Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: verit jej - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

verit jej mikimaus Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   shreder34 Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 10
  • Dátum registrácie: 05-April 11
  • Bydliskoslovensko

Napísal 13 April 2011 - 20:25

mam takito problem partnerka mala milenca a ukoncila to a ostala so mnou ale stale sy vypisuje s milencom aj ked najmeneej 7 razy mi slubyla ze to uz ukoncila ako jej verit
0

#2 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 348
  • Dátum registrácie: 04-May 07

Napísal 13 April 2011 - 23:07

je mi luto, no asi jej uz verit len tazko mozes. Nechaj ju tak, ulavi sa srdcu aj hlave, len to trochu potrva ale asi to uz nema zmysel. Uz len koli tebe to mala ukoncit, ak nie asi jej zato nestojis a tym padom ani one tebe nestoji zato aby si sa zbytocne trapil. Na svete je kopu dalsich zien a minimalne lepsich ako ta tvoja momentalne. Drzim prsty vela stastia ;)
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
0

#3 Užívateľ je offline   maja Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 4
  • Dátum registrácie: 09-August 07

Napísal 14 April 2011 - 16:21

Zobraziť článokMalakian, on 14 April 2011 - 00:07, said:

je mi luto, no asi jej uz verit len tazko mozes. Nechaj ju tak, ulavi sa srdcu aj hlave, len to trochu potrva ale asi to uz nema zmysel. Uz len koli tebe to mala ukoncit, ak nie asi jej zato nestojis a tym padom ani one tebe nestoji zato aby si sa zbytocne trapil. Na svete je kopu dalsich zien a minimalne lepsich ako ta tvoja momentalne. Drzim prsty vela stastia ;)

0

#4 Užívateľ je offline   maja Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 4
  • Dátum registrácie: 09-August 07

Napísal 14 April 2011 - 16:36

Zobraziť článokshreder34, on 13 April 2011 - 21:25, said:

mam takito problem partnerka mala milenca a ukoncila to a ostala so mnou ale stale sy vypisuje s milencom aj ked najmeneej 7 razy mi slubyla ze to uz ukoncila ako jej verit

Mal by sa pokusit porozpravat sa s nou o tom, co take dolezite riesi so svojim EX. Ak jej mas doverovat, mala by aj ona tebe. Daj jej najavo ze si ju vazis a ze ti na nej zalezi. Uprimny rozhovor pomoze. Mozno nemas tolko skusenosti/nemysli sexualnych ale vztahovych/ s babami ako on. Nehadz flintu do zita. V kazdom je aj nieco dobre len to treba vydolovat. A ak nie je
aspon nebudes mat pocit viny ze si sa na nu vykaslal prenic zanic
0

#5 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 355
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 14 April 2011 - 23:45

Maja, keď si s niekym 7 krát sadneš na rozumný pokec a dohodneš sa na nejakých pravidlách a ta osoba ta vždy oklame,tak si sním sadneš na 8 úprimný rozhovor? Už sa bude vravieť pravda a plniť sľuby? Maja pre Shrédera sú deti a rodina ta najväčšia hodnota ale už si vytrpel a zažil poníženia dosť.

Shreder môj názor poznáš už len taká maličkosť keď je možnosť nejaké peniaze dávať niekam bokom tak začni odkladať aj po malých čiastkach.Túto radu zober vážne.Viem že nemáš problém jej odpustiť, na všetko zabudnúť,začať znova, ale pre tú ženu si len vzduch.Môžeš sa snažiť ale to manželstvo nevydrží a aspoň si na nový začiatok niečo odložíš.
0

#6 Užívateľ je offline   shreder34 Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Bydliskoslovensko

Napísal 16 April 2011 - 00:38

Zobraziť článokmaja, on 15 April 2011 - 02:36, said:

Mal by sa pokusit porozpravat sa s nou o tom, co take dolezite riesi so svojim EX. Ak jej mas doverovat, mala by aj ona tebe. Daj jej najavo ze si ju vazis a ze ti na nej zalezi. Uprimny rozhovor pomoze. Mozno nemas tolko skusenosti/nemysli sexualnych ale vztahovych/ s babami ako on. Nehadz flintu do zita. V kazdom je aj nieco dobre len to treba vydolovat. A ak nie je

vies ked uz riesi v tomto smere tak by mala prist a povedat mi o tom sama a nie cakat kym nieco vyplava na povrch je jasne ze jej v tomto smere neverim lebo ma uz oklamala vela razy povedala ze skoncila a pritom si s nim pisala dalej aj naposledy ked jjej volal v noci tak ked som sa jej pital tak mi povedala ze to bol telefonat z roboty ale pritom viem ze keby jej volali z roboty tak nezlozi ho hned a kedze mi to nedalo a opital som sa jej na to tak sme sa dovadili a vtedy povedala ze si aj esemeskuje a ze on jej neda stale pokoj . tak som jej navrhol ze ked napise nech necha esemesku v mobile a odpiseme mu spolu no bohuzial neukazala mi ani jednu esemesku od neho a pokracovala v pisani a pritom mi povedala ze jej stojim za to .jednoducho verit v tomto sa jej neda a zbytocne iba priklada na ohen ak mi rozumies podla mna neni uprimna ja nehovorim ze je zla ale mala by si dat do kopy s kym chce byt a co ku komu citi . a ked tak by sme mali riesit to spolu .ja viem ze vie byt dobra a ze by sme sa vo vstahu pohli o poriadny kus dalej len to by musela chciet sama nema zmysel tlacit niekoho lebo nic dobreho z toho by nebolo mam ju velmi rad a lubim ju ale nasylu alebo v takom stahu co si ublizujeme tiez nechcem byt .mam uz asi taku polovicu zivota za sebou a rad by som bol stastny a mal pekny vstah mislim ze tych zlych chvil v zivote som mal uz viac nes dost a co sa tyka tych vstahou ano nemal som pred manzelstvom vela vstahou ktore trvali take dlksie . a aj mne hyba dost v tomto vstahu napriklad z jej strany je mensi zaujem o mna ako o muza . trosku viac ocakavam co sa tyka citou ako len povyna pusa ked idem do roboty alebo ked pridem a a take veci ja si uz ani nepametam poriadne kedy si len tak sadla ku mne objala a tak dlksie bozkavala .ako partnerku si ju stale vazim a zalezi mi na nej ale musi predovsetkym sama sa chciet sama pohnut dalej ako snazi sa ano je tam postup netvrdim ze nie ale moj nazor je taky ze sme mohli byt ovela dalej mam zaujem o novy a pekny vstah a ci je este schopna m,at so mnou taky vstah musi si uvedomit sama ale bral by som keby bola ferova a ak uz neni schopna mat vstah so mnou tak by mi to mala povedat .a porospravat sa moze so mnou naozaj o vsetkom nie som nejaky netvor ktory by ju nevypocul a ak budem moct tak aj pomoct . clovek ma len jeden zivot a ten moz zvysok by som naozaj rad prizil v peknom vstahu a naozaj plnohodnotne ak mi rozumies .
0

#7 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen

Napísal 16 April 2011 - 15:06

Shreder my ti tu všetci rozumieme, zo ženou ktorá ma ľúbi by som mohol žiť aj na opustenom ostrove lebo láska je hodnota.Prejdú roky nespomenieš si kedy si mal akú výplatu ale na roky ktoré ťa niekto ľúbil nezabudneš.Ja keď sa obzriem späť už rok má nejak málo dní, hneď je preč.Bez lásky ako keby ani nebol nieje tam nič, len reklamy v televízore mi pripomenú že zase sú vianoce a zas je ďalší rok preč ale nie je na čo spomínať.Problém je že tvoja manželka aká je ako sa chová ona to nevidí ako problém, ona nemá potrebu niekde písať a pýtať radu.V takomto vzťahu môže byť s tebou ďalšie roky jej to nevadí.Ešte jedna vec, zatiaľ vás zamestnávajú deti.Keď dcérenky vyrastú budú málo doma alebo sa odsťahujú vieš si predstaviť ako budete s manželkou tráviť večeri o čom sa budete rozprávať?Ty budeš pozerať televízor a ona už o siedmej v posteli čítať knihu, nie je to už teraz tak? Samozrejme má u seba mobil.Shreder jej lásku ti nevieme vrátiť.
0

#8 Užívateľ je offline   shreder34 Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Bydliskoslovensko

Napísal 17 April 2011 - 10:57

Zobraziť článokmaja, on 15 April 2011 - 02:36, said:

r
ad by som vedel ci mi moze dat este lasku ale aby bola v tejto otazke ferova a otvorena a povedala pravdu
0

#9 Užívateľ je offline   karolain32 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 2
  • Dátum registrácie: 17-April 11

Napísal 17 April 2011 - 12:53

Zobraziť článokautor, on 14 April 2011 - 23:45, said:

Maja, keď si s niekym 7 krát sadneš na rozumný pokec a dohodneš sa na nejakých pravidlách a ta osoba ta vždy oklame,tak si sním sadneš na 8 úprimný rozhovor? Už sa bude vravieť pravda a plniť sľuby? Maja pre Shrédera sú deti a rodina ta najväčšia hodnota ale už si vytrpel a zažil poníženia dosť.

Shreder môj názor poznáš už len taká maličkosť keď je možnosť nejaké peniaze dávať niekam bokom tak začni odkladať aj po malých čiastkach.Túto radu zober vážne.Viem že nemáš problém jej odpustiť, na všetko zabudnúť,začať znova, ale pre tú ženu si len vzduch.Môžeš sa snažiť ale to manželstvo nevydrží a aspoň si na nový začiatok niečo odložíš.

myslis si ze pre mna nie su deti a rodina dolezite? on si vytrpel? aj ja som si pri nom vytrpela pri nom dost ale zahada je to tu nerozpisal tiez som mala na dennom poriadku sluby a ani jeden nedodrzal a ja som vzdy cusala a stale ho chapala sak sa zmeni to co sa so mna stalo je aj jeho vinou ano najlepsie je odsusit mna lebo som pochybyla vsak preco nie preco by ste mali odsudit jeho kedze neviete ako sa on spraval ku mne a toto je ten problem vzdy si povie iba to co jemu pasuje
0

#10 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen

Napísal 18 April 2011 - 11:35

Zobraziť článokkarolain32, on 17 April 2011 - 12:53, said:

myslis si ze pre mna nie su deti a rodina dolezite? on si vytrpel? aj ja som si pri nom vytrpela pri nom dost ale zahada je to tu nerozpisal tiez som mala na dennom poriadku sluby a ani jeden nedodrzal a ja som vzdy cusala a stale ho chapala sak sa zmeni to co sa so mna stalo je aj jeho vinou ano najlepsie je odsusit mna lebo som pochybyla vsak preco nie preco by ste mali odsudit jeho kedze neviete ako sa on spraval ku mne a toto je ten problem vzdy si povie iba to co jemu pasuje

0

#11 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen

Napísal 18 April 2011 - 12:25

Karolain keď tu niekto pýta radu my nevieme či píše pravdu.Človeka nepoznáme a nevieme čo všetko vo vzťahu pokazil keď to manželstvo je aké je.Alkohol, automaty, koľko sa venuje rodine, aká je jeho povaha. Problém je čo ďalej, ako dlho sa dá žiť v trojuholníku? Je ešte nejaká šanca že si uvedomí čo všetko pokazil a polepší sa? On chce aby si sa mu vrátila. Keď ponúkneš pravidla ty a on ich bude dodržiavať budete zas manželia ako sa zachováš? Ešte sa mi nestalo aby napísali obaja.
0

#12 Užívateľ je offline   karolain32 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 2
  • Dátum registrácie: 17-April 11

Napísal 18 April 2011 - 13:07

Zobraziť článokautor, on 18 April 2011 - 12:25, said:

Karolain keď tu niekto pýta radu my nevieme či píše pravdu.Človeka nepoznáme a nevieme čo všetko vo vzťahu pokazil keď to manželstvo je aké je.Alkohol, automaty, koľko sa venuje rodine, aká je jeho povaha. Problém je čo ďalej, ako dlho sa dá žiť v trojuholníku? Je ešte nejaká šanca že si uvedomí čo všetko pokazil a polepší sa? On chce aby si sa mu vrátila. Keď ponúkneš pravidla ty a on ich bude dodržiavať budete zas manželia ako sa zachováš? Ešte sa mi nestalo aby napísali obaja.

mily autor toto vtomto pripade ze by si uvedomil svoju chybu nehrozi onsi len kladie podmienky a tym tou neho haslo vzdy a za vsetkych okolnosti mam vo vsetkom vinu ja
0

#13 Užívateľ je offline   shreder34 Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Bydliskoslovensko

Napísal 18 April 2011 - 19:19

Zobraziť článokkarolain32, on 18 April 2011 - 23:07, said:

mily autor toto vtomto pripade ze by si uvedomil svoju chybu nehrozi onsi len kladie podmienky a tym tou neho haslo vzdy a za vsetkych okolnosti mam vo vsetkom vinu ja

ja si nekladiem podmienky a uvedomujem si svoju chibu ale neviem ci mi mozes dat este lasku ja nechcem prazdny a chladny vstah to je to co nechcem v zivote urcite a rad by som vratil cas keby sa dal a spravil veci inac ale bohuzial cas sa neda vratit
0

#14 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen

Napísal 18 April 2011 - 19:51

Karolain tiež ti to manželstvo nieje ľahostajné, žiť chcete spolu ďalej. Dá sa to, na všetko čo bolo zabudnúť, určiť si pravidla a začať znova. Píšeš aký je, ale my ho tu nezmeníme to sa musí on nad sebou zamyslieť.Keď niečo chce, musí aj pre to niečo urobiť.Karolain na čo sa pýtal Schreder vieš.Ty sa nepýtaš na nič ale opýtam sa ja:Máš nejaký nápad? Čo s takým manželstvom.
Mám to tu rozpísané ale aj pracujem a niečo nám tu pribudlo.
Schreder môj názor je že začať sa dá vždy.Každá niť ktorá sa roztrhne sa dá nadviazať no uzol ostane, ale aký bude veľký to už záleží na vás.Keď si začnete vážiť jeden druhého viac si všímať na sebe to do dobré, veď pre niečo ste sa kedysi vzali,ten uzol sa stratí a niť bude pevná.Chce to len vzájomný rešpekt a úctu.
0

#15 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen

Napísal 19 April 2011 - 12:33

Schreder niekoľko krát si sa pýtal na to isté. Niekde som ti písal že my ti jej lásku nevrátime.Len TY si musíš získať jej lásku späť, ale keď si budete stále vyhadzovať na oči minulosť,vzájomne sa obviňovať tak radšej od seba.Len vy dvaja sa musíte rozhodnúť ako ďalej.
0

#16 Užívateľ je offline   bielikova Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Článkov: 18
  • Dátum registrácie: 06-June 11

Napísal 06 June 2011 - 09:36

http://pokec.azet.sk...i9=ce64a04cf958
-1

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok