Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Ženu nikdy nepochopíš - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

• (3 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Ženu nikdy nepochopíš Ohodnotiť článok: -----

#41 Užívateľ je offline   Silwesa Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 6
  • Dátum registrácie: 16-January 11

Napísal 19 January 2011 - 23:23

je mi luto ze ma povazujete za posrateho ... ja kazdy den rozhodujem o ludskych zivotoch... skuste si to... potom uvids co je to byt posraty.....

to, ze kazdy den rozhodujes o ludskych zivotoch nema nic spolocne s tym, ako sa spravas k ludom/zenam v otazke lasky.
uz len samotny fakt, ze si MYSLIS, ze rozhodujes o ludskych zivotoch svedci o tvojom pocite nenahraditelnosti, ktory taketo situacie len komplikuje. okrem toho, v otazke mediciny potrebujes hlavne chladnu hlavu a ZIADNE city, cize by som tvoju profesiu vobec nebrala do uvahy.
je jasne, ze rozdiel medzi tebou a tou zenou/dievcinou moze byt na vzdelanostnej urovni (netvrdim, ze je), ale ocividne ti to nevadi (alebo len chces pocut, ze si lepsi ako ona a nie je mozne, ze by ta nechcela).

neviem, ako dobre tu zenu poznas, ci sa "len lubite" alebo ste aj kamarati. lebo ak by ste boli kamarati, urcite by si to s nou mohol prebrat na "kamaratskej" nezavaznej urovni, kde by nectila natlak z tvojej strany a mohla by byt uprimna.
lebo ak jej len davas najavo, ze ju chces, ale ina alternativa neexistuje, sotva ti povie to, co naozaj citi (lebo sa bude citit pod natlakom - ze to nepochopis spravne)

just a thought ;)
0

#42 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 355
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 20 January 2011 - 00:53

Zaláskovaný neviem či tu ešte pozrieš.Aj 15 ročný chalan keď tu napíše banálnu vec tak sa snažíme rozumne odpovedať lebo preňho je to veľký neriešiteľný problém.Ty máš taký iný slovník názory, len tak napíšeš vetu niesom nejaký roboš ktorý robí len na seba a svoju rodinu.Ja viem koľko sa musia nadrieť aby mali na byt, poplatky, pôžičky, deťom na vzdelanie a tie deti sa chcú ísť baviť.Prepáč že som bol zlý táto debata mala veľa rôznych smerov. Na začiatku si písal samé možno preto a možno pre hento a teraz už niesi taký zbrklý.Použijem to slovo aj ja, možno si potreboval trochu nakopnúť. Prešlo ti toho hlavou veľa a už si sám sebou istejší rozhodnejší.
0

#43 Užívateľ je offline   Rasto90 Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 111
  • Dátum registrácie: 24-September 10

Napísal 20 January 2011 - 02:55

Zobraziť článokzalaskovany, on 14 January 2011 - 22:50, said:

... a ked sa ma pytala...ten vecer..na viacere "chyby ktore ma" ze ci mi vadia.. tak som jej povedal ze keby tie chyby nemala..tak sa na nu mozno ani nepozriem...

ale vies co? napis nam tie chyby , ktore spominala... zrejme ani nesom jediny koho to zaujima ;)
0

• (3 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov