Ako zaujat dievča ?? prečo blbec zbalí pekne dievča skor než normalny chalan ??
Napísal 08 September 2010 - 22:36
Napísal 09 September 2010 - 08:30
Napísal 09 September 2010 - 20:19
Napísal 09 September 2010 - 21:34
Dievcata, o ktore sa zaujimas ty, si si vybral, ale ony si teba nevybrali, ty si k nim len dokvitol
Ako vravi Belphegor, lepsie je najprv si vsimat signaly, ktore nejaka smerom k tebe vysle, a v pripade, ze sa zase ona paci tebe, tak az nato sa k nej vypravit.
Napísal 09 September 2010 - 22:32
Germaniawerks, on 09 September 2010 - 21:34, said:
Dievcata, o ktore sa zaujimas ty, si si vybral, ale ony si teba nevybrali, ty si k nim len dokvitol
Ako vravi Belphegor, lepsie je najprv si vsimat signaly, ktore nejaka smerom k tebe vysle, a v pripade, ze sa zase ona paci tebe, tak az nato sa k nej vypravit.
tuto istu vec som si vravel aj ja
Napísal 10 September 2010 - 04:09
Napísal 10 September 2010 - 14:22
luki24, on 10 September 2010 - 04:09, said:
na taketo dementné odmietnutie mám pripravenu len jednu vetu : Tak bud zdravá a zabudnutá
Napísal 12 September 2010 - 19:26
penelopa, on 12 September 2010 - 17:54, said:
Nejde o vzdavanie sa ale o to ze nakoniec v konfrontacii zvitazi vacsinou ten blb .. toto nam chutnym normalnym chalanom nejde do hlavy
Inac, som si vsimol ze tu vobec nejde o vzhlad. normalny chalan a ten nazvyme ho ze namysleny chalan, nie su az tak odlisny po stranke vzhladu. Ide o spravanie a postoj, normalny chalan babu respektuje a snazi sa jej vzdy gentlemensky vyhoviet. Namysleny chalanisko robi opak, nikoho nerespektuje a babu tlaci tam kde chce - a na moj uzas mu to vacsinou aj dovoli
Preco sa baby tak lahko date zastrasit ? Chapem tomu ze chcete chlapa co dominuje, a chapem ze ten namysleny tu iluziu vytvara - lenze v konecnom dosledku je to len iluzia - neskor sa dostavia neziaduce ucinky a plac ..
Napísal 13 September 2010 - 17:34
Napísal 13 September 2010 - 20:58
Dievca, ked sa rozhoduje medzi "namyslenym" a "dobrakom" vlastne dava prednost lepsiemu s rizikom (ze ju opusti, zachova sa k nej zle, atp.) pred pre nu istou, no v jej ociach horsou alternativou.
Napísal 17 November 2010 - 01:37
K teme.Preco zeny pritahuju viac ti ,,grazli,,? No dovodov je viac. Vacsi pocit bezpecia, poznanie niecoho noveho, zle je sexi, zakazane ovocie najlepsie chut, fakt ze pre tieto typy muzov ktorym ide len o sex zena nic neznamena tiez pritahuje zeny (asi maju potrebu nejako ho zdolat a dostat na kolena), vela zien (ak nie vsetky) maju radi pocit ze partner je ten dominantny a to muz ktory si nevazi zenu je pretoze mu nanej nezalezi. Neviem asi najst sprave slova ako to popisat
A este som chcel k tomu ze pride ,,namysleny,, a zbali babu na ktorej ty pracujes uz dve hodiny za desat minut. Asi ta nepotesim ale ako v zvieracej risi tak aj medzi nami fungje dominantnejsi (silnejsi) vyhrava:).
Napísal 12 January 2011 - 18:22
Napísal 12 January 2011 - 18:41

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať