Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: milujem ho no neweem ako dalej :( - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

milujem ho no neweem ako dalej :( Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   opicka Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 13-April 11

Napísal 13 April 2011 - 20:08

ahojte :(
milujem chlapca ktory mna tees no nesom si ista lebo prwy krat ked sme sa rozisli tak to bolo koli jeho kamaratom :( a teras ?? poslednu dobu stale ma podozriewa a teras mu aj nejaki jeho kamarati powedali ze som ho podwieddla neni to tak proste neni :ä milujem ho a nedam si ho za nic _:( nedam :( poradte mi prosim was co maam robit co ?? mala som uz wselico na plane wselico :( ale asi si ublizit newem :( proste bbojim sa ze uz to nikdy newraitim speet akkoo co maam urobit :( prosim was poradte mi prosim :( nezwladnem to bes neho :( nezwladnem !!!!!!!
0

#2 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 355
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 13 April 2011 - 23:10

No dievča neponáhľaj sa tak.Láska je krásna,dobrý vzťah je hodnota ale je tu ešte ludská hlúposť a ľudia sú škodoradostný. Neviem koľko máš rokov a aké ste mali plány, lenže niečo si urobiť? To ublížiš ľudom ktorý ťa majú radi. Určite máš rodičov asi aj nejakého brata alebo sestru a starý rodičia trpia najviac si pokračovateľ ich rodu.Tý ktorý ti chceli ublížiť alebo ta s priateľom rozdeliť sa budú usmievať aj tvojho priateľa presviedčať že si bola vadná a to určite nechceš. Zober priateľa zájdi za kamarátmi ktorý to povedali a treba prísť až po toho s kým si ho podviedla.Píšeš že svedomie máš čisté tak sa to vysvetlí. Problém bude keď si to tvoj priateľ vymyslel.Možno si preňho lachko dostupná vo všetkom sa podriaďuješ a už niesi preňho to čo kedysi.
0

#3 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 348
  • Dátum registrácie: 04-May 07

Napísal 13 April 2011 - 23:10

Hlavne neurob nejaku blbost. Jedine co potrebujes je cas, cas dospiet. A on taktiez. Ak ma takych kamaratov bohuzial nic stym uz nenarobis no skus si to snim vyriesit nejakym rozhovorom, ak ani to nepomoze a bude ovplivnovany kamaratmi nezufaj, bude dalsich 10 ktorych budes milovat este viac a potom najdes tu pravu a jedinu lasku. prajem vela stastia ;)
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov