No tak som napisal jej najlepsej kamoske a povedala, ze asi velke sance nemam. Vraj jej sa pacia starsi chlapci a metalisti ze asi ma chciet nebude tak ja neviem co mam spravit... asi nic
Prosim o radu
Napísal 26 January 2011 - 18:35
anycrow, on 26 January 2011 - 17:06, said:
No tak som napisal jej najlepsej kamoske a povedala, ze asi velke sance nemam. Vraj jej sa pacia starsi chlapci a metalisti ze asi ma chciet nebude tak ja neviem co mam spravit... asi nic
To ma mrzí..
Ešte je možnosť skúsiť to priamo s ňou, niekam ju pozvať.. A dozvedieť sa od nej rovno áno - nie.
Je bolestivé, pokiaľ ten, kto sa Ti páči to tak necíti..
Ale jedna lastovička leto nerobí a tiež.. milión dievčat, jedna žena
Držím palce.
Napísal 26 January 2011 - 20:15
Písali tu už viacerí, budem ich/sa opakovať - málokedy presne vieme, do čoho ideme, ak by tak bolo, život by bol príliš easy.. Dopredu vedieť - áno, neodmietne ma, tak len vtedy ju pozvem na rande, lebo sa nestrápnim, nie je prístup muža.
Nie som nijaká svetáčka a znalec vzťahov, tiež občas niekoho niekam zavolám a dostanem košom. (Alebo košom prípadne dám
.)
Veci idú občas aj mimo toho, ako chceme. Ale niekedy idú aj tak, ako si želáme.
Anycrow, nikdy nezistíš, ako na tom skutočne si, kým sa neodlepíš od obrazovky a v reáli sa jej nespýtaš - nezájdeš niekedy na kafe/čaj/do kina..?
Nie som nijaká svetáčka a znalec vzťahov, tiež občas niekoho niekam zavolám a dostanem košom. (Alebo košom prípadne dám
Veci idú občas aj mimo toho, ako chceme. Ale niekedy idú aj tak, ako si želáme.
Anycrow, nikdy nezistíš, ako na tom skutočne si, kým sa neodlepíš od obrazovky a v reáli sa jej nespýtaš - nezájdeš niekedy na kafe/čaj/do kina..?
Napísal 26 January 2011 - 21:12
Anycrow 18 jan. si napísal že už dlhšiu dobu sa ti páči spolužiačka. Nič si zatiaľ neurobil a nieje to ani 50/50. ÁNO alebo NIE.Lebo tvoje podvedomie ti vraví že odpoveď bude nie.Anycrow páčilo sa mi veľa spolužiačok, žien ale keď tá iskra nepreskočí, tak to ostalo len pri tom páči. Bol so na stretávke zo zák.školy a zavesila sa na mňa dáma, chodila do vedľajšej triedy a celý večer mi rozprávala ako bola do mňa zaľúbená. A teraz po rokoch si to vynahradzovala a oslovovala ma láska moja. Ja som mal asi oči pre iné spolužiačky v škole a ona ma neoslovila.

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať