Hovori sa, ze ked ma dievca pri bozkavani zatvorene oci, tak naozaj miluje. Naopak, ked ich ma otvorene, tak klame.
Tento hlod som nasiel len naaahodou vcera na nete, ked som hladal uplne nieco ine.
To ci ma ma priatelka naozaj rada riesim posledny mesiac dost intenzivne. Pytat sa jej nato je zbytocne.
Odpoved je vzdy rovnaka.
Poznam kopu smutnych, zamilovanych pribehov, ktore zacinali rovnako ako ten moj.
Videl som co to s "milujucim" chlapom spravi. Ked ho jeho mila klame do oci, len ho vyuziva alebo nebodaj podvadza.
Mozno aj preto sa bojim aby ten moj pribeh neskoncil podobne.
Taka vseobecna otazka na vsetkych citatelov:
- Co robite, ked chcete svoje vnutro ubezpecit, ze je v tom vztahu naozaj vsetko OK. Ze obaja ste k sebe uprimni a ze vam zalezi jednemu na druhom?
Strana 1 z 1
Stale ma miluje? Ako zistit ci vas ma vasa priatelka este stale rada...
Napísal 13 October 2010 - 09:28
Hovori sa, ze ked ma dievca pri bozkavani zatvorene oci, tak naozaj miluje. Naopak, ked ich ma otvorene, tak klame.
Tento hlod som nasiel len naaahodou vcera na nete, ked som hladal uplne nieco ine.
--- tak po 1. bolo by smiesne riadit sa nejakymi zasadami z internetu -- na tu BLBOST co si vcera nasiel rychlo zabudni, a ta tvoja ma otvorene?
Le s tym ocnym kontaktom by som vedel nejaku fintu: "Vsimni" ako sa tvoja mila na teba pozera teraz --- mam na mysli "hlbsi" ocny kontakt a skus si to tak v mysli porovnat s tym ako sa na teba "pozerala" na zaciatku vztahu, teda ak si to este pamatas ___ je to take primitivne, ale pritom sa da z toho tak vela vycitat
"- Co robite, ked chcete svoje vnutro ubezpecit, ze je v tom vztahu naozaj vsetko OK. Ze obaja ste k sebe uprimni a ze vam zalezi jednemu na druhom? "
--- darmo budes ubezpecovat svoje vnutro, ked raz jej vnutro nebude v poriadku a povedat ti to nemusi
MRKVA je fajn, ze si citlivy, ale trosku uber...
--- tak po 1. bolo by smiesne riadit sa nejakymi zasadami z internetu -- na tu BLBOST co si vcera nasiel rychlo zabudni, a ta tvoja ma otvorene?
Le s tym ocnym kontaktom by som vedel nejaku fintu: "Vsimni" ako sa tvoja mila na teba pozera teraz --- mam na mysli "hlbsi" ocny kontakt a skus si to tak v mysli porovnat s tym ako sa na teba "pozerala" na zaciatku vztahu, teda ak si to este pamatas ___ je to take primitivne, ale pritom sa da z toho tak vela vycitat
"- Co robite, ked chcete svoje vnutro ubezpecit, ze je v tom vztahu naozaj vsetko OK. Ze obaja ste k sebe uprimni a ze vam zalezi jednemu na druhom? "
--- darmo budes ubezpecovat svoje vnutro, ked raz jej vnutro nebude v poriadku a povedat ti to nemusi
MRKVA je fajn, ze si citlivy, ale trosku uber...
Napísal 13 October 2010 - 10:02
Ach tá láska.Tvoje vnútro je tvoj najlepší radca.Ak ti vraví že niečo nie je v poriadku s jej láskou k tebe.Koho vnútro chceš teda presvedčiť?Strach z opustenia,zo samoty,z toho že nás opustí milovaná osoba nám radí aby sme čučali aby sme sa v tom nerýpali.No láska sa nedá obísť.Ani oklamať.Nechcem ťa sklamať ale ak je pravda čo píšeš a ty to už riešiš mesiace tak skôr či neskôr váš vzťah skončí.Viem je to smutné.Ale ak vzťah nestojí na pevných základoch vždy sa zrúti.V láske a vo vzťahu treba vždy dvoch.Ak je tam ona iba z polovice budeš čím ďalej tým viac frustrovaný.Je tu nádej že by ste mohli zostať spolu ale to by ste museli zapracovať obaja.Vždy je dôležité s čím do toho vzťahu ideš.Nemám namysli materiálne veci a ani zamilovanosť.Ale lásku.Veľa ľudí si ju zamieňa so zamilovanosťou.Uznávam tie začiatky sú naozaj krásne ale často práve pri tých začiatkoch prehliadame dôležité.
Ak je vo vzťahu láska u vás oboch nie je čo riešiť ale to vieš posúdiť iba ty a tvoja milovaná.Premýšľaj o tom.
K tým zatvoreným očiam pri bozkoch..reč tela nám môže čo to o človeku prezradiť ale v tomto prípade je to hlúposť
Ak je vo vzťahu láska u vás oboch nie je čo riešiť ale to vieš posúdiť iba ty a tvoja milovaná.Premýšľaj o tom.
K tým zatvoreným očiam pri bozkoch..reč tela nám môže čo to o človeku prezradiť ale v tomto prípade je to hlúposť
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať