Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Má význam sa o niečo pokúšať? poraďte - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Má význam sa o niečo pokúšať? poraďte Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   deco4 Icon

• Skúsený užívateľ
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 101
  • Dátum registrácie: 05-March 07

Napísal 19 December 2010 - 15:41

Ahojte, som tu opäť po dlhom čase, a konečne s trošku iným problémom ako boli predtým. Začala sa mi páčiť jedna baba (neviem čas ale tento rok sa rozišla s frajerom, ktorý mal o 6 viac ako ona), ktorú síce poznám veľmi krátko, ale neviem na ňu akosi zabudnúť. Obaja sme vysokoškoláci, no ja o 4 roky starší ako ona. Prejdem ale k veci: Stretli sme sa na narodkách môjho kamoša (ja som ju poznal z videnia, ona mna nie), ona pozná našu spoločnú kamošku a s ňou tam prišla. Už od začiatku ako som ju prvýkrát videl som po nej poškuľoval a ak som správne videl aj ona po mne. V rovnaký večer sme išli do baru, kde bolo jasne vidieť, že sa ťahám iba k nej a jej to zjavne neprekážalo. Síce cestou na disku do iného baru sme išli oddelene, na diske sme tancovali tiež nie pri sebe, ale v jednej chvíli ona prišla za mnou, ja som samozrejme nebol proti a tak sme tancovali a potom sme iba tak sedeli, pozerali jeden na druhého a bozkávali sa (musím ale pripomenúť že sme mali vypité). Spolu sme išli aj späť domov držiac sa za ruky, ale cestou sme sa stavili v jednom bare, kde som to určite pohnojil a neviem prečo. Nechal som ju tam, a zmizol som.Myslím, že v tomto okamihu som si to kus sťažil ak vôbec v tom čo sa stalo bol nejaký zmysel.

Moja rada o pomoc znie, malo to nejaký význam alebo to bola len náhoda? Kamošky mi tvrdia že to určite niečo znamenalo, ale ja neviem či má význam sa o niečo viac pokúšať, aj keď neodmietla pozvanie vonku v najbližšom čase, ked to bude možné, ona je totiž dosť šalená. Ako sa mám tváriť ked sa stretneme? :unsure:

ďakujem vopred za radu...Dúfam, že mi pomôžete...
0

#2 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 882
  • Dátum registrácie: 11-April 07

Napísal 19 December 2010 - 21:25

netlac na pilu ak sa nechce poddat, ale zas ani to vopred nevzdavaj. Skus to zobrat tak neutralne. a ako to myslis salena?
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"

Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
0

#3 Užívateľ je offline   deco4 Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 19 December 2010 - 21:28

Zobraziť článokTony_vicks, on 19 December 2010 - 19:25, said:

netlac na pilu ak sa nechce poddat, ale zas ani to vopred nevzdavaj. Skus to zobrat tak neutralne. a ako to myslis salena?

Zo všetkého si robí srandu, ale zase vie byť aj vážna...Krátko sa poznáme a to je chyba...a čo znamená neutrálne? vážna bola vtedy ked mi napísala že slušný chlapci nenechávajú baby samé v bare... :(
0

#4 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 348
  • Dátum registrácie: 04-May 07

Napísal 20 December 2010 - 16:44

posral si to co povedat. je to pravdepodobne baba, ktora sa bude rtapit pre niekoho kto ju nechal samu v bare, napriklad. takze jej to je mozno teraz jedno ze sa onu snazis, ale to neznamena, ze ked onu zabojujes ze nebude mat ziadny zaujem.za pokus to stoji. tak skus ale zbytocne to nehnaj do extremov lebo ti asi druhu sancu uz neda. tak vela stastia. aspon si sa poucil do buducnosti, ze pokial chces zaposobit na babu, samu by si ju nikdy nemal nechavat ;) good luck
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
0

#5 Užívateľ je offline   misu Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 112
  • Dátum registrácie: 17-September 10

Napísal 20 December 2010 - 18:11

Ahoj,
ako už napísali predtým, pohnojil si to. Nejde o to, či sa bude trápit, že si ju tam nechal, ide o to, ŽE si ju tam nechal. Na alkohol sa dá vyhovoriť, ale to aj v prípade, že ste sa bozkávali atď..
Moja rada? Dohodni stretko a ospravedlň sa. Ženské chcú, aby sa im muži ospravedlňovali a priznali si chybu. (hoci dosť často ju tí muži nevidia a tak nevidia dôvod prečo tak konať)
Uvidíš, čo z toho vzíde :).
0

#6 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 355
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 20 December 2010 - 18:44

To nepochopím keď sa jej toľko venuješ a nad ránom zmizneš, ale stalo sa.Vieš baby moc často druhú šancu nedávajú.Počítaj skôr s odmietnutím keď jej zavoláš. Dá sa to napraviť na nejakej párty no jak ti tu radia opatrne. Spomínaš že je pojašená pri takej musíš aj ty všetko otáčať na humor lebo sa bude pri tebe nudiť. Do budúcna si zapametaj že baby s tým nemajú problém keď sa im niekto páči dobre sa bavia, tak si aj tú noc s ním užiť alebo sa aspoň spolu pohrať aj keď sex nebude.Keď počítala stým že niečo bude a ty si sa stratil tak si u nej prehral.No daj vedieť ako to dopadlo učíme sa všetci.
0

#7 Užívateľ je offline   misu Icon

• Skúsený člen

Napísal 20 December 2010 - 19:37

Neviem či šlo o sex alebo o to, že nebol. Mňa by nenahnevalo, že nebol sex ako vyvrcholenie toho všetkého, ale to, že ma chlap bezdôvodne nechal niekde trčať samu.
0

#8 Užívateľ je offline   deco4 Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 20 December 2010 - 19:58

Zobraziť článokmisu, on 20 December 2010 - 17:37, said:

Neviem či šlo o sex alebo o to, že nebol. Mňa by nenahnevalo, že nebol sex ako vyvrcholenie toho všetkého, ale to, že ma chlap bezdôvodne nechal niekde trčať samu.

Nešlo vôbec o sex, ale o to, že hned ako som ju zbadal som sa do nej zahľadel, nie každému ide totiž len o sex... :lol:
0

#9 Užívateľ je offline   (Maxo) Icon

• Pokročilý člen
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 89
  • Dátum registrácie: 03-August 10

Napísal 20 December 2010 - 20:18

Tak v prvom rade, je salena ? Barney ma riesenie - Crazy/Hot Scale

No a teraz k veci. Ak si chces zacat s touto babou tak musis narpravit svoju chybu. Je fajn ze sa ti neodvratila, to by znamenalo ze namas uz u nej sancu. Podla mna ti hodila zachranne lano a to sa nenechava len tak. Skus ju pozvat niekde, len vy dvaja a tentokrat ju nenechaj nikde trcat.
0

#10 Užívateľ je offline   deco4 Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 20 December 2010 - 20:24

Zobraziť článok(Maxo), on 20 December 2010 - 18:18, said:

Tak v prvom rade, je salena ? Barney ma riesenie - Crazy/Hot Scale

No a teraz k veci. Ak si chces zacat s touto babou tak musis narpravit svoju chybu. Je fajn ze sa ti neodvratila, to by znamenalo ze namas uz u nej sancu. Podla mna ti hodila zachranne lano a to sa nenechava len tak. Skus ju pozvat niekde, len vy dvaja a tentokrat ju nenechaj nikde trcat.

díky moc za radu, a som opäť príjemne prekvapený, akurát odpísala na správu čo som jej včera poslal :). Pozval som ju ale problém je že sme od seba momentálne daleko kedze ona je doma a ja doma :huh: a skola začína až cez skúškové...teda v januári...:)
0

#11 Užívateľ je offline   misu Icon

• Skúsený člen

Napísal 21 December 2010 - 01:16

Zobraziť článokdeco4, on 20 December 2010 - 19:58, said:

Nešlo vôbec o sex, ale o to, že hned ako som ju zbadal som sa do nej zahľadel, nie každému ide totiž len o sex... :lol:

Sorry, zle som to napísala. Tak ešte raz, pre upresnenie - o sex nešlo (či už naozaj alebo mylne) ale o to, že si ju tam nechal.
Podľa všetkého na Teba reaguje, keď odpísala ;) Ak Ťa chce, počká do januára (dva týždne nie sú tak veľa), budem držať palce :).
0

#12 Užívateľ je offline   (Maxo) Icon

• Pokročilý člen
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 89
  • Dátum registrácie: 03-August 10

Napísal 21 December 2010 - 11:52

Pre mna zacina skola az vo february kedze som si porobil niektore skusky predcasne :) Len tak to tu hadzem :D

Inac, ked nemozes niekoho zastihnut osobne tak potom mozes vyuzit FaceBook na udrzanie kontaktu ;D Takto sa mozes aj dopredu dozvediet nieco o tej babe a vyuzit to - napr. co rada robi a podla toho stanovis miesto a cas vasho rande B)
0

#13 Užívateľ je offline   deco4 Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 21 December 2010 - 17:03

Zobraziť článokmisu, on 20 December 2010 - 23:16, said:

Sorry, zle som to napísala. Tak ešte raz, pre upresnenie - o sex nešlo (či už naozaj alebo mylne) ale o to, že si ju tam nechal.
Podľa všetkého na Teba reaguje, keď odpísala ;) Ak Ťa chce, počká do januára (dva týždne nie sú tak veľa), budem držať palce :).

Všetci tu máte pravdu, to musím uznať. Síce si dobre rozumieme ale ja si nie som istý ako pokračovať, kedze som spomínal, že ona si užíva život na VŠ, nieže ja by som si nie ale predsa ja mám 24 a ona iba 19 ( a nič proti 19kam ale mám skúsenosti s nimi a nie moc pozitívne). bojím sa, že keď pôjdeme vonku, nebudem vedieť čo ďalej (však ani neviem ako sme sa k sebe dostali na tej diske, jedine viem že sme sa zoznámili u toho kamoša) a nechcem aby sa zľakla alebo nedajbože skončilo to čo ani nezačalo... :unsure:
0

#14 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 355
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 23 December 2010 - 00:22

Napísal si že ty máš 24 a ona iba 19 ale bojíš ako keby to bolo naopak ty 19 a ona 24.Asi najrozumnejšie bude keď budeš taký aký si.Buď sa jej zapáčiš a ten vzťah bude mať pokračovanie a keď nie tak nech ani nezačne, lebo neskôr ten rozchod bolí.Pretvarovať sa hrať nejaké divadlo nemá význam,prekukla by ťa za krátky čas.Musíš biť sebaistý, rozhodný, máš nejaké plány do budúcna a vieš ako ich aj dosiahnuť.A ešte veselý čo má v hlave plno nápadov a prekvapení aby sa nenudila.
0

#15 Užívateľ je offline   Larsen Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 189
  • Dátum registrácie: 30-September 10
  • BydliskoBratislava

Napísal 04 January 2011 - 12:50

Deco4 Ty si ale číslo :D Najprv bozkávačka..Potom ju tam necháš napospas vlkom v tmavom lese..A nakoniec z Teba vylezie že si nie si istý ako máš pokračovať.. :o Keďže ona má iba 19 rokov a navyše je šialená :-)
No každopádne máš pestrý život.Mimochodom všetky vzťahy sú o vzájomnej komunikácii.O vzájomnej dôvere..Okrem iného..Darmo budeš špekulovať premýšľať.Porozprávaj sa s ňou o všetkom.Buď sám sebou.
0

#16 Užívateľ je offline   deco4 Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 07 January 2011 - 22:07

Zobraziť článokLarsen, on 04 January 2011 - 10:50, said:

Deco4 Ty si ale číslo :D Najprv bozkávačka..Potom ju tam necháš napospas vlkom v tmavom lese..A nakoniec z Teba vylezie že si nie si istý ako máš pokračovať.. :o Keďže ona má iba 19 rokov a navyše je šialená :-)
No každopádne máš pestrý život.Mimochodom všetky vzťahy sú o vzájomnej komunikácii.O vzájomnej dôvere..Okrem iného..Darmo budeš špekulovať premýšľať.Porozprávaj sa s ňou o všetkom.Buď sám sebou.

Ja viem že kus som to pokašlal (podľa kamošiek by oni so mnou už neprehovorili keby som to im urobil) ale tak stáva sa, to sme si už vyjasnili (slubil som jej že jej to nejak vynahradím) a našťastie sme stále v kontakte a podľa mojich indícii jej už muselo dojsť, že sa o niečo snažím, kedže jej často píšem teda relatívne často, aby som zas nebol otravný a úspech je, že aj odpisuje nielen na fb ale aj na sms, dokonca na nový rok mi ona volala. :D Každopádne bude to makačka, najbližší týždeň sa ju pokúsim dostať von,dúfam že sa mi to podarí. :unsure:
Len sa obávam ako to dopadne kedže ona tvrdí, že si všetko nepamäta z toho večera. Ako začať? POraďte

PS: Ale aj tak nikdy nepochopím ženské zmýšľanie.:D
0

#17 Užívateľ je offline   Larsen Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 189
  • Dátum registrácie: 30-September 10
  • BydliskoBratislava

Napísal 07 January 2011 - 22:55

Deco4 to je jednoduché.Zabudnite na to čo sa stalo keď sa vám to tak krásne rozvíja a začnite od samého začiatku ;)
0

#18 Užívateľ je offline   lea2 Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Článkov: 19
  • Dátum registrácie: 10-January 11

Napísal 10 January 2011 - 20:25

deo je to sice jedno ale preco si ju vlastne nechal tam samu?
0

#19 Užívateľ je offline   deco4 Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 11 January 2011 - 01:39

Zobraziť článoklea2, on 10 January 2011 - 18:25, said:

deo je to sice jedno ale preco si ju vlastne nechal tam samu?

ja viem že to je zlá odpoveď, ale neviem vôbec prečo? možno práve preto aby som zistil že to je chyba...netuším...neviem vôbec, ale bola to blbá chyba ktorá mi dosť skomplikovala situáciu :mellow:
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov