Sila,sila,sila co clovek sa docita na nete
Napísal 29 January 2011 - 09:22
Co hovorite na toto?
Napísal 29 January 2011 - 11:36
Napísal 29 January 2011 - 20:24
Larsen, on 29 January 2011 - 11:36, said:
S tymto nesuhlasim, nie u kazdeho je to tak. Podla mna len jedinci so slabsou psychikou, resp. ako by som to povedal...slabsou volou alebo navykom robia take veci pod vplyvom alkoholu. Niektore veci by samozrejme neurobili ale co sa tyka toho co sem hodil Belphegor. Tak tam ta baba je asi este nevyblaznena, lebo normalny clovek toto neurobi aj keby bol na mol. Podla mna.
ALKOHOL JE LEN SPROSTA VYHOVORKA. Takze v tom Larsen s tebou suhlasim.
Belphegor je to jasne.
"Samozrejme, nikomu som to neprezradila. Aj keď som sa ešte dlho cítila previnilo, nemohla som dopustiť, aby som stratila muža, s ktorým prežívam už tretí rok nášho krásneho spoločného života.“ ---- su to kecy, normalne toto clovek nespravi. Mam taky dojdem, ze si to dotycna osoba aj narocky vymyslela a hodila to na net, lebo sa smejem na poslednej tejto vete. Fakt zabavne--- naivka
Napísal 30 January 2011 - 09:19
Napísal 30 January 2011 - 14:51
Napísal 30 January 2011 - 17:06
"Samozrejme, nikomu som to neprezradila." Hops a uz je to vonku, aj ked anonymne. Vypovedna hodnota prispevku NULOVA. Co by si jej nato napisal?
Napísal 31 January 2011 - 01:51
Napísal 31 January 2011 - 11:14
Belphegor, on 29 January 2011 - 09:22, said:
Zlyhala, sklamala a podviedla.
Dovod: -ziaden-
Vinna vo vsetkych bodoch.
V niektorych krajinach by ju dokonca este aj dnes ukamenovali.
Nezasluzi si priatela, ktory ju miluje.
Napísal 31 January 2011 - 13:17
autor, on 31 January 2011 - 01:51, said:
Myslis, ze ked to dostane zo seba, ze jej bude lepsie? Stav veci to nezmeni. Nadalej s tym musi zit a v konecnom dosledku mu to aj tak raz istotne povie... cim skor mu to povie, tym lepsie si myslim. Co ak sa to raz dozvie od niekoho ineho? Teoreticky ak by mi toto povedala dobra kamaratka asi by som jej poradil, aby svoj vztah prehodnotila... ako moze "šťastne vydatá" taketo nieco vykonat - neneguje sa to nahodou? Stastne vydata zena predsa nejde na diskoteku s tym, ze si zakefuje hned s prvym dobre vyzerajucim fesakom.
"Ona je potrestaná lebo má svedomie ktoré ju prenasleduje." - toto si casto ludia nahovaraju, raz sa to ten chlapik urcite dozvie a ked nie dozvie sa to od niekoho ineho a iní bez svedomia a zabran ma nezaujimaju. Nic offensive voci tebe autor, ale teraz tu rozoberame konkretny post, ktory ako vidim neirituje len mna...
Napísal 29 March 2011 - 01:10
Belphegor, on 29 January 2011 - 09:22, said:
Co hovorite na toto?
NIC.
na internete su vsetky mozne vyplody.. treeba sa ta trocha prehrabat a bazit len po tych uzitocnych

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať