ahojte mam taky problem a neviem ako mám dalej pokracovat dufam že mi poradite.. chodim s priatelom 9 mesiacov..so zaciatku bolo všetko v pohode no teraz asi už dva mesiace mi to nevyhovuje lebo vždy ked sme spolu on chce iba sex..mne to ako njako nevadi ale vzdy ked skončime tak už vyvolava kamaratom a beži hned za nimi je ku mne strašne divný ako keby na mna uplne zabudal ani sa mi neozyva iba občas vždy sa mu musim ozvat ja.. predtym bolo všetko uplne super stale mi volal pisal sms-ky bol ku mne mily proste tie časy som milovala no neviem čo je snim teraz ako keby ma mal len na tú jednu vec..prosim vas pomozte mi co mam robit.. ja ho moc milujem on mi tiež vraví že ma miluje najviac na svete ale mne sa to nezdá ked sa takto ku mne správa..
Strana 1 z 1
čo mám robit??
Napísal 19 September 2010 - 23:43
Ahoj, sama vidis ako sa sprava, mala by si ho poznat najlepsie. no ja by som ho asi niekam o kopol a poslal do certa. Skus sa s nim najprv porozpravat.. To ine spolu nerobite, len sexujete? Musite predsa aj inak spolu travit cas.
Btw, kolko mate rokov?
Btw, kolko mate rokov?
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
Napísal 20 September 2010 - 17:05
Ahoj dakujem za odpoved... ako nie že stale ale proste sme spolu hej a najprv sa normalne rozpravame prechadzame sa neviem čo všetko potom ma začne tak chytat a tak no nasmeruje to do najbližšieho lesa a už to začina..a ja ked mu nahodou poviem že nechcem tak na sa mna nahneva..ale zas je ku mne milý pozorný no ja neviem..ja som sa snim o tom už raz bavila a skončilo to tak že sa na mna neskutočne nasral a povedal že on sa ma už ani nedotkne ked si o nom myslim že je njaky uchyl alebo čo že sa ho bojím... tak už len tíško trpím..ale aj všetci jeho kamaráti mi hovorili že ma moc miluje a že by ma nikdy nepodviedol a takk..ja som už važne zúfala..ja mám 17 a on 20..
Napísal 20 September 2010 - 22:31
Tvoj chalan ťa dostal pod svoju nadvládu osobnosti a chová sa k tebe ako človek, ktorý nie je schopný trpezlivo si ťa vypočuť a už vôbec nemá zmysel pre pochopenie tvojich citov a túžob. Daj si otázku - dokáže sa takto chovať a reagovať človek,ktorý ťa skutočne miluje ??? Môžem ti napísať aj ja, že ťa milujem ale to sú iba slová... Nebudeš mať z nich ten správny pocit... Začala si veľmi skoro sexuálne žiť - je to tvoja vec, ale chalani si myslia, že práve to je láska.... Myslíš si to aj ty ? Daj si odpoveď a radím ti popremýšľať o budúcnosti. A to veľmi rozumne - toto sú vážne veci...
Napísal 22 September 2010 - 10:24
Ahoj, ja mám podobný problém
.. sme spolu rok, no posledný mesiac mám pocit, že už je so mnou len zo zvyku alebo pre sex. Je úplne iný, ozývam sa zväčša ja a sms ako ma strašne miluje čakám márne. Niekedy sa správa akoby som mu bola úplne ľahostajná. Keď sa s ním o tom snažím rozprávať je podráždený, nechce to riešiť a vraví len, že som paranoidná. Dostávam menej ako dávam (lásky) a nevyhovujem mi to. Snažila som sa aby bolo všetko super, možno to bola chyba, je si mnou možno príliš istý a nepotrebuje sa snažiť a dokazovať ako ma miluje. Nechám snahu na ňom, nech sa ozve on a niekam ma zavolá a tak. Možno ho tým viac odplaším, ale dúfam, že sa spamätá... Skús to aj ty a ak sa nespamätajú, nestoja zato
..
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať