Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Ako rozmýšla každá žena - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Ako rozmýšla každá žena Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Ragacco Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 6
  • Dátum registrácie: 20-March 07

Napísal 20 March 2007 - 18:15

Každá žena hlada najprv fešiho s ktorým sa može pochvalit kamoške a ked pride do veku ked si chce kupit značkové rifle za 4500sk tak hlada sponzora. Pruser je vtedy,ked sa vyda za chudobneho fešiho a ma snim 2 deti. V 30 ke začne nahánat sponzora a má to tahšie i ked kamos si teraz nasiel milenku tesne po 30ke a má nazor,že stará harfa čisty tón. S babami to je tazke každa vo svojej podstate hlada niekoho kto ju zabezpeči a muži chcu len kvalitný sex a su ochotný pre to aj šaškovat aj po 50ke ako male deti. no stačilo idem zbalit babenku...
0

#2 Užívateľ je offline   pixana Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 22
  • Dátum registrácie: 20-February 07

Napísal 21 March 2007 - 17:44

A takto rozmýšľa "chlap"...

Vidím, že vy chlap©i z BA sa v ženách naozaj "vyznáte."
Som rada, že tam nežijem. Nezastávam ani ženy, viem, aké dokážu byť vypočítavé, ale nepochopím ani vás chlapov.
Nikto vám nemôže za to, že sa pozeráte po každej sukni a to čo je pod ňou. Keby ste sa najprv pokúsili ženskú spoznať, kým ju pretiahnete, možno by ste našli aj niečo lepšie...
0

#3 Užívateľ je offline   Ragacco Icon

• Nový užívateľ
  • PIP

Napísal 22 March 2007 - 10:12

Noo celkove je jasne každému normalnemu chalanovi, že babenky z Ba na jednu noc sú super veď mne to už pripadá, že tu hádam spal každý s každým. Len si uvedom že muži su od prírody lovci tak lovia a doma chcu mať poslušnu babenku zo stredného slovenska.
0

#4 Užívateľ je offline   Mafia Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 37
  • Dátum registrácie: 08-March 07

Napísal 22 March 2007 - 12:00

:ban: Podľa mňa tu by mal zasiahnúť admin a zamknúť tému, lebo užívateľ nežiada o radu, len chce vyvolať konflikt. Nech si svoje komplexy lieči niekde inde... sú tu ľudia, čo fakt potrebujú poradiť. :yes:
0

#5 Užívateľ je offline   Bluetake33 Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 153
  • Dátum registrácie: 03-March 07

Napísal 22 March 2007 - 14:48

Taak asi tu máme sklamaného bratislavčankou oklamaného mládenca :6:
0

#6 Užívateľ je offline   Martin Icon

• Administrátor
  • Icon
  • Skupina: Administrátor
  • Článkov: 657
  • Dátum registrácie: 19-February 10

Napísal 22 March 2007 - 18:05

Ja s ním v zásade súhlasím, ale určite to neplatí na všetky ženy.

Keď sa chce vyrozprávať ja mu brániť nebudem, dôležité je to zo seba dostať von.

Je jasné, že ženám sa to čo napísal páčiť nemôže tak ako nám sa nemusí páčiť tá vaša "verzia" ... P.S takéto veci si o Vás rozprávame len medzi nami dievčatami ... vlastne chlapcami :)
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
0

#7 Užívateľ je offline   Bluetake33 Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 22 March 2007 - 18:16

Čiže je to vlastne odvážlivec, ktorí prehovoril čo si o nás (nie všetkých) myslíte, hej? :thumbdown:
0

#8 Užívateľ je offline   Martin Icon

• Administrátor
  • Icon
  • Skupina: Administrátor
  • Článkov: 657
  • Dátum registrácie: 19-February 10

Napísal 22 March 2007 - 18:41

Bluetake33 said:

Čiže je to vlastne odvážlivec, ktorí prehovoril čo si o nás (nie všetkých) myslíte, hej? :thumbdown:

nemusíš byť hned taká vztahovačná ... má také skúsenosti tak ho nechajte nech o nich píše

ja nemám problém uznať, že veľká časť chlapov sú svine ... :7:
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
0

#9 Užívateľ je offline   Bluetake33 Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 22 March 2007 - 19:05

Ani ja nemám problém uznať, že veľká časť chlapov sú svine :D

Ale k veci, je niečo iné napísať svoj názor ako podľa vlastných skúseností zovšeobecňovať :) A tak ja si myslím, že to že má také skúsenosti moc neospravedlňuje to, akou aroganciou prekvitá ten jeho príspevok :innocent:
0

#10 Užívateľ je offline   Mafia Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 37
  • Dátum registrácie: 08-March 07

Napísal 23 March 2007 - 08:13

Bluetake33 said:

Ani ja nemám problém uznať, že veľká časť chlapov sú svine

Ale k veci, je niečo iné napísať svoj názor ako podľa vlastných skúseností zovšeobecňovať A tak ja si myslím, že to že má také skúsenosti moc neospravedlňuje to, akou aroganciou prekvitá ten jeho príspevok :innocent:

:yes: Suhlasim. Ten clovek chce konflikt, pravdepodobne nie je pre zeny pritazlivy, mozno je az odpudivy a tak to zvaluje na peniaze, ktorych ma zjavne malo a na to ze Blavacky su vadne, namiesto toho, aby si priznal, ze chyba je v nom, lebo stovky chlapov (aj studentov bez prachou) v Blave nemaju problem... :yawn:

Adminovi - pozri, rada by som vedela, ci je toto forum o tom, aby sme si navzajom radili alebo o vyjadrovani zakomplexovanych nazorov, lebo to druhe je podla mna plitvanim miesta, nepovedie k ziadnemu riesenu ale vytvori medzi uzivatelmi rozpory a nenavist. Nakoniec slusni ludia toto forum opustia a uz zostane len na vylievanie komplexov pre neschopnych chlapov. Jedno forum, takto skoncilo existenciu, lebo tamojsi admin bol slaboch vymedzit ludom hranice kam mozu zajst. :ban:
0

#11 Užívateľ je offline   Ragacco Icon

• Nový užívateľ
  • PIP

Napísal 23 March 2007 - 19:42

Admin chcem sa poďakovať za tvoj názor a čo sa týka arogancii to by som nemohol povedat skor je to fakt ktorý vidím a čo sa týka zakomplexovanosti moji zlatí som skor na druhej strane a vidím to ako sučast každodenného života samozrejme čest vínimkám. A na záver hlavne sa nikto kvoli članku nikdy nehadajte. prajem pekný vííkend.
1

#12 Užívateľ je offline   Johny Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 110
  • Dátum registrácie: 17-February 07

Napísal 24 March 2007 - 03:28

myslim si ze je uplne jedno ci svoj prispevok napisal tu alebo by ho napisal ako odpoved na nejaku otazku v inom fore malo by to ten isty efekt
0

#13 Užívateľ je offline   tristessa Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 4
  • Dátum registrácie: 15-December 06

Napísal 29 March 2007 - 14:02

Ragacco said:

Každá žena hlada najprv fešiho s ktorým sa može pochvalit kamoške a ked pride do veku ked si chce kupit značkové rifle za 4500sk tak hlada sponzora. Pruser je vtedy,ked sa vyda za chudobneho fešiho a ma snim 2 deti. V 30 ke začne nahánat sponzora a má to tahšie i ked kamos si teraz nasiel milenku tesne po 30ke a má nazor,že stará harfa čisty tón. S babami to je tazke každa vo svojej podstate hlada niekoho kto ju zabezpeči a muži chcu len kvalitný sex a su ochotný pre to aj šaškovat aj po 50ke ako male deti. no stačilo idem zbalit babenku...

no moj zlaty... cista provokacia - tak sa tu teraz moc nevykrucaj. teraz neviem ci si chcel iba nasrat zapar baaabeniek, alebo si iba utuzit svoje samcie ego takymto uboho okatym sposobom, kazdopadne verim, ze moj prispevok na tuto temu je jeden z poslednych, lebo tiez zastavam nazor, ze je to len skoda placu
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov