Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Pomoc s chlapom - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Pomoc s chlapom keď človek nevie, tak využuje i fórum... Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Hennnessy Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 7
  • Dátum registrácie: 14-May 11
  • BydliskoNR

Napísal 14 May 2011 - 11:55

Ahojte všetci. Potrebujem od vás radu.

Od novembra, keď chodím na prechádzku so psom, zvyknem zazrieť chlapa, ktorého som nikdy pred tým nevidela. Prechádza sa so svojím psom, hrá sa s ním... vyzerá, že ho to baví. Narozdiel odo mňa, čo ma tieto prechádzky osamote už prestávali baviť. No keď je v parku on, vždy je to iné... Je sympatický, vysoký, proste takmer dokonalý.

Všimol si aj on mňa a myslím si, že som ho celkom začala zaujímať. Párkrát sa pokúsil priblížiť ku mne, no ja som vždy nenápadne zdrhla domov. Až raz.. sa mu to skoro podarilo. Asi po dvoch mesiacoch, v decembri. Bol odo mňa tak 5-10 metrov, ale ja som sa s ním nechcela stretnúť. Chcela som si o ňom, najprv, zistiť niečo viac. A tak som aj urobila. Zistila som, že má priateľku, o 8 rokov mladšiu. Preto som si povedala, že musím dať ruky preč. Celkom sa mi aj darilo zabúdať naňho, ale potom som sa s ním opäť skoro stretla, začal robiť pohľady, úsmevy... tie veci, ktoré keď muži robia, tak to babu vždy dostane. A ja som sa znovu namotala.

Chcem sa s ním stretnúť, veľmi. Ale vždy, keď sa pripravím - psychicky, aj fyzicky, pekne oblečiem, tak na prechádzke nie je. Za to, keď vyzerám hrozne, je tam :mellow: Nikdy som nemala takýto problém, stretnúť sa s niekým, kto sa mi páči. Ale toto je iné...

Teraz, keď ste sa úspešne dočítali až sem, poďme na tú radu. Keď sa stretneme, neviem, čo mu mám povedať. O čom sa rozprávať, ako začať... čím si ho získať. Nie je to už neskoro? Predsalen, je to už pol-roka, čo o mne vie. Poradíte mi?
0

#2 Užívateľ je offline   Terrorrunner Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 13-April 10

Napísal 16 May 2011 - 22:56

Tazko radit, skus najprv temou o psoch :D staci aj obycajne: "ahoj, sledujes ma?" :D:D vtipne a vystizne na zacatie komunikacie.
Podla mna nie je nikdy neskoro na nadviazanie takejto znamosti, ale ak je uz zadany, tak nechapem naco si ho chces ziskat???
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
2

#3 Užívateľ je offline   Hennnessy Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • BydliskoNR

Napísal 16 May 2011 - 23:34

Diky za radu. No ja to tiez nechapem, ale myslim si, ze kazdy z nas si uz takouto tuzbou zaujat a ziskat si niekoho, presiel, resp. prejde... ale "načo" to ti neviem povedat ani ja sama :unsure:
0

#4 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 355
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 17 May 2011 - 22:09

Čau Hennessy tá téma o psoch je dobrá dúfam že sa trochu vyznáš v plemenách.No keď sa takto stretávate pozriete si do očí jemne sa obaja pousmejete tak už nieje problém pozdraviť.Ale netykaj mu.Podrž ho trochu od seba ďalej oplatí sa to.
0

#5 Užívateľ je offline   Larsen Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 189
  • Dátum registrácie: 30-September 10
  • BydliskoBratislava

Napísal 18 May 2011 - 13:26

Ahoj Hennessy. Skutočne by si si mala veľmi premyslieť či chceš vstupovať do cudzieho vzťahu. Či chceš vstupovať medzi dvoch ľudí a to bez ohľadu na to čo ti možno v budúcnosti povie o nich dvoch. Raz má priateľku tak ruky od toho muža preč. Až by sa to u neho zmenilo a bol by sám..prečo nie? Nejdem tu moralizovať len neviem či si si vedomá toho s čím vstupuješ do ,,vzťahu,, s tým mužom.
Ľudia sa často hrnú bez rozmyslu do niečoho a potom je ťažké veľmi ťažké znášať dôsledky (zlomené srdce..) svojho unáhleného konania. Je iné o niekom snívať a je iné čeliť skutočnosti, že si súčasťou trojuholníka.
0

#6 Užívateľ je offline   Hennnessy Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • BydliskoNR

Napísal 18 May 2011 - 15:57

Ahojte. Veľmi dobre si to všetko uvedomujem a aj napriek tomu, že sa mi ešte nestalo, že by sa mi niekto miešal do vzťahu, chápem, že to nie je práve najlepšie riešenie. Preto som sa aj snažila nestretnúť sa s ním, nevidieť ho a proste ísť preč ak je vonku. Ale jednoducho mi to nedalo a včera som sa len prešla okolo neho. Usmieval sa, stále sa na mňa pozeral. Potom hodil psovi hračku skoro vedľa mňa... som sa aj tešila, že sa konečne pozhovárame a on nie, neprišiel.

Ale povedala som si, že na začiatok celkom fajn. A dnes som sa tadiaľ išla prejsť zase. Odrazu vykročil mojím smerom, tak som spomalila aby sme sa stretli. Keď už bol 3m odo mňa, odbočil a išiel preč. Potom sa ešte raz otočil a pozrel na mňa a odišiel. :blink:

Som z neho hotová... ale v tom horšom. Neviem či má zmysel sa ešte o niečo pokúšať, či aj zajtra mám ísť za ním. Niektorých chalanov sa dá ľahko prečítať, ale v ňom sa vôbec nevyznám :( Neviem či bude vôbec prečo rozmýšľať či mu Ty-kať alebo Vy-kať. ... :( Prečo to robí... :unsure:
0

#7 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 348
  • Dátum registrácie: 04-May 07

Napísal 19 May 2011 - 20:16

Chalan sa stebou pekne zahrava, hadze po tebe usmevy ktore nic nezanemanu a ty si z toho ocividne namäko. otazka pomimo, kolko mas rokov a ako dlho si nemala vztah lebo pocobis priliz rozpacito aj ked vlastne onic nejde. vsetci tu uz riesite aby nikomu nevstupovala do vztahu, no ona sa snim ani osobne nepozna, nieje to trosku unahlene tvrdenie. ty nanho radsej zabudi, ak si mimoriadne pekna, tak sa ani necudujem ze sa na teba usmieva a podobne, ale nic to neznamena ;) prajem pekny den
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
0

#8 Užívateľ je offline   Hennnessy Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • BydliskoNR

Napísal 19 May 2011 - 23:00

hmm.. no pôsobím rozpačito a aj som v rozpakoch. Mám 19 rokov a vzťah (trval rok a pol) sa skončil v októbri. Vtedy som sa prakticky uzamkla a nechcela už nikoho, až prišiel tento chalan, alebo teda chlap, ktorý ma mimoriadne zaujal svojou osobitosťou. Vždy sa so mnou jednalo na rovinu, ak som sa niekomu páčila, tak bol ku mne viac pozorný, pozval ma na drink a správal sa proste ináč. A tento sa so mnou hrá ako mačka s myšou a ja neviem na čom som. Hnevá ma to, ale zároveň to robí tak dobre, že ma stále viac a viac zaujíma. No nechápem ho. Nevyzerám predsa ako strašidlo, aby za mnou nemohol prísť a porozprávať sa :angry:
0

#9 Užívateľ je offline   apple309 Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 267
  • Dátum registrácie: 20-May 10

Napísal 20 May 2011 - 07:41

Nechaj ho tak... Ma priatelku, netreba ti sa k nemu vmontovat - mozno by slo o nevinny rozhovor, no z tvojich prispevkov je jasne, ze tebe by slo veru aj o nieco viac. Mala si rok a pol priatela a po rozchode si sa uzavrela do seba - chcem ti tym povedat, mysli aj na to, ze podobne by mohla dopadnut aj jeho priatelka. Keby sa uz rozisli (ale nie kvoli tebe), tak to je ina vec, radila by som ti, aby si sa s nim dala do reci, ved by o nic neslo. Ale takto, ked aj vies, ze niekoho ma... Zmenila by som trasu vychadzok so psom, ked uz by som sa nevedela v jeho pritomnosti ovladat :D Drz sa, lebo viem, ake je asi tazke odolat, hlavne ked sa ti tak paci a si single.
0

#10 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen

Napísal 20 May 2011 - 15:49

Hennessy, chalana priťahuješ ale vie ako to môže dopadnúť, tak sa snaží držať ďalej. On priateľku má, trochu mu komplikuješ život.
1

#11 Užívateľ je offline   Larsen Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 189
  • Dátum registrácie: 30-September 10
  • BydliskoBratislava

Napísal 20 May 2011 - 17:35

Autor nestraš ju nikomu život nekomplikuje :)
0

#12 Užívateľ je offline   Hennnessy Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • BydliskoNR

Napísal 20 May 2011 - 23:46

Možno hej, možno si ho komplikujem sebe... :unsure:

Dnes som za ním nešla. A nepôjdem ani zajtra, pozajtra. asi. Musím si to všetko premyslieť, možno ho vôbec nezaujímam. Čo potom, ked uvidí moje úsilie.. nechcem sa pred ním strápniť. Každopádne sa chcem stretnúť, porozprávať, aj keď možno budeme obaja mlčať. Ani ja a ani on nevyzerá byť nejako zhovorčivý. O tom potom.

Ale stále mi vŕta v hlave... viete, on kvôli práci cestuje. Musel stretnúť veľa pekných a aj krajších dievčat ako je jeho priateľka, ktorá je mimochodom krajšia odo mňa. :huh: A určite sa snažili získať ho, no on je stále pri nej. Preto si neviem predstaviť, že by ho zaujímal niekto ako ja... to proste nie je možné. Nechcem ho hneď hnať do vzťahu. Ale keby sme sa aspoň kamarátili, vyšli na kávičku a normálne kecali, trávili spolu aspoň polhodinku. Chcem ho spoznať... :mellow:

No, trošku som sa rozpísala a rozpovedala vám, čo mi to dnes vŕtalo v hlave. Čo myslíte? Teda, ako berie chlap dievča, na ktorej vidno, že má pred ním trému, trasie sa jej hlas.. je to podľa neho milé, alebo skôr odpudzujúce?
2

#13 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen

Napísal 21 May 2011 - 01:14

Je to krásne Hennessy asi si kúpim psa.Nestrápňuješ sa len ako bude jeho priateľke keď zistí že jej drahý si chodí s nejakou slečnou na kávu.Teda ešte ste neboli.Vieš najprv ti stačí dotyčného len stretnúť a máš lepšiu náladu.Priťahuje ťa tak zisťuješ čo je zač.Je zadaný. Tak ruky preč, prvá reakcia.Za nejaký čas sa vyrovnáš s tým že má priateľku a chceš si s ním len tak pokecať veď o nič nejde.Hennessy človek si dokáže rozkázať čo sa týka zvykov aj zlozvykov vie si zmeniť imidž denný režim ale nedokáže rozkázať svojmu srdcu a túžbe.Keď si s ním sadneš na kafčo pokecáš bude to stačiť nebudeš chcieť viac? Asi áno. O tej kráse zle rozmýšľaš to je len obal, dôležité je vnútro.
3

#14 Užívateľ je offline   Hennnessy Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • BydliskoNR

Napísal 21 May 2011 - 14:49

Máš pravdu. Už aby ma to prešlo a stretla som niekoho nového... len kedy to bude, kedy to bude :rolleyes: Zatiaľ mi stačí, že sa s ním stretnem, veď neviem o koho vlastne ide. Možno ani po slovensky nevie :D uvidíme...
1

#15 Užívateľ je offline   misu Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 112
  • Dátum registrácie: 17-September 10

Napísal 22 May 2011 - 16:51

Henessy, som zvedavá, ako sa to vyvinie. Ja by som netlačila na pílu, ak chce, príde si sám :)
A PS - na to, či vzťah-nevzťah x priateľka-nepriateľka sa vykašli aspoň do tej doby, kým sa neporozprávate prvý raz.. čo keď len čo otvorí ústa, zistíš.. že skrátka ..nie ?
1

#16 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen

Napísal 22 May 2011 - 23:00

Misu on nepríde Hennessy keď pritlačí tak ten pokec bude.Ale čo keď zistí že ÁNO, čo potom? Pozrime na toho chalana.Má priateľku a nejakej slečne sa páči, to si všimol. Keby mal záujem to nejak využiť už by sa vyfarbil.Toto nieje situácia len na nejaké dobrodružstvo, to nechce Hennessy ani on, môj názor.
0

#17 Užívateľ je offline   Terrorrunner Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 13-April 10

Napísal 22 May 2011 - 23:39

Zobraziť článokautor, on 21 May 2011 - 01:14, said:

Je to krásne Hennessy asi si kúpim psa.

Vidis, toto napadlo aj mna. Minule som stretol jednu velmi peknu blondinu so psom pri parku. Len skoda, ze ja som nemal ziadneho psa :D. Nemal som ako nadviazat rozhovor a potom som ju uz nikdy nestretol. :( Poucenie? Ziadne nemam :D. Ale ak chcete ist na pivo, vezmite aj psa..
Hennessy robis z toho prilisnu vedu. Co ked stretnes nejakeho noveho, ktory bude na teba aj rozpravat a dokonca aj po slovensky. :D
Ber to s nadhľadom. :)
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
0

#18 Užívateľ je offline   misu Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 112
  • Dátum registrácie: 17-September 10

Napísal 23 May 2011 - 14:21

Zobraziť článokautor, on 22 May 2011 - 23:00, said:

Ale čo keď zistí že ÁNO, čo potom? Pozrime na toho chalana.Má priateľku a nejakej slečne sa páči, to si všimol. Keby mal záujem to nejak využiť už by sa vyfarbil.Toto nieje situácia len na nejaké dobrodružstvo, to nechce Hennessy ani on, môj názor.

a co keď už medzitým priateľku nemá, taká možnosť nie je ? :)
0

#19 Užívateľ je offline   Hennnessy Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • BydliskoNR

Napísal 23 May 2011 - 17:26

Má ju ešte stále a nemyslím si, že ju hodlá opustiť. Je to dosť zložité ešte aj vysvetlovať :D Proste on keď sa snažil prísť ku mne, tak som zdrhla (dôvod je napísaný v prvom príspevku). Aj sa mi prihovoril, z diaľky, lebo hádzal psovi hračku a vedľa mňa, hľadal ju, tak som ju chcela zdvihnúť a dať ju psovi alebo jemu. A povedal, že vie, že tam je a že ju nemám zdvíhať. Na to som však nevedela povedať ani blbé "dobre", asi trikrát som sa naňho zmätene otočila, išla trochu ďalej, bližšie k paneláku, zámavala mu a odišla. O pár dní neskôr sa za mnou znovu vybral, no ja som nebola sama tak som sa nechcela stretnúť (okrem toho, bolo to už to obdobie "Ruky preč od zadaného!"). a potom sa už nesnažil, možno ešte raz.

A teraz ľutujem, že som sa s ním nestretla už dávno :mellow: Bola by som ušetrená od toľkého rozmýšľania nad ním a vedela by som, čo je zač. Je veľmi pravdepodobné, že ho vôbec nezaujímam, ale skúsiť by som to chcela... keby to nebolo také ťažké pre mňa. Vlastne už ani nie je, len teraz mi robí to isté, čo ja jemu pred tými dvoma-troma mesiacmi :unsure:
0

#20 Užívateľ je offline   bielikova Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Článkov: 18
  • Dátum registrácie: 06-June 11

Napísal 06 June 2011 - 09:34

http://pokec.azet.sk...i9=ce64a04cf958
-2

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok