Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Boim sa - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Boim sa Ano či Nie ? Ohodnotiť článok: ***** 1 Hlasov

#1 Užívateľ je offline   mlucinka Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 3
  • Dátum registrácie: 19-April 11
  • Bydliskoba

Napísal 19 April 2011 - 20:11

Moja láska ... :(
proste mám to ťažké poznáme sa už dlhšie .. prvý krát keď sme sa stretli mi bol strane sympatický a nič som o nom nevedela sranda bola že keď sme sa rozprávali tak on o mne vedel všetko neviem odkial , ani nič nechápala som už vtedy som si povdala že stoho ničo bude .. po čaase som ho spoznala viac ..Od "známych" som zistila ž j to chalan ktorý iba baby využiva na sex nebola som stoho zamozrejme nadšená a ešte ktomu ten náš strašný vekový rozdiel (13-18)Chcel ma vedela som to . po niakom čase sa ma aj opýtal či spolu nebudeme chodiť veľmi som nad tým rozmýšlala ale povedala som ANO po prvom stretnuti normalnom sa vôbec ku mne nechoval ze by mu islo iba o sex nic bol uplne v poho vsetko to boli iba "dedinske klebety" kazdy mi hovoril aky je on hrozný ze kazdu babu iba vyuziva .. Teraz mám ale pochybnosti .. každy mi zas hovorí že chodí z niakymi inými babami von a podvadza ma .. ale ked sa opýtam jeho tak hovorí ze klamu nevedela somm ci mu mam verit ale nastastie poznam jeho Najlepsieho kamosa ktorému plne verim lebo ho poznám a svojim sposobom ho "lubim" ale neni to ziadna laska :P
a on mi hovori ze to vobec neni pravda .. ale mna unavuje furt pochybovat o tom ze ci ma podvadza a ci nie
0

#2 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 355
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 20 April 2011 - 20:12

Mlucinka ja budem stručný dúfam že ti tu dievčence niečo napíšu.18 ročný chalan keď chce mať 13 ročnú priateľku tak by mal navštíviť odborníka na hlavu a dať sa vyšetriť.Ty si ešte dieťa ale on by mal mať už rozum,poznať hranice čo sa môže a čo nie.Možno o pár rokov budeš preňho stará, on či bude mať 30 alebo 50 stále bude chcieť 13 ročné.
0

#3 Užívateľ je offline   mlucinka Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Bydliskoba

Napísal 21 April 2011 - 19:36

Zobraziť článokautor, on 20 April 2011 - 17:12, said:

Mlucinka ja budem stručný dúfam že ti tu dievčence niečo napíšu.18 ročný chalan keď chce mať 13 ročnú priateľku tak by mal navštíviť odborníka na hlavu a dať sa vyšetriť.Ty si ešte dieťa ale on by mal mať už rozum,poznať hranice čo sa môže a čo nie.Možno o pár rokov budeš preňho stará, on či bude mať 30 alebo 50 stále bude chcieť 13 ročné.

stým musím suhlasit len mi ked sme sa spoznavali tak som mala 11 a vyzerala som minimalne na 13 a viac a teraz mám uz 14 a vyzeram na 17 takze .. na veku tu proste ani nezalezi, a zatial ku mne neni taky ako som cakala !
0

#4 Užívateľ je offline   Larsen Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 189
  • Dátum registrácie: 30-September 10
  • BydliskoBratislava

Napísal 22 April 2011 - 14:36

Keď som mala 11 rokov hrávala som sa s bábikami. Keď som mala 13 rokov hrávala som sa s deckami na ihrisku, behávali sme za loptou a stavali si bunkre a tam sme si rozprávali strašidelné príbehy o duchoch ;) Ach to bola nádhera :rolleyes:
3

#5 Užívateľ je offline   apple309 Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 267
  • Dátum registrácie: 20-May 10

Napísal 23 April 2011 - 10:02

Nie je este skoro na lasku a trapit sa takymito problemami? Uzivaj si ine veci v tvojom veku! Dobre, okukuj s kamoskami chalanov, ale neries, ci ta niekto vo vztahu uz teraz ozaj lubi, ci ta podvadza... Taketo veci si nechaj na neskor, v zivote si tychto starosti este uzijes, dievca moje, dost! Pockaj aspon do 17ky :)
0

#6 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 348
  • Dátum registrácie: 04-May 07

Napísal 23 April 2011 - 19:19

vsetci tu maju pravdu. je absolutne jedno na kolko vyzeras, dolezite je ako zmyslas a to nie vzdy ide priamo umerne s vyzorom. mas dostatok casu na taketo veci a nabuduce si hladaj seberovneho chalana. tebe nic nevycitam, ale on to nemoze mat v hlave uplne v poriadku. tak vela stastia prajem a hlavne vela casu ;)
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
0

#7 Užívateľ je offline   mlucinka Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Bydliskoba

Napísal 25 April 2011 - 22:09

osobne si myslim ze na veku nezalezi !!!! vekove rozdiely som videla aj horsie a dopadloto aj viac nez dobre ... ja len ze kazdy pozna ten pocit ked niekoho pozna uz napr rokou a zamiluje sa do tej osoby pootm uz stym nic nesmoze ! ci ma 5 alebo 40 to je jedno kazdy to uz zazil v hociakom veku ...kazdy aj ked budem mat napr 20 rokou a poviem si toto je ten pravy tak to proste byt nemusi ! takze je jedno kolko mam rokou v tomto pripade !!!"na Veku Nezalezi..." a tieto problemy co ja riesim si uz aj myslim ze ich riesim zbytocne lebo ho poznam uz dlhsie a tusim ze aky je .. nie je to zatial nic vazne tak je to v pohode :zatial :P
0

#8 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 355
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 25 April 2011 - 23:38

No Mlucinka si rozumné dievča my tu nechceme na teba útočiť,vieme že srdcu sa rozkázať nedá. Pamätám že niektoré dievčence na základnej boli zaľúbené do triedneho,on si to určite všimol ale tváril že o tom nevie.Tiež to mohol využiť. Vieš 18 ročný chalan keď bude celú noc vonku nič sa nedeje, víkend strávi s partiou na chate zase je všetko v poriadku. Ty ako 14 ročná keď sa stratíš na víkend tak rodičom urobíš zo života peklo a to určite nechceš.Mlucinka ešte jedna taká vec a tú si zapamätaj.Mladosť je tým krásna že človek zažíva stále niečo nové, svet je krásny.Problém je že všetko raz zovšednie, nasýtiš sa.Predbehneš rovesníčky a to čo bude pre ne zaujímavé pre teba už nie.Kde sa budú oni baviť ty sa budeš nudiť.Skôr začneš aj skôr skončíš.Porozmýšľaj nad tým, určíte chceš byť dlho mladá.
2

#9 Užívateľ je offline   romaniko Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 168
  • Dátum registrácie: 21-May 10
  • Bydliskonove mesto n. vahom

Napísal 27 April 2011 - 20:24

Mlucinka - ty si tak "rozumné" a skúsené dievča, až mi z toho naskakuje husia koža ... Nemám čo dodať - ty vieš svoje - a basta !!! -------------------- Keď naozaj budeš niečo vedieť, nebudeš sa sama sebe zdať až taká múdra ... Ak túžiš po láske, kúp si macíka ... Si 13-ročné Kamikadze ...
0

#10 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 348
  • Dátum registrácie: 04-May 07

Napísal 29 April 2011 - 15:58

pre romaniko : trosku tvrdo napisene v podstate este pre dieta, ale mas pravdu

k teme, bohuzial moja, na veku zalezi, ak budes starsia pochopis to. na veku nemusi zalezat ak budes mat 25 a tvoj frajer 50, ale ty si este dieta, niesi dostatocne vyvinuta pre vazny vztah, si este priliz zranitelna a moze ti to viac ublizit ako pomoct. toto nieje utok na tvoju osobu iba konstruktivne zhodnotenie situacie. aj tvoj priatel by sa mal zamysliet nad tym, ci je prevas oboch dobre aby ste spolu chodili, aby to nedopadlo vsetko priliz zle. tvoji rodicia z toho tiez nemozu byt nadseny a ako bolo vyssie spomenute vo svojich vekovych kategoriach su uz diametralne rozdielne sposoby zivota aj pohlad nan, samozrejme ak tvoj priatel nieje zaostaly co by vysvetlovalo iste veci ale beriem spat, na nikoho nebudem utocit. prajem ti vela stastia, vela rozumu a hlavne dobry vyber svojho buduceho priatela. maj sa krasne prajem pekny den ;)
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
1

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov