Ahojte vsetci, nasla som tuto straku uplnou nahodou...a strasne vas prosim o pomoc...chodim s priatelom 6 mesiacov a minuly tyzden som bola na interupciu, pretoze som otehotnela (priznavam si chybu a nebrala som antikoncepciu) avsak rozhodla som sa tak, preto ze som sa na dieta necitila a velmi som sa zlakla (mam 25 rokov) a priatel ma tiez 25 a velmi chcel rodinu, ale ja som mu jeho plany znicili...povedal mi ked som sa rozhodovala ze respektuje moje rozhodnutie no uz je tyzdne po a vcera sa so mnou rozisile ze mi to nikdy neodpusti ale napriek tomu ma bude vzdy milovat...mali sme uzasni vztah, pozname sa asi 10 rokov ale dokopy sme sa dali az v lete a bolo to najkrajsie obdobie mojho zivota a viem ze je ten pravy...ale dieta je uz velky zasah a zmena a myslim ze sa to da odpustit..prosim poradte mi co mam robit, ked ho milujem a viem ze aj on mna?! je strasne citlivy a nechcela som mu nikdy takto ublizit...
Strana 1 z 1
dieta vsetko pokazilo...
Napísal 20 January 2011 - 15:16
skus mu nechat chvilu casu,bol to pre neho velky uder a klobuk dole lebo malo ktory chlap by chcel dieta v 25
tiez sa tam radim
a myslim ze 6 mesiacov je kratka doba na dieta,aj ked sa poznate 10 rokov. Snad sa ti ozve ale ty to nejak nenut na silu , to znamena ze zbytocne mu nevypisuj nevolaj nekontaktuj. Podla mna sa ozve sam ak Ta ma naozaj rad
moj nazor:) tak vela zdaru
Napísal 20 January 2011 - 21:33
Valve z tvojho príbehu mi je veľmi smutno. Viem si predstaviť ako veľmi je teraz ranený keď tak veľmi chcel rodinu. Niekedy sa môže zdať, že LÁSKA dokáže prekonať všetko. No niekedy samotná LÁSKA nestačí. Rozhodla si sa tak ako si sa rozhodla (verím, že si mu nechcela ublížiť a že to bolo to najlepšie čo si v tú chvíľu vedela urobiť) a tvoj priateľ ti povedal, že bude rešpektovať tvoje rozhodnutie. Niekedy vyslovíme slová a v srdci dúfame, že sa stane inak. Alebo keď je po všetkom uvedomíme si, že sme chceli niečo celkom iné.
Netlač na neho možno sa iba potrebuje z toho spamätať a sám sa ti ozve po nejakom čase. Nič iné ti neviem poradiť prepáč
Ak je jeho láska k tebe silnejšia ako jeho vlastná bolesť dokáže zabudnúť a začnete odznova. Ak nie musíš byť silná...
Netlač na neho možno sa iba potrebuje z toho spamätať a sám sa ti ozve po nejakom čase. Nič iné ti neviem poradiť prepáč
Ak je jeho láska k tebe silnejšia ako jeho vlastná bolesť dokáže zabudnúť a začnete odznova. Ak nie musíš byť silná...
Napísal 21 January 2011 - 15:03
Valve keď priateľ túži po rodine tak mu skús navrhnúť kedy ty sa budeš cítiť alebo čo všetko musíš ešte stihnúť.Aj tak si myslím že najlepšie by bolo povedať v ktorom roku by ste dieťa mohli mať. Doba je aká je len mu nehovor že až budeš mať 35. Toľko asi nepočká.
Napísal 21 January 2011 - 19:07
osobne si nemyslim, ze v 25tich je skoro pre chlapa nato aby sa stal otcom. prave naopak, je to najvyzsi cas nato aby chlap dospel. teraz k clanku. ked tak velmi tuzil po rodine urcite ho to maximalne zasiahlo, podla mna je interupcia to posledne mozne riesenie, mozno si si to mala lepsie premysliet. kazdopadne je to tvoje rozhodnutie, no niekedy nestaci dovod, ze sa nato este necitis. nebudem ta obvinovat aj ked som osobne proti, no nieje ma nic do tvojho rozhodnutia. nemas inu moznost ako pockat ci sa k tebe vrati alebo nie. ty uz nic viac neurobis, je to nanom ako sa rozhodne. osobne si myslim, ze sa to da prekonat, no ked je velmi citlivy asi stebou nedokaze naplno zit aj nadalej ked sa ho to tak dotklo. prajem vela stastia a snad aj viac odvahy do riesenia situacii ktore ta este cakaju. good luck
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať