Strana 1 z 1
Ako rozmýšla každá žena
Napísal 20 March 2007 - 18:15
Kadá ena hlada najprv feiho s ktorým sa moe pochvalit kamoke a ked pride do veku ked si chce kupit značkové rifle za 4500sk tak hlada sponzora. Pruser je vtedy,ked sa vyda za chudobneho feiho a ma snim 2 deti. V 30 ke začne nahánat sponzora a má to tahie i ked kamos si teraz nasiel milenku tesne po 30ke a má nazor,e stará harfa čisty tón. S babami to je tazke kada vo svojej podstate hlada niekoho kto ju zabezpeči a mui chcu len kvalitný sex a su ochotný pre to aj akovat aj po 50ke ako male deti. no stačilo idem zbalit babenku...
Napísal 21 March 2007 - 17:44
A takto rozmýšľa "chlap"...
Vidím, že vy chlap©i z BA sa v ženách naozaj "vyznáte."
Som rada, že tam nežijem. Nezastávam ani ženy, viem, aké dokážu byť vypočítavé, ale nepochopím ani vás chlapov.
Nikto vám nemôže za to, že sa pozeráte po každej sukni a to čo je pod ňou. Keby ste sa najprv pokúsili ženskú spoznať, kým ju pretiahnete, možno by ste našli aj niečo lepšie...
Vidím, že vy chlap©i z BA sa v ženách naozaj "vyznáte."
Som rada, že tam nežijem. Nezastávam ani ženy, viem, aké dokážu byť vypočítavé, ale nepochopím ani vás chlapov.
Nikto vám nemôže za to, že sa pozeráte po každej sukni a to čo je pod ňou. Keby ste sa najprv pokúsili ženskú spoznať, kým ju pretiahnete, možno by ste našli aj niečo lepšie...
Napísal 22 March 2007 - 18:05
Ja s ním v zásade súhlasím, ale určite to neplatí na všetky ženy.
Keď sa chce vyrozprávať ja mu brániť nebudem, dôležité je to zo seba dostať von.
Je jasné, že ženám sa to čo napísal páčiť nemôže tak ako nám sa nemusí páčiť tá vaša "verzia" ... P.S takéto veci si o Vás rozprávame len medzi nami dievčatami ... vlastne chlapcami :)
Keď sa chce vyrozprávať ja mu brániť nebudem, dôležité je to zo seba dostať von.
Je jasné, že ženám sa to čo napísal páčiť nemôže tak ako nám sa nemusí páčiť tá vaša "verzia" ... P.S takéto veci si o Vás rozprávame len medzi nami dievčatami ... vlastne chlapcami :)
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
Napísal 22 March 2007 - 18:41
Bluetake33 said:
Čie je to vlastne odválivec, ktorí prehovoril čo si o nás (nie vetkých) myslíte, hej? :thumbdown:
nemusí byť hned taká vztahovačná ... má také skúsenosti tak ho nechajte nech o nich píe
ja nemám problém uznať, e veľká časť chlapov sú svine ... :7:
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
Napísal 22 March 2007 - 19:05
Ani ja nemám problém uznať, e veľká časť chlapov sú svine :D
Ale k veci, je niečo iné napísať svoj názor ako podľa vlastných skúseností zoveobecňovať :) A tak ja si myslím, e to e má také skúsenosti moc neospravedlňuje to, akou aroganciou prekvitá ten jeho príspevok :innocent:
Ale k veci, je niečo iné napísať svoj názor ako podľa vlastných skúseností zoveobecňovať :) A tak ja si myslím, e to e má také skúsenosti moc neospravedlňuje to, akou aroganciou prekvitá ten jeho príspevok :innocent:
Napísal 23 March 2007 - 08:13
Bluetake33 said:
Ani ja nemám problém uznať, e veľká časť chlapov sú svine
Ale k veci, je niečo iné napísať svoj názor ako podľa vlastných skúseností zoveobecňovať A tak ja si myslím, e to e má také skúsenosti moc neospravedlňuje to, akou aroganciou prekvitá ten jeho príspevok :innocent:
Ale k veci, je niečo iné napísať svoj názor ako podľa vlastných skúseností zoveobecňovať A tak ja si myslím, e to e má také skúsenosti moc neospravedlňuje to, akou aroganciou prekvitá ten jeho príspevok :innocent:
:yes: Suhlasim. Ten clovek chce konflikt, pravdepodobne nie je pre zeny pritazlivy, mozno je az odpudivy a tak to zvaluje na peniaze, ktorych ma zjavne malo a na to ze Blavacky su vadne, namiesto toho, aby si priznal, ze chyba je v nom, lebo stovky chlapov (aj studentov bez prachou) v Blave nemaju problem... :yawn:
Adminovi - pozri, rada by som vedela, ci je toto forum o tom, aby sme si navzajom radili alebo o vyjadrovani zakomplexovanych nazorov, lebo to druhe je podla mna plitvanim miesta, nepovedie k ziadnemu riesenu ale vytvori medzi uzivatelmi rozpory a nenavist. Nakoniec slusni ludia toto forum opustia a uz zostane len na vylievanie komplexov pre neschopnych chlapov. Jedno forum, takto skoncilo existenciu, lebo tamojsi admin bol slaboch vymedzit ludom hranice kam mozu zajst. :ban:
Napísal 23 March 2007 - 19:42
Admin chcem sa poďakovať za tvoj názor a čo sa týka arogancii to by som nemohol povedat skor je to fakt ktorý vidím a čo sa týka zakomplexovanosti moji zlatí som skor na druhej strane a vidím to ako sučast každodenného života samozrejme čest vínimkám. A na záver hlavne sa nikto kvoli članku nikdy nehadajte. prajem pekný vííkend.
Napísal 29 March 2007 - 14:02
Ragacco said:
Kadá ena hlada najprv feiho s ktorým sa moe pochvalit kamoke a ked pride do veku ked si chce kupit značkové rifle za 4500sk tak hlada sponzora. Pruser je vtedy,ked sa vyda za chudobneho feiho a ma snim 2 deti. V 30 ke začne nahánat sponzora a má to tahie i ked kamos si teraz nasiel milenku tesne po 30ke a má nazor,e stará harfa čisty tón. S babami to je tazke kada vo svojej podstate hlada niekoho kto ju zabezpeči a mui chcu len kvalitný sex a su ochotný pre to aj akovat aj po 50ke ako male deti. no stačilo idem zbalit babenku...
no moj zlaty... cista provokacia - tak sa tu teraz moc nevykrucaj. teraz neviem ci si chcel iba nasrat zapar baaabeniek, alebo si iba utuzit svoje samcie ego takymto uboho okatym sposobom, kazdopadne verim, ze moj prispevok na tuto temu je jeden z poslednych, lebo tiez zastavam nazor, ze je to len skoda placu
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať