Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Mensi penis - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Mensi penis Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Martin123 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 16-October 10

Napísal 16 October 2010 - 17:21

Ahoj, ochvilu budem mat 18, ale moj penis mi uz par rokov nerastie a ostal na 12cm v erekcii a inak mozno 4. Viem, ze mozem byt aj rad, ze ho nemam este mensi atd. Ale uprimne.. mozem plnohodnotne uspokojit zenu? Nemusim vopred oznamovat a ospravedlnovat sa, ze ho mam mensi? A tie cviky na zvacsenie, ktore koluju po internete maju v sebe kusok pravdy?
Dakujem, za vase odpovede
0

#2 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 882
  • Dátum registrácie: 11-April 07

Napísal 17 October 2010 - 16:51

ahoj,

Jasne, ze aj stym rozmerom zenu uspokojis :) treba to len vediet pouzivat. Zasadne netreba sa dopredu zhadzovat a ospravedlnovat... ved si verime, a ke d sa dotycna bude chichunat pripadne zhadzovat ta... tak jej povedz nech si kupi litrovu ternosku v ikei... ta ma urcite idealne rozmery pre nu.

tie navody z netu su prevazne bludy co vela nepridaju na rozmeroch.... zaklad je zvladat umenie milovanie.. a to nieje len o rozmere... teda tom fyzickom rozmere
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"

Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
0

#3 Užívateľ je offline   Martin Icon

• Administrátor
  • Icon
  • Skupina: Administrátor
  • Článkov: 657
  • Dátum registrácie: 19-February 10

Napísal 24 October 2010 - 13:19

Aj 12cm urcite splni ucel :)
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
0

#4 Užívateľ je offline   (Maxo) Icon

• Pokročilý člen
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 89
  • Dátum registrácie: 03-August 10

Napísal 24 October 2010 - 14:58

:lol: Tato otazka velkosti snad nikdy nezmizne :rolleyes:

Nuz ale, nebudem klamat. Cital som mnoho o tejto problematike a nie je to jednoznacne o tom ze na velkosti nezalezi. Na jednom fore sa stym nebabrali a rovno polozili zenam tuto otazku a vysledky boli vselijake. Boli babi ktorym to je jedno, ale aj take ktore chcu od partnera patricne velke prirodzenie.

Zalezi od baby, nie nadarmo treba cloveka najprv spoznat aby nedoslo ku sklamaniu. Mozem ale poradit, ze takmer kazda baba uprednostni chlapa ktory ovlada predohru a oralny sex pred buranom s velkym penisom. Vacsinou to aj tak je ze vacsi penis sposoby ze dotycny chalan si bude isty tym ze je automaticky v posteli kral a tym padom nebude vediet nic ine len tlct ho tam hlava nehlava jak robot. Zeny chcu ale vasniveho muza takze ovladat trosku magiu erotiky je velkym plusom.

Zakladom je predohra, o nej si najdite vsetko na nete a cvicte s partnerkou ;) Treba sa naucit aspon 5 sexualnych poloh a cim viac tym lepsie, tu pomoze kamasutra. No a nakoniec, ten kto vie perfektne oralny sex tak ma jedno ci ma maly alebo velky penis B)

Martin123, studuj chlapce studuj :)
0

#5 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 882
  • Dátum registrácie: 11-April 07

Napísal 24 October 2010 - 22:40

a na studium odporucam taku hrubsiu staru knihu . nazov Kamasutra, autor nejaky doc. Dr, PhD. Csc. sedy obal bez obrazkou, rok vydania cca 1982. Jeho vyhoda tkvie v kvalitnom odbornom spracovani a vtom ze vsetko nechava na fantaziu citatela, a tym neunika zmysle kamasutri.Ak ju precitate tak potom sa vam moderne spracovania kamasutri budu zdat ako letaky z kauflandu alebo Lidla. treba pochpit ze velkost ne to minimum, aj ta gymnastika nie je vsetko a hlavne je to vnutorne precitenie celej veci.
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"

Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
0

#6 Užívateľ je offline   apple309 Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 267
  • Dátum registrácie: 20-May 10

Napísal 09 November 2010 - 19:33

Aj moj priatel ma 12cm penis pri erekcii a nemam sa na co stazovat :) ;)
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov