Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Ženu nikdy nepochopíš - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

• (3 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Ženu nikdy nepochopíš Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   zalaskovany Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 13
  • Dátum registrácie: 13-January 11
  • BydliskoKešice

Napísal 13 January 2011 - 20:35

Mne sa stalo to najhoršie čo sa mohlo stať...holke som úplne vylial svoje srdce, ona mi to všetko zožrala, krásne sme sa rozprávali, tancovali spolu, potom aj bozkávali a nakoniec skončili v mojej posteli. Až do rána sme sa rozprávali o všetkom, na sex som ani nepomyslel, tak mi bolo dobre. Holka ráno odišla a odvtedy nič. Ako keby mala strach, alebo má iného chlapca? Alebo neviem čo...ale ja som z nej totálne v riti.... zaľúbil som sa a vobec tomu nerozumiem...myslel som si že aj ona ... ale som totálne zúfalý..už to trvá mesiac a pri akomkoľvek pokuse zavolať ju von na kávu či hocičo mi neodpovedá... keď som s ňou v miestnosti som totálny debil, nervózny trápne ticho... vyhýbavé pohľady... mám zmiešané pocity a neviem čo ďalej... mám sa tariť ako keby sa nič nestalo..? ale ono to nejde... lebo stalo sa... poraďte mi prosím vás...
-1

#2 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 355
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 14 January 2011 - 00:26

Vôbec to nieje zložité musíš si nájsť trochu času a prečítať si problémy a príspevky ktoré sú tu.Stačí december a január a bude ti to jasné.Ver že pochopíš veľa a prídeš na to.
0

#3 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen

Napísal 14 January 2011 - 17:46

Zaláskovany viem presne popísať čo sa stalo ale budem tu mať aj dosť odporcov,bude to dlhá debata.V noci som ti tu niečo napísal, potrebuješ to aby začal trochu rozumieť ženám. To trochu neber ako nejaké podcenenie lebo nenájdeš muža ktorý povie áno rozumiem im. Nakoniec som napísal pochopíš a prídeš na to,pochopíš veľa ale neprídeš na to.Napíš koľko máte rokov.
0

#4 Užívateľ je offline   zalaskovany Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • BydliskoKešice

Napísal 14 January 2011 - 18:34

ja mam uz 26 ... ona 22... pravdou je ze ja som nikdy do holky zalubeny nebol...takze som so ziadnou holkou nikdy nechodil... samozrejme mal som take kratke aferky... ale nikdy som ziadnu zenu nelubil...ziadna totizto nemala to co asi potrebujem... ona to vsetko ma... bohuzial..alebo chvalabohu? som naozaj zalubeny....

..pri vsetkej skromnosti..ja som dobry a mudry chalan... zodpovednosti mam viac nez dost.. (som lekar).. ale zaroven ani nie som ziaden svetuskar ci salezian..vyrastol som na ulici..kledysi som bol velky punkac... nebude to tym ze ona mala kramy..takze mala chut na dobreho a mudreho?? ... takze o sex jej rozhodne neslo... i ked aj v tomto ohlade by som ju "snad urcite" dokonale uspokojil...
0

#5 Užívateľ je offline   lea2 Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Článkov: 19
  • Dátum registrácie: 10-January 11

Napísal 14 January 2011 - 19:32

zalaskovany spominal si, ze ju stretavas, robite spolu? Dufam, ze nie je zdravotna sestra. Z toho, co si povedal, je tazke vediet, co sa stalo, neviem o com ste sa rozpravali, co si jej povedal a co o nej vies. Napada ma viacero veci bude lepsie, ked k tomu este nieco povies, samozrejme ak chces.
0

#6 Užívateľ je offline   Larsen Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 189
  • Dátum registrácie: 30-September 10
  • BydliskoBratislava

Napísal 14 January 2011 - 22:10

Ahoj Zaláskovaný :) Vybral si si pekný nick páči sa mi.
No trochu som premýšľala a napadlo ma viac vecí čo ju môže trápiť ale neviem o nej nič. Takže budem iba hádať. Skús nám ju trochu viac priblížiť veď ste boli spolu celú noc. Potom budeme múdrejší.
Je však dosť možné že sa niečoho preľakla ale to tiež môže byť hocičo (možno je panna a bojí sa ti s tým zdôveriť, možno jej niekto niečo o tebe natáral, možno má partnera o ktorom sa ti nezdôverila, možno je chorá a nechce aby si o jej chorobe vedel, možno si to rozmyslela napriek tomu ako vám spolu bolo dobre, možno si povedal niečo čo ju urazilo ale nechce o tom s tebou hovoriť, možno sa bojí tvojej lásky k nej, možno nechce žiaden vzťah, možno je inak orientovaná, možno, možno, možno...)
Napriek všetkému je tisíc možností ako z nej dostať odpoveď na tvoje otázky. Tak premýšľaj...možno prídeš na ten najkrajší
Verím v silu lásky a neverím, že ak budeš úprimný zostane ľahostajná. Na tebe je aby si navodil príjemnú atmosféru aby vôbec k rozhovoru došlo lebo iba tak sa dozvieš čo je vo veci.
Mimochodom..nenechal si ju vychladnúť? (mesiac je podľa mňa veľmi dlhá doba) :rolleyes: teda aspoň pre mňa by bola..
0

#7 Užívateľ je offline   zalaskovany Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • BydliskoKešice

Napísal 14 January 2011 - 22:50

... takzch mozno mi prebehlo hlavou neskutocne mnozstvo... ale ja si najskor myslim... ona mi tvrdila ze nikdy ziaden "ze vazny vztah" nemala.... ale ja si myslim ze ona vlastne este nikdy so ziadnym chlapcom nic nemala... a preto sa zrejme boji svojich chyb... zrejme sa boji ze zistim nieco co sa mi nebude pacit a ze sa na nu vykaslem... alebo mozno ze ma taku skusenost a tak je opatrna.... mozno ze sa neciti byt dost dobra pre mna... mozno ze som jej povedal nieco (ale o tom pochzbujem) co ju vystrasilo.... ona mala tak trochu vypite (a vtedy je clovek najuprimnejsi... |ak ta spity muz udrie alebo urazi...tak taky proste je a vskutocnosti sa pretvaruje "moj nazor"|)... a vravela mi ako sa jej pacim svojim spravanim.. svojou charizmou.. ale aj svojim vyzorom... svojimi zaujmami...

...dofrasa aj si namyslam ze je extra rozumna ked si to chcela nechat ulezat... a nezlakomila sa ani na moje auto..ani na moj byt...ani na nic hmotne... ako by to urobilo zopar dievcat... a tym si ma este viac ziskala...

... a vychladnut som ju teda rozhodne nenechal... ba priam si myslim ze som bol nasledne az prilis chtivy... aj ked to nebolo nasilne..ale take ingteligentne chcenie... proste jednoduche pytanie sa kedy ju uvidim... a kedy spolu pojdeme na kavu...a na koncert..a tak...snazil som sa o nieco co nam je spolocne....

.. tvrdila mi ze sama nevie co chce (zeby bola poletuska a chcela si len uzivat??? JAK MA TAKA SPROSTOST MOHLA NAPADNUT..)

...a ze ju vobec nepoznam len po profesionalnej stranke (co je tiez dobra sprostost lebo za tie 2 roky co ju poznam ju poznam viac nez hociktoru inu holku...sak nie som slepy ani sprosty....samozrejme nepoznam vsetky jej detaily a kamaratov...ved keby aj tak by mi mozno pripadala ako obycajna holka ktora by bola pre mna zaujimava asi ako moja sestra...)

... nechcem s nou flirtovat v praci... kvoli okoliu...ze ked nam to nevide tak to nebude len moje trapenie ale divadlo pre vsetkcyh...a viete aky su ludia zavistlivi a zakerni... a ked som jej to povedal a zaroven ju pozval von...tak mi neodpovedala... a v praci je tazko si najst chvilu bez inych ludi aby som sa s nou narovinu porozpraval nech mi povie uprimne co je vo veci ...

... a ked sa ma pytala...ten vecer..na viacere "chyby ktore ma" ze ci mi vadia.. tak som jej povedal ze keby tie chyby nemala..tak sa na nu mozno ani nepozriem...

... ALEBO SOM CHYBNY JA....a to bude zrejme ta prava a najpodstatnejsia pricina... bohuzial som s nikym este nechodil...a tak nemam skill ako co robit.. a ako sa kedy pretvarovat...co kedy hovorit a co nie... aj ked viem ze su to vsetko sprostosti..lebo co ma byt to bude... a prava laska nie je o taneckoch a priblblych pravidalch...ale o laske... a na tu si myslim netreba mat vysoku skolu....

...najfrustrovanejsi som z toho... ze este nikdy v zivote sa mi nestalo to aby som stratil pred niekym rec a nedokazal zo seba vypotit co i len tu najprimitivnejsiu vetu typu ako sa mas? ... ale co je zvlastne...ona je taky divoky anjel... medzi svojim ju niekedy maju plne zuby a ...a pri mne ma zrejme ten isty problem ako ja... je tisko ako baranok ... a vtedy ten pohlad do jej oci... AJ KED TO POTOM BOLI ZOPAR HODIN (DNI...) je to tak krasne :)
1

#8 Užívateľ je offline   Larsen Icon

• Skúsený člen
  • BydliskoBratislava

Napísal 15 January 2011 - 10:48

No takúto spoveď som potrebovala. ;) Všimni si ako si si na všetko odpovedal sám. Zrejme ste do seba zamilovaní až po uši. A keďže ani ona nemá žiadnu skúsenosť so vzťahmi tak je to tak ako to je. Ste neustále v kontakte i keď nemáte veľa času na rozhovor na úrovni stále si však myslím, že máš obrovskú nádej si ju získať. Páči sa mi ako si to pekne opísal to hľadenie si do očí. Nepovoľuj ak to myslíš úprimne. Ženu si treba vedieť získať. Tak premýšľaj ako a hlavne sa nehanbi za svoje city a za svoju lásku k nej. Možno práve to očakáva od teba, že sa k nej priznáš verejne. I keď si viem predstaviť aké ťažké to máte v takom kolektíve v akom obaja pracujete.
Predpokladám, že ona je romantická dušička.. Tak si myslím, že to nie je také hrozné ako to možno vyzerá. Len sa ničoho neboj a do všetkého choď s láskou. Vtedy nič nepokazíš.
Držím vám obom palce ;)
1

#9 Užívateľ je offline   dadye Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Článkov: 15
  • Dátum registrácie: 11-January 11

Napísal 15 January 2011 - 18:41

nieje mi celkom jasne co si myslel tym že si sa jej vylial?myslel si tym ze si je povedal co knej citis a tak?lebo si napisal ze ti to zozrala aj snavyjakom..to tiez celkom nechapem ako ti zozrala navyjak ked sa ti vyhyba a nekomunikuje..stym alkoholom si mal pravdu urcite posmeluje ludi k urcitym krokom ktore by za triezva nikdy nespravili cest vynimkam.celkom je mozne ze si chcela len uzit...a cakala ze nieco bude mozno nie hned..boskavaliste sa obymali tancovali a zrazu ked ste ostali sami na byte tak ste sa len rozpravali ...urcite mala aj ona taketo plany???????urcite chcela ostat len pri bozkoch..jednej veci ani ja nechapem ze ti povie ze sa jej pacis...a potom zrazu nereaguje a nechce sa stretnut..neviem ale mne stoho vychadza ze mala vypite a mozno sa stebou chcela lenvyspat...len si si to nevsimol ze to chcela...mam kamaratku ktora sa netaji tym ze ma rada sex a keby mohla tak by presexovala cely den.a ona mi povedala ze nikdy nebola ona aktyvna ze by zacala prva,a ze ani nebude ze jadnoducho muz musi byt ten aktyvny tak ze mozno aaj ta tvoja ma taketo zasady a mozno si myslela ze nechces sex ver ze vsetcko je mozne...mozno sa mylim..ale kebz som bol zbabou nikde vonku a bozkavali by sme sa a neviem co este..a potom somnou ide na byt..a tam uz potom nic len rozpravanie..tak baba by si urcite myslela ze som si to asi rozmyslel...neviem ci ti to pomoze ale skus sa nato pozret aj stejto strany...skusim ti popisat co by som urobil ja vtej situacii akej si teraz...najdvoliziteisie by premna bolo abz som vedel ze co sa vlastne stalo ze preco somnou nekomunikuje...aked by mi neotpovedala na pozvania tak bz som si ju vyhladal niekde abz mi otpovedala ze co sa deje..a ak bz mi nechcela aj tak povedat tak potom to naozaj nema vyznam a vykaslal by som sa nanu....tolko moj nazor takto som to pochopil ja......
-2

#10 Užívateľ je offline   zalaskovany Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • BydliskoKešice

Napísal 15 January 2011 - 21:23

dadye...asi si si nevsimol moj druhy koment... ja som s as nou chcel milovat... ale ona mi povedala ze ma kramy....

.. a podruhe ja mam urcite hodnoty .. nemam 70 iq ... vyhonit si viem aj sam...

...takze je mozna aj dalsia verzia ze nikdy nemala sex...a o mne si mysli ze som nejaka kurwa.... a ja som pritom mal sex s dievcatom..az mi je hanba to povedat...pred 6 rokmi ked som riesil nieco podobne...akurat z ta holka bola taka... ze do vsetkeho sa "rozumela" a pritom v riti bola a howno vedela...

...a ak mas pravdu... co si myslim ze nemas...lebo ju nepoznas...tak ver tomu ze na taku by som okamzite zabudol... takze skor si myslim ze sa boji vztahu...

...kiez by si tento pokec precitala... ako by sa mi ulavilo :( ...

... nic to... musim nabrat odvahu a porozpravat sa s nou na rovinu .. uz je to bohuzial len na mne...
1

#11 Užívateľ je offline   dadye Icon

• Člen
  • PIPPIP

Napísal 15 January 2011 - 23:53

ved jasne ze je to len na tebe aj bolo to zateba nikto iny neviriesi...a ja som ti nedaval navod co mas robit len som ti povedal svoj nazor..ja som ti len napisal ze moze to byt aj inak ved oto tu ide na tejto stranke ze kazdy by danu situaciu riesil inak...a je len a len natebe ako sa rozhodnes...takze prajem vela stastia a aby si to teda vyriesil co najlepsie..
1

#12 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen

Napísal 16 January 2011 - 01:48

Zaláskovaný, ten prvý článok si napísal ako si stretol anjela uložil doma do postieľky a bál sa ho dotknúť aby sa nerozplynul. Keď čítam druhý:Ty si skromný, dobrý, múdry, zodpovedný, máš viac než dosť, a sex? Určite by si ju dokonale uspokojil.Ako sa cítiš keď tu čítaš svoje slová? V treťom píšeš: možno sa bojí svojich chýb, možno sa necíti biť dosť dobrá pre teba. Nieje tak vzdelaná ako ty? Daj mi jej adresu a napíšem jej nech zmení pracovisko. Človek keď sa zaľúbi chce to vykričať celému svetu a ty kalkuluješ, čo si budú myslieť kolegovia. Ty si našiel svoje šťastie ale pozeráš naň očama druhých.Toto si tu pekne napísal. Pohľad do jej očí ktorý bolí.Zaláskovaný, sú to smutné oči ideš sa v nich utopiť.Vidíš tam anjela ktorý trpí.Ona ťa ľúbi ale ty si v hlave musíš otočiť hodnoty.Pre tie smutné nevinné oči by hocikto sa zriekol všetkého išiel bývať pod most a začal od nuly, láska je hodnota a mať vedľa seba človeka ktorý ťa úprimne ľúbi je šťastie.Prepáč,po prvom článku som myslel že budem o inom písať.Toto je môj názor,možno ti tu dušu niekto pohladí a napíše ako postupovať ďalej, no ja som dnes zlí policajt.Ešte tam máš jednu takú vetu: nemáš štýl ako čo robiť ako sa pretvarovať.Divadlo hraj keď chceš buchtu na jednu noc.
-1

#13 Užívateľ je offline   zalaskovany Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • BydliskoKešice

Napísal 16 January 2011 - 04:23

nehnevaj sa ... ale nie je to take jednoduche ako sa zda... ja to kludne a velmi rad vykricim celemu svetu.... bohuzial neviem v akej realite zijes... ale nenapadlo ta ze mozno ze by som jej tym mohol aj nechtiac ublizit? ... ze pracujeme v kolektive ludi... a spominal som aj tu zavist... nenapadlo ta ze by sa k nej mohli zacat spravat inaksie nez doteraz? ona hraje na oddeleni druhe husle ... ona si nemoye vyskakovat ako sa jej zachce... ona nema vzdelanie... ju ked prepustia y prace tak si inu nenajde... mna aj keby prepustili .. co si nikto nedovoli ... tak mam yajtra hned novu... ale ona nie... a co ked ju tym zdeptam natolko ze odide sama? ... a nejde o mojich kolegov..lebo ti by nam priali ... ale ide o jej kolegyne... banda zien... kde polovica su take ...ze pozri sa na mna a som tvoja... chapes????

... bohuzial to nie je take jednoduche... a asi si vobec nepochopil co som pisal ... ze ja sa pretvarovat nechcem a neviem ... a co mam teraz robit na silu sa jej nukat dookola...ved som ju uz parkrat pytal aby sla won.... co myslis kolko zien sa odda takym otravnym a doternym?

...ty si uz zrejme niekolko holiek mal... preto nemas problem... a mas uz v sebe...povedzme nejaku tu pychu..resp. hrdost..chlapskost ist len tak za dievcinou a povedat si ze si majster sveta a ze ju zbalis... ale ja som to nikdy nerobil ... a preto som z toho taky posraty.... ja som jej uz raz lasku vyznal ... a preto som ocakaval ze je rad na nej... preto sa bojim tlacit na pilu ... aby som sa jej nezhnusil... nic to..v pondelok sa s nou v praci porozpravam... alebo ju pred vsetkymi pozvem na rande...co nebude moct odmietnut .. a potom tam aj bude musiet ist...lebo sa ma to budu vsetci pytat ze ako dopadlo rande....

... len stale neviem ci CHCE aby som sa k nej priznal v praci....alebo to praveze NECHCE... ale asi CHCE...lebo keby nechcela tak pojde so mnou von na rande... alebo nechce ist so mnou na rande lebo nic nechce... ale preco potom lezla ku mne domov??? to ma chcela akoze spoznat za jednu noc??? neviem je to stale na rit... :)
2

#14 Užívateľ je offline   Larsen Icon

• Skúsený člen
  • BydliskoBratislava

Napísal 16 January 2011 - 10:28

Šla tam s tebou preto lebo si sa jej páčil a bolo jej s tebou dobre. No iste je ,,problém,, v niečom čo vaša láska vyrieši. Takže ti držím palce teda vám obom aby to v pondelok všetko hladko prebehlo. Potom nám daj vedieť :)
0

#15 Užívateľ je offline   misu Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 112
  • Dátum registrácie: 17-September 10

Napísal 16 January 2011 - 10:38

[quote name='zalaskovany' date='16 January 2011 - 04:23' timestamp='1295148186' post='18411']
a nejde o mojich kolegov..lebo ti by nam priali ... ale ide o jej kolegyne... banda zien... kde polovica su take ...ze pozri sa na mna a som tvoja... chapes????

Mily Zalaskovany,

na bandu žien sa môžeš vykašľať. Sestričky, sanitárky atď.. VŽDY nadbiehali doktorom, a aj budú.
Samozrejme, keď si spomedzi nich vyberieš tú svoju jednu, ostatné slobodné budú rozoberať, prečo, či nie sú dosť dobré, či má tá niečo čo oni nie.. Ale každý "škandál" má určitú dobu expirácie a ľudí po čase začne zaujímať niečo iné, novšie, pikantnejšie, ako to, či si mladý lekár vybral primárku/kuchárku.
1

#16 Užívateľ je offline   dadye Icon

• Člen
  • PIPPIP

Napísal 16 January 2011 - 11:52

jak si teraz napisal tento posledny prispevok mam pocit ze si vyskusal vsetky mile a nenasilne pozvania a pokusi o porozpravanie sa a odmietla ich..tak neviem ci jje dobre jej to povedat pred vsetkymy...napisal si ze bude moset prijat pozvanie..a ze bude muset ist...no ja si to nemyslim ved nechcela ist ked si ju pozval sukromne ale zas na druhej strane aspon uvidis na com si lebo cim dalej to budes odkladat tym dlhsie sa budes trapit..tak daj pondelok vedet...
0

#17 Užívateľ je offline   Rasto90 Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 111
  • Dátum registrácie: 24-September 10

Napísal 16 January 2011 - 12:56

ocitol si sa vo velmi tazkej situacii, velmi dobre si ju viem predstavit...,,, inak to co sa chystas urobit v pondelok, jasne rozhodne... VSETKO ALEBO NIC

Zobraziť článokzalaskovany, on 14 January 2011 - 22:50, said:

...a ze ju vobec nepoznam len po profesionalnej stranke (co je tiez dobra sprostost lebo za tie 2 roky co ju poznam ju poznam viac nez hociktoru inu holku...sak nie som slepy ani sprosty....samozrejme nepoznam vsetky jej detaily a kamaratov...ved keby aj tak by mi mozno pripadala ako obycajna holka ktora by bola pre mna zaujimava asi ako moja sestra...)

---- tu pises sice, ze ju poznas 2 roky,,, ale nie je to nahodou tak , ze ju poznas 2 roky po profesionalnej stranke???

Ty si spravny chlap a ona to zrejme aj vie po tej noci co ste prekecali a mozno prave preto sa ti vyhyba, lebo jednoducho ma pocit, ze sa k tebe nehodi
-- nemozes vediet, mozno je v praci "NEVINNA TVARICKA", ale co ty vies co stvara po nociach a tak..., naozaj, mna by zaujimalo do akej miery si si isty, ze ju poznas, resp. co ta presvedcuje o tom, ze je to pre teba ta spravna baba
0

#18 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen

Napísal 16 January 2011 - 13:24

Zaláskovaný napíš list nebude problém jej ho v práci doručiť. Napíšeš že to čo si jej v noci povedal všetko je pravda. Napíš jej tam čo sa ti na nej páči, polichoť jej,nevadí že si jej to už v noci povedal, veď je to žena s ktorou si vieš predstaviť zbytok života. Vyžiadaj si odpoveď, keď ona vidí v niečom problém nech napíše, chceš vedieť na čom si a jej rozhodnutie rešpektuješ. Keď tam dá nejaký problém pre teba riešiteľný napíš jej znova alebo pošli SMSku.Ja verím že to dopadne pre teba dobre.Spomínal si tam koncert ale nenapísal si aký.Vyplnenie volného času pre mladé dievča je sranda zábava, kde sa nasmeje a potom spoznávanie niečoho nového.Máš auto aj peniaze treba si spraviť zaujímavý výlet.Ten rozdiel aký medzi vami je pozeráte naň ako na veľký problém,ja mám len základné vzdelanie,než som išiel na vojnu som robil cigána na stavbe.Potom som roky robil šoféra a už 11 rokov mám obchod.Ona keď bude chcieť tiež si môže spraviť aspoň nejakú strednú a môže robiť niečo iné.Každý máme nejaké plány a sny do budúcnosti.Nikde nieje napísané že túto prácu musí robiť celý život.Rád by som bol keby tu dievčence napísali niečo konkrétne alebo ma v niečom opravili, viac vidia do dievčenských duší.
1

#19 Užívateľ je offline   zalaskovany Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • BydliskoKešice

Napísal 16 January 2011 - 14:35

no ona strednu ma ... nie je upratovacka :) .. a dokonca je dialkovo na vyske vo svojom fachu... :))

..nebudem ja jej nic pisat.. ja je to musim povedat do oci... ale hlavne ju musim poziadat aby ona bola uprimna a a povedat co citi..resp. neciti... ak jej aspon na tom zalezi, aby som sa netrapil...

... a vies..monzo ze keby pocuvala vlastne srdce a vlastny rozum..vsetko by bolo ok....mozno ze ma prihluple kamaratky ktore jej zavidia a radia jej ako ma utrapit.... takych mozno je nesmierna kopa... mozno ze jej niekto o mne nieco nahovoril (keby to bolo uprimne...tak som len rad..pretoye ja sa nemam ya co hanbit...) .. ale ak si nieco niekto navymyslal .. tak to musi sama prist na to ze su to bludy...
0

#20 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen

Napísal 16 January 2011 - 15:21

Čo ona robí a že študuje si mohol už skôr napísať.My tu hádame, hľadáme a každý kto to číta teraz začne nad tým ináč rozmýšľať.
0

• (3 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov