Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Ženu nikdy nepochopíš - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

• (3 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Ženu nikdy nepochopíš Ohodnotiť článok: -----

#21 Užívateľ je offline   zalaskovany Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 13
  • Dátum registrácie: 13-January 11
  • BydliskoKešice

Napísal 16 January 2011 - 19:14

.. o vydealnie tu predsa vobec nejde... vies kolko ludi..hlupakov ma pokoncene vysoke skoly?

... len dufam ze nie som ten pripad ...ako tu hore pisala dievcina ze nic neciti a ze ci ma dalej chudaka trapit...
0

#22 Užívateľ je offline   dadye Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Článkov: 15
  • Dátum registrácie: 11-January 11

Napísal 16 January 2011 - 19:40

podla mna by si sa mal snou kazdopadne porozpravat potom budes vedet urcite viac,lebo takto len rozmyslas a namyslas si vseliake moznosti ze co si ona mysli a natoto ti len ona odpovie..a AUTOR,ten list nieje zly napad ale ked mu na ten list neodpovie tak zas len bude hadat ze preco...
-1

#23 Užívateľ je offline   misu Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 112
  • Dátum registrácie: 17-September 10

Napísal 16 January 2011 - 19:52

Zobraziť článokzalaskovany, on 16 January 2011 - 19:14, said:

.. o vydealnie tu predsa vobec nejde... vies kolko ludi..hlupakov ma pokoncene vysoke skoly?

Dosiahnutie diplomu a všeobecná inteligencia niekedy nejdú dohromady.
Nerozumiem, prečo stále riešite jej vzdelanie. Keď ju miluješ, nie je čo riešiť. S titulom a alebo bez.
1

#24 Užívateľ je offline   Terrorrunner Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 13-April 10

Napísal 17 January 2011 - 00:22

Zalaskovany, tvoj problem je ten, ze vela premyslas /preco, ako, naco a este raz preco/ same domnienky a pod. Muz ma konat a nie kecat.

"... a vies..monzo ze keby pocuvala vlastne srdce a vlastny rozum..vsetko by bolo ok....mozno ze ma prihluple kamaratky ktore jej zavidia a radia jej ako ma utrapit.... takych mozno je nesmierna kopa... mozno ze jej niekto o mne nieco nahovoril (keby to bolo uprimne...tak som len rad..pretoye ja sa nemam ya co hanbit...) .. ale ak si nieco niekto navymyslal .. tak to musi sama prist na to ze su to bludy..."

Myslim, ze si privela namyslas.
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
3

#25 Užívateľ je offline   Rasto90 Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 111
  • Dátum registrácie: 24-September 10

Napísal 17 January 2011 - 00:49

Zobraziť článokzalaskovany, on 16 January 2011 - 19:14, said:

... len dufam ze nie som ten pripad ...ako tu hore pisala dievcina ze nic neciti a ze ci ma dalej chudaka trapit...

:rolleyes:

... kazdopadne, ked si to uz nacal napis nam pravdu, ako to dopadlo .... inak som si vsimol, ze sa tu NIKTO SPATNE NEOZYVA S VYSLEDKAMI!!!
---- ta tema na plachu babu co sa tu spominala, ma to celkom zaujalo a vysledok zatial ziadny... HA luki24 a neviem co este predtym bolo....
0

#26 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 355
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 17 January 2011 - 19:10

Misu ja tiež vravím že keď má niekto vysokú školu neznamená to že má aj rozum.Prečítame si tu problém a každý máme naň trochu iní pohľad.Je tu viac názorov a to je dobre. Zaláskovaný spomína rozdiely medzi nimi.V 3 článku píše: možno sa necíti dosť dobrá pre mňa,pýtala sa na viaceré chyby ktoré má či mi nevadia. V 5 článku píše ona nemá žiadne vzdelanie.Tak som napísal svoj názor.V 6 príspevku píše:ona má strednú a diaľkovo študuje na výške. On je pán doktor zahľadel sa do ženy bez vzdelania a on sa za to hanbí.Aj tak tam ešte niečo je, asi tá dievčina je rómka.
Zaláskovaný u nás je niekoľko takýchto pomiešaných manželstiev a nikto s tým nemá problém.Šťastné manželstvo nerobia peniaze ani farba.
1

#27 Užívateľ je offline   martinr Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 254
  • Dátum registrácie: 02-January 08

Napísal 17 January 2011 - 20:37

"keď som s ňou v miestnosti som totálny debil, nervózny trápne ticho... vyhýbavé pohľady.."

to si robis srandu ze mas 26 a toto robis? nevies na com si? poriadne jej pozri do oci, pridi sebaisto za nou a opytaj sa kde je problem, my slis zezeny maju radi roztrasenych dementov co sa nevedia vykoktat?
-2

#28 Užívateľ je offline   zalaskovany Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • BydliskoKešice

Napísal 17 January 2011 - 22:00

hahaha. ...ze vraj romka ... :)

a to ze som posraty.... a ze mam 26 ... a ze zeny nemaju radi dementov co sa klepu lebo su zalubeny.... neviem chlapce ale ked ty si majster sveta ...tak asi najchytrejsi nie si... a viem asi z akej triedy by si bol schopny najst si zenu... ta naskor z tej skupiny romov ... myuslim ze keby si za nou prisiel jak hrdina... velmi lahko by ta sfukla kamo... takych hrdinov ja poznam...

..nic to ... chvalabohu sme sa posunuli dalej a ideme zajtra na kavu... :) to ze som bol uprimny zabralo... je ozaj velmi citliva...

...a ja sa za to ze sa mi paci nehanbim ... len uz teraz jej vsetky zavidia aj nos medzi ocami... to preto som taky opatrny... a aj ona... inak sefom nam je obom moj brat.. a verim ze nikto na svete by mi neprial viac aby som bol stastny nez moj brat...ale to je tazko vysvetlovat... myslim ze ludia ktori rozmyslaju toto vsetko tuna okolo chapu...
-3

#29 Užívateľ je offline   misu Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 112
  • Dátum registrácie: 17-September 10

Napísal 17 January 2011 - 22:14

Super, som rada, že sa to dáko posunulo.
Dúfam že aj káva víde. :)
0

#30 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 348
  • Dátum registrácie: 04-May 07

Napísal 18 January 2011 - 02:42

pre autora clanku. kazdy, kto ti odpovedal na tvoj problem, iba vyjadril svoj nazor, nieco si domyslel a niektory pridali vtipne poznamky ktore sa nemali nikoho dotknut, aspon dufam. myslim, ze sa tu len hras na nieco co niesi a to na cloveka, ktory o vsetkom vsetko vie, je mudry, dobry, vzdelany a hlavne nevie prijat kritiku od ostatnych. prepac, nesudim ta ani nechcem, iba je toto moj nazor na tuto voc, pretoze v skutocnosti nevies vyriesit jeden uplne malicky problem. nabuduce nehraj pred cudzimi frajera, ale ries si to co ta zaujima najviac. mna nezaujima tvoj charakter, ale ludia ti tu chcu pomoct v tvojej situacii tak neber vsetko tak osobne. vsimol som si, ze tu prebehla mala vymena nazorov tak len na margo toho. have a nice day
ps: laska nehladi na materialne veci, pretoze tie su len na pohladenie nasho zatrpknuteho ega ;)
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
2

#31 Užívateľ je offline   Larsen Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 189
  • Dátum registrácie: 30-September 10
  • BydliskoBratislava

Napísal 18 January 2011 - 11:48

Celá táto debata sa posunula niekde mimo problému. No tak ľudkovia :) Všetko sú to iba slová a niekedy keď máme iba slová nemusíme pochopiť ich pravý význam. Respektíve to čo nimi chcel ten dotyčný povedať.
Zaláskovaný som rada, že sa tvoj problém posunul bližšie k riešeniu. Držím vám obom palce.
0

#32 Užívateľ je offline   Rasto90 Icon

• Skúsený člen

Napísal 18 January 2011 - 13:28

a predsa rypnem este :)

Zobraziť článokzalaskovany, on 13 January 2011 - 20:35, said:

holke som úplne vylial svoje srdce, ona mi to všetko zožrala, krásne sme sa rozprávali, tancovali spolu, potom aj bozkávali a nakoniec skončili v mojej posteli. Až do rána sme sa rozprávali o všetkom

Zobraziť článokzalaskovany, on 14 January 2011 - 22:50, said:

...najfrustrovanejsi som z toho... ze este nikdy v zivote sa mi nestalo to aby som stratil pred niekym rec a nedokazal zo seba vypotit co i len tu najprimitivnejsiu vetu typu ako sa mas?

nechapem ako mozes s nou prekecat celu noc a potom nedokazat povedat ani slovo, tomu proste ani akosi nemozem uverit... furt vypisujes, ze aky su ostatni velki frajeri, nemam ten pocit, skor mi ty pripadas "PRILIS POSRATY" coho sa dokelu bojis?? ved , ked si raz uprimny, vzdelany a neviem co este si pisal, tak coho sa do certa bojis???, ze ta odmietne???, nehnevaj sa na mna, ale je to prilis SUCHE Z TVOJEJ STRANY ,,, a necudoval by som sa ak by prave toto bol dovod, preco ta nechce.

Zobraziť článokzalaskovany, on 17 January 2011 - 22:00, said:

len uz teraz jej vsetky zavidia aj nos medzi ocami... to preto som taky opatrny... a aj ona... inak sefom nam je obom moj brat.. a verim ze nikto na svete by mi neprial viac aby som bol stastny nez moj brat...ale to je tazko vysvetlovat... myslim ze ludia ktori rozmyslaju toto vsetko tuna okolo chapu...

.... to znie velmi negativne :), myslim si, ze si vela namyslas ako sa pisalo... a co je skoda, ze pesimisticky namyslas
1

#33 Užívateľ je offline   zalaskovany Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • BydliskoKešice

Napísal 18 January 2011 - 21:54

chcem sa ospravedlnit vsetkym ak som niektore slova zle pochopil...a hlavne tym ktori maju pocit ze som reagoval neprimerane... bohuzial hormony lasky mi zastieraju triezu mysel .. a preto zrejme reagujem afektivne...

... odmieta ma preto ze som prilis aktivny... takze to ze pri inej by som so svojou posratostou uz davno neuspel...u nej je tato moja posratost az prilis hrdinska...

... a to ze si prilis namyslam je uplna pravda... je to tak... je to opat len efekt toho ze som zalubeny....

...ale zatoven je to aj efekt spolocnosti v ktorej zijem a tolkeho pesimizmu ktory prezivam kazdy den .. bohuzial nie som 18 rocny student ani nejaky robos ktory pracuje len na seba a na rodinu.... ale to je tiez tazko pochopitelne... zavidim vam vsetkym ze nezazivate ten kazdodenny stres... ktory je momentalne duplovany mojou slepou laskou...

... ale kazdopadne sa chcem podakovat vsetkym ... hoc ma nikto z vas nijako neovplyvnil.. tieto zmiesane nazory ma aspon prinutili rozmyslat a konat podla vlastneho uvazenia...

je mi luto ze ma povazujete za posrateho ... ja kazdy den rozhodujem o ludskych zivotoch... skuste si to... potom uvids co je to byt posraty.....
0

#34 Užívateľ je offline   dadye Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Článkov: 15
  • Dátum registrácie: 11-January 11

Napísal 18 January 2011 - 22:18

tak si to pekne cele napisal...a potom to pokazis poslednym riadkom.... povyšenost ma tu napada...bezurašky
-1

#35 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 355
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 19 January 2011 - 00:39

Zaláskovaný čím viac tu toho píšeš tým ti menej verím.Tu ľudia napíšu svoj problém vyložia karty na stôl ale ty si asi z inej planéty.Ja neverím že si lekár neverím ničomu čo píšeš o sebe.Jediné čo verím že si zaľúbený a asi sa dobre bavíš.Povedz pravdu a nasmejeme sa aj my.Vyhral si.
2

#36 Užívateľ je offline   Terrorrunner Icon

• Skúsený člen

Napísal 19 January 2011 - 00:45

omg :rolleyes: ako keby sem chodili sami roboši a 18 ročni študenti :D. Nechcem sa ta nijak dotknut ale konat podla seba si mal davno a nie sem prispievat, ked si myslis ze sem chodia len "18r fagani a roboši". My by sme boli radsej keby napises, ze sa to niekam posunulo a co si priebezne urobil s tym svojim "vztahom". Za posrateho ta nepovazujem... Mna napr. zaujima ako to dopadlo na tej kave??? nic si ohladom toho nenapisal, alebo nebola? Na ostatne kaslem. (vacsina dnesnych lekarov si moze rovno podat ruku s obycajnymi robošmi/su uzitocnejsi a je ich stale menej. nic osobne)
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
0

#37 Užívateľ je offline   Terrorrunner Icon

• Skúsený člen

Napísal 19 January 2011 - 00:53

Zobraziť článokautor, on 19 January 2011 - 00:39, said:

Zaláskovaný čím viac tu toho píšeš tým ti menej verím.Tu ľudia napíšu svoj problém vyložia karty na stôl ale ty si asi z inej planéty.Ja neverím že si lekár neverím ničomu čo píšeš o sebe.Jediné čo verím že si zaľúbený a asi sa dobre bavíš.Povedz pravdu a nasmejeme sa aj my.Vyhral si.

Off topic
No ved to! Mam pocit, ze v poslednom case si sem prispieva doslova hocikto a s uplne trapnymi temami bez zmyslu alebo banalne jednoduchymi. Ci su to uz " lekari, roboši, 18 ročni študenti, astronauti, flautisi, autisti, sexualni delikventi" :D Nema to uroven.
On topic
zalaskovany, napis radsej ako to dopadlo. Ostatne je nepodstatne :)
0

#38 Užívateľ je offline   martinr Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 254
  • Dátum registrácie: 02-January 08

Napísal 19 January 2011 - 04:03

kamo ja netvrdim o sebe ze som nejaky frajer ani boh na ktoreho sa kazda baba nalepi, ale viem si povedat svoje a aspon tusim co moze u zien zabrat, vyskusal som si mnoho metod, rad ale sam najlepsie zistis ked vyskusas, mne sa osvedcila byt sam sebou, na pevnych nohach a odhodlane konat, myslim si ze kazda zena ma rada pri muzovy urcity pocit bezpecia, ale to bohuzial jej nemozes ponuknut vyhybavim pohladom a koktavou komunikaciou.

Aj tak prejem ti len vsetko dobre a nech sa dievca ma k svetu troskalebo to co o nej pises tiez moc nesvedci o zdravom sebavedomi.
0

#39 Užívateľ je offline   zalaskovany Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • BydliskoKešice

Napísal 19 January 2011 - 20:17

aspon tusim co moze u zien zabrat, vyskusal som si mnoho metod, rad ale sam najlepsie zistis ked vyskusas - no .. ja si na nej bohuzial nechcem nacvicovat ziadne tanecky... a nacvicovat pokazde na nejakej inej az kym nejaku nezbalim... to mi nepripada ako laska.... vsak martinr

... a dalej uz nechcem reagovat...len poniektorym ktori vytrhavaju jednotlive slova a nevedia citat v kontexte.... naucte sa citat a niekedy aj pochopit nejaku tu metaforu.... sak daydane o tej namyslenosti ked som povedal co je byt posraty...

Malakian a ty si napisal ze som namysleny pretoze som sa tak opisal...opsial som sa tak preto aby si kazdy vedel presne predstavit situaciu... a poradit co najlepsie... myslim ze pisat len o tom ze sa mi paci bez toho aby som opisal seba ... myslim ze situacia by bola nehodnotitelna... keby som napisal ze som alkoholik ktory si lubi zahulit tak to by si si urcite nemyslel ze som namysleny...a zrejme by vsetci pochopili preco o mna nestoji...sry..len aby si pochopil..

... a kedze som namysleny a vymyslam si...tak vam poviem uprimne ze na kave sme neboli lebo je chora.... ale vcera aj dnes som jej volal a sme sa rozpravali ...zhruba pol hodiny... uz som sa ukludnil .. a zacinam mysliet pozitivne...

... ospravedlnujem sa ze sa tema zvrtla mimo kolotoc... nehcem nikoho urazit... ani teba autor...ale ked sa tu hras na nejakeho "pomocneho spasitela" a sfukool si ma ze mi neveris ani slovo... som zvedavy aky doveryhodny si ty... lebo tym ze si ma zhodil... si vlastne zhodil v prvom rade seba...
2

#40 Užívateľ je offline   Rasto90 Icon

• Skúsený člen

Napísal 19 January 2011 - 21:35

Zobraziť článokRasto90, on 18 January 2011 - 13:28, said:

nechapem ako mozes s nou prekecat celu noc a potom nedokazat povedat ani slovo, tomu proste ani akosi nemozem uverit... furt vypisujes, ze aky su ostatni velki frajeri, nemam ten pocit, skor mi ty pripadas "PRILIS POSRATY"

teda ok, trochu som premyslal myslim, ze to moze byt tvojim egom, ktore ale pri tejto skusenosti urcite dost oslabne... vylial si jej srdce a jednoducho sa pred teba postavila zena, ktora o tebe vsetko vie a ty nevies na com si, tak si bol z toho nervozny .... je to tvoja skusenost, budes vediet, comu sa vyhybat

Celkovo ku tvojej otazke, ktoru si pisal na zaciatku nepotrebujes ziadnu radu, vies co robit...
Len dozivota: eliminuj pesimisticke zmyslanie a celkovo menej premyslaj nad ostatnymi...

Vznikla tu taka nekludna atmosfera... ale sam si ju vytvoril svojim narovinu jednanim, co ti ale nemozno vycitat

A este k autorovi: je pravda, ze niekedy az vystredne "recesivne" odhadujes ---- ako to bolo s tou romkou... to som fakt nepochopil, kde si to nabral

a dadye, mne ten riadok nepripadal povysenecky, skor nasvedcoval o zodpovednosti.
0

• (3 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov