Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Ako ďalej? - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Ako ďalej? Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Anina Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 05-April 11

Napísal 05 April 2011 - 00:15

Ahoj,
nepísala by som, keby som vedela, ako ďalej. Ale som úplne zmätená z jedného muža. Najprv ma polroka presviedčal, že o mňa stojí a teraz, keď som mu dala šancu, sa stiahol. Vraj chce byť iba kamarát, hoci som mu povedala, že ho mám veľmi rada. On tvrdil, že ma nechce... Zmierila som sa s tým. No prednedávnom, keď sme sa stretli, mi opäť tvrdil, že to chce so mnou skúsiť, že ma má rád, že ho priťahujem... A samozrejme, na druhý deň chcel byť len kamarát. Už mu neverím, ale nedokážem si rozkázať, aby som na neho nemyslela a nemilovala ho. Som úplná hus, keď mu dávam zakaždým šancu a pritom viem, že ohuruje iné ženy????
0

#2 Užívateľ je offline   Larsen Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 189
  • Dátum registrácie: 30-September 10
  • BydliskoBratislava

Napísal 05 April 2011 - 14:25

Milá moja peknučká Anina. Čo ti ešte musí spôsobiť ten chlap aby si pochopila? Ako ti má ešte ublížiť? Čo to nevidíš?..nechápeš? Ach jo niekedy mi je na dušičke tak smutno keď vidím čo všetko si ľudia nechajú so sebou robiť. :(
0

#3 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 348
  • Dátum registrácie: 04-May 07

Napísal 13 April 2011 - 23:16

Laska je slepa, mozog nemysli a srdce si robi co chce! Hadam každy to zažil. Naucis sa pouzivat srdce aj rozum a uz nikdy si nepovies, že si husa ;) každy robi chyby, pouč sa zo svojich, zabudni nanho a chod dalej, život ta ešte len čaka. Veľa sťastia ;)
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov