Ahojte, som tu opäť po dlhom čase, a konečne s trošku iným problémom ako boli predtým. Začala sa mi páčiť jedna baba (neviem čas ale tento rok sa rozišla s frajerom, ktorý mal o 6 viac ako ona), ktorú síce poznám veľmi krátko, ale neviem na ňu akosi zabudnúť. Obaja sme vysokoškoláci, no ja o 4 roky starší ako ona. Prejdem ale k veci: Stretli sme sa na narodkách môjho kamoša (ja som ju poznal z videnia, ona mna nie), ona pozná našu spoločnú kamošku a s ňou tam prišla. Už od začiatku ako som ju prvýkrát videl som po nej poškuľoval a ak som správne videl aj ona po mne. V rovnaký večer sme išli do baru, kde bolo jasne vidieť, že sa ťahám iba k nej a jej to zjavne neprekážalo. Síce cestou na disku do iného baru sme išli oddelene, na diske sme tancovali tiež nie pri sebe, ale v jednej chvíli ona prišla za mnou, ja som samozrejme nebol proti a tak sme tancovali a potom sme iba tak sedeli, pozerali jeden na druhého a bozkávali sa (musím ale pripomenúť že sme mali vypité). Spolu sme išli aj späť domov držiac sa za ruky, ale cestou sme sa stavili v jednom bare, kde som to určite pohnojil a neviem prečo. Nechal som ju tam, a zmizol som.Myslím, že v tomto okamihu som si to kus sťažil ak vôbec v tom čo sa stalo bol nejaký zmysel.
Moja rada o pomoc znie, malo to nejaký význam alebo to bola len náhoda? Kamošky mi tvrdia že to určite niečo znamenalo, ale ja neviem či má význam sa o niečo viac pokúšať, aj keď neodmietla pozvanie vonku v najbližšom čase, ked to bude možné, ona je totiž dosť šalená. Ako sa mám tváriť ked sa stretneme?
ďakujem vopred za radu...Dúfam, že mi pomôžete...