Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Sila,sila,sila co clovek sa docita na nete - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Sila,sila,sila co clovek sa docita na nete Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Belphegor Icon

• Skúsený užívateľ
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 292
  • Dátum registrácie: 09-January 09

Napísal 29 January 2011 - 09:22

„Mala som dva týždne pred svadbou a priateľky ma vytiahli na diskotéku. Rozlúčka so slobodou ako sa patrí, nechýbalo šampanské, skvelá hudba, dokonca aj striptér. Bavili sme sa do rána a po celú tú dobu nás obsluhoval stále rovnaký čašník. Nevšímala som si jeho pohľady, až kým ma na to neupozornili dievčatá. Spočiatku som sa na tom smiala, ale potom som mu začala pohľady opätovať. Alkohol, dobrá nálada a nutkanie vyskúšať niečo nové prispeli k tomu, že som sa odhodlala ísť za ním. Kamarátky tancovali a ja som sa vytratila k baru niečo si objednať. Skončili sme zamknutí na toalete. Bola to rýchlovka. Po pár minútach som odišla a uvedomila si, čo som urobila. Sex bol síce vzrušujúci a zmyselný, ale moje vnútro plné výčitiek. Samozrejme, nikomu som to neprezradila. Aj keď som sa ešte dlho cítila previnilo, nemohla som dopustiť, aby som stratila muža, s ktorým prežívam už tretí rok nášho krásneho spoločného života.“

Co hovorite na toto?
0

#2 Užívateľ je offline   Larsen Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 189
  • Dátum registrácie: 30-September 10
  • BydliskoBratislava

Napísal 29 January 2011 - 11:36

Nuž alkohol robí svoje ale nemala by to byť výhovorka. Keď požijeme alkohol môžeme robiť také veci čo by sme za triezva možno nikdy neurobili. Každopádne to je často aj tak, že pri požití alkoholu sa odhodláme urobiť veci o ktorých už dávno snívame, no za triezva sme nenabrali na ne odvahu. Čiže dá sa to zhrnúť do jednej vety : Alkohol nám môže otvoriť dvere aj do tých miestností z ktorých po precitnutí si želáme nielen odísť ale aj možnosť všetko vrátiť späť.
0

#3 Užívateľ je offline   Terrorrunner Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 13-April 10

Napísal 29 January 2011 - 20:24

Zobraziť článokLarsen, on 29 January 2011 - 11:36, said:

Každopádne to je často aj tak, že pri požití alkoholu sa odhodláme urobiť veci o ktorých už dávno snívame, no za triezva sme nenabrali na ne odvahu.

S tymto nesuhlasim, nie u kazdeho je to tak. Podla mna len jedinci so slabsou psychikou, resp. ako by som to povedal...slabsou volou alebo navykom robia take veci pod vplyvom alkoholu. Niektore veci by samozrejme neurobili ale co sa tyka toho co sem hodil Belphegor. Tak tam ta baba je asi este nevyblaznena, lebo normalny clovek toto neurobi aj keby bol na mol. Podla mna.
ALKOHOL JE LEN SPROSTA VYHOVORKA. Takze v tom Larsen s tebou suhlasim.

Belphegor je to jasne.

"Samozrejme, nikomu som to neprezradila. Aj keď som sa ešte dlho cítila previnilo, nemohla som dopustiť, aby som stratila muža, s ktorým prežívam už tretí rok nášho krásneho spoločného života.“ ---- su to kecy, normalne toto clovek nespravi. Mam taky dojdem, ze si to dotycna osoba aj narocky vymyslela a hodila to na net, lebo sa smejem na poslednej tejto vete. Fakt zabavne--- naivka :D:D Ako hovori moj tato: Zivot ju este vybije.
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
1

#4 Užívateľ je offline   Belphegor Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 292
  • Dátum registrácie: 09-January 09

Napísal 30 January 2011 - 09:19

Ze vraj to pravda je , ale co v dnesnom svete je pravda :) ale tak celkovo aj moze to byt tak nejak ..isto sa veci podobne stavaju a vidime aspon ako pri slabsich jedincoch dopadne babska(chlapska) jazda.. pustaj niekde svoju polovicku ked nevies co sa stane, ale myslim ze to zalezi vsetko od povahy a vyspelosti cloveka :)
0

#5 Užívateľ je offline   Larsen Icon

• Skúsený člen
  • BydliskoBratislava

Napísal 30 January 2011 - 10:36

Terrorrunner samozrejme nie u každého to tak je :)
0

#6 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 355
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 30 January 2011 - 14:51

Môj názor je že svätý nieje nikto a nejakú tú hlúposť občas spraví každý.Ľudia chodia do kostola sú veriaci a žijú podla božích prikázaní? Len niektorý.Keď farár nejakú obšťastňuje dozvieme sa to len keď ich niekto nachytá alebo je nejaká slečna tehotná.Vydatá to hodí na manžela. Väčšinou to asi na povrch nevypláva a nehryzie ich svedomie nepotrebujú sa vyžalovať. Tá žena ktorá dala svoj príbeh na net má stále výčitky,občas si na to spomenie a mrzí ju to.Nezdôverila sa nikomu ale napísala to.Nejak to musela zo seba dostať. Ľudia tu píšu rôzne problémy ale koľko je tu príspevkov typu mám ideálneho partnera ale keď sa mi niekto páči zahnem. Napíše to človek ktorý má výčitky kvôli svojmu chovaniu a vie že ubližuje človeku ktorý ho miluje. Potom máme takých ľudí ktorých to svedomie nehryzie, tý sem nepíšu, pri čítaní takýchto problémov sa len usmievajú.Čo by tu napísali koho sa im podarilo dostať do postele? Sex potrebujeme a že niekto stále hľadá krajší sexuálny zážitok? Jednoducho ten človek je taký a je zo sebou spokojný.Pre každého je šťastie niečo iné.
0

#7 Užívateľ je offline   Terrorrunner Icon

• Skúsený člen

Napísal 30 January 2011 - 17:06

Autor, ja chapem, co chces povedat. Nehovorim, ten prispevok, co sem postol Belphegor moze byt pravda... len mne to tak jednoducho nepripada. Len podla mna to nema ziaden ucinok, ked si niekto tak masiruje svedomie, tym ze toto napise na forum a co caka? Co zasial, to zozeje. Ze mu ludia povedia, ze je to ok? Len ho/ju sprdnu a tym nic neziska.
"Samozrejme, nikomu som to neprezradila." Hops a uz je to vonku, aj ked anonymne. Vypovedna hodnota prispevku NULOVA. Co by si jej nato napisal?
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
0

#8 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 355
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 31 January 2011 - 01:51

Terrorrunner keby za tebou prišla kamarátka šťastne vydatá a vyrozprávala by ti takéto tajomstvo.Povedala by to preto lebo ju to štve a potrebuje to zo seba dostať.Určíte by si ju neposlal za manželom nech sa prizná že potom bude všetko dobré.Lebo už by nič nebolo dobré. Ona je potrestaná lebo má svedomie ktoré ju prenasleduje. Zaujímavé je to že človek keď sa vyrozpráva ako keby si tú svoju vinu rozdelil s poslucháčom už nieje nato sám.Lenže sú aj iný bez svedomia a zábran.
3

#9 Užívateľ je offline   Mrkva Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Článkov: 10
  • Dátum registrácie: 08-March 10

Napísal 31 January 2011 - 11:14

Zobraziť článokBelphegor, on 29 January 2011 - 09:22, said:

Samozrejme, nikomu som to neprezradila. Aj keď som sa ešte dlho cítila previnilo, nemohla som dopustiť, aby som stratila muža, s ktorým prežívam už tretí rok nášho krásneho spoločného života.“

Zlyhala, sklamala a podviedla.
Dovod: -ziaden-
Vinna vo vsetkych bodoch.
V niektorych krajinach by ju dokonca este aj dnes ukamenovali.
Nezasluzi si priatela, ktory ju miluje.
0

#10 Užívateľ je offline   Terrorrunner Icon

• Skúsený člen

Napísal 31 January 2011 - 13:17

Zobraziť článokautor, on 31 January 2011 - 01:51, said:

Terrorrunner keby za tebou prišla kamarátka šťastne vydatá a vyrozprávala by ti takéto tajomstvo.Povedala by to preto lebo ju to štve a potrebuje to zo seba dostať.Určíte by si ju neposlal za manželom nech sa prizná že potom bude všetko dobré.Lebo už by nič nebolo dobré. Ona je potrestaná lebo má svedomie ktoré ju prenasleduje. Zaujímavé je to že človek keď sa vyrozpráva ako keby si tú svoju vinu rozdelil s poslucháčom už nieje nato sám.Lenže sú aj iný bez svedomia a zábran.

Myslis, ze ked to dostane zo seba, ze jej bude lepsie? Stav veci to nezmeni. Nadalej s tym musi zit a v konecnom dosledku mu to aj tak raz istotne povie... cim skor mu to povie, tym lepsie si myslim. Co ak sa to raz dozvie od niekoho ineho? Teoreticky ak by mi toto povedala dobra kamaratka asi by som jej poradil, aby svoj vztah prehodnotila... ako moze "šťastne vydatá" taketo nieco vykonat - neneguje sa to nahodou? Stastne vydata zena predsa nejde na diskoteku s tym, ze si zakefuje hned s prvym dobre vyzerajucim fesakom. :huh: Kazdy robi chyby, no toto je fatalna chyba. Tu to nie je o tom, ze sa pomylis vo vypocte a opravis chybu len tak... Nechcem byt tu nejaky moralista ani davat kazne, a samozrejme nikto nie je svaty ako si povedal, ja uz toboz ne :D , ale taketo veci su skratka na mna moc.

"Ona je potrestaná lebo má svedomie ktoré ju prenasleduje." - toto si casto ludia nahovaraju, raz sa to ten chlapik urcite dozvie a ked nie dozvie sa to od niekoho ineho a iní bez svedomia a zabran ma nezaujimaju. Nic offensive voci tebe autor, ale teraz tu rozoberame konkretny post, ktory ako vidim neirituje len mna...
1

#11 Užívateľ je offline   (Maxo) Icon

• Pokročilý člen
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 89
  • Dátum registrácie: 03-August 10

Napísal 10 February 2011 - 01:10

Ak by my toto povedala kamaratka tak o 5 minut nato by my bola lahostajna. Alkohol je slaba slabucka vyhovorka. Najhorisie na tom je ze jej to preslo. Chudak manzel
0

#12 Užívateľ je offline   Moneto Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 5
  • Dátum registrácie: 13-March 11
  • BydliskoJama

Napísal 13 March 2011 - 13:05

Aj keby som bol jak opity a keby ma aj modelky zvadzali tak by som svoju priatelku nepodviedol. Myslim ze si spravila dost velku chybu a lutujem tvojho partnera ale deju sa aj horsie veci na svete...
0

#13 Užívateľ je offline   Sarah_237 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 7
  • Dátum registrácie: 21-July 10

Napísal 14 March 2011 - 18:14

"ALKOHOL JE LEN SPROSTA VYHOVORKA" toto bol jediny pravdivy a hlavne najvystiznejsi komentar k tomuto. Kto podvedie, nemiluje naozaj.
0

#14 Užívateľ je offline   Maria111 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 22-March 11
  • Bydliskostropkov

Napísal 22 March 2011 - 22:29

ja by som poradila nehovorit nikomu nic
0

#15 Užívateľ je offline   Rasto90 Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 111
  • Dátum registrácie: 24-September 10

Napísal 29 March 2011 - 01:10

Zobraziť článokBelphegor, on 29 January 2011 - 09:22, said:

„Mala som dva týždne pred svadbou a priateľky ma vytiahli na diskotéku. Rozlúčka so slobodou ako sa patrí, nechýbalo šampanské, skvelá hudba, dokonca aj striptér. Bavili sme sa do rána a po celú tú dobu nás obsluhoval stále rovnaký čašník. Nevšímala som si jeho pohľady, až kým ma na to neupozornili dievčatá. Spočiatku som sa na tom smiala, ale potom som mu začala pohľady opätovať. Alkohol, dobrá nálada a nutkanie vyskúšať niečo nové prispeli k tomu, že som sa odhodlala ísť za ním. Kamarátky tancovali a ja som sa vytratila k baru niečo si objednať. Skončili sme zamknutí na toalete. Bola to rýchlovka. Po pár minútach som odišla a uvedomila si, čo som urobila. Sex bol síce vzrušujúci a zmyselný, ale moje vnútro plné výčitiek. Samozrejme, nikomu som to neprezradila. Aj keď som sa ešte dlho cítila previnilo, nemohla som dopustiť, aby som stratila muža, s ktorým prežívam už tretí rok nášho krásneho spoločného života.“

Co hovorite na toto?

NIC.

na internete su vsetky mozne vyplody.. treeba sa ta trocha prehrabat a bazit len po tych uzitocnych ;)
1

#16 Užívateľ je offline   Larsen Icon

• Skúsený člen
  • BydliskoBratislava

Napísal 29 March 2011 - 10:06

Rasťo to si tak trefne napísal :)
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok