Cafte uz ste niekedy skusali kupit nieco pre kazdodennu intymnu hygienu pre muzov? Ja som to skusal v niekolkych lekarnach a drogeriach (moja doktorka mi odporucila ist sa spytat do lekarne) a nikde nic, pozerali na mna akokeby som si uran pytal.
To nic takeho neexistuje alebo je to nepotrebne?
Strana 1 z 1
Intymna hygiena pre muzov
Napísal 16 March 2007 - 20:45
Viem že sú nejaké sprchové gely pre ženy, tak ak ti nebude vadiť že budeš vonať tak sladko tak to vyskúšaj :D Neviem ako je to s cenou, ale asi to bude o dačo drahšie. Myslím, že to má len nejake iné pH aby to nedráždilo ženu tam dole - čiže ak nemáš problém s bežnými prostriedkami asi nejaký rozdiel nezbadáš.
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
Napísal 20 March 2007 - 01:43
Martin said:
Viem e sú nejaké sprchové gely pre eny, tak ak ti nebude vadiť e bude vonať tak sladko tak to vyskúaj :D Neviem ako je to s cenou, ale asi to bude o dačo drahie. Myslím, e to má len nejake iné pH aby to nedrádilo enu tam dole - čie ak nemá problém s benými prostriedkami asi nejaký rozdiel nezbadá.
mas pravdu az na to ze prave parfumacia byva jeden z dovodouv preco zenam moze vadit klasicky sprchvy gel a dovod preco pouzivaju intymne gely- su totiz prevazne neparfumovane :)
pani taketo vyrobky neporebuju, (staci vam len pravidelne umyvanie a dobre oplachnutie :D ) pokial nemaju nejaky urologicky alebo kozny problem,zenske pohlavie je ovela citlivejsie a komplikovanejsie ako panske... zase to mate o nieco jednoduchsie pani:)
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať