Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Milujem dvoch! - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Milujem dvoch! prosím o váš názor, neviem ako ďalej Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   simoo Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 2
  • Dátum registrácie: 04-January 11

Napísal 04 January 2011 - 02:21

Mám 22 rokov a už tri roky sa stretávam s jedným mužom. Martin má 34 rokov a asi 4- ročný vzťah so svojou priateľku a ja som po pri ňom vystriedala troch priateľov. S týmto posledným som jeden a pol roka. Keď som začala chodiť s Patrikom, chcela som ukončiť milostný vzťah s Martinom, bolo to ťažké pre oboch ale pol roka sme vydržali. Vždy keď sme sa stretli bola medzi nami nejaká iskra, ešte nikdy som nič podobné nezažila o on tiež nie. On sa snažil byť so mnou, ale ja som ho odmietala, lebo už som nechcela mať dvoch naraz. Nevydržala som. Po tom sme sa zase začali stretávať, každú chvíľu čo sme spolu neboli som na neho myslela. V posledných mesiacoch sme spolu trávili veľa času a radšej som bola s Martinom ako s mojim priateľom. Svojho priateľa veľmi ľúbim, viem že aj on mňa miluje nadovšetko, snaží sa ma urobiť šťastnou, ja to viem, ale...keď som s Martinom, všetko je iné, také krajšie. Dokážeme sa rozprávať hodiny, smejeme sa spolu na hlúpostiach, chodili sme spolu športovať a ešte je k tomu aj neskutočný milenec. Vždy vie, kedy a ako má čo spraviť. Problém je, že sme sa do seba zamilovali. Ja neviem čo mám robiť, srdcu nerozkážeš, alebo rozkážeš, ale bolí to. Martin je ochotný sa rozísť so svojou priateľkou, ale ja stále pochybujem. Svojho priateľa milujem, aj s ním mám skvelý milostný život, ale niekedy mám pocit že tam niečo chýba. Každú noc sa mi sníva s Martinom a nie s mojim priateľom. Ale na druhej strane si to neviem predstaviť bez neho, ale neviem si to predstaviť ani bez Martina. Viem že takýto milostný troj,alebo dokonca 4-uholník nemôžeme mať donekonečna a musím sa už konečne rozhodnúť. Je tu ešte jeden háčik, Martin je také niečo ako bratranec z druhého kolena mojej mamy! Takéto vzťahy sú povolené, ale predsa je na tom niečo divné. Spoznala som ho len pred štyrmi rokmi, pred tým som ani len netušila že existuje. A neskôr sme sa do seba zaľúbili. Obaja môžme skonštatovať, že ani jeden sme pretým nezažili toľko vzrušenia, zážitkov a pekných chvíľ ako spolu. A obaja vieme, že ak sa rozhodnem ostať aj naďalej s Patrikom a on so svojou priateľkou, stále sa budeme tajne stretávať, aj keď tá jeho už niečo vytušila pred tým. Doteraz som myslela, že takéto veci sú možné len vo filmoch, ale mýlila som sa, je to realita.
0

#2 Užívateľ je offline   Larsen Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 189
  • Dátum registrácie: 30-September 10
  • BydliskoBratislava

Napísal 04 January 2011 - 10:59

Milá Simoo.Ty sama vieš čo máš robiť.,,Viem že takýto milostný troj,alebo dokonca 4-uholník nemôžeme mať donekonečna a musím sa už konečne rozhodnúť.,, Vidíš sama si to napísala.
Urob si poriadok vo svojom živote.Nie je to také ťažké ako to vyzerá.Neboj sa toho.A nebuď sebecká.Nemôžeš sedieť na dvoch stoličkách.To nejde.Buď úprimná k sebe aj k svojim dvom priateľom a vyber si jedného z nich toho koho miluješ naozaj.Nie viac.Ale skutočne.Bezpodmienečnou láskou.
Tvoj druhý priateľ by sa rozišiel s priateľkou sám ti to povedal.A ty váhaš.Pochybuješ.Prečo?Písala si že s ním si viac rozumieš ako so svojím prvým priateľom.
Bratranec z druhého kolena.No myslím že toto by nemal byť problém i keď je to na zamyslenie.Určite ste však lepšie na tom ako tí súrodenci z domova čo netušili o sebe že sú súrodenci a zamilovali sa do seba. :( Láska si pre nás pripravuje aj takéto úskalia.To však nie je tvoj prípad.
Tak sa rozhodni pre jedného aby bol a mohol byť tvojim JEDINÝM.
Keď stojím pred nejakým rázcestím nech je akékoľvek spýtam sa : Čo by urobila láska? Odpoveď príde vždy a je jednoznačná.Veľa šťastia.
1

#3 Užívateľ je offline   simoo Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 2
  • Dátum registrácie: 04-January 11

Napísal 04 January 2011 - 11:27

Ďakujem Larsen, aj keď veľmi si mi neporadil :rolleyes: . Ja naozaj neviem, mimochodom so svojim priateľom som sa rozišla tak na rýchlo,lebo ja momentálne ani nie som na Slovensku. Myslela som že keď to ukončím teraz láska zatiaľ vyprchá kým sa nebudeme stretávať. Ale nie. Po troch týždňoch sme to skúsili opäť. Ako som už spomínala, teraz nie som doma, lebo študujem v zahraničí. Ešte tu budem istý čas, ale zase nie tak dlho a viem že samé sa to nevyrieši. S Martinom som v intenzívnom kontakte každý deň, dokážeme sa rozprávať aj 3 hodiny cez skype, pritom čo s mojím priateľom sme si nemali čo povedať po pol hodine...ja viem, že Patrik je trochu iný a viem aj to že s jeho citmi ku mne to myslí vážne, však sme spolu už nejaký ten rok. A na druhej strane s Martinom sa poznám dlhšie a dobre viem, že ak sa aj rozhodnem pre Patrika stále sa budeme stretávať, až kým sa to nedozvie aj môj priateľ a bude zle. Niečo mi hovorí, že správnejšie je ostať s Patrikom, ľúbi ma, ja jeho tiež, ale stále ma to ťahá ku Martinovi. Počas tých troch rokov som sa snažila na neho zabudnúť a vyhýbať sa mu, ale vždy nás to dostalo, ja neviem čo za puto je medzi nami, ale nedá sa to nami ovládať. A druhá vec je aj ten vekový rozdiel, môj priateľ je odo mňa o 6 rokov starší, nevadí mi to, práve že si myslím, že mi je lepšie ako s mojimi rovesníkmi. A Martin je odo mňa o 12 rokov starší. Viem, že keď sa dvaja naozaj ľúbia vek nehrá rolu, on ani nevyzerá na 34, ale ja sa snažím pozerať na všetko. Hranie na dve strany ma zožiera.
0

#4 Užívateľ je offline   Larsen Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 189
  • Dátum registrácie: 30-September 10
  • BydliskoBratislava

Napísal 04 January 2011 - 14:39

Simoo spýtaj sa svojho srdca a odpoveď príde okamžite.Ak budeš k sebe maximálne úprimná.Ja ti nemôžem pomôcť viac ako takto.Ty sama sa musíš rozhodnúť čo a ako ďalej aký bude tvoj život a s kým ho prežiješ. :)
0

#5 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 348
  • Dátum registrácie: 04-May 07

Napísal 06 January 2011 - 23:17

aaaale nemilujes. prestan klamat samu seba a daj si doporiadku to co citis
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov