Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Spoločné bývanie - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Spoločné bývanie Aký je čas, kedy dvaja môžu začať spolu bývať? Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   plakarika Icon

• Skúsený užívateľ
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 335
  • Dátum registrácie: 06-October 07

Napísal 20 March 2011 - 16:52

S priateľom sa poznám probližne 9 mesiacov. Vzťah je super a ľúbime sa. Ja (22) bývam na intráku už druhý rok a on (23) býva ešte u rodičov. Už dlhšie sa pozrávam s myšlienkou, že by som si našla niečo iné na bývanie. Na internáte už byť nechcem a najlepší by bol nejaký podnájom. Priateľ býva u rodičov, no chcel by sa časom odsťahovať. Jeho rodičia to určite tušia a tak mu prerábajú izbu nanovo :D.
Všetko ide ked sa chce. A to sa chce. Len mám na vás otázku, po akom čase ste začali so svojou polovičkou bývať? Ja by som chcela nejak od leta a to by bol nejaký rok, čo sme spolu. Aj tak bývam väčšinu nocí u neho, čiže ponožky na zemi ma neprekvapia :) Nechcem nič ponáhľať. Aký je teda čas? Koľko to trvalo u vás? Môže to i tak fungovať? Rátame spolu i do budúcna.
Nezmysel je, keď robíme rovnaké veci stále dookola a zakaždým očakávame iné výsledky.:yawn:
0

#2 Užívateľ je offline   Larsen Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 189
  • Dátum registrácie: 30-September 10
  • BydliskoBratislava

Napísal 21 March 2011 - 00:01

Kde je láska tam sa nekalkuluje ba dokonca ani s časom :) Je však namieste trochu popremýšľať i keď ty ak som správne pochopila..sa na spoločné bývanie veľmi tešíš. Postrehla som, že si už aj rozhodnutá :) Ach tá láska..
Nejdem tu mudrovať lebo tu ani niet o čom všetko je perfektné všetko funguje tak ako má.
No my sme sa poznali asi tak päť mesiacov keď sa ku mne nasťahoval môj priateľ a žijeme spolu dodnes (fakt netuším koľko sme spolu to by som klamala lebo my to totiž nerátame ale minule mi jeho sestra /týmto by som ju chcela pozdraviť/ povedala, že by to mohlo byť nejakých sedem rokov ale nie som si istá) a je nám stále krásne ;)
Tak si to užívajte aj vy je to úžasné ;)
0

#3 Užívateľ je offline   Tímejka Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 4
  • Dátum registrácie: 17-January 11

Napísal 22 March 2011 - 14:56

my spolu byvame pol roka, ked sa ku mne nastahoval boli sme spolu rok a pol...tiez uz u mna prespaval castejsie ako doma takze viac menej sme vedeli co nas caka...a ako moja mamka hovori - radsej neskory rozchod, ako skory rozvod :-) tym nemyslim nic zle ale urcite si treba vyskusat spolocne byvanie, lebo na tom vela vztahov stroskota....nam to zatial vychadza tak dufam ze to bude aj tvoj pripad :-)
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov