Strana 1 z 1
Prečo sa bojí...aj napriek tomu, že priznala, že ma chce...
Napísal 21 January 2011 - 00:29
deco4, on 20 January 2011 - 22:04, said:
Ahojte, určite ma tu všetci poznáte. Ak nie pozrite staršie moje články(Má vyznam sa o niečo pokúšať). Spoznal som babu, s ktorou som začal chodiť vonku a v podstate na druhom "rande" ma predbehla a povedala mi, že jej je so mnou dobre a že sa jej páčim. Bolo to na diske, ked ma zrazu pocas tancovania vytiahla vonku, že musí ísť na vzduch, a tam sa mi hodila okolo krku a začala ma bozkávať (vedela čo robí, čo mi neskôr potvrdila).Potom sme začali rozoberať, že o čo vlastne ide. Ja som jej povedal, že ju chcem, a vysvetlil som jej prečo s ňou chodím vonku, ona mi zas vysvetlila svoju situáciu.
Na druhý deň ráno sme sa bavili o tom, že čo dalej a čo to vlastne znamenalo. Došli sme do štádia, ked mi zopakovala že jej je so mnou dobre a ze si ku mne vytvorila blizsí vztah ale ze nechce nič riešiť trvalejšie lebo sa bojí ísť do vzťahu. Neviem čo robiť, prečo na jednej strane tvrdí, že jej je so mnou dobre, čo sa potvrdilo ked som bol u nej na izbe a pozerali sme film a ona mi lezala na hrudi a nevadilo jej to. Priznala, ze to bozkavanie (uz 2x) nemohla ovplyvnit ale ze sa nevie ovladat pri mne.
Co to znamena? ako to brať vlastne... Som zmäteny...
Na druhý deň ráno sme sa bavili o tom, že čo dalej a čo to vlastne znamenalo. Došli sme do štádia, ked mi zopakovala že jej je so mnou dobre a ze si ku mne vytvorila blizsí vztah ale ze nechce nič riešiť trvalejšie lebo sa bojí ísť do vzťahu. Neviem čo robiť, prečo na jednej strane tvrdí, že jej je so mnou dobre, čo sa potvrdilo ked som bol u nej na izbe a pozerali sme film a ona mi lezala na hrudi a nevadilo jej to. Priznala, ze to bozkavanie (uz 2x) nemohla ovplyvnit ale ze sa nevie ovladat pri mne.
Co to znamena? ako to brať vlastne... Som zmäteny...
Milý deco4
veľmi ma mrzí, že si práve na tejto strane barikády. Niekedy aj ženy potrebujú blízkosť, pocit byť s mužom, ktorý sa im páči, priťahuje ich, je im dobre s ním ale viac nechcú..
Dnes je doba strašne čudná. Mladí neriešia, alebo keď už riešia, tak dosť často len nezáväzne, akoby sa nenosilo už byť len s jedným človekom, ako to vedeli naše staré mamy a otcovia...
Dať niekomu telo je o mnoho ľahšie ako srdce.
Neviem, čo Ti poradiť. Sama momentálne zažívam niečo podobné, ak nie navlas rovnaké. S tým rozdielom, že máme obaja vyasnené, čo očakávame, resp. neočakávame...
Napísal 21 January 2011 - 09:30
a ked ste sa bozkavali nemala nieco vypite? dost mi to pripomina mojho kamosa situaciu ktoreho tiez dievcina takto bozkavala a hovorila ze sa neciti na vztah a o tyzden bola s inym ruka v ruke... to tazko hovorit ale ked ti baba povie ze je jej s tebou dobre a ze si pekny nemusi znamenat pravdu.. ale moze byt pravda aj nieco co pisalmozno je to situacia co popisala misu.. s niektorymi je to fakt tazke
Napísal 21 January 2011 - 11:30
Deco zrejme sa ešte nechce viazať .. možno je to príliš skoro na ňu keďže je čerstvo po rozchode. Ja ju celkom chápem. No a keďže má o teba záujem zatiaľ čisto fyzický je na tebe či a ako sa k tomu postavíš. Keďže ti na nej záleží na trochu odlišnej úrovni budeš to mať ťažké.
Veď kde je napísané, že sa do teba nezamiluje? Skôr či neskôr? Viem, môže to tak byť aj nemusí. Ale stále je tu tá nádej. Zapamätaj si nech ideš do vzťahu s čímkoľvek nikdy nemáš záruku, že ideš do fungujúceho vzťahu. Chceš recept? Štipka humoru, bozkov podľa chuti, 1 až 2 deky...
Len si robím žarty ty vieš čo máš robiť len máš strach z výsledku alebo si to všetko predstavuješ celkom inak.
Láska je silná čarodejnica tak sa nechajme zvábiť jej dokonalými kúzlami.
Veď kde je napísané, že sa do teba nezamiluje? Skôr či neskôr? Viem, môže to tak byť aj nemusí. Ale stále je tu tá nádej. Zapamätaj si nech ideš do vzťahu s čímkoľvek nikdy nemáš záruku, že ideš do fungujúceho vzťahu. Chceš recept? Štipka humoru, bozkov podľa chuti, 1 až 2 deky...
Láska je silná čarodejnica tak sa nechajme zvábiť jej dokonalými kúzlami.
Napísal 21 January 2011 - 14:28
Deko veď tomu rozumieš slečne je s tebou dobre to je len za tri.Zaľúbená nieje a musíš sa aj ty naučiť to tak brať.Taká jedna vec ma napadla teraz keď je to len také lepšie priatelenie vstupenky a pijatiku budete si platiť každý zvlášť alebo budeš gentleman?
Napísal 21 January 2011 - 14:36
autor, on 21 January 2011 - 12:28, said:
Deko veď tomu rozumieš slečne je s tebou dobre to je len za tri.Zaľúbená nieje a musíš sa aj ty naučiť to tak brať.Taká jedna vec ma napadla teraz keď je to len také lepšie priatelenie vstupenky a pijatiku budete si platiť každý zvlášť alebo budeš gentleman?
Myslím si , že bude najlepšie ke to zostane tak ako to je, ešte aby začala využívať aj to. Ale ona nie je taká, môzem povedať, že platíme striedavo. Takže sa nebojím v tomto smere... A tuším asi to nechám tak a nechám trápiť tentokrát ju, všetko zostane tak len nech sa snaží aj ona aby si nemyslela, že všetko sa dá dostať velmi lahko. Ak ozaj to myslí vážne,tak myslím, že to problém nebude.
Napísal 21 January 2011 - 19:14
ved je to vsetko v poriadku, je jej stebou dobre a obzkavala sa stebou, to este nieje dovod aby stebou mala vaznejsi vztah, ale je to signal, ze k tomu moze dojst. potrebuje cas aby si to vyjasnila v hlave a aby bola pripravena, nechaj to nanu. zatial si snou uzivaj kazdu chvilu. nemusite sa hned do vsetkeho vrhnut po hlave ked nato nieste pripraveny. uzivaj si to co ti ponuka a ked budes trpezlivy casom sa mozno dockas. ak nie tak si o skusenost bohatsi a zazil si pekne chvile. kazdopadne nemas co stratit. pokial ju neskutocne nemilujes a netrapis sa koli tomu, aj ked si mylsim ze nieje sa koli comu trapit je to uplne v pohode
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
Napísal 25 January 2011 - 23:59
Ahojte vsetci ... a som tu opat...
...len aby som sa s tebou deco stotoznil...
...lebo mne sa to vykrystalizovalo na to iste... aspon teraz deco vies... co presne prezivam aj ja ... uz to viac slovami opisovat (aspon tebe) nemusim....
...bohuzial .. ako bolo spominane uz to nie je ako to byvalo u nasich rodicoch... dievca musi dozriet a po case zisti co mohla ..a co mozno ze uz nikdy mat nebude... lebo ja by som takto pokracovat nemohol .. mne to dost zlomilo srdce... a po 2x by som tu bolest uz asi neprezil...
...len aby som sa s tebou deco stotoznil...
...lebo mne sa to vykrystalizovalo na to iste... aspon teraz deco vies... co presne prezivam aj ja ... uz to viac slovami opisovat (aspon tebe) nemusim....
...bohuzial .. ako bolo spominane uz to nie je ako to byvalo u nasich rodicoch... dievca musi dozriet a po case zisti co mohla ..a co mozno ze uz nikdy mat nebude... lebo ja by som takto pokracovat nemohol .. mne to dost zlomilo srdce... a po 2x by som tu bolest uz asi neprezil...
Napísal 26 January 2011 - 14:48
kasli na nu , to je zbytocne sa s taku babu zahadzovat ved ak Ta chce sama sa ozve,takto ta taha za nos a to ze ma skusky to neni ta najvacsia dilema, ja mam tiez skusky ale babe poviem ze teraz nebudeme spolu lebo sa musim ucit atd...proste mi to pride ako take dristanie ... Ja osobne nechat volny priebeh tomu, asi by som nevedel...to akoze kolko mam cakat? rok dva tri????wtf??? proste bud ma chce alebo nie nic medzi tym neexistuje... a ked ma chce za kamosa okej,tak ak s nou chces byt kamos v pohode ak nie kasli na nu... mozno je aj Ta vec ze niekoho miluje ale ten koho ona miluje ju nemiluje..neviem pre mna nepochopitelne a takeho cloveka len od seba dalej...moj nazor
Napísal 26 January 2011 - 14:52
inak som zvedavy za aky cas si najde chalana...moja skusenost tak isto natahovacky a ja snazil ako somar, ostali sme kamosi a tiez veci ohladom toho ze nechce hned do vztahu a za tyzden zrazu uz s inym ... to zalezi asi od povahy a vyspelosti-psychickej toho cloveka
Napísal 26 January 2011 - 16:49
Deko predtým som ti písal že zaľúbená do teba nieje a aby si to aj ty tak bral. Ty si napísal že je to v pohode aj ty sa budeš tak chovať.Vidíš ako lachko sa to dá pokaziť, trochu pritlačíš a je problém. Pre niektoré ženy sme viac príťažlivý keď sa menej snažíme. Moje skúsenosti sú, že keď sa to pokazí na začiatku ženy druhú šancu nedávajú. Ja by som povedal že tá baba je taká priama osobnosť, všetko na rovinu.Páčiš sa jej, povie ti to. Pokazíš to, hneď to vieš.
Napísal 26 January 2011 - 17:49
..myslim ze Belphegor ma uplnu pravdu... kaslat na nu... urcite si dobry chlapec... ona je urcite vypocitava... teda JE PSYCHICKY NEVYZRETA ... myslim ze aj keby ste spolu zacali...tak sa len zbytocne namotas ... ONA SA ZRAZU ROZHODNE A NECHA TA... urcite si k tomu vymysli nejaku kravinu a z niecoho ta obvini... A TO RANI ESTE VIAC LEBO BUDES VEDEIT ZE JE TO LOZ A SOMARINA... dam ruku do ohna ze to tak bude....
... myslim ze mi kazdy chlap a kazda zena da zapravdu ... ze laska nema ziadne prekazky... ziadne vyhovorky ..ziadne mozno... ak sa chce ist do vztahu tak sa do neho ide... je jedno ci cloveka poznas 100 rokvo alebo 5 minut.... ved clovek sa zalubi za tisicinu sekundy... a je to tak ...
... preto si myslim ze ju treba pustit z hlavy ... a aj ked sa v buducnosti...k tebe bude snazit dostat... (mozno preto ze si nebude vediet nikoho najst) ...kasli na nu... lebo to sa bude opakovat dookola... neviem kolko ma rokov...ale ak ma uz aspon 21 ..tak to by uz mala byt zrela a vediet co ma od zivota ocakavat...ak to nema v hlave spocitane...tak ver ze to mat nebude ani o 10 rokov.... ,lebo ak niekto tvrdi ze clovek musi vyzriet mozno je to pravda...ale kolko to bude trvat ??? treba si uvedomit ze mozes zit len 50 rokov (dufam ze sa dozijes aspon 100ky
ako dlho bude zit s poriadkom v hlave???
...a snad nebudes na nu cakat roky... alebo si predstav sa vyrovnat s tym ze ya ten cas pretiahne a bude si uzivat s kopcom chlapcov... no tak to asi bude kurva nie? ???
...je mi to luto ... ale mne ta moja vobec neodpoveda... je sice chora ..ale ked jej nieco napisem alebo zavolam tak bud nedviha alebo neodpisuje... ale nie preto zeby si zabudla telefon v autrobuse ale preto ze to nechce... co si mam mysliet? ved som na smiech... kazdy jeden moj kamarat by mi povedal ze som vadny ze chcem dievca co nevie ani odpisat ..a ked odpise tak len nejaku vyhovorku... a na fejsbruku ma 350 kamaratov a z toho 300 chlapcov... zase si len nieco musim namyslat...ale myslim ze tentokrat sa nemylim... ZABUDNI NA NU ... zasluzis si uprimnu lasku ..dievca co bude s tebou chciet byt stale... a aj ked nebude taka pekna a zabavna ako tato... urcite ta naplni laskou viac... lebo ta nebude tahat za nos...
.. neviem si predstavit byt s dievcatom ktore by malo o mna zaujem... a ja by som si je nevsimal... tak asi sa mi nepaci nie??? ved by som s nou bol len tak naoko...uzival si pravdepodobne ..vediac ze k nej nic necitim a ze ju mozem kedykolvek opustit bez vycitiek svedomia...... a TO BY SOM BOL DOBRY HAJZEL...AKO BY SOM JU RANIL NIE?????
...ale keby o mna malo zaujem dievca ktore by sa ku mne spravalo milo a pisalo mi kazdy den ..t.j. davalo by na javo zesa jej pacim...a mne by sa pacila....tak jej to poviem do pol minuty a o minutu spolu chodime... a dalej cas ukaze ci sa k sebe hodime a ci nie....
SKUS NAD TYM POROZMYSLAT A UVIDIS ZE MAM PRAVDU....
... myslim ze mi kazdy chlap a kazda zena da zapravdu ... ze laska nema ziadne prekazky... ziadne vyhovorky ..ziadne mozno... ak sa chce ist do vztahu tak sa do neho ide... je jedno ci cloveka poznas 100 rokvo alebo 5 minut.... ved clovek sa zalubi za tisicinu sekundy... a je to tak ...
... preto si myslim ze ju treba pustit z hlavy ... a aj ked sa v buducnosti...k tebe bude snazit dostat... (mozno preto ze si nebude vediet nikoho najst) ...kasli na nu... lebo to sa bude opakovat dookola... neviem kolko ma rokov...ale ak ma uz aspon 21 ..tak to by uz mala byt zrela a vediet co ma od zivota ocakavat...ak to nema v hlave spocitane...tak ver ze to mat nebude ani o 10 rokov.... ,lebo ak niekto tvrdi ze clovek musi vyzriet mozno je to pravda...ale kolko to bude trvat ??? treba si uvedomit ze mozes zit len 50 rokov (dufam ze sa dozijes aspon 100ky
...a snad nebudes na nu cakat roky... alebo si predstav sa vyrovnat s tym ze ya ten cas pretiahne a bude si uzivat s kopcom chlapcov... no tak to asi bude kurva nie? ???
...je mi to luto ... ale mne ta moja vobec neodpoveda... je sice chora ..ale ked jej nieco napisem alebo zavolam tak bud nedviha alebo neodpisuje... ale nie preto zeby si zabudla telefon v autrobuse ale preto ze to nechce... co si mam mysliet? ved som na smiech... kazdy jeden moj kamarat by mi povedal ze som vadny ze chcem dievca co nevie ani odpisat ..a ked odpise tak len nejaku vyhovorku... a na fejsbruku ma 350 kamaratov a z toho 300 chlapcov... zase si len nieco musim namyslat...ale myslim ze tentokrat sa nemylim... ZABUDNI NA NU ... zasluzis si uprimnu lasku ..dievca co bude s tebou chciet byt stale... a aj ked nebude taka pekna a zabavna ako tato... urcite ta naplni laskou viac... lebo ta nebude tahat za nos...
.. neviem si predstavit byt s dievcatom ktore by malo o mna zaujem... a ja by som si je nevsimal... tak asi sa mi nepaci nie??? ved by som s nou bol len tak naoko...uzival si pravdepodobne ..vediac ze k nej nic necitim a ze ju mozem kedykolvek opustit bez vycitiek svedomia...... a TO BY SOM BOL DOBRY HAJZEL...AKO BY SOM JU RANIL NIE?????
...ale keby o mna malo zaujem dievca ktore by sa ku mne spravalo milo a pisalo mi kazdy den ..t.j. davalo by na javo zesa jej pacim...a mne by sa pacila....tak jej to poviem do pol minuty a o minutu spolu chodime... a dalej cas ukaze ci sa k sebe hodime a ci nie....
SKUS NAD TYM POROZMYSLAT A UVIDIS ZE MAM PRAVDU....
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať