Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Mam mu verit???? - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Mam mu verit???? Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Sophia Nova Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 48
  • Dátum registrácie: 01-December 07

Napísal 05 January 2011 - 12:43

Caute..cez net platenu zoznamku som sa s nim zoznamila. Zacali sme si pisat, raz sa stretli, stretnutie bolo uzasne, mame vela spolocneho a chemia medzi nami bola neuveritelna. Potom musel odist na 2tyzdne na Vianoce a Novy rok prec, stravil ich s rodinou, takze sme si pisali spravy. Hned po stretnuti mi napisal ze odstranuje svoje fotky zo zoznamky, lebo chce len mna a nikoho ineho. Ja som urobila to iste. Pisali sme si denne, aj ked vacsinou boli spravy o tom, ako strasne sa chceme..o sexe a pod. Obcas napisal aj nieco ine, ale zase, ja som taka vasniva a nase prve stretnutie bolo uzasne, tak sa mi to aj pacilo. Uz sa vratil a dohodli sme si stretnutie,ja som chcela najprv len veceru, on sa nevie dockat, kedy pojdem rovno k nemu na byt...tak sme sa dohodli ze japrv vecera, potom hned k nemu na byt. Vcera som mu pisala spravy a neodpisoval, tak ma napadlo pozriet na tu zoznamku, lebo tam mozem vidiet, kedy naposledy tam bol. Bolo tam napisane ze tam bol vcera [cize kedy mi ani neodpisal na spravy] a dokonca mal pridanu novu fotku. To ma uplne sokovalo...tak som mu napisala, ze dufam, ze sa dobre zabavil ked ma tak zneuzil apod. On mi napisal , ze on chce iba a len mna ze ma velmi velmi chce, ale ze brat mu povedal, ze sa nema so mnou nikam ponahlat, ked ma videl iba raz. Ale ze clenstvo na zoznamke mu konci za par dni a ze tam nepojde. Ze chce len a len mna. Ako mu mam teraz verit? Ja fakt neviem, co robit. Mali sme naplanovanu spolocnu noc, ale ja fakt teraz nemam chut nemozem mu verit, chcela by som sa snim par krat stretnut na veceru, do kina a pod...urobit krok spat, myslite ze to este ma vyznam? Vsade pocujem, ze je normalne sa spolu vyspat na prvom rande, ale mne nepripada ze by sme sa tak dobre poznali a ze mu po tomto mozem doverovat...pritahujeme sa strasne, tak ked sme boli spolu sme sa od seba skoro neodtrhli, bolo to super, je tazke odolat mu. Ale ja neviem, co robit poradte!!!
0

#2 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 355
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 05 January 2011 - 13:11

Slovo je hodnota.Keď v takej dôležitej dohode nedodržal na čom ste sa dohodli tak naňho zabudni.Je to ťažké lebo sa ti moc páči a veľmi niekoho chceš.No zrejme ide o nejakého vtipálka ktorý hľadá dobrodružstvo.Nieje problém sa votrieť do priazne osamelej žene ktorá túži po láske.
0

#3 Užívateľ je offline   misu Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 112
  • Dátum registrácie: 17-September 10

Napísal 05 January 2011 - 13:30

Klamal? Požiadaj o vysvetlenie. Nedá ? Kašli na neho. Chlapov čo Ta budú pritahovat ešte bude spústa.
Chlapov, čo si Ta budú vážiť bude o dosť menej.
1

#4 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen

Napísal 05 January 2011 - 14:23

Misu, načo žiadať vysvetlenie. Počúvať nejaké okecávanie a rozmýšľať čo je pravda a čo nieje.Sophia by mu chcela veriť. Ja keď sa na niečom dohodnem tak všetko ostatné si organizujem tak aby som na stretko prišiel.A keby sa fakt niečo také stalo že nemôžem tak ja volám skôr že je problém. Sophia ešte jedna vec ťa trápi, tak ver že na tom nieje nič zlé na prvom rande si spolu užiť.Nerozmýšľaj o tom ako nejakých pravidlách.Je to len o tom či chceš alebo nejaký blok v hlave ta varuje a vraví nie.
0

#5 Užívateľ je offline   Rasto90 Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 111
  • Dátum registrácie: 24-September 10

Napísal 05 January 2011 - 15:50

Tak dobre Sofia mas 31 rokov, a on kolko ma rocikov??? si neuviedla taky podstatny udaj! :)

Zobraziť článokSophia Nova, on 05 January 2011 - 12:43, said:

Uz sa vratil a dohodli sme si stretnutie,ja som chcela najprv len veceru, on sa nevie dockat, kedy pojdem rovno k nemu na byt...tak sme sa dohodli ze japrv vecera, potom hned k nemu na byt. Vcera som mu pisala spravy a neodpisoval, tak ma napadlo pozriet na tu zoznamku, lebo tam mozem vidiet, kedy naposledy tam bol. Bolo tam napisane ze tam bol vcera [cize kedy mi ani neodpisal na spravy] a dokonca mal pridanu novu fotku. To ma uplne sokovalo...tak som mu napisala, ze dufam, ze sa dobre zabavil ked ma tak zneuzil apod. On mi napisal , ze on chce iba a len mna ze ma velmi velmi chce, ale ze brat mu povedal, ze sa nema so mnou nikam ponahlat, ked ma videl iba raz.

Pockaj, neviem ci som to spravne pochopil, ale ked si bola na tej veceri a on nie a potom ti ani neodpisal... nie nie , lepsie zistit co je zac a budes mat dusu na pokoji, ver mi!

Stretni sa s nim este viac krat, v policajnom odeve (vies ako to myslim :)),a vies co, ako trest mu oddial sex ;) a oddaluj a oddaluj az kym si nebudes istejsia, ze to mysli vazne ;)

napis nam potom co je zac a ked sa ukaze ako klamar tak nam mozes aj prihodit link zo zoznamky, aby baby ptom vedeli komu sa vyhnut :))
0

#6 Užívateľ je offline   Larsen Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 189
  • Dátum registrácie: 30-September 10
  • BydliskoBratislava

Napísal 05 January 2011 - 16:22

Sophia..Nevyčítaj si čo sa už stalo a zvlášť nie keď ti bolo dobre..Tiež som zdravá žena a tiež som vášnivá..ale mám ,,filipa,, :rolleyes: Vôbec však nejde o nejaké pravidlá že na prvom rande by sa nemalo tamto a toto..Malo by to byť v tebe zakorenené..Každá žena by mala mať v sebe toho ,,filipa,, že taký rýchly postup nevedie k ničomu ,,pevnému,, samozrejme existujú výnimky...ale
Také pekné rečičky sa dobre počúvajú že chce iba teba..a nikoho iného..už len to že ti neodpisoval a veselo si tam písal na zoznamke s niekým iným..(to je na zamyslenie)a veru už si sa aj sama nad sebou a tým rýchlym sledom udalostí zamyslela..
Tiež by ma zaujímalo čo je to za chlapa čo sa vášnivo s tebou pomiluje (a vôbec mu neprekáža že už na prvom rande) a potom si necháva od brata radiť že sa nemá s tebou nikam ponáhľať..
Máš iba dve možnosti milá Sophia.Buď na neho zabudneš alebo mu dáš ešte šancu.Jedno je však isté,že si sa poučila pretože z rýchleho vzplanutia väčšinou všetko rýchlo zhorí ak tam nie je po ruke nejaký požiarnik ..
0

#7 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen

Napísal 05 January 2011 - 19:49

Larsen bol som z jednou 43 ročnou na večery.Predtým ona ma videla z okna svojho pracoviska, má kolegyňu od nás a tá jej niečo o mne rozprávala. Pár dní nato bola u mňa v obchode, len tak niečo sa popýtala a odišla. Zistil som si číslo a napísal smsku.Po niekoľkých hovoroch som ju pozval na večeru. Prišiel som pred jej bytovku a odviezol som ju do slušnej reštaurácie mimo mesta. Čo som si všimol hneď že nieje namaľovaná. Ja som ukecaný viem rozprávať, ona bola veľmi opatrná. Prišla reč aj na sex.To so si vypočul jak to ona nepotrebuje a na chlapa si spomenie len keď sa jej niečo pokazí čo opravujú muži.Na tú večeru išla preto lebo ju presviedčali ostatný.Všimol som si že dosť znervóznela keď prišla reč na sex a chcela aby sme šli domov.Môžem povedať že pokec bol dobrý a určite som spravil dobrý dojem.Len ten nešťastný sex,vtedy sa zmenila. Na nič som ju nenavádzal. Cestou domov bola taká iná.Keď vystupovala z auta vedel som že už sa nestretneme a pokazil som to. Tak vedela rozprávať že sex je asi to najposlednejšie na svete čo jej chýba, ale ona si chcela užiť hneď na prvom stretnutí.
0

#8 Užívateľ je offline   Larsen Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 189
  • Dátum registrácie: 30-September 10
  • BydliskoBratislava

Napísal 05 January 2011 - 20:33

Fajn Autor :) Tiež skúsenosť..Ak to naozaj chcú obaja aj na prvom rande..Nie je na tom nič zlé..Je to na každom ako žije svoj sexuálny život.Nie som puritán :D Len som vyjadrila svoj názor..
Nikoho neodsudzujem.. ale.. prečo potom sú ľudia sklamaní a ..Cítia sa ,,využití,, ak po prvom presexovanom rande sa druhá strana neozve?Alebo sa zmení?Tak ako to bolo v tomto prípade..
Chcela som len poukázať že ak chceme VIAC nemali by sme hazardovať zbytočne a všetko pokaziť vášnivou nedočkavosťou..Sú však prípady kedy po takomto vzplanutí hneď na prvom rande dvojica zostala spolu..Ale to sú prípady veľmi ojedinelé..A netreba sa na to spoliehať.Teraz však nechcem povedať,že sa má čakať toľko a toľko a ani nechcem určovať koľké rande presne by sme mali mať za sebou...
Každý by mal vedieť ČO očakáva od potencionálneho partnera a či vôbec niečo..Ženy akosi prestali používať ten povestný šiesty zmysel :)
1

#9 Užívateľ je offline   Terrorrunner Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 13-April 10

Napísal 05 January 2011 - 23:27

Podla mna, ak ti neodpisal na tie spravy co si mu posielala, to uz trochu o niecom svedci. Viem o com hovorim.
1. nemysli to s tebou vazne a ma ta ako zalohu 2.sex

Ked mam o niekoho zaujem, tak mu aspon odpisem (ibaze by som bol chory a priputany k posteli).

"ze on chce iba a len mna ze ma velmi velmi chce" - z toho mi vyplyva ze moznost 1. je spravna a ma viacero kandidatok...... mozno sa prave rozhoduje, ktora je lepsia v posteli :D

Skus si s nim dohodnut veceru a to kino, nic nestratis a uvidis na com si...ak je ale tvoja predtucha spavna, posli ho docerta.
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
0

#10 Užívateľ je offline   Sophia Nova Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 48
  • Dátum registrácie: 01-December 07

Napísal 06 January 2011 - 00:42

ASI SOM SA VELMI ZLE VYJADRILA:}}}
Takze to cele poopravim, my sme spolu este NESPALI! Iba sme sa na prvom rande bozkavali. Ked mi neodpisoval na spravy,tak sme spolu neboli dohodnuti, iba som nahodou skoncila v robote skorej tak som mu napisala ci nema cas a on neodpisal. Na veceru a noc unho sme boli dohodnuti na piatok, ale teraz po tom, co som videla, ze bolna zoznamke som mu povedala, ze nie som pripravena ist k nemu domov a sex musi pockat, potrebujem ho lespie spoznat. Takze my sme spolu nic nemali, okrem vasniveho bozkavania. A co sa tyka tej zoznamky povedal mi, ze tam siel, lebo mu tam teraz isli aj kamarati [to je taka preslavena anglicka zoznamka kazdy tam chodi] a ze chcel vidiet ich profily, ze si snikym nepisal spravy ale ze si tam dal tu fotku to je pravda. Ale ze tam len nakukol na profily kamosov, nic ine. Ste zlati ze mi takto radite, to velmi potesi.Inak ma 34rokov, zije sam, slobodny, mal jeden 7rocny vztah skoncil pred 2rokmi. Vyzera to tak, ze sa par krat stretneme na veceru, do divadla a potom uvidim ako to citim, ci chcem ist aj k nemu. On s tym suhlasi...co myslite? Ale nie je to tak, ze by ma ignoroval, ked sme boli dohodnuti, to vobec nie, niekedy mi pise aj cely den.
0

#11 Užívateľ je offline   Rasto90 Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 111
  • Dátum registrácie: 24-September 10

Napísal 06 January 2011 - 02:16

aha, tak potom je to v poriadku, ja si myslim, ze je cisty :)
0

#12 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 348
  • Dátum registrácie: 04-May 07

Napísal 06 January 2011 - 23:16

ja si osobne myslim, ze fakt, ze bol na tej zoznamke nieje nijak zly. doteraz nechapem preco si z neho tak sklamana. nic v podstate spolu nemate, dobre povies si, ze ti to slubil. nemyslis si, ze je prehnane on niekoho koho v podstate nepoznas ocakavat, ze ti nieco slubi a dodrzi to obzvlast takuto banalnu vec? je to slobodny clovek. nehladaj vo vsetkom to zle a nijak ho neobmedzuj a neziadaj vysvetlenia,lebo to chlapi neznasaju. stretavaj sa snim a spoznaj ho a ak sa budete lepsie poznat a mat dovernejsi vztah, potom mozes od neho nieco ocakavat. good luck
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
1

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov