Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Testosterón pomáha aj pri liečbe frigidity - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Testosterón pomáha aj pri liečbe frigidity Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Martin Icon

• Administrátor
  • Icon
  • Skupina: Administrátor
  • Článkov: 657
  • Dátum registrácie: 19-February 10

Napísal 18 December 2006 - 19:40

Mužský pohlavný hormón - testosterón je vhodný aj pre ženy. Práve nízkymi dávkami testosterónu sa dajú pomerne úspešne riešiť aj sexuálne poruchy žien, ako napríklad pokles libida alebo frigidita. "Je to veľký pokrok, pretože pri liečbe ženských dysfunkcií je medicínska veda stále bezradná. Na ich liečbu neexistujú podobné lieky ako v prípade mužov,“ upozornila sexuologička a psychiatrička Danica Caisová. Hoci gynekológovia poznali účinok hormónu už dlhšie, až doteraz neexistovali žiadne hodnoverné štúdie, ktoré by jeho účinky odobrovali. Dnes je zrejmé, že pri optimálnom dávkovaní testosterónu môžu ženy opäť pocítiť pri sexe rozkoš a uspokojiť tak svoj sexuálny a partnerský život.

Nové poznatky o testosteróne sa týkajú aj mužov. Konečne sa totiž podarilo prekonať mýty o tom, že liečba testosterónom urýchľuje rast karcinómu prostaty, čo bolo príčinou odmietania tejto liečby napríklad pri andropauze. "Žiadne klinické testy nepreukázali, že by testosterón zvyšoval pravdepodobnosť rakoviny prostaty,“ povedal sexuológ Martin Hrivňák.
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
0

#2 Guest_Neregistrovaný/á_*

• Skupina: Návštevníci

Napísal 04 February 2007 - 19:35

Vedel by mi niekto pomoct?mam 18rokov,rocny vstah a nedokazem dosiahnut orgazmus.
0

#3 Užívateľ je offline   Martin Icon

• Administrátor
  • Icon
  • Skupina: Administrátor
  • Článkov: 657
  • Dátum registrácie: 19-February 10

Napísal 05 February 2007 - 08:53

Neregistrovaný/á said:

Vedel by mi niekto pomoct?mam 18rokov,rocny vstah a nedokazem dosiahnut orgazmus.

Mᚠho ozaj rada, snažíte sa a stále to nejde? Nezažila si v poslednej dobe nejakú stresovú situáciu? Myslím totiž, že v 99,9% to je psychická záležitosť.
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
0

#4 Užívateľ je offline   Antónia Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 10
  • Dátum registrácie: 01-July 08

Napísal 26 September 2008 - 15:50

Ahoj. Ja mám 3-ročný vzťah. Zo začiatku som nemohla dosiahnuť orgazmus ale asi tak po pol roku sa to podarilo. Podľa mňa to bolo tým, že som sa konečne dokázala uvoľniť. Tak som si myslela, že z času na čas už budem mávať orgazmus častejšie, ale........nie. Nechápem prečo. Síe bolo obdobie, keď som mala orgazmus aj dvakrát po sebe. Ale nedokážem pochopiť, prečo som ho už dosť dlho nemala. Môj partner v posteli NIE JE drevo, tak neviem. Myslela som si, že je to tým, že sa na to priveľmi sústredím. A asi to bude aj tým. Lebo keď už cítim, že to ide, tak sa na to asi začnem priveľmi tešiť, alebo........no fakt neviem. "crying"
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov