Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Neviem co s nou =/ - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Neviem co s nou =/ !! POZOR JE TO DOST DLHE !! Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Moneto Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 5
  • Dátum registrácie: 13-March 11
  • BydliskoJama

Napísal 13 March 2011 - 14:15

Caute,
takze mam taky problemik mam frajerku sme spolu 7 mesiacov a proste naozaj ju lubim tak jak ziadnu babu pred nou spravil by som pre nu vsetko snad a to je trosku aj ten problem ze robim, robim vsetko co si zaomieni nevadi mi to som rad ked jej mozem vyhoviet ale v poslednej dobe uz mam taky pocit ze si len prevadza a vobec sa mi to nesnazi ani vrati ani ziadnym peknym slovom ani dakujem nic =/ proste a toto mi strasne ublizuje a uplne mi to bere chut do toho vztahu =/. A druha vec ze v poslednej dobe strasne vybuchuje neviem z coho ma nervy ale potom sa mi vzdycky ospravedlni a povie ze nevie co sa s nou deje a to je dalsia vec ktora mi dost v tom vztahu vadi vela zo zaciatku som bol tolerantny snazil som sa ju povzbudit ze to je len zle obdobie ze to prejde atd.. ale teraz uz mi to zacina fakt vadit =( par krat sme sa o tom bavili a vzdycky slubila ze sa zmeni ze uz si to aj ona vycita jak sa sprava a ze slubuje ze uz taka nebude a tak to vzdy skonci tak nejak ze zas jej na to skocim =/ a na druhy den je to zas tam de to bolo a este sa to aj stupnuje =( neviem preco ale vobec jej k tomu nedavam ziaden dôvod ja som uplny kludas a vsetko sa snazim riesit z kludom bez kriku ale jej mozem cely den robit po vôli ale ked jedna vec sa jej nepaaci tak dned na mna totalne vyleti nie vzdy ale ma casto take dni ze je takato aj za uplne blbosti napriklad ked stojime pri dverach tak na mna uplne vyleti ze ci to uz otvorim konecne =( proste kvoli takejto blbosti a dalsi a myslim ze uz posledny problem je ze casto naraza na to ze ked som neni zrovna s nou a vola mi tak hovori take veci typu ze dufam ze si neni z inou atd... a uz to trva fakt dlho a zo zaciatku som to bral jako srandu ale zacina mi to uz tiez dost prekazat =/ kedze od doby co s nou chodim som upne prerusil kontakt s vsetkymi babami z ktorimi som sa bavil pretoze jej to prekazalo dokonca jej zacina vadit uz aj ked len jej kamoske nieco poviem uz je taka jako by ziarlila ze sa s nou rozpravam ale zas neni to take hrozne a aj s kamaratmi mojmi sa uz moc nestretavam dost som to obmedzil vsetko kvoli nej a ona si v klude pritom chodi von zabavat sa z partiou co tiez neni celkom fer ale zase nechcem aby bola len doma som rad ked sa ide bavit neviem preco to aj ona tak nechaape =( a sprava sa tak jakoze ked niekde idem ze ju idem hned podvadzat alebo co =( pritom by som to vzivote nespravil... a raz sme mali taku dost krizu ale nejak som to ustal a odpustil ssom jej to ked sa mi pruznala ze ju v robote ohuril jeden chalan a ze je z neho uplne mimo ale ze ma lubi a nikdy by mi nic zle nespravila ale uz toto ma dost polozilo ze ju vobec mohol niekto ohurit ked ja kvoli nej som sa vzdal seckeho aj kamaratov a ona mi takto normale povie ze ju ohuril niekto =/ ale fakt ju to mrzelo a plakala kvoli tomu a ja blbec som jej to zas prepacil ale je pravda ze od vtedy uz nic take neni co som rad...

PREPACTE ZE TU VYLIEVAM CELE SVOJE SRDCE ALE MUSEL SOM SA NIEKDE PORADIT A DAKUJEM VSETKYM KTORY TO DOCITAJU A DAJU NAZOR =)
INAK CHCEM ESTE PODOTKNUT ZE TO SOM VYBRAL SECKO LEN TO ZLE ZA TYCH 7 MESIACOV CO BOLO ZAS TAKY ZLY TEN VZTAH NENI PREZILI SME AJ VELA KRASNYCH CHVIL A MAM JU FAKT RAD LUBIM JU NAJVIAC NA SVETE PLANUJEME TERAZ SPOLOCNU DOVOLENKU A ONA ZASE SI JE VEDOMA CO ROBI A TYCH PROBLEMOV A TIEZ SA SNAZI TO VYRIESIT K LEPSIEMU A HOVORI ZE MA NECHCE NIKDY STRATIT A TAK ALE PROSTE NIEKEDY TO TAK PRIDE A JA TO MOZNO AJ PREHANAM TERAZ TROSKU NEVIEM....
0

#2 Užívateľ je offline   apple309 Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 267
  • Dátum registrácie: 20-May 10

Napísal 13 March 2011 - 14:50

Ahoj MONETO :-) Kazdy z nas sa obcas potrebuje vyrozpravat, vyliat si svoje trapenia a problemy, a takto anonymne je to mozno aj lepsie - i ked tu je ta nevyhoda, ze clovek, ktory ta pozna osobne, by ti mozno dokazal poradit lepsie, ako my tu, na tomto fore, pre tebe neznami ludia. Ale aspon mozme byt objektivnejsi :). To len na uvod, aby si vedel, ze nie je potrebne sa ospravedlnovat za dlhsi prispevok ;)
Vas vztah mi tvojho opisu pride ako na husenkovej drahe - raz hore, raz dolu. No kym prevazuju vo vztahu svetle stranky a krajsie chvile, nie je to najhorsie :)! Ale to, ze si kvoli nej opustil ludi, ktorych si mal rad, nie je vobec v poriadku. Pripustime si moznost, ze sa rozidete. Koho budes potom mat? Kamaratti ta nemusia prijat spat, ked si ich odvrhol. Otazka : Preco nemozte ist von spolu obaja s tvojou partiou, potom s jej? Preco by ste mali chodit len ty so svojou a ona so svojou? Je fajn mat spolocnych znamych, viem, o com hovorim ;) Moj priatel tiez zanedbaval svojich priatelov, teda, naprv to prehanal a chodil stale von, kazdy tyzden, dlho do noci a mna to hnevalo, tak s tym sekol, a to ma zase hnevalo :D Napokon chodi von obcas a vacsinou ideme obaja ;) Cize - nezanedbava kamaratov a uz su to vlastne i moji kamarati, kedze my sme spolu uz vyse 2 rokov. :) Preco to tak nevyriesite i vy? Zavolaj kamaratov, vezmi von i ju a mali by byt spokojne obe strany... mylim sa? A este by ma zaujimalo, kolko mate rokov? :)
A preco vybuchuje? To robi tak pocas celeho vasho vztahu, uz takmer od zaciatku? Su to hluposti, ktorymi zabijate vacsinu spolocne straveneho casu?
A nerob jej vsetko po voli, prlis si na to zvykne, spohodlnie, prestane si ta vazit a vas vztah bude skor zalozeny na rovnocennosti, ale typu : pan-otrok.
2

#3 Užívateľ je offline   Moneto Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • BydliskoJama

Napísal 13 March 2011 - 15:17

Dakujem za nazor ano mas pravdu par krat som si vyrazil aj s jej partiou a nebolo to zle ale proste v tomto som asi ja ten horsi lebo sa dokazem normalne bavit len z ludmi ktorych fakt dobre poznam a su to kamosi neviem som taky nedôvercivy proste som taky clovek ked ma aj zobrala medzi jej partiu tak som vecsinou bol ticho a jako by som tam ani nebol nevedel som proste k nim zapadnut a toto si zase ja casto vycitam ze som taky jaky som ale o tom sme sa uz tiez bavili a uplne to chape sama povedala ze vie ze by som sa nudil a ze ma nenuti ist ale vzdy ma zavola a povie ze jako chcem ze ked chcem tak mozem ist tiez a tak raz za cas si vyrazim aj ja ale fakt vecsinou sa oni zabavaju a ja sa len prizeram a ticho sedim =( proste som taky. A naopak ona z mojimi kamosmi problem nema pokial je somnou toto je v pohode celkom si rozumeju nema problem sa zoznamit narozdiel odomna... cize v tomto robim chybu ja a uvedomujem si to. Inak ja mam 22 a ona ma 19 =) ale myslim ze uz sme obidvaja taky vyblazneni co sa tyka frajerov a frajeriek ona uz mala tiez predomnou niekolko chalanou a ja uz som mal tiez nejake baby aj sme si povedali ze uz to bereme tak vaznejsie rozmyslam uz aj do buducnosti tak ze by som s nou chcel byt ze uz to neni len tak ze chodenie ale je to normalny vztah....
0

#4 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 355
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 13 March 2011 - 16:37

apple pekne si to napísala ale chalan zaslúži dostať aj po zadku.Moneto, pre lásku každý urobí všetko ale musí ta láska biť obojstranná. Často tu rozoberáme DOBRÝ alebo ZLÝ. Keď je chlap dobrý vo všetkom sa podriaďuje tak jeho hodnota v očiach ženy klesá. Ženy milujú chlapov ktorý vystupujú a chovajú sa ako silná osobnosť.Ty si jej len hračka, poskok. Nestojíš jej ani za poďakovanie a za hocijakú maličkosť ťa okríkne.Z jej strany tam nieje žiadna láska ale na niečo ťa potrebuje, neviem čo všetko a koľko to stojí, nejaké posedenie v reštaurácii, vstupenky na rôzne akcie, oblečenie, kozmetika, odvoz autom. Ani sa nenazdáš a ona sa zamiluje do niekoho a ty sa budeš čudovať, čo na ňom vidí? Veď ten chalan ani zďaleka nieje taký dobrý ako ty. Najradšej by si ju na rukách nosil ale sám si zistil že čím si lepší je to horšie, ty sa nezmeníš ale chovanie a prístup k nej môžeš zmeniť.Aspoň to skús a uvidíš že keď niečo odmietneš a odídeš tak ona zavolá a bude sa s tebou baviť iným tónom.SKUS TO! Ľúbiš ju najviac na svete tak pracuj na sebe a zmeň ju aby si ta vážila.
2

#5 Užívateľ je offline   Moneto Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • BydliskoJama

Napísal 13 March 2011 - 17:33

autor presne si to vystihol je to tak jak pises dokonca az moc si sa trafil do ciermeho ano stale jej kupujem veci nejake pozyvam ju na veceru dokonca s tym odvozom autom sa mi prednedavnom stala taka situacia ktora mi vlastne otvorila oci povedala mi ze ide k nejakej kamoske na chatu co oslavuje narodky ze vela ludi tam bude úproste ze vsetci tam idu a ze tam musi byt tak som jej to povolil ale hned na zaciatku som povedal ze pre nu nepojdem ze nebudem mat na to cas lebo som mal nejake povinnosti a ona na to ze v pohode ze ona si odvoz zozene este sa aj urazila ale nejak to zobrala ale den pred tym nez tam mala ist sa ma pytala ci ju teda vazne nepridem od tial zobrat ked som jej povedal pekne ze nie ze nemozem mam nejake pracovne povinnosti ze nebudem mat cas tak mi dala taky navrh ze nemusim pre nu ist teda na druhy den ze mam pre nu prist v noci okolo 4 razne som to zamietol proste som hned povedal na rovinu ze nie ibaze co potom nasledovalo to uz bolo moc aj na mna normalne som zacal rozmyslat ze to skoncim s nou zacala vyvadzat trucovat a este k tomu mi vycitat ze co som to za frajera ze ju len tak necham na ulici a nepridem pre nu ze jak ma ist ked som povedal ze nech tam nejde to bolo este horsie normalne som sa s nou odmietol bavit ked bola taka a isiel som preco nechal ju tak ona sa rozplakala volala mi ze to snad nemyslim vazne atd atd... po nejakom case to zas na mna doslo ze mi jej bolo luto a tak som jej teda povedal ze pre nu pridem o tej 4 a aj som prisiel a tam ma zase cakalo dalsie pekne prekvapenie slecna si rozkazala ze mam odviest aj jej kamosku ktora byvala este o par KM navyse najskor som nesuhlasil ze nebudem robit nikomu taxik ale zase zacala trucovat ze co si bude ta kamoska o nej myslet ze ju necha v stychu a tak sme pekne viezli domou aj kamosku (opitu na mol) obidve mali nieco v sebe takze nemali ani tolko sudnosti aby boli ticho aspon ale este mali tu drzost a bavili sa ze ktory chalan ju jak vytancoval a neviem co =/ co mi bolo vrcholne neprijemne no a takuto ja mam frajerku prosim pekne =/ ale uz sa to vo mne nejak po tomto vsetkom zlomilo a som pevne odhodlany jej to pekne vsetko dneska vysypat do oci jak ju poznam tak sa rozplace a zacne sa ospravedlnovat a slubovat jak sa zmeni no uvidim ale v kazdom pripade fakt DAKUJEM za rady autor mas presne pravdu dost mi ten tvoj pohlad na to pomohol myslim ze vies o com hovorim pokusim sa to dat vsetko do poriadku a zacnem sa stavat k veciam jako chlap co ma tiez nejake slovo a nie jako poskok tym nechcem povedat ze k nej budem zly uvidime =/ par krat som rozmyslal vazne uz nad tym ze to ukoncim ale proste som si isty ze by som si to potom fakt vycital a neviem uvidime =/ diky za rady
0

#6 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen

Napísal 13 March 2011 - 17:53

Moneto nerob scény to robia ženy.Zmeň ten prístup k nej.Musím ísť ale niečo ešte napíšem buď v noci alebo zajtra.Maj sa.
0

#7 Užívateľ je offline   apple309 Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 267
  • Dátum registrácie: 20-May 10

Napísal 13 March 2011 - 19:20

To tvoje dievca je prilis zvyknute na to, ze jej nic neodmietnes - a ak predsa, rozplace sa, trucuje a teba tym zlomi. Toto si nesmies dat! Inak podla toho, co pises, moj priatel je podobny, tiez mi vela veci nevie odmietnut, tiez je tichsi v spolocnosti mojich priatelov, no ja sa v jeho partii bavim normalne. Ty sa tym netrap, kazdy sme nejaky ;) Ona, ked ta lubi, mala by respektovat, ze sa napr. chces vyspat a nie ist pre nu v noci o 4tej, ale - ty sa o nu bojis a nechces sa s nou hadat, tak jej ustupis - chyba! A ona by nemala zneuzivat tvoju dobrotu. Zasluzil by si si niekoho milsieho a tolerantnejsieho. Chape vobec ona, co v tebe ma, ze nie otroka a poskoka, ktory jej splni snad vsetko, ale poklad, ktory je vzdy pri nej a nahada sa s nou, nech viac-menej rozhodovat ju, nech je jej po voli; a prave preto by si mala uvedomit, ze by sa ti mala inak odvdacovat, nie vybuchmi a trucovanim! - to mi pride v jej veku uz trochu detinske - tiez budem mat 19. No povedal by si to na mna? :D btw. tento tyzden mam pisomne maturity, tak mi drzte palce! ;) to len taka vsuvka :D spat k tebe: nevrav jej nic, nevrav jej, ze nech si uvedomi, co v tebe ma a ze sa nedas zneuzivat, ze tiez si len clovek a mas urcite hranice a svoju hodnotu - nevrav jej to! Zatial nie ;) Najprv sa tak zacni spravat - nedaj sa zneuzivat, nepodliehaj jej placu a naladam, vaz si sam seba a maj svoje hranice - aj ked ide o cloveka, ktoreho lubis. Ked nepochopi cez tvoje spravanie, ze mas jej trucu a detskeho spravania dost,az potom jej to povedz. Ale ludia, ktori su spriaznene duse, by tieto veci mali pochopit i bez slov! - resp. by nemali riesit vobec... Nechci mat pri sebe dieta, ktore strieda nalady ako pocasie. Chci zenu, ktora ti bude oporou a nie opita sa vlacit a pridavat ti starosti. Je dobre sa bavit, ale treba poznat hranicu slusnosti -to by som jej odkazala, to by mala vediet, ak ma nejaku zakladnu slusnost a svedomie. Hoci, ked bola napita, hm... Na to sa ale vyhovarat neda, nemalo by sa! Poloz si otazku : Je to clovek, s ktorym by som chcel byt? Je mi s nim vo vacsine chvil dobre, a ked sa hadame, viem, ze to onedlho pominie?
0

#8 Užívateľ je offline   martinr Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 254
  • Dátum registrácie: 02-January 08

Napísal 13 March 2011 - 22:41

Chlape ruky prec! moja rada, s takou babou som stravil par rokov a ver tomu ze to sa nezmeni, skor si bude viacej a viacej dovolovat az sa budes nakoniec sam cudovat kam si svoe hranice dokazal posunut aby si jej odpustil.
0

#9 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen

Napísal 14 March 2011 - 00:32

apple držím palce.Moneto je zbytočné rozoberať ako by sa mala priateľka k tebe chovať. Ona svoje chovanie neberie ako problém a nemá potrebu to niekde napísať a pýtať radu. Martinr máš pravdu lenže chalan je zaľúbený ako nikdy, my tu môžeme písať že je fajn chalan a má na lepšiu ktorá si ho bude vážiť pre jeho dobrotu.Lenže jeho srdcu nerozkážeme preňho je teraz ona tá najjasnejšia hviezda.Možno ten vzťah bude trvať len pár mesiacov ale môže biť celý život.Keď Moneto ukáže že ju nepotrebuje aj ona prestane hrať divadlo a také výlety na chatu bez neho skončia.
0

#10 Užívateľ je offline   martinr Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 254
  • Dátum registrácie: 02-January 08

Napísal 14 March 2011 - 04:40

Podla toho ako pise tak dievca nehradivadlo, ale ma to v povahe a to sa nezmeni, clovek moze menit malickosti nasebe ale celela povaha ti ednoducho ostane, to co ona robi je presvedcene ze je dobre a chvilkovo mozno dokaze potlacit to ze to bude obmedzovat, ale ako samnapisal, o par dni je to to iste. To je pekne ze ona je laska najvacsia pre neho ale bohuzial asi on nie pre nu. Vravim ja som bil v takom vztahu 10rokov, skusal som to riesit na vsetky sposoby ale jednoducho to sa neda. A to ti pviem ze sam zo sebou som bojoval pol roka a rozhodoval sa ako dalej ze ci dokazem si predstavit buducnost s takym clovekom. Takyto typ zien potrebuje ineho chlapa, nie dobraka.
0

#11 Užívateľ je offline   misu Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 112
  • Dátum registrácie: 17-September 10

Napísal 14 March 2011 - 15:41

Moneto - strašne nerad Ti to napíšem takto zostra ale: Tvoja priateľka je jedna detinská, panovačná, majetnícka a hysterická žena. Citovo vydiera, žiada a berie od Teba oveľa viac ako je sama ochotná ponúknuť do vzťahu. Od takej radšej preč, inak skončíš navždy tým využívaným dobrákom, ktorý bude dobrý len na platenie, vozenie autom,.. a ďalšie "vymožeností". :(
0

#12 Užívateľ je offline   Larsen Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 189
  • Dátum registrácie: 30-September 10
  • BydliskoBratislava

Napísal 15 March 2011 - 12:55

Moneto :rolleyes: Nezoznámime sa? Ja by som tiež chcela chlapa čo by mi zniesol modré z neba a ešte viac ;) Ale ja by som sa k tebe správala oveľa oveľa lepšie. No srandičky bokom...Jój chlape chlape.. kde to žiješ? Tebe to snáď robí dobre či čo? Ale ako vravím najprv musí človek NEBYŤ aby neskôr zistil že JE. Takže aj ty potrebuješ dajme tomu práve takúto ,,lekciu,,
Dúfam, že nám napíšeš ako dlho si to ešte vydržal :)
0

#13 Užívateľ je offline   Moneto Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • BydliskoJama

Napísal 15 March 2011 - 17:42

Tak diiky za rady mate vsetci pravdu najskôr =) neviem zatial sa to pokusam zmenit mal som uz s priatelkou o tom debatu vaaznu a nejak sa mi aj zdalo ze ma pochopila nno uvidiime rozchadzat sa mi s nou nechce lebo aj cez to vsetko je mi s nou vlastne celkom dobre tak necham tomu volny priebeh zmenim sa ja ze nebudem uz ten poskok a pokial somnou bude chcet byt tak sa zmeni aj ona co slubila ze sa zmeni a ze fakt chce sa zmenit a bude sa snazit tak uvidiim co uz mi zostava proste teraz by som to ukoncit asi nevedel aj napriek tomu vsetkemu co sa stalo este jej dam sancu =/
0

#14 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 348
  • Dátum registrácie: 04-May 07

Napísal 17 March 2011 - 21:29

Tu nepomože žiadna debata, žiadna zmena prístupu. Utekaj odnej čo ti sily stacia. S jednou takou som mal dočinenia a bola to neskutočná skusenosť a som rad, že som odnej tak daleko. Ona potrebuje najst chlapa ktorý ju skrotí. Ty to niesi tak si najdi rovnocennu, to znamena jednoznacne viac vyspelú ako túto. Samozrejme aj ty natom nesieš kúsok viny, pretože si nechal so sebou zametať, ale neboj niesi ani prvy ani posledný ;) vela šťastia do noveho vzťahu, budeš ho potrebovať ;)
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov