Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Chce počuť, že je najdôležitejšia - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

• (2 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Chce počuť, že je najdôležitejšia Ohodnotiť článok: ***** 1 Hlasov

#1 Užívateľ je offline   Rainy Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 3
  • Dátum registrácie: 26-September 10
  • BydliskoBanská Bystrica

Napísal 26 September 2010 - 07:57

Volam sa Jakub a mam 22 rokov. S priatelkou sme uz skoro 20
mesiacov, ale mame takyto problem. Venujem sa jednemu sportu, ktorym
travim cas len par hodin (pol dna) do tyzdna a zvysvy volny cas som len
s nou. Ona vsak po jednej hadke potrebovala pocut, ci je tym
najdolezitejsim v mojom zivote. Samozrejme, ze som jej povedal a davam jej aj najavo, ze je
pre mna tou najdolezitejsou osobou, ale ona chcela porovananie s mojim
hobby. To je uz tazsie, pretoze moja zaluba mi velmi zmenila zivot,
venujem sa jej uz viac rokov, nasiel som si vdaka nej mnozstvo priatelov
a udrzuje ma v kondicii a dobrej nalade. Podla mna sa ale takto
porovnavat jednoducho neda. Viem, ze ak by mi moju zalubu zatrhla, nebol
by to clovek, s ktorym by som chcel byt, o taky vztah by som nestal...

Myslite, ze ak mam pocit, ze ona je tou najdolezitejsou osobou v
mojom zivote a moja zaluba je zas najzmysluplnejsim vyplnanim tej trosky
casu co nie som s nou (pretoze spolocnych zaujmov vela nemame), je to
zle? Mal by som vediet, co je pre mna z tychto dvoch
(neporovnatelnych) "veci" dolezitejsie?

Dakujem
1

#2 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 882
  • Dátum registrácie: 11-April 07

Napísal 26 September 2010 - 21:16

ahoj,
oboje je dolezite. To sa neda porovnavat, nato si jednoducho bude musiet zvyknut, ze su veci ktore sa nedaju zatrhnut. Teda az ten sport nebude hranie na vyhernych automatoch :D .
Ja mam tiez sport, ktory moja polovicka povazuje za nebezpecny a predsa mi ho ani nahodou nechce porovnavat, alebo nebodaj zakazovat.

Tony
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"

Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
0

#3 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 348
  • Dátum registrácie: 04-May 07

Napísal 26 September 2010 - 22:06

presne tak, porovnavat sa to neda. su to dve odlisne veci. aj moja priatelka mi polozila otazku, ze ci mam dany sport radsej ako ju. povedal som, ze nie, ale ze to nemoze porovnavat. ak je to sucast tvojho zivota rovnako ako moja, nemoze sa to brat ako hobby alebo zaluba. ja sa venujem sportu vyse 10 rokov a je nemyslitelne stym prestat len preto, aby osm bol snou castejsia. ak je to cast tvojej osobnosti, ona to musi akceptovat ak ta ma rada a treba sa podla toho zariadit. pre chlapov je nieco take velmi dolezite ale bohuzial mam pocit, ze zeny to vacsinou nevedia pochopit. tka ako moja nechape, ked si zapnem futbal a nechcem sa snou pritom maznat, pretoze sa sustredujem iba na futbal, bohuzial chlapy su raz taky :D tak vela stastia, urcite nerobis nic zle ;)
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
0

#4 Užívateľ je offline   romaniko Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 168
  • Dátum registrácie: 21-May 10
  • Bydliskonove mesto n. vahom

Napísal 27 September 2010 - 10:25

Jakub - prepáč, ale keď ti dá tvoje dievča takúto otázku, tak asi nie je ešte dostatočne zrelá na vzťah... Akoby som cítil kus sebeckosti ...(česky - upejpanosti = detskej "vyšklebenosti")...a absolútneho nepochopenia fungovania dvoch ľudí vo vzťahu. Ak nechápe tvoje nenáročné, vzťahu neškodné a tebe prospievajúce potreby,... ako pochopí oveľa dôležitejšie zákonitosti fungovania vzťahu, ktoré sú vždy na veľmi citlivej "lávke" medzi dvoma ľuďmi ??? Ona nikdy a u nikoho (!) nenájde pochopenie a ústupky v tomto smere... Ak ich nájde, tak nech si je vedomá, že len dočasne ((z "x" dôvodov :rolleyes:))... a potom od nej utečie každý..... Preboha, kto sa ešte v dnešnej dobe uchyľuje k spútavaniu partnera takýmito - prepytujem - debilnými požiadavkami a otázkami ??? Buď sa to 12- ročné dieťa prebudí, alebo to urob ty (!) - neurobíš žiadnu chybu, ak od nej odídeš...... - ty nie si jej vychovávateľ, ale rovnocenný (?) partner !!! Ak ONA nedokáže byť rovnocenným partnerom, prestaň pozerať na jej "vnady" - a pozri na jej povahu - lebo s tou budeš žiť ! .... vnady nájdeš za každým rohom..... :unsure:
0

#5 Užívateľ je offline   (Maxo) Icon

• Pokročilý člen
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 89
  • Dátum registrácie: 03-August 10

Napísal 27 September 2010 - 17:34

Zobraziť článokRainy, on 26 September 2010 - 07:57, said:

Volam sa Jakub a mam 22 rokov. S priatelkou sme uz skoro 20
mesiacov, ale mame takyto problem. Venujem sa jednemu sportu, ktorym
travim cas len par hodin (pol dna) do tyzdna a zvysvy volny cas som len
s nou. Ona vsak po jednej hadke potrebovala pocut, ci je tym
najdolezitejsim v mojom zivote. Samozrejme, ze som jej povedal a davam jej aj najavo, ze je
pre mna tou najdolezitejsou osobou, ale ona chcela porovananie s mojim
hobby. To je uz tazsie, pretoze moja zaluba mi velmi zmenila zivot,
venujem sa jej uz viac rokov, nasiel som si vdaka nej mnozstvo priatelov
a udrzuje ma v kondicii a dobrej nalade. Podla mna sa ale takto
porovnavat jednoducho neda. Viem, ze ak by mi moju zalubu zatrhla, nebol
by to clovek, s ktorym by som chcel byt, o taky vztah by som nestal...

Myslite, ze ak mam pocit, ze ona je tou najdolezitejsou osobou v
mojom zivote a moja zaluba je zas najzmysluplnejsim vyplnanim tej trosky
casu co nie som s nou (pretoze spolocnych zaujmov vela nemame), je to
zle? Mal by som vediet, co je pre mna z tychto dvoch
(neporovnatelnych) "veci" dolezitejsie?

Dakujem

Skor nez sa vyjadrim, mozem vediet o aky sport ide ? Mam taky pocit ze tato otazka je na-mieste. Ide o to ze ak by islo jednoducho o nejaky tenis alebo futbal tak tvoja priatelka by nemala mat dovod sa zamyslat nad vecou dolezitosti. Mam taky pocit ze ten sport bude z "rangu" nebezpecnych, mylim sa ?

Ak som to vycitil spravne tak to uz je ina kava, v takom pripade je priatelkyna otazka predsa len dolezita. Ak pol dna do tyzdna riskujes zivot, tak necakaj ze to nezacne partnerke vadit.
0

#6 Užívateľ je offline   Rainy Icon

• Som tu nový
  • PIP

Napísal 27 September 2010 - 18:16

Tu ani nejde tak o tú otázku - čo je pre mňa dôežitejšie, ale to, že jej nedokážem povedať, že je v mojom živote VŠEOBECNE tým najdôležitejším. Viem, že ju mám nadovšetko rád a nikoho iného na svete by som nechcel (ako osobu), ale rovnako viem, že to čo robím má v mojom živote dôležité miesto. Som veľmi blbý ak to takto všímamc a nedokážem jej povedať, si pre mňa najviac?

A ten šport, niekto ho možno berie ako extrémny, ale pokiaľ sa niečo robí zodpovedne, nikdy to extrémne nebude. Ide o parkour - umenie pohybu. Trénujem síce každý deň, ale vždy v čase, keď je ona v škole, ale pokiaľ má voľno, nikdy neváham a utekám za ňou, jedine v nedeľu doobeda, keď máme oficiálne tréningy je bezo mňa. Parkour nás ale v tom, aby sme boli spolu neobmedzuje, ak, tak minimálne...

Trošku vidím problém v tom, že ona sa vzdala viacerých záľub kvôli mne, aby so mnou mohla byť viac, čo ma ale veľmi zarazilo, lebo veľmi dlho som si myslel, že je to kvôli tomu, že zmenila názor, že ju už tie veci nebavili. To, aby to robila kvôi nám, by som od nej v živote nechcel, skôr naopak. Mala by sa niečomu venovať. Možno podvedome očakáva aj odo mňa, aby som mal len ju, ale to jednoducho nejde...
0

#7 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 882
  • Dátum registrácie: 11-April 07

Napísal 27 September 2010 - 20:25

kludne jej povedz "si pre mna najviac" a kludne sa dalej venuj svojmu sportu. Tie dve veci sa daju porovnat ako jazdne vlastnosti Mercedesu SLK a priemerne zreleho jablka Golden Delicius.

a ak chce nech sa vrati k svojim zalubam ....a ked ta posle k vode... tak to stejne snou nemalo zmysel.
Ja tiez robim nebezpecny sport ,aj ked nie natolko kontaktny, a nikdy som si nemusel vyberat.
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"

Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
0

#8 Užívateľ je offline   (Maxo) Icon

• Pokročilý člen
  • PIPPIPPIP

Napísal 28 September 2010 - 11:07

Zobraziť článokRainy, on 27 September 2010 - 18:16, said:

A ten šport, niekto ho možno berie ako extrémny, ale pokiaľ sa niečo robí zodpovedne, nikdy to extrémne nebude. Ide o parkour - umenie pohybu. Trénujem síce každý deň, ale vždy v čase, keď je ona v škole, ale pokiaľ má voľno, nikdy neváham a utekám za ňou, jedine v nedeľu doobeda, keď máme oficiálne tréningy je bezo mňa. Parkour nás ale v tom, aby sme boli spolu neobmedzuje, ak, tak minimálne...

Niektore druhy sportu okrem rizika viazu na cloveka aj kulturu, napr. taky parkour - je to sport ktory je fyzicky velmi narocny a z pohladu tretiej osoby niekedy vyzera az sialene - ale hlavna vec je ze "imidzovo" ma velmi spolocne crty z breakdancingom ci rapom. Inymi slovami, nezainteresovany clovek vnima parkour ako jednak nebezpecny sport pricom si ho spojuju z istou formou "vandalizmu".
Navyse, ak sa zide parta tak sa casto navzajom hecuju k sutazeniu, cize "stavim sa ze toto nezrobis" vacsinou znamena ze sa takto ludia zbytocne vystavuju vacsiemu ohrozeniu.

Je tam ten rozdiel ze pri extremne nebezpecnych sportoch dodrziava clovek vsetky bezpecnostne opatrenia az na doraz a ak je pri zmysloch tak urcite nestvara ziadne riskantne kusky, takym sportom je napriklad paraglajding(hadam som to slovo dobre napisal :). Nuz ale parkour sa nezda byt az tak nebezpecny, tym padom bezpecnostne opatrenia sa obmedzuju a ludia pri pohlade na na-prvy-pohlad normalnu prekazku si povedia ze to v pohodke zvladnu .. ale predsa nikdy nevies.

Neviem sice ako vazne ten sport beries, Rainy, ale ak by moja priatelka bola Parkouristka a robila by aspon polku z tych kuskov ktore som si pred chvilkou pozrel na youtube tak nwm nwm. Prve tyzdne mozno, ak jej bude vsetko vychadzat, ale ak sa zacne vracat zo zraneniami tak sranda pre mna konci. Nezatrhnem to ale uz to budem brat inak.

Trošku vidím problém v tom, že ona sa vzdala viacerých záľub kvôli mne, aby so mnou mohla byť viac, čo ma ale veľmi zarazilo, lebo veľmi dlho som si myslel, že je to kvôli tomu, že zmenila názor, že ju už tie veci nebavili. To, aby to robila kvôi nám, by som od nej v živote nechcel, skôr naopak. Mala by sa niečomu venovať. Možno podvedome očakáva aj odo mňa, aby som mal len ju, ale to jednoducho nejde...

Nuz ak to povies takto tak je celkmo mozne ze sa citi ukryvdena pretoze ona svoje zaluby obetovala kvoli tebe zatial co ty si si svoju zalubu ponechal. To je sice trosku detinske, ale takto sa aj chovaju dospely ludia. Ak jej vadi toto, tak to musi prekusnut, ale ak jej ide o hlbsiu poctatu, a teda ze ohrozujes svoje zdravie apod. tak to uz len tak neprekusne.

Rainy, este taka otazka, je tvoja priatelka v pohode voci tvojej "parkour parte" ? Mal som podobnu situaciu s futbalom, ex neznasala moju "futbalovu partu" s ktorou som chodil hravat a pocase to aj krachlo .. s nou :P

Tu ani nejde tak o tú otázku - čo je pre mňa dôežitejšie, ale to, že jej nedokážem povedať, že je v mojom živote VŠEOBECNE tým najdôležitejším. Viem, že ju mám nadovšetko rád a nikoho iného na svete by som nechcel (ako osobu), ale rovnako viem, že to čo robím má v mojom živote dôležité miesto. Som veľmi blbý ak to takto všímamc a nedokážem jej povedať, si pre mňa najviac?

To je to ze pre zeny nestacia slova. Darmo ich budes kazdy den zasypavat vetami "LUBIM TA", aj tak si budu mysliet svoje. Tu ide hlavne o ciny ! Ludia povymyslali uz kopec romantickych vyznani lasky, ale nikdy slova nestacili. Ci uz jej zaspievas serenadu, ci prekvapis vecer postelou plnou ruzi - jedna sa o planovanu udalost na ktorej si das patricne zalezat. Vtedy zenam uz hadam zapne ;) V tvojom pripade, ak by si raz "vymeskal" Parkour a namiesto toho ju isiel prekvapit do skoly ze mas naplanovanu nejaku romanticku zalezitost tak by malo zapnut aj tvojej priatelke kto je naj.
0

#9 Užívateľ je offline   Rainy Icon

• Som tu nový
  • PIP

Napísal 28 September 2010 - 20:43

Už pár rokov sa snažím venovať parkouru zodpovedne, vedieme aj slovenský parkourový web www.parkour.sk a organizujeme tréningy pre mladších traceurov. Ak by ťa to zaujímalo, toto je moje video z minulého roka - http://www.youtube.c...h?v=oXA80hsp8gQ . Vážnejšie zranenie sa mi stalo za 4 roky len raz, prednedávnom, aj keď to nebolo pri parkoure, blbli sme so saltami, ale ona si to s ním aj tak spája, neverí mi, že som sa poučil... S deckami z našich tréningov sa nestretáva, ale to sú všetko tak v pohode ľudia s dobrými názormi na život, že tam problém nie je. Jednoducho ju parkour nezaujíma, proti parkouristom určite nič nemá... Ako som vravel, sme spolu skoro každý deň, občas ju prekvapím darčekom, pamätám si všetky výročia, aj jej sviatky, myslím, že ma má viac než dosť... :D Sme spolu proste radi, len keby sa nestalo toto. Už sa to všetko utriasa, ale trošku mi vadí, že ona väčšinou rieši problémy štýlom "zabudnime na to", alebo "ja to dáko prežijem, nech je po tvojom". Takto sa nám to ale asi časom vráti...
0

#10 Užívateľ je offline   (Maxo) Icon

• Pokročilý člen
  • PIPPIPPIP

Napísal 29 September 2010 - 11:47

Zobraziť článokRainy, on 28 September 2010 - 20:43, said:

ž pár rokov sa snažím venovať parkouru zodpovedne, vedieme aj slovenský parkourový web www.parkour.sk a organizujeme tréningy pre mladších traceurov. Ak by ťa to zaujímalo, toto je moje video z minulého roka - http://www.youtube.c...h?v=oXA80hsp8gQ .

Na toto ja niesom kamo B)

Vážnejšie zranenie sa mi stalo za 4 roky len raz, prednedávnom, aj keď to nebolo pri parkoure, blbli sme so saltami, ale ona si to s ním aj tak spája, neverí mi, že som sa poučil...

Nuz ved aj niekedy v tom obdobi sa pravdepodobne zacali aj vase problemy takze spojitost by som tam videl.

Ako som vravel, sme spolu skoro každý deň, občas ju prekvapím darčekom, pamätám si všetky výročia, aj jej sviatky, myslím, že ma má viac než dosť... :D Sme spolu proste radi, len keby sa nestalo toto. Už sa to všetko utriasa, ale trošku mi vadí, že ona väčšinou rieši problémy štýlom "zabudnime na to", alebo "ja to dáko prežijem, nech je po tvojom". Takto sa nám to ale asi časom vráti...

Taky styl dobre poznam, je ozaj pravda ze to nemusi skoncit dobre. Donekonecna to tak nepojde, raz dojde az na doraz. Ja som s tym tiez nic nerobil lebo sak baba bola strasne tvrdohlava a akakolvek snaha z mojej strany ju len viac rozvulovala. Sam nwm ako by sa to dalo cele v takom pripade normalne vyriesit, zrejme treba ist cez nervy, co bude riadna skuska flexibility vztahu.
0

#11 Užívateľ je offline   romaniko Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 168
  • Dátum registrácie: 21-May 10
  • Bydliskonove mesto n. vahom

Napísal 01 October 2010 - 09:05

RAINY - tvoja obava, že sa vám časom vráti jej riešenie nedotiahnutých vecí medzi vami, je viac ako isté. Veľmi rozumne a aj vážne to berieš a bolo by vhodné, aby ste sa dohodli, že podobným postojom sa vyhnete : ""zabudnime na to", alebo "ja to dáko prežijem, nech je po tvojom"." ----- Toto neveští nič dobré.....
0

#12 Užívateľ je offline   martinr Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 254
  • Dátum registrácie: 02-January 08

Napísal 05 October 2010 - 04:46

kedy uz niektore dievcatka pochopia ze to neni o tom byt spolu cely den ale byt spolu tolko, kolko chcu a ten cas spravne vyuzit....
0

#13 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 05 October 2010 - 23:12

to baby asi nepochopia nikdy. v tomto pripade si myslim, ze si dotycna myli pojmi kvalita a kvantita ;)
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
0

#14 Užívateľ je offline   Larsen Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 189
  • Dátum registrácie: 30-September 10
  • BydliskoBratislava

Napísal 06 October 2010 - 15:56

Rainy je super že ste spolu radi a že pracujete na svojom vzťahu.Možno by nebolo od veci keby si sa s ňou predsa len otvorene o tom porozprával.To že miluješ šport a že sa hýbeš že so sebou robíš niečo že ťa to baví nie je na tom nič zlé.Skús jej to povedať jemne ale zreteľne.Ak ju miluješ naozaj nie je čo riešiť.A tak jej povedz čo k nej cítiš.Iste sa cíti neistá pretože ona nemá nič čo by ju napĺňalo.Ona to totiž všetko zamenila za teba.Ona vlastne žije tvoj život.Pokús sa jej vysvetliť že ak si nájde aj ona niečo čo ju bude baviť bude menej žiarliť na to čomu sa venuješ ty.Alebo nech sa vráti k tomu čo robievala predtým čo mala rada čo ju napĺňalo.Veď láska k tebe nemusí pre ňu automaticky znamenať ,,tak a teraz budem oddane žiť jeho život a budem mu vždy po ruke,,Čo tak toto?Ziť svoj život vedľa neho - teda teba?Skús sa o tom s ňou porozprávať takto a som si istá že je to múdre dievča a že sa nad tým zamyslí :)
Martinr a Malakian : Myslím že je na svete veľa žien ktoré vedia ako správne žiť.Ako milovať svojho partnera.A popri ňom žiť aj svoj život čo znamená že majú svoju prácu,záujmy,šport,priateľky,kamarátov...Nie je to však o tom že zabudnú na svojho partnera a žijú si výlučne iba svoj život.To nie.Iba vedia že na to aby som milovala nepotrebujem toho druhého ale bez neho som nikým.Je to na zamyslenie.Ale máte pravdu je veľa žien ktoré automaticky chápu vzťah s mužom ,,a odteraz budeme naveky spolu až kým nás smrť nerozdelí,,.A nedokážu žiť svoj život.Žijú životy svojich partnerov sekírujú ich,lámu ich,neustále chcú od nich viac a viac.Potom keď to jedného dňa už muž nezvládne odchádza z ich života dokážu si len so slzami v očiach položiť otázku.,,Prečo ma opustil?Veď som mu dala celý svoj život!?,,To predsa ale nie je láska milé dámy. :rolleyes:
0

#15 Užívateľ je offline   kubik Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 10-January 08

Napísal 06 October 2010 - 16:30

Larsen....uplny suhlas s kazdou vetou!..palec hore:)
Pre svet si možno len jednou osobou, ale pre jedného človeka možeš byť celučičkým svetom!!!
0

#16 Užívateľ je offline   apple309 Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 267
  • Dátum registrácie: 20-May 10

Napísal 14 October 2010 - 18:00

A pridam sem svoju vlastnu skusenost : Moj priatel studuje na vyske, a cez tyzden je prec, vlastne v pondelok skoro rano odide a vo stvrtok vecer pride domov. V podstate sme spolu v piatok poobede, v sobotu vecer a v nedelu poobede. Nase rozhovory su dlhe, snazime sa rozpravat si vsetky detaily z tych dni, co sme neboli spolu. Cez dni, ked nie sme spolu, si piseme, a ak je cas, zavolame si. Nase telefonaty zvyknu byt dlhsie, vacsinou hodinove. Aj cez ten vikend sa dlho ropzravame, mame spolocne zaujmy, ktore robime spolu. Teraz mam toho v skole vela i ja i on, a cez skolu na zaluby nie je cas - mozno tak pozriet si dobry film ci precitat kusok knihy. Ale vsetko ostatne nam ostava cez vikend, pre nas. V podstate mam cas na skolu cez tyzden, to akurat tak stiham, a cez vikend pomoct doma a byt s nim. A neviem si predstavit momentalne, ze by som mala cas robit aj ine veci. Znamena to, ze zijem jeho zivot? Ze sa neviem sama zabavit, ked potrebujem o nom vediet kazdu malickost? Dam vam jeden priklad: Anca s Ferom budu na diskoteke a budu mat becherovku, dobru hudbu, okolo kamosov, odtial sa pojdu prejst a budu sa rozpravat - a predsa mozu mat pocit, ze nie su si blizki.. Jano s Mariou budu lezat na posteli, pozerat film a jest cispy, a budu mat pocit, ze su si blizki a ze im bolo krasne.. asi chapete, co chcem povedat.. A Jano bude vediet, ze Maria je pri nom, kedy sa pri filme rozplakala ci co ju potesilo.. A ide o ten vysledny pocit, nie o to, co spolu robite. No, to som asi trochu odbocila. Ale ide tu o pocit, ze chceme byt viac spolu, ako robit tie zaluby, ktore jednoducho nestihame, ani cez skolu, ani cez vikend. Ale - tiez by mi vadilo, keby sa moj priatel venoval takemu nebezpecnemu sportu. Trpla by som, co sa mu stane. Viem, ze on by reagoval tak isto, a ja ho chapem. Ale ty ani neuvazujes o tom, ze by si sa toho sportu vzdal, ze?
0

#17 Užívateľ je offline   Larsen Icon

• Skúsený člen
  • BydliskoBratislava

Napísal 14 October 2010 - 19:36

Apple každý to má nejako zariadené vo vzťahu inak.Ale sama uznáš že ženy často mužov vydierajú a že keď muž má nejaký šport alebo záľubu tak sa cítia ukrátené o jeho spoločnosť a pritom robí to čo má rád a baví ho to.Mne by sa tiež nepáčilo keby mi partner povedal že či mám radšej svoje hobby alebo dajme tomu jogu lebo tej sa venujem ako jeho.Tiež by sa mi nepáčilo keby mi sústavne vyvolával.Tiež by sa mi nepáčilo keby ma staval do pozície že si mám vybrať buď moje hobby alebo on.Tiež by sa mi nepáčilo keby sme sa hádali pre šport ktorému sa venujem.Tých tiež by bolo naozaj veľa.Asi som ,,iná,,.Možno trochu nemoderná?Neviem ale tiež nemáme veľa času na seba no obaja svoje koníčky-šport akému sa venujeme máme radi.Možno iba stačí nerobiť tomu druhému - partnerovi (milovanej osobe) to čo nechceme aby robil nám.
0

#18 Užívateľ je offline   Larsen Icon

• Skúsený člen
  • BydliskoBratislava

Napísal 14 October 2010 - 21:15

Ešte som chcela dodať že to však neznamená že sa neľúbime alebo že sa ľúbime menej alebo že si ten čas jeden na druhého nenájdeme.Je to prirodzené pre nás oboch že si navzájom ponechávame priestor.Ale aj si prirodzene nájdeme jeden na druhého čas a ten čas čo sme spolu strávime v harmónii a hlavne si jeden druhého vychutnáme.Od rozhovoru až po milovanie :)
Nechcem však pôsobiť dokonale lebo dokonalá iste nie som a iste nie sme dokonalý pár ale akosi sme sa naučili takto spolu pekne nažívať.
0

#19 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 15 October 2010 - 13:03

nemozem suhlasit s apple309. je to tvoj pohlad na vec a ak vam to takto funguje, musis byt spokojna. umna by to tak bohuzial nefungovalo. nedokazem si predstavit, zeby osm si mal zariadit zivot ktory by sa skaldal iba zo skoly a z toho ze som s priatelkou. priatelia su kde? zalubi na odreagovanie? osobne studujem vysoku skolu 30 km od mesta kde zijem a dochadzam tam kazdy den, a moja priatelka byva 60 km odomna. stretavam sa snou tiez iba cez vikendy, no dokazem si zariadit zivot tak aby som dokazal stihnut aj priatelov, aj konicky a urcite by som nechcel aby mi nieco moja priatelka zakazala napriklad preto,aby som snou mohol byt o chvilu dlhsie. to neznamena ze ju mam menej rad, to vobec, ale dokazem cas snou vyuzit naplno. a myslim si, ze v tvojom pripade nevies pochopit ak ma niekto zalubi. mozno ziadne nemas a preto ti to pride normalne. no chlap potrebuje priestor nato aby sa odreagoval a vypol myslienky. skocit na pivo s kamaratmi a pokecat. kazdy ma aj svoj vlastny zivot pokial nieste manzelmi.vsetko je na cloveku ako si svoj vztah dokaze zariadit,niekto toho stihne viac iny menej.osobne schcem toho za zivot stihnut vela takze inak by osm si to predstavit nevedel
0

#20 Užívateľ je offline   apple309 Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 267
  • Dátum registrácie: 20-May 10

Napísal 16 October 2010 - 16:58

Filmy - tie pozerame spolocne. Festivaly a koncerty - na tie chodime spolocne, kedze nas bavi podobny styl hudby. Turistika, lyzovanie, korculovane, plavanie, bicyklovanie - vsetko nase spolocne zaujmy, a tak spajame nas volny cas tak, aby sme sa nasim zalubam venovali a boli i spolu. Neviem ci sa to na tuto situaciu hodi, ale - zabijes dve muchy jednou ranou :D Chodievame v piatky ci v soboty von - nie stale, raz za cas - a to s nasimi kamaratmi. Cize sme aj s nimi :) A ja som s kamaratmi aj v skole, a to mi staci. Vsetci maju poobede nejake povinnosti, ucenia, pomahanie doma alebo su svojimi polovickami :) My sme taka trieda, ze u nas ma vacsina ludia frajerov ci frajerky :D Mam 2 naj kamaratky, ktore su tiez moje spoluziacky, uz 9 rokov, a sme spolu len cez skolu a obcas na tych diskotekach - ale nemame pocit, ze nejsme spolu ci nieco zameskavame. Mozno to je tym, ze s nasimi chalanmi sme len cez vikendy a tie travime s nimi, a preto nam to nepride, ze nejsme spolu :) A ano, musim byt spokojna s mojim spobosom zivota - keby som nebola, tak tak predsa nezijem :D A co sa tyka mojej rodiny - ano, aj s tou som :D Jedny stri rodicia byvaju 30m od nas a druhi 4km :)
0

• (2 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov