registrácie: 30-September 10
  • BydliskoBratislava

Napísal 16 January 2011 - 11:43

Rasťo čo si sa dobre najedol ? :D
-1

#20 Užívateľ je offline   Rasto90 Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 111
  • Dátum registrácie: 24-September 10

Napísal 16 January 2011 - 11:44

.......a potom, ze dostavas minusky, ked pises od veci...
-1

• (2 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov