ahojte.v predchadzajucom prispevku som pisal ze som este nemal sex...ked sa mam priznat urcite ako kazdemu muzovi mi to chyba...potrebujem poradit ako zahnat tuzbu na sex...a co sa tyka prveho sexu.co od neho mozem ocakavat a na co sa mam pripravit...privitam kazdu radu ktora mi pomoze...co mi moze pomoct dlhsie vydrzat pri prvom sexe..? a ako vlastne na to? velmi pekne vam vsetkym dakujem...:20:
Strana 1 z 1
prvy sex....
Napísal 24 March 2007 - 15:42
práve tá túžba ta donúti dačo robiť a nájsť si tak babu :) takže ruky za chrbáť :D
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
Napísal 27 March 2007 - 20:44
prvy sex je vzdy prvy a vacsinou nedopadne az tak,ako by sme si predstavovali..ale ak ti mozem poradit,casto sa stava,ze to tam po prvy krat nejde..a nemusi byt ani baba panna.ide o to ,ze ked si to este nerobil,nebudes vediet ako ho najspravnejsie nasmerovat..vtedy je najlepsie,ked ho sikovna partnerkina ruka nasmeruje,a tiez odporucam pouzit lubrikacny gel,velmi pomaha pri tazsej penetraci..z vydrzou to moze byt rozne...bud sa spravis skor,ako das dole gate (neni to vobec hamba,ked to robis prvy krat,to vzrusenie bude enormne),neva pokracuj dalej, alebo a to je prekvapujuce,ale vobec sa nemusis spravit..pokial si zvyknuty na ruku,tak to vydrzis aj velmi vela..
Napísal 28 March 2007 - 08:01
alebo môe byť tak nervózny e sa ti ani nepostaví ;)
aj pre takéto "nehody" je preto lepie robiť to s babou ktorá ta má rada :yes:
Napísal 28 March 2007 - 17:32
legal said:
kto si chce pokecať o sexe a má obrovskú chuť?
ak s si nevimol o sexe tu u kecáme ;)
Napísal 04 May 2007 - 19:18
Martin said:
alebo môe byť tak nervózny e sa ti ani nepostaví ;)
kamo mne sa presne toto stalo :crying: nechci to zazit........nato sa proste nepripravis..........ale hlavu hore zivot ide dalej.......mna ta holka lubi takze to je v poho
Napísal 05 May 2007 - 12:19
moja skusenost je tiez komicka trochu som sa hanbil ked som zbalil babu ona si lahla do postele uz vyzlecena a ja samozrejme obleceni ,bol som taky vzruseny ze vtak skoro rostrhal slipy a to ani nehovorim ked som ju chytil za vzrusenu picku,nestihol som si rozopnut ani gate ked som sa uz vystriekal chuda dievcinka a bolo po sexe no nebol som skuseny....Takze rada ak sa ty to stane nezufaj a urob ju jazykom a za chvilu uz budes moct sexovat.
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať