Strana 1 z 1
Obavy ohladom mojho buduceho sexualneho zivota niekedy sa fakt zacinam obavat ze si nikdy neuzijem plnohodnotny sex
Napísal 19 February 2011 - 13:28
Asi mam problem neviem som mlady chalan (19) a skutocne nepoznam nikoho vo svojom okoli co by mal take prblemy ako ja. S erekciou asi nemam problem vzhladom na to ze pri masturbacii fungujem normalne vse v pohode. Mal som uz vela prilezitosti mat pohlavny styk z nejakou babou, neviem asi 5 krat minimalne... No vzdy to ma rovnaky priebeh uz len ked sa bozkavame dotykame, zacina to byt skutocne vasnive moj mi stoji uplne v pohode no ako nahle by sme sa do toho sli pustit tak moj kamos zvedne skoro uplne, uz som skutocne zufaly.. do certa stalo sa mi to aj vcera aj ked vecer som to mohol ospravedlnit aspon znacnym mnozstvom alkoholu v krvi, nastastie ! lebo ved si to predstavte to su nepredstavitelne trapne situacie ked uz baba je riadne nastartovana chce to a mne sa stane toto...hamba ako svina.. skratka neviem pride mi to take ze mam nejaky blok v hlave alebo co neviete nieco cim by som si psychiku v hlave kusok dal dokopy ?by som bral aj nejaku hypnozu alebo co
.. ale najhorsie je ze si myslim ze v hlave mam tiez vsetko ok.. vzdy sa na to tesim ked to ma uz prist neviem.. dakto s nejakou radou ? lebo som uz skutocne zufaly...
Napísal 21 February 2011 - 22:15
prilis sa nato sustredis... a tvoje sustredenie sa preexponuje. Si mlady a to sa vtedy stane. daj si nacas a po prvom neuspesnom kole si to neber tragicky.... pokracuj a pride druhy dych a to uz je lepsie. Daj si kratsiu predohru, a daj veciam cas a pokojnu atmosferu.
Tony
Tony
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Napísal 18 March 2011 - 10:28
Presne tak ako píšeš. Blok v hlave. Neviem či sa toto vyrieši pri jednorázovkách s inými babami. Bude to skôr rovnaké. Skôr pri vo vzťahu sa dokážeš viac uvoľniť. Zistíš že partnerke to nevadí a jednoducho počká.
Momentálne je taký problém aj v mojom vzťahu. Keď si nasadí kondom, tak nad tým príliš uvažuje a ono to padne. Vidím na ňom, že sa bojí, že sa to zas stane a je mu to trápne. Musím to vziať do rúk ja a prekabátiť jeho hlavu. Vtedy nestihne o všetkom premýšľať a je to ok. Čiže je to len blok v hlave.
Neber to tak hrozivo. Nestáva sa to len tebe. Chce to len čas a správny prístup. Presvedčiť hlavu, že to ide aj normálne a netreba sa báť.
Momentálne je taký problém aj v mojom vzťahu. Keď si nasadí kondom, tak nad tým príliš uvažuje a ono to padne. Vidím na ňom, že sa bojí, že sa to zas stane a je mu to trápne. Musím to vziať do rúk ja a prekabátiť jeho hlavu. Vtedy nestihne o všetkom premýšľať a je to ok. Čiže je to len blok v hlave.
Neber to tak hrozivo. Nestáva sa to len tebe. Chce to len čas a správny prístup. Presvedčiť hlavu, že to ide aj normálne a netreba sa báť.
Nezmysel je, keď robíme rovnaké veci stále dookola a zakaždým očakávame iné výsledky.:yawn:
Napísal 26 September 2011 - 15:31
Mám podobný problém. Keď som bol s nejakou kočkou, tiež som mal hrozné problémy, aby som ho udržal ako tak v pohotovosti. Bolo mi to trápne a už som si myslel, že som na odpis... potom sa ale stala zaujímavá vec, keď som raz (a ešte k tomu potužený alkoholom) robil masáž dievčaťu, ktoré milujem (bohužiaľ len platonicky), musel som sa silno ovládať, aby mi gate neroztrhlo... Proste u mňa je to problematické ak v tom niesu city...
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať