Ženu nikdy nepochopíš
Napísal 13 January 2011 - 20:35
Napísal 14 January 2011 - 17:46
Napísal 14 January 2011 - 18:34
..pri vsetkej skromnosti..ja som dobry a mudry chalan... zodpovednosti mam viac nez dost.. (som lekar).. ale zaroven ani nie som ziaden svetuskar ci salezian..vyrastol som na ulici..kledysi som bol velky punkac... nebude to tym ze ona mala kramy..takze mala chut na dobreho a mudreho?? ... takze o sex jej rozhodne neslo... i ked aj v tomto ohlade by som ju "snad urcite" dokonale uspokojil...
Napísal 14 January 2011 - 19:32
Napísal 14 January 2011 - 22:10
No trochu som premýšľala a napadlo ma viac vecí čo ju môže trápiť ale neviem o nej nič. Takže budem iba hádať. Skús nám ju trochu viac priblížiť veď ste boli spolu celú noc. Potom budeme múdrejší.
Je však dosť možné že sa niečoho preľakla ale to tiež môže byť hocičo (možno je panna a bojí sa ti s tým zdôveriť, možno jej niekto niečo o tebe natáral, možno má partnera o ktorom sa ti nezdôverila, možno je chorá a nechce aby si o jej chorobe vedel, možno si to rozmyslela napriek tomu ako vám spolu bolo dobre, možno si povedal niečo čo ju urazilo ale nechce o tom s tebou hovoriť, možno sa bojí tvojej lásky k nej, možno nechce žiaden vzťah, možno je inak orientovaná, možno, možno, možno...)
Napriek všetkému je tisíc možností ako z nej dostať odpoveď na tvoje otázky. Tak premýšľaj...možno prídeš na ten najkrajší
Verím v silu lásky a neverím, že ak budeš úprimný zostane ľahostajná. Na tebe je aby si navodil príjemnú atmosféru aby vôbec k rozhovoru došlo lebo iba tak sa dozvieš čo je vo veci.
Mimochodom..nenechal si ju vychladnúť? (mesiac je podľa mňa veľmi dlhá doba)
Napísal 14 January 2011 - 22:50
...dofrasa aj si namyslam ze je extra rozumna ked si to chcela nechat ulezat... a nezlakomila sa ani na moje auto..ani na moj byt...ani na nic hmotne... ako by to urobilo zopar dievcat... a tym si ma este viac ziskala...
... a vychladnut som ju teda rozhodne nenechal... ba priam si myslim ze som bol nasledne az prilis chtivy... aj ked to nebolo nasilne..ale take ingteligentne chcenie... proste jednoduche pytanie sa kedy ju uvidim... a kedy spolu pojdeme na kavu...a na koncert..a tak...snazil som sa o nieco co nam je spolocne....
.. tvrdila mi ze sama nevie co chce (zeby bola poletuska a chcela si len uzivat??? JAK MA TAKA SPROSTOST MOHLA NAPADNUT..)
...a ze ju vobec nepoznam len po profesionalnej stranke (co je tiez dobra sprostost lebo za tie 2 roky co ju poznam ju poznam viac nez hociktoru inu holku...sak nie som slepy ani sprosty....samozrejme nepoznam vsetky jej detaily a kamaratov...ved keby aj tak by mi mozno pripadala ako obycajna holka ktora by bola pre mna zaujimava asi ako moja sestra...)
... nechcem s nou flirtovat v praci... kvoli okoliu...ze ked nam to nevide tak to nebude len moje trapenie ale divadlo pre vsetkcyh...a viete aky su ludia zavistlivi a zakerni... a ked som jej to povedal a zaroven ju pozval von...tak mi neodpovedala... a v praci je tazko si najst chvilu bez inych ludi aby som sa s nou narovinu porozpraval nech mi povie uprimne co je vo veci ...
... a ked sa ma pytala...ten vecer..na viacere "chyby ktore ma" ze ci mi vadia.. tak som jej povedal ze keby tie chyby nemala..tak sa na nu mozno ani nepozriem...
... ALEBO SOM CHYBNY JA....a to bude zrejme ta prava a najpodstatnejsia pricina... bohuzial som s nikym este nechodil...a tak nemam skill ako co robit.. a ako sa kedy pretvarovat...co kedy hovorit a co nie... aj ked viem ze su to vsetko sprostosti..lebo co ma byt to bude... a prava laska nie je o taneckoch a priblblych pravidalch...ale o laske... a na tu si myslim netreba mat vysoku skolu....
...najfrustrovanejsi som z toho... ze este nikdy v zivote sa mi nestalo to aby som stratil pred niekym rec a nedokazal zo seba vypotit co i len tu najprimitivnejsiu vetu typu ako sa mas? ... ale co je zvlastne...ona je taky divoky anjel... medzi svojim ju niekedy maju plne zuby a ...a pri mne ma zrejme ten isty problem ako ja... je tisko ako baranok ... a vtedy ten pohlad do jej oci... AJ KED TO POTOM BOLI ZOPAR HODIN (DNI...) je to tak krasne
Napísal 15 January 2011 - 10:48
Predpokladám, že ona je romantická dušička.. Tak si myslím, že to nie je také hrozné ako to možno vyzerá. Len sa ničoho neboj a do všetkého choď s láskou. Vtedy nič nepokazíš.
Držím vám obom palce
Napísal 15 January 2011 - 18:41
Napísal 15 January 2011 - 21:23
.. a podruhe ja mam urcite hodnoty .. nemam 70 iq ... vyhonit si viem aj sam...
...takze je mozna aj dalsia verzia ze nikdy nemala sex...a o mne si mysli ze som nejaka kurwa.... a ja som pritom mal sex s dievcatom..az mi je hanba to povedat...pred 6 rokmi ked som riesil nieco podobne...akurat z ta holka bola taka... ze do vsetkeho sa "rozumela" a pritom v riti bola a howno vedela...
...a ak mas pravdu... co si myslim ze nemas...lebo ju nepoznas...tak ver tomu ze na taku by som okamzite zabudol... takze skor si myslim ze sa boji vztahu...
...kiez by si tento pokec precitala... ako by sa mi ulavilo
... nic to... musim nabrat odvahu a porozpravat sa s nou na rovinu .. uz je to bohuzial len na mne...
Napísal 15 January 2011 - 23:53
Napísal 16 January 2011 - 01:48
Napísal 16 January 2011 - 04:23
... bohuzial to nie je take jednoduche... a asi si vobec nepochopil co som pisal ... ze ja sa pretvarovat nechcem a neviem ... a co mam teraz robit na silu sa jej nukat dookola...ved som ju uz parkrat pytal aby sla won.... co myslis kolko zien sa odda takym otravnym a doternym?
...ty si uz zrejme niekolko holiek mal... preto nemas problem... a mas uz v sebe...povedzme nejaku tu pychu..resp. hrdost..chlapskost ist len tak za dievcinou a povedat si ze si majster sveta a ze ju zbalis... ale ja som to nikdy nerobil ... a preto som z toho taky posraty.... ja som jej uz raz lasku vyznal ... a preto som ocakaval ze je rad na nej... preto sa bojim tlacit na pilu ... aby som sa jej nezhnusil... nic to..v pondelok sa s nou v praci porozpravam... alebo ju pred vsetkymi pozvem na rande...co nebude moct odmietnut .. a potom tam aj bude musiet ist...lebo sa ma to budu vsetci pytat ze ako dopadlo rande....
... len stale neviem ci CHCE aby som sa k nej priznal v praci....alebo to praveze NECHCE... ale asi CHCE...lebo keby nechcela tak pojde so mnou von na rande... alebo nechce ist so mnou na rande lebo nic nechce... ale preco potom lezla ku mne domov??? to ma chcela akoze spoznat za jednu noc??? neviem je to stale na rit...
Napísal 16 January 2011 - 10:38
a nejde o mojich kolegov..lebo ti by nam priali ... ale ide o jej kolegyne... banda zien... kde polovica su take ...ze pozri sa na mna a som tvoja... chapes????
Mily Zalaskovany,
na bandu žien sa môžeš vykašľať. Sestričky, sanitárky atď.. VŽDY nadbiehali doktorom, a aj budú.
Samozrejme, keď si spomedzi nich vyberieš tú svoju jednu, ostatné slobodné budú rozoberať, prečo, či nie sú dosť dobré, či má tá niečo čo oni nie.. Ale každý "škandál" má určitú dobu expirácie a ľudí po čase začne zaujímať niečo iné, novšie, pikantnejšie, ako to, či si mladý lekár vybral primárku/kuchárku.
Napísal 16 January 2011 - 11:52
Napísal 16 January 2011 - 12:56
zalaskovany, on 14 January 2011 - 22:50, said:
---- tu pises sice, ze ju poznas 2 roky,,, ale nie je to nahodou tak , ze ju poznas 2 roky po profesionalnej stranke???
Ty si spravny chlap a ona to zrejme aj vie po tej noci co ste prekecali a mozno prave preto sa ti vyhyba, lebo jednoducho ma pocit, ze sa k tebe nehodi
-- nemozes vediet, mozno je v praci "NEVINNA TVARICKA", ale co ty vies co stvara po nociach a tak..., naozaj, mna by zaujimalo do akej miery si si isty, ze ju poznas, resp. co ta presvedcuje o tom, ze je to pre teba ta spravna baba
Napísal 16 January 2011 - 13:24
Napísal 16 January 2011 - 14:35
..nebudem ja jej nic pisat.. ja je to musim povedat do oci... ale hlavne ju musim poziadat aby ona bola uprimna a a povedat co citi..resp. neciti... ak jej aspon na tom zalezi, aby som sa netrapil...
... a vies..monzo ze keby pocuvala vlastne srdce a vlastny rozum..vsetko by bolo ok....mozno ze ma prihluple kamaratky ktore jej zavidia a radia jej ako ma utrapit.... takych mozno je nesmierna kopa... mozno ze jej niekto o mne nieco nahovoril (keby to bolo uprimne...tak som len rad..pretoye ja sa nemam ya co hanbit...) .. ale ak si nieco niekto navymyslal .. tak to musi sama prist na to ze su to bludy...

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať