Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Má význam sa pokúšať ... Ako začať? blbá otázka ale... - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Má význam sa pokúšať ... Ako začať? blbá otázka ale... Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   deco4 Icon

• Skúsený užívateľ
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 101
  • Dátum registrácie: 05-March 07

Napísal 14 January 2011 - 13:25

Ahojte,

tak stalo sa to, čo som si z celého srdca prial a dostal som tú babu vonku (dosť ľahko) ako som mal v pláne. Lenže bolo to dosť čudné, síce je pravda, že sme kecali o všeličom ale k ničomu nedošlo, čo pravdepodobne bolo mojou chybou, ale nechcem sa unáhliť. Neviem či som to dobre pochopil ale myslím, že nič nie je stratené, lenže neviem ako urobiť prvý krok. :unsure: Bojím sa že by sa to mohlo pokaziť, kedže viem že stále je po rozchode a neviem ako na tom je ona, aj ked sa mi zdalo že čakala viac a bola sklamaná (usudzujem podľa výrazu v očiach). Pár krát aj spomenula bývalého čo sa dalo čakať ale tak ma to neprekvapuje.

V stredu ideme von zas a nechcem premeškať to, čo by sa malo stať resp. nebude skoro dať jej o čo ide?

Dakujem vám
0

#2 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 355
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 14 January 2011 - 15:34

Deco4 občas to tu rozoberáme,sex na prvom rande áno alebo nie. Išiel si na rande a vôbec si nerozmýšľal že by mohol biť aj sex.Nie si jediný, aj mne sa stalo že len na kávu a pokec a zistil som že baba očakávala viac.Tiež som si to v tých očiach potom prečítal.Ja som sa poučil už nestojím a taký výprask.To čo sa zdá tebe unáhlené druhému nemusí. Nikdy neposudzuj podla seba druhých.V stredu nechceš aby odišla sklamaná, sex potrebuje každý.Veď si to pochopil čo chcela,do stredy je ďaleko začni už rozmýšľať ako vám môže biť krásne.Tak po našém: Nebuc lakomý.
0

#3 Užívateľ je offline   deco4 Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 14 January 2011 - 17:41

Zobraziť článokautor, on 14 January 2011 - 13:34, said:

Deco4 občas to tu rozoberáme,sex na prvom rande áno alebo nie. Išiel si na rande a vôbec si nerozmýšľal že by mohol biť aj sex.Nie si jediný, aj mne sa stalo že len na kávu a pokec a zistil som že baba očakávala viac.Tiež som si to v tých očiach potom prečítal.Ja som sa poučil už nestojím a taký výprask.To čo sa zdá tebe unáhlené druhému nemusí. Nikdy neposudzuj podla seba druhých.V stredu nechceš aby odišla sklamaná, sex potrebuje každý.Veď si to pochopil čo chcela,do stredy je ďaleko začni už rozmýšľať ako vám môže biť krásne.Tak po našém: Nebuc lakomý.

Môžem požiadať o názor babu! Preboha tu vôbec nejde o sex... :angry:
0

#4 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 355
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 14 January 2011 - 18:13

Deco prepáč ale dal si tu také slová,že čakala viac a bola sklamaná,tak som to tak pochopil a napísal.Omlúvam sa.
0

#5 Užívateľ je offline   deco4 Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 14 January 2011 - 18:34

Zobraziť článokautor, on 14 January 2011 - 16:13, said:

Deco prepáč ale dal si tu také slová,že čakala viac a bola sklamaná,tak som to tak pochopil a napísal.Omlúvam sa.

To je v pohode, možno som to tak napísal, moja chyba. Ale prečo si každý myslí že na prvom rande musí byť sex resp. že ide iba o to? :unsure:
0

#6 Užívateľ je offline   lea2 Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Článkov: 19
  • Dátum registrácie: 10-January 11

Napísal 14 January 2011 - 20:11

Deco4 :D aj ja som to tak najpv pochopila a hovorila si, preboha ved to dievca vyzeralo, tak romanticky, ked sa jej nepacilo, ze si ju opustil v tom bare a teraz hned na prvom rande uz caka sex :blink:, tak som si len pomyslela, boze tie dnesne mlade baby to beru nejak rychlo a este uz asi "starnem" :lol: a vobec nerozumiem "mladym". A Autor sa ti to snazil tak chlapacky cele vysvetlit az to tym uplne dorazil :lol:, fakt som sa dobre nasmiala.

Ale teraz vazne. Nic strasne sa nedeje, to "sklamanie" v jej ociach, znamena len tolko, ze ked urobis to co chces, tak sa vobec neunahlis. To, ze spomenula svojho byvaleho nemusi vobec nic znamenat, a to, ze sa s tebou stretla znamena, ze jej nabuduce mozes dat "to" o co jej ide ;)

Aaach "chlapci" ani neviete ako dobre sa to cita, ked ste taki ini.... zalaskovany, no vidim, ze budem musiet niekde vyhrabat svojho stareho macika a dnes odo mna dostane asi 10 sladkych bozkov na dobru noc :rolleyes:
0

#7 Užívateľ je offline   Larsen Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 189
  • Dátum registrácie: 30-September 10
  • BydliskoBratislava

Napísal 14 January 2011 - 22:23

Deco spoznávaj ju a čítaj v nej ako v knihe. Iba vtedy budeš vedieť čo máš robiť ďalej a či vôbec. Vychutnávaj si chvíľu s ňou a ži ten okamih stane sa pre vás tým večným.. A potom sa už nebudeš pýtať stále dokola čo máš robiť a ako ďalej. Neboj sa toho, že niečo pokazíš. Buď pri nej sám sebou a dívaj sa srdcom. Iba tak ju naozaj budeš mať pred sebou. Iba tak ju naozaj uvidíš. Iba tak ju prečítaš.
Chce to fantáziu a čisté srdce. Nič viac nič menej.
My ti nemôžeme sem písať každý krok. Si chlap nie? Tak sa k tomu aj tak postav. Si do nej zamilovaný ? Tak ju MILUJ ;)
1

#8 Užívateľ je offline   misu Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 112
  • Dátum registrácie: 17-September 10

Napísal 15 January 2011 - 20:09

Ahoj.

Nič z toho, čo sa stane medzi dvoma ľuďmi, keď sú spolu sami, sa plánovať nedá.
Nevidíme do Teba, do nej, do Vás. Nie sme s Vami, keď ste spolu.
Takže, ak TY cítiš, že to čaká, že je medzi Vami TÁ chvíľka, urob to, bozkaj ju.
Budeš cítiť, či chce viac a pokračovať alebo jej zatiaľ bude stačiť jeden bozk.
1

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov