Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Najlepší kamarati... :( ??? - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Najlepší kamarati... :( ??? Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   STUBko Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 2
  • Dátum registrácie: 23-March 11

Napísal 23 March 2011 - 11:06

Zdravim chcel by som od Vás radu mam taky problem, mam najlepsiu kamaratku ktoru poznam uz skoro 9 rokov, ja som jej tiez najlepsi kamarat... Za to obdobie to len raz medzi nami prekrocilo hranice kamaratstva a aj to len na zaciatku kedy sme sa spoznali, ale nemali sme spolu sex. Vtedy som sa snazil o vztach ale bohuzial som zostal akurat sklamany lebo odmietla to... Neskor ako roky pribudali sme zacali byt velmi dobrymi kamaratmi, a bolo obdobie ked ona somnou chcela riesit vztach ale ja som si to neuvedomoval, potom zase ja som chcel riesit vztach ale ona to vtedy tak isto si neuvedomovala, alebo som mal neskor ja vztach, ked chcela riesit nieco viac ako kamaratstvo, proste nikdy nebolo take obdobie ze v danom case sme obidvaja chceli posunut hranice kamaratstva dalej... neskôr si nasla priatela s ktorym je cca uz 3 roky, zo začiatku som sa s tym tazko vyrovnaval ale po case som to prijal, kedze aj ja som si nasiel priatelku. Lenze uz rok a pol nie som vo vztahu a ona teraz ma urcitu krizu z priatelom, pretoze si za vsetko moze on sam jeho spravanim, je to na dlho ako sa sprava to nechcem rozoberat... Ide o to ze pred nedavnom som bol s nou na jednej party, kde nebol jej priatel a skoncilo to tak ze sme sa skoro cely vecer vasnivo bozkavali, a neskor aj skoncili v posteli, kde sme sa ale nevyspali spolu, vsetko ostatne viacmenej bolo... Teraz mam z toho zly pocit, nie voci jej priatelovi pretoze ho nepokladam za mojho kamarata aj ked s nami chodi von ako s partiou, ale mam zly pocit voci nej ako to zobrala... Zobrala to tak ze to bol len ulet a mala vypite... Podotykam ze nas vztach je naozaj taky ze sme najlepsi kamarati vsetko si hovorime, vieme sa vzdy zabavit, pomoct, poradit a vzdy ked sme spolu tak decentne flirtujeme.Paradox ze moja sestra je s nou tiez najlepsia kamaratka... A vela krat sa tak aj vyjadrila ze aj ked chcela somnou niekedy vztach vzdy sa toho bala ze by to uz nebolo take ako pred tym, ze by nechcela prist o najlepsieho kamarata... Neviem co si mam o tomto vsetkom mysliet... Ci je sanca ze sa niekedy dame dokopy, alebo mam na nu uplne zabudnut, lebo niekedy aj si hovorim ze som ju nemal nikdy stretnut...Ale zas na druhej strane som rad ze som ju spoznal a mam ju strasne rad, teda beriem to tak ze stale dufam ze sa niekedy dame dokopy. Snazil som sa celu situaciu napisat tak aby bola dost zrozumitelna pre vas. Dakujem za rady.. PS: sorac za gramaticke chyby nechcelo sa mi to riesit...
-2

#2 Užívateľ je offline   Larsen Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 189
  • Dátum registrácie: 30-September 10
  • BydliskoBratislava

Napísal 23 March 2011 - 15:00

Stubko keď je niečo biele nemôže to byť farebné.Ak o ňu naozaj stojíš naprogramuj sa tak, že teraz nejaký čas nechceš s ňou vzťah.. Predstieraj, že chceš len kamarátku. Nič tak ženu nevzruší ako nepredvídateľnosť, neistota a priateľská zdvorilá roztržitosť. Ber to ako hru. Tak ako ste sa hrali doteraz. Ona to totiž ako hru berie. Ak priskoro ukážeš žene svoj záujem, menia sa pravidlá a to nie vždy v tvoj prospech. Uži si teraz obdobie kamarátskeho laškovania, nevinného koketovania a príjemných inšpiratívnych stretnutí ,,veď o nič nejde,, veď ste kamaráti, vychutnaj si to obdobie.
Netlač na ňu nechaj tomu voľný priebeh. A uvidíš ako sa to celé vyvinie. Či si ona uvedomí koho má v tebe alebo to celé čo medzi vami je zahodí za hlavu a naďalej to bude brať ako hru.
Ak ťa už omrzí byť iba kamarátom keď si ju ochutnal aj ako milenku a chceš s ňou mať vzťah všetko jej povedz ako to cítiš ty ako ju miluješ... Ukonči tú hru. Ak nezaberie ani to a nechá ju to ľahostajnou..zabudni na ňu.
,,Máme se rádi a nemáme se rádi,, ;)
1

#3 Užívateľ je offline   Belphegor Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 292
  • Dátum registrácie: 09-January 09

Napísal 26 March 2011 - 14:41

StTUBko nic v zlom ale take typy ako ty sa mi hnusia...tak ona ma krizu s chalanom a vy sa spolu cmulate, a bohvieco este, aj ked k sexu nedoslo...bodaj by si sa s nou dal dokopy potom by ste mali krizu a ona by si to uzivala s druhym...ach boze moj aj s niektorymi ludmi...zamysli sa nad tym...
0

#4 Užívateľ je offline   STUBko Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 2
  • Dátum registrácie: 23-March 11

Napísal 26 March 2011 - 17:07

Prosim ta a preco by som nemohol sa s nou bozkavat? Ona to chcela riesit ona sa chcela bozkavat, ja som sa len nebranil a preco by som sa mal aj... a ako s tym suvisi kriza, za to ze ma krizu sme sa nemohli bozkavat??? Ja mam uplne v riti jej chalana, a ta kriza je z jej strany, pretoze ona sa s nim aj chce rozist a vie ze to s nim nema buducnost ale bohuzial sa nemoze lebo je na nu uplne naviazany a ma teraz pred sebou dolezite veci ktore musi vyriesit, myslim bakalarske skusky atd... A vseobecne si vobec nepochopil(a) o co tu ide.. ale aj tak dikes za tvoj prispevok...
0

#5 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 355
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 26 March 2011 - 19:54

Stubko píšeš že ste najlepší kamaráti, ale už roky si do nej zaľúbený a čakáš že začnete spolu chodiť. Muž a žena nemôžu byť dlho najlepší kamaráti s toho je láska.Myslím že ty budeš stále len jej najlepší kamarát.Keď bude mať nejaký problém ty to budeš prvý vedieť, tebe sa príde vyžalovať, vyplakať, keď bude potrebovať niečo opraviť, zohnať, budeš to ty, ale nič viac.Píšeš že ten vzťah čo má dlho nevydrží,potom príde za tebou a bude ti rozprávať aký chalan sa jej páči.
1

#6 Užívateľ je offline   Belphegor Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 27 March 2011 - 08:25

STUBko raz to poznas :) a aby si potom TY tu nepisal ze preco ma podviedla...nezabudaj ze kazda karta ma dve strany...a uz ked tak nech sa dievca rozide s chalanom a to ze je namotany to s tym nesuvisi..myslim ze taha vas oboch za nos...pokial by bola sama nepoviem ani kriveho slova...ale v takejto situacii by som to neriesil....
1

#7 Užívateľ je offline   Rasto90 Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 111
  • Dátum registrácie: 24-September 10

Napísal 29 March 2011 - 00:51

Zobraziť článokSTUBko, on 23 March 2011 - 11:06, said:

Zdravim chcel by som od Vás radu mam taky problem, mam najlepsiu kamaratku ktoru poznam uz skoro 9 rokov, ja som jej tiez najlepsi kamarat... Za to obdobie to len raz medzi nami prekrocilo hranice kamaratstva a aj to len na zaciatku kedy sme sa spoznali, ale nemali sme spolu sex. Vtedy som sa snazil o vztach ale bohuzial som zostal akurat sklamany lebo odmietla to... Neskor ako roky pribudali sme zacali byt velmi dobrymi kamaratmi, a bolo obdobie ked ona somnou chcela riesit vztach ale ja som si to neuvedomoval, potom zase ja som chcel riesit vztach ale ona to vtedy tak isto si neuvedomovala, alebo som mal neskor ja vztach, ked chcela riesit nieco viac ako kamaratstvo, proste nikdy nebolo take obdobie ze v danom case sme obidvaja chceli posunut hranice kamaratstva dalej... neskôr si nasla priatela s ktorym je cca uz 3 roky, zo začiatku som sa s tym tazko vyrovnaval ale po case som to prijal, kedze aj ja som si nasiel priatelku. Lenze uz rok a pol nie som vo vztahu a ona teraz ma urcitu krizu z priatelom, pretoze si za vsetko moze on sam jeho spravanim, je to na dlho ako sa sprava to nechcem rozoberat... Ide o to ze pred nedavnom som bol s nou na jednej party, kde nebol jej priatel a skoncilo to tak ze sme sa skoro cely vecer vasnivo bozkavali, a neskor aj skoncili v posteli, kde sme sa ale nevyspali spolu, vsetko ostatne viacmenej bolo... Teraz mam z toho zly pocit, nie voci jej priatelovi pretoze ho nepokladam za mojho kamarata aj ked s nami chodi von ako s partiou, ale mam zly pocit voci nej ako to zobrala... Zobrala to tak ze to bol len ulet a mala vypite... Podotykam ze nas vztach je naozaj taky ze sme najlepsi kamarati vsetko si hovorime, vieme sa vzdy zabavit, pomoct, poradit a vzdy ked sme spolu tak decentne flirtujeme.Paradox ze moja sestra je s nou tiez najlepsia kamaratka... A vela krat sa tak aj vyjadrila ze aj ked chcela somnou niekedy vztach vzdy sa toho bala ze by to uz nebolo take ako pred tym, ze by nechcela prist o najlepsieho kamarata... Neviem co si mam o tomto vsetkom mysliet... Ci je sanca ze sa niekedy dame dokopy, alebo mam na nu uplne zabudnut, lebo niekedy aj si hovorim ze som ju nemal nikdy stretnut...Ale zas na druhej strane som rad ze som ju spoznal a mam ju strasne rad, teda beriem to tak ze stale dufam ze sa niekedy dame dokopy. Snazil som sa celu situaciu napisat tak aby bola dost zrozumitelna pre vas. Dakujem za rady.. PS: sorac za gramaticke chyby nechcelo sa mi to riesit...

MOJA RADA: absolutne zabudni na tu svoju "najlepsiu kamaratku" ako na potencialnu zenu... a bez do sveta!
1

#8 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 348
  • Dátum registrácie: 04-May 07

Napísal 13 April 2011 - 23:30

Pre Belphegor!

Nevravim, že tvoj prispevok sa nehodi do tohto članku, určite mas aj ty pravdu. Ale je z toho citis jasna zaujatost, pravdepodobne sa tebe stalo nieco podobne, no nemusis tu kazdeho obvinovat a vypisovat ako takych ludi neznasas. Kazdy sme nejaky a nemas pravo druhych odsudzovat. Mozno sa mu to vrati mozno nie. Kto z nas nebol podvedeny, tomu blahozelam, zazil som si to na vlastnej kozi a neodsudzujem zato vsetkych chalanov co to robia, aj ja som to robil,robili to dalsi, budu to robit dalsi, nezabudaj,že to nieje vina iba jednej strany.
Ospravedlnujem sa všetkym, že pisem mimo temy, no nedalo mi, pretože pozorujem skoro všetky prispevky a na tvojich sa jasne vidiet zakomplexovanost, prepač ale vidno, že si sa doteraz nevyrovnal stym čo ti život priniesol. Dam ti jednu radu, takto sa dalej nepohnes.

K teme, nezavidim ti tvoju situaciu, lebo ju dobre poznam, ale nauč sa ju prijat taku aka je. Zmier sa stym alebo ujdi preč. Prijmi ju navzdy ako kamaratku s ktorou si mozes raz zacas uzit, alebo sa už prestan trapit a ukonci to. Mozno casom jej doprajes dobreho chalana ktoreho bude mat, budes stastny na jej svadbe, ze sa ma dobre, no ak toto nedokazes prijat zahod vsetko za hlavu, nenic sa viac a utekaj za zenami celeho sveta. Drzim vam obom palce aby ste sa cim skor vysporiadali so situaciami v ktorych ste sa ocitli. Vela šťastia ;)
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
1

#9 Užívateľ je offline   Belphegor Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 14 April 2011 - 07:04

nemyslim ze to je moja zakomplexovanost, skor som taky spravodlivejsi aj ku ostatnym veciam a co sa tyka vzathov tak to asi najviac.. proste sa mi nelubi ked sa ripe niekto do ineho vztahu...skor komplex vidim v tych ako su na inych forach, ktory tvrdia neustale a furt ze vsetcky chalani(baby) su j*bnuty...ale cenim si tvoj nazor a porozmyslam urcite nad tym.
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov