Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Otazka-semeno dnu - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Otazka-semeno dnu Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   lukino Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 27-September 10

Napísal 27 September 2010 - 09:17

Ahojte potreboval by som sa opytať myslim že mi budete vedieť pomocť.Moja partnerka užíva Antikoncepčné tabletky uz 2 roky, pri sexe vždy žiada aby som sa urobil do nej pretože ju to vzrušuje a ja to spravím ,každý náš sex skončí takto a ja ako chlap mam s toho dosť velké stresy.Preto by som sa chcel spýtať či je dáke ryziko otehotnenia aj napriek tomu že užíva tabletky ?? Dakujem za odpoved
0

#2 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 348
  • Dátum registrácie: 04-May 07

Napísal 27 September 2010 - 12:40

ako sa hovori, nikdy nehovor nikdy. takze riziko tam je vzdy, to mas jasne, ale zas take stresy by si z toho robit nemal. a ked to zle prezivas tak jej to povedz, ze ti to nevyhovuje zakazdym to takto skoncit a najdete kompromis pre vas oboch hmm?poznam ludi u ktorych zena berie hak a chlap este pritom sexuje s kondomom a to sa ani donej nesrpavi ale mimo nu do kondomu. no ale to uz je hard core extrem a myslim ze aj prehnane. tak ide o tvoje zdravie, take stresy ti moc neporspievaju, skus sa snou otom porozpravat. vela stacia
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
0

#3 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 882
  • Dátum registrácie: 11-April 07

Napísal 27 September 2010 - 21:12

percentualne sanca, ze "motyka vystreli" je veeeeelmi mala. Ale ak mas stresy tak sa porozpravajte a sem tam si mozte urobit zmenu. Ja to pomerne casto koncim do priatelky... a zo zaciatku som tiez bol nesvoj ,ale preslo to. A sem tam to koncime alternativne.... aby nebol stereotyp
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"

Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov