Chce počuť, že je najdôležitejšia
Napísal 26 September 2010 - 07:57
mesiacov, ale mame takyto problem. Venujem sa jednemu sportu, ktorym
travim cas len par hodin (pol dna) do tyzdna a zvysvy volny cas som len
s nou. Ona vsak po jednej hadke potrebovala pocut, ci je tym
najdolezitejsim v mojom zivote. Samozrejme, ze som jej povedal a davam jej aj najavo, ze je
pre mna tou najdolezitejsou osobou, ale ona chcela porovananie s mojim
hobby. To je uz tazsie, pretoze moja zaluba mi velmi zmenila zivot,
venujem sa jej uz viac rokov, nasiel som si vdaka nej mnozstvo priatelov
a udrzuje ma v kondicii a dobrej nalade. Podla mna sa ale takto
porovnavat jednoducho neda. Viem, ze ak by mi moju zalubu zatrhla, nebol
by to clovek, s ktorym by som chcel byt, o taky vztah by som nestal...
Myslite, ze ak mam pocit, ze ona je tou najdolezitejsou osobou v
mojom zivote a moja zaluba je zas najzmysluplnejsim vyplnanim tej trosky
casu co nie som s nou (pretoze spolocnych zaujmov vela nemame), je to
zle? Mal by som vediet, co je pre mna z tychto dvoch
(neporovnatelnych) "veci" dolezitejsie?
Dakujem
Napísal 26 September 2010 - 21:16
oboje je dolezite. To sa neda porovnavat, nato si jednoducho bude musiet zvyknut, ze su veci ktore sa nedaju zatrhnut. Teda az ten sport nebude hranie na vyhernych automatoch
Ja mam tiez sport, ktory moja polovicka povazuje za nebezpecny a predsa mi ho ani nahodou nechce porovnavat, alebo nebodaj zakazovat.
Tony
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Napísal 26 September 2010 - 22:06
Napísal 27 September 2010 - 10:25
Napísal 27 September 2010 - 17:34
Rainy, on 26 September 2010 - 07:57, said:
mesiacov, ale mame takyto problem. Venujem sa jednemu sportu, ktorym
travim cas len par hodin (pol dna) do tyzdna a zvysvy volny cas som len
s nou. Ona vsak po jednej hadke potrebovala pocut, ci je tym
najdolezitejsim v mojom zivote. Samozrejme, ze som jej povedal a davam jej aj najavo, ze je
pre mna tou najdolezitejsou osobou, ale ona chcela porovananie s mojim
hobby. To je uz tazsie, pretoze moja zaluba mi velmi zmenila zivot,
venujem sa jej uz viac rokov, nasiel som si vdaka nej mnozstvo priatelov
a udrzuje ma v kondicii a dobrej nalade. Podla mna sa ale takto
porovnavat jednoducho neda. Viem, ze ak by mi moju zalubu zatrhla, nebol
by to clovek, s ktorym by som chcel byt, o taky vztah by som nestal...
Myslite, ze ak mam pocit, ze ona je tou najdolezitejsou osobou v
mojom zivote a moja zaluba je zas najzmysluplnejsim vyplnanim tej trosky
casu co nie som s nou (pretoze spolocnych zaujmov vela nemame), je to
zle? Mal by som vediet, co je pre mna z tychto dvoch
(neporovnatelnych) "veci" dolezitejsie?
Dakujem
Skor nez sa vyjadrim, mozem vediet o aky sport ide ? Mam taky pocit ze tato otazka je na-mieste. Ide o to ze ak by islo jednoducho o nejaky tenis alebo futbal tak tvoja priatelka by nemala mat dovod sa zamyslat nad vecou dolezitosti. Mam taky pocit ze ten sport bude z "rangu" nebezpecnych, mylim sa ?
Ak som to vycitil spravne tak to uz je ina kava, v takom pripade je priatelkyna otazka predsa len dolezita. Ak pol dna do tyzdna riskujes zivot, tak necakaj ze to nezacne partnerke vadit.
Napísal 27 September 2010 - 18:16
A ten šport, niekto ho možno berie ako extrémny, ale pokiaľ sa niečo robí zodpovedne, nikdy to extrémne nebude. Ide o parkour - umenie pohybu. Trénujem síce každý deň, ale vždy v čase, keď je ona v škole, ale pokiaľ má voľno, nikdy neváham a utekám za ňou, jedine v nedeľu doobeda, keď máme oficiálne tréningy je bezo mňa. Parkour nás ale v tom, aby sme boli spolu neobmedzuje, ak, tak minimálne...
Trošku vidím problém v tom, že ona sa vzdala viacerých záľub kvôli mne, aby so mnou mohla byť viac, čo ma ale veľmi zarazilo, lebo veľmi dlho som si myslel, že je to kvôli tomu, že zmenila názor, že ju už tie veci nebavili. To, aby to robila kvôi nám, by som od nej v živote nechcel, skôr naopak. Mala by sa niečomu venovať. Možno podvedome očakáva aj odo mňa, aby som mal len ju, ale to jednoducho nejde...
Napísal 27 September 2010 - 20:25
a ak chce nech sa vrati k svojim zalubam ....a ked ta posle k vode... tak to stejne snou nemalo zmysel.
Ja tiez robim nebezpecny sport ,aj ked nie natolko kontaktny, a nikdy som si nemusel vyberat.
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Napísal 28 September 2010 - 11:07
Rainy, on 27 September 2010 - 18:16, said:
Niektore druhy sportu okrem rizika viazu na cloveka aj kulturu, napr. taky parkour - je to sport ktory je fyzicky velmi narocny a z pohladu tretiej osoby niekedy vyzera az sialene - ale hlavna vec je ze "imidzovo" ma velmi spolocne crty z breakdancingom ci rapom. Inymi slovami, nezainteresovany clovek vnima parkour ako jednak nebezpecny sport pricom si ho spojuju z istou formou "vandalizmu".
Navyse, ak sa zide parta tak sa casto navzajom hecuju k sutazeniu, cize "stavim sa ze toto nezrobis" vacsinou znamena ze sa takto ludia zbytocne vystavuju vacsiemu ohrozeniu.
Je tam ten rozdiel ze pri extremne nebezpecnych sportoch dodrziava clovek vsetky bezpecnostne opatrenia az na doraz a ak je pri zmysloch tak urcite nestvara ziadne riskantne kusky, takym sportom je napriklad paraglajding(hadam som to slovo dobre napisal
Neviem sice ako vazne ten sport beries, Rainy, ale ak by moja priatelka bola Parkouristka a robila by aspon polku z tych kuskov ktore som si pred chvilkou pozrel na youtube tak nwm nwm. Prve tyzdne mozno, ak jej bude vsetko vychadzat, ale ak sa zacne vracat zo zraneniami tak sranda pre mna konci. Nezatrhnem to ale uz to budem brat inak.
Nuz ak to povies takto tak je celkmo mozne ze sa citi ukryvdena pretoze ona svoje zaluby obetovala kvoli tebe zatial co ty si si svoju zalubu ponechal. To je sice trosku detinske, ale takto sa aj chovaju dospely ludia. Ak jej vadi toto, tak to musi prekusnut, ale ak jej ide o hlbsiu poctatu, a teda ze ohrozujes svoje zdravie apod. tak to uz len tak neprekusne.
Rainy, este taka otazka, je tvoja priatelka v pohode voci tvojej "parkour parte" ? Mal som podobnu situaciu s futbalom, ex neznasala moju "futbalovu partu" s ktorou som chodil hravat a pocase to aj krachlo .. s nou
To je to ze pre zeny nestacia slova. Darmo ich budes kazdy den zasypavat vetami "LUBIM TA", aj tak si budu mysliet svoje. Tu ide hlavne o ciny ! Ludia povymyslali uz kopec romantickych vyznani lasky, ale nikdy slova nestacili. Ci uz jej zaspievas serenadu, ci prekvapis vecer postelou plnou ruzi - jedna sa o planovanu udalost na ktorej si das patricne zalezat. Vtedy zenam uz hadam zapne
Napísal 28 September 2010 - 20:43
Napísal 29 September 2010 - 11:47
Rainy, on 28 September 2010 - 20:43, said:
Na toto ja niesom kamo
Nuz ved aj niekedy v tom obdobi sa pravdepodobne zacali aj vase problemy takze spojitost by som tam videl.
Taky styl dobre poznam, je ozaj pravda ze to nemusi skoncit dobre. Donekonecna to tak nepojde, raz dojde az na doraz. Ja som s tym tiez nic nerobil lebo sak baba bola strasne tvrdohlava a akakolvek snaha z mojej strany ju len viac rozvulovala. Sam nwm ako by sa to dalo cele v takom pripade normalne vyriesit, zrejme treba ist cez nervy, co bude riadna skuska flexibility vztahu.
Napísal 01 October 2010 - 09:05
Napísal 06 October 2010 - 15:56
Martinr a Malakian : Myslím že je na svete veľa žien ktoré vedia ako správne žiť.Ako milovať svojho partnera.A popri ňom žiť aj svoj život čo znamená že majú svoju prácu,záujmy,šport,priateľky,kamarátov...Nie je to však o tom že zabudnú na svojho partnera a žijú si výlučne iba svoj život.To nie.Iba vedia že na to aby som milovala nepotrebujem toho druhého ale bez neho som nikým.Je to na zamyslenie.Ale máte pravdu je veľa žien ktoré automaticky chápu vzťah s mužom ,,a odteraz budeme naveky spolu až kým nás smrť nerozdelí,,.A nedokážu žiť svoj život.Žijú životy svojich partnerov sekírujú ich,lámu ich,neustále chcú od nich viac a viac.Potom keď to jedného dňa už muž nezvládne odchádza z ich života dokážu si len so slzami v očiach položiť otázku.,,Prečo ma opustil?Veď som mu dala celý svoj život!?,,To predsa ale nie je láska milé dámy.
Napísal 14 October 2010 - 18:00
Napísal 14 October 2010 - 19:36
Napísal 14 October 2010 - 21:15
Nechcem však pôsobiť dokonale lebo dokonalá iste nie som a iste nie sme dokonalý pár ale akosi sme sa naučili takto spolu pekne nažívať.
Napísal 15 October 2010 - 13:03
Napísal 16 October 2010 - 16:58

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať