proste mám to ťažké poznáme sa už dlhšie .. prvý krát keď sme sa stretli mi bol strane sympatický a nič som o nom nevedela sranda bola že keď sme sa rozprávali tak on o mne vedel všetko neviem odkial , ani nič nechápala som už vtedy som si povdala že stoho ničo bude .. po čaase som ho spoznala viac ..Od "známych" som zistila ž j to chalan ktorý iba baby využiva na sex nebola som stoho zamozrejme nadšená a ešte ktomu ten náš strašný vekový rozdiel (13-18)Chcel ma vedela som to . po niakom čase sa ma aj opýtal či spolu nebudeme chodiť veľmi som nad tým rozmýšlala ale povedala som ANO po prvom stretnuti normalnom sa vôbec ku mne nechoval ze by mu islo iba o sex nic bol uplne v poho vsetko to boli iba "dedinske klebety" kazdy mi hovoril aky je on hrozný ze kazdu babu iba vyuziva .. Teraz mám ale pochybnosti .. každy mi zas hovorí že chodí z niakymi inými babami von a podvadza ma .. ale ked sa opýtam jeho tak hovorí ze klamu nevedela somm ci mu mam verit ale nastastie poznam jeho Najlepsieho kamosa ktorému plne verim lebo ho poznám a svojim sposobom ho "lubim" ale neni to ziadna laska
a on mi hovori ze to vobec neni pravda .. ale mna unavuje furt pochybovat o tom ze ci ma podvadza a ci nie

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať