chcel som aby ste mi poradili s partnerkou davame dokopy vstah medzi nami a stale sa nam nedari neni to uz co to bolo ale odseba nechceme ist mame deti a rad by som to dal s nou do kopy ale mam taky pocit ze to celkom nemisli vazne a snazi sa to udrzat tak umelo ani dopredu ani dozadu z mojej strany je zaujem ale z jej strany sa my zda ze az taki zaujem neni nevie prist sama od seba dat mi pusu alebo milovat sa so mnou je sice ochotna ked pridem za nou ale zaujem z jej strany neni az taky rad by som vedel vas nazor na to toto mi vadi na tom ze je sice ochotna ale nechce to sama posunut dalej tak aj preto mam pocit ze to len tak udrziava na hranici len aby sme boli spolu .
Strana 1 z 1
misli to vazne
Napísal 27 April 2011 - 10:52
Je treba urobiť za všetkým hrubú čiaru ale musí byť ochota na oboch stranách. A proste začať od samého začiatku. Nesmie padnúť slovo o minulosti. Snáď iba o tom peknom čo ste spolu zažili. Prestať s výčitkami a snažiť sa jeden druhému dôverovať. Ak toto dokážete bude všetko na dobrej ceste. Ak nie pokúšať sa dovtedy kým to bude možné. A ak už jeden z vás nemá chuť ísť do toho znova a znova tak to proste nepôjde.
My tu za teba tvoj život neodžijeme. Život sa žije..keď vyčerpáš už všetky možnosti pre záchranu vášho manželstva tak si proste povieš ,,urobil som maximum ale neľutujem to stálo to za to,,.
My tu za teba tvoj život neodžijeme. Život sa žije..keď vyčerpáš už všetky možnosti pre záchranu vášho manželstva tak si proste povieš ,,urobil som maximum ale neľutujem to stálo to za to,,.
Napísal 16 August 2011 - 23:00
tomu dobre rozumiem..neviem co bolo predmetom krizi ale asi nieco vazne..teda nechce o teba prist ale sama to este nevstrebala a caka ci to vyjde..tento cas je casom kedy by si ju mal uistovat a nie sa zaoberat preco nie je ako predtym ..zrovna sa to len treba cas
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať