milujem chlapca ktory mna tees no nesom si ista lebo prwy krat ked sme sa rozisli tak to bolo koli jeho kamaratom
Strana 1 z 1
milujem ho no neweem ako dalej :(
Napísal 13 April 2011 - 20:08
ahojte 
milujem chlapca ktory mna tees no nesom si ista lebo prwy krat ked sme sa rozisli tak to bolo koli jeho kamaratom
a teras ?? poslednu dobu stale ma podozriewa a teras mu aj nejaki jeho kamarati powedali ze som ho podwieddla neni to tak proste neni :ä milujem ho a nedam si ho za nic _
nedam
poradte mi prosim was co maam robit co ?? mala som uz wselico na plane wselico
ale asi si ublizit newem
proste bbojim sa ze uz to nikdy newraitim speet akkoo co maam urobit
prosim was poradte mi prosim
nezwladnem to bes neho
nezwladnem !!!!!!!
Napísal 13 April 2011 - 23:10
No dievča neponáhľaj sa tak.Láska je krásna,dobrý vzťah je hodnota ale je tu ešte ludská hlúposť a ľudia sú škodoradostný. Neviem koľko máš rokov a aké ste mali plány, lenže niečo si urobiť? To ublížiš ľudom ktorý ťa majú radi. Určite máš rodičov asi aj nejakého brata alebo sestru a starý rodičia trpia najviac si pokračovateľ ich rodu.Tý ktorý ti chceli ublížiť alebo ta s priateľom rozdeliť sa budú usmievať aj tvojho priateľa presviedčať že si bola vadná a to určite nechceš. Zober priateľa zájdi za kamarátmi ktorý to povedali a treba prísť až po toho s kým si ho podviedla.Píšeš že svedomie máš čisté tak sa to vysvetlí. Problém bude keď si to tvoj priateľ vymyslel.Možno si preňho lachko dostupná vo všetkom sa podriaďuješ a už niesi preňho to čo kedysi.
Napísal 13 April 2011 - 23:10
Hlavne neurob nejaku blbost. Jedine co potrebujes je cas, cas dospiet. A on taktiez. Ak ma takych kamaratov bohuzial nic stym uz nenarobis no skus si to snim vyriesit nejakym rozhovorom, ak ani to nepomoze a bude ovplivnovany kamaratmi nezufaj, bude dalsich 10 ktorych budes milovat este viac a potom najdes tu pravu a jedinu lasku. prajem vela stastia
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať