Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: co robit? - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

co robit? Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   smutna11 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 6
  • Dátum registrácie: 29-June 11

Napísal 30 June 2011 - 09:10

Ahojte mam 26 rokov a moj vztah trval 9 rokov ale potom prislo par veci a rozisli sme sa.Ja priznavam si chybu zacala som sa chodit bavit s partiou po dikotekach casto sme sa stretavali a zabavali.Priatel si vsimol ze sa nieco so mnou deje ale ja som ho nejako nepocuvala proste som si zila pred mesiacom som mu povedala ze nech si dame par dni pauzu aby sme vedeli co a ako dalej snami bude....O pauze nechcel ani pocut len mi povedal ze uz ho to nebavi a ani mna ja som predsa zila svoj zivot s partiou tak sa rozideme...Zvladala som to takto len par dni o par dni som sa mu ozvala stym ze som pochopila ze v zabave a partii nic nevidim ze mi proste chyba on....O spolocnom znovu ziti nechcel ani pocut ze to je takto najlepsie pre oboch...Vypisovali sme si pisal mi ako mu chyba jedna cast mojho ja ako ho to vsetko mrzi co sa stalo vzdy ma bude mat rad a chce byt somnou len kamarat...Po nejakom case som zistila ze sa stetava s inou babou preto babou lebo to dievca ma 18 rokov ona mu rozumie proste v jeho ociach dokonala zena...Nejako dost ma to zobralo ze po 9 rokoch ma len tak vymenil za nejaku mladu pipku a mne tvrdil ze toto je pre neho najlepsie riesenie ako to zvladat..Trpi aj on aj ja ale viac ja lebo ja nezacinam ziadny vztah mna nema kto podporit kto objat kto polaskat jeho ano...To nase kamaratstvo som ztusila ja proste nemozem byt jeho kamaratka stale ho milujem velmi...Ale ako kamarat mi stale vyvolaval ako sa mam proste zistoval co som robila kde som bola skym som bola proste chcel vediet vsetko ale to ze mi tajil vztah to ma dost zabolelo a stale boli...Stym ze som to kamaratstvo ukoncila ani sms ani nic ziadna komunikacia zostal vemi sklamany a smutny ale inak to nevidim dalej by som sa nepohla...Poprosim Vas o radu ako dalej aj ked moj nazor na ten jeho poblaznený vztah nebude dlho trvat.....Dakujem
0

#2 Užívateľ je offline   misu Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 112
  • Dátum registrácie: 17-September 10

Napísal 30 June 2011 - 12:57

Zobraziť článoksmutna11, on 30 June 2011 - 09:10, said:

Ahojte mam 26 rokov a moj vztah trval 9 rokov ale potom prislo par veci a rozisli sme sa.Ja priznavam si chybu zacala som sa chodit bavit s partiou po dikotekach casto sme sa stretavali a zabavali.Priatel si vsimol ze sa nieco so mnou deje ale ja som ho nejako nepocuvala proste som si zila pred mesiacom som mu povedala ze nech si dame par dni pauzu aby sme vedeli co a ako dalej snami bude....O pauze nechcel ani pocut len mi povedal ze uz ho to nebavi a ani mna ja som predsa zila svoj zivot s partiou tak sa rozideme...Zvladala som to takto len par dni o par dni som sa mu ozvala stym ze som pochopila ze v zabave a partii nic nevidim ze mi proste chyba on....O spolocnom znovu ziti nechcel ani pocut ze to je takto najlepsie pre oboch...Vypisovali sme si pisal mi ako mu chyba jedna cast mojho ja ako ho to vsetko mrzi co sa stalo vzdy ma bude mat rad a chce byt somnou len kamarat...Po nejakom case som zistila ze sa stetava s inou babou preto babou lebo to dievca ma 18 rokov ona mu rozumie proste v jeho ociach dokonala zena...Nejako dost ma to zobralo ze po 9 rokoch ma len tak vymenil za nejaku mladu pipku a mne tvrdil ze toto je pre neho najlepsie riesenie ako to zvladat..Trpi aj on aj ja ale viac ja lebo ja nezacinam ziadny vztah mna nema kto podporit kto objat kto polaskat jeho ano...To nase kamaratstvo som ztusila ja proste nemozem byt jeho kamaratka stale ho milujem velmi...Ale ako kamarat mi stale vyvolaval ako sa mam proste zistoval co som robila kde som bola skym som bola proste chcel vediet vsetko ale to ze mi tajil vztah to ma dost zabolelo a stale boli...Stym ze som to kamaratstvo ukoncila ani sms ani nic ziadna komunikacia zostal vemi sklamany a smutny ale inak to nevidim dalej by som sa nepohla...Poprosim Vas o radu ako dalej aj ked moj nazor na ten jeho poblaznený vztah nebude dlho trvat.....Dakujem

Smutná, no čo Ti na to povedať.. Nie je ľahké ukončiť xxročný vzťah, 9rokov je strašne dlhá doba. Tvoj priateľ sa s tým tiež vyrovnáva nejako, aj za ceny "mladej pipky" po jeho boku. Klin sa klinom vybíja, sa hovorí. On ťa nevymenil, ale aj ty si viac-menej urobila ortieľ prvá, začala si si užívať a chodiť von, asi ti teda niečo chýbalo v tom vzťahu, či prišla tá doba, kedy sa treba niekam pohnúť. Láska je strašne silná ale niekedy ani to nestačí, po 9 rokoch..
Rada? Nejde o jeho vzťah. Dajte si chvíľu od seba "pauzu", ale nie že sme spolu ale v pauze, ale normálny rozchod, nech sa každý chvíľu poberá svojou cestou. Žije si svoj život, či už s partiou alebo mladými pipkami.. Ak ste si súdení, ešte sa stretnete :)
1

#3 Užívateľ je offline   smutna11 Icon

• Som tu nový
  • PIP

Napísal 30 June 2011 - 13:34

Dakujem ti za rada ale ako sme sa rozisli prisla som na to ze partia ktora bola akoze partia nie je otocili sa mi chrbtom len sa smeju z mojho utprenia a zialu a sme rozideny lebo ma novy vztah ako som pisala proste nedokaze byt sam...Ale pochopila som ze treba dat tomu cas..
0

#4 Užívateľ je offline   Terrorrunner Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 13-April 10

Napísal 30 June 2011 - 22:47

Ahoj. Ja si tiez myslim ze ten jeho novy vztah nebude dlho trvat.. i ked nikdy nevies. Mozno ked uvidi na tebe, ze si sa zmenila , vrati sa k tebe. 9 rokov je dlha doba. Aky bol ten vas vztah? Mozno mu v nom uz nieco chybalo, ked ti teda povedal ze ho to nebavi.
Skus tomu dat cas ako ti radi Misu. A naopak, mozno stretnes niekoho ineho. :)
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
0

#5 Užívateľ je offline   smutna11 Icon

• Som tu nový
  • PIP

Napísal 11 August 2011 - 15:59

Ako ste mi napisali ano rozisli sme sa nie sme spolu v kontakte.Minuly tyzden sme sa stretli nahodne nohy, ruky sa mi klepali ani neviem preco...Komunikovali sme normalne a zacal riesit minulost preco preco preco...Stale sa ma pytal na to iste co aj predtym...Ja som mu povedala ze minulost nech uz neriesi lebo sa nepohne dalej nech zije pre pritomnost ma novy vztah tak nech si ho buduje ma co chcel a je vnom stastny..Na to mi povedal ze je stastny len zcasti..Ked som odchadzala tak ma chcel objat ale povedal mi ze to nebude dobry napad kym som stym este neni vyrovnana..A on je ked stale riesi minulost?Povedal mi ze by bol rad keby sme sa obcas stretli rad by ma videl a nezabudol podotknut ze na mna mysli...a vraj nas vztah neriesi so svojou mladou pipkou..Pytam sa sama seba co je to za vztah ked sa ona nezaujima ako sa on citi, ci je vyrovnani stym vsetkym a ako ona mohla ist s niekym do vztahu po 9 rokoch a mysliet si ze to vsetko bude fajn?Este jedna vec ja mma velmi dobri vztah s jeho maminou a minule sme spolu volali a pri stretnuti mi povedala ze po telefonate sa vyzvedal ocom sme kecali a ci som sa na neho pytala a ci som ho nechala pozdravovat...Ako mam vlastne chapat toto vsetko??Dakujem
0

#6 Užívateľ je online   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 355
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 12 August 2011 - 16:57

Smutná,takže túlala si sa s partiou, keď ti priateľ dohováral tvoj návrh bol dať si pauzu. Povedal ti že už ho to nebaví, bolo ti to jedno mala si svoj život, partu a priateľ bol pre teba vzduch.Tak ste šli od seba.
Potom si len tak si napíšeš že ta vymenil po 9 rokoch za mladšiu.
Píšeš že trpí, ale ty trpíš viac lebo nikoho nemáš.To si nespomenieš ako mu bolo keď viac pre teba znamenala parta.
Prečo teba teraz trápi či sa jeho priateľka zaujíma alebo nezaujíma ako sa on cíti.
Smutná ľudia s party sa neotočili iná si ty. Už sa nedokážeš tak odviazať a zo všetkého smiať ako pred tým.
0

#7 Užívateľ je offline   smutna11 Icon

• Som tu nový
  • PIP

Napísal 13 August 2011 - 07:05

Nevravim ze som ja neurobila chybu ale urobil ju aj on...Oni dvaja si uz predtym pisali a myslim si ze sa stretavali trvalo to dlhsi cas a mne ide klamat ze to nie je pravda...Jedine co ma na tom vsetkom mrzi je to ze tych 9 rokov nechal len tak...To zabudol aj na tie pekne chvile a na nase plany do buducnosti?Preco videl to zle len par tyzdnov pred rozchodom??
0

#8 Užívateľ je offline   Terrorrunner Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 13-April 10

Napísal 13 August 2011 - 10:00

Nemozes mu to mat za zle, ze si s nou pisal vtedy, ked vam to uz neklapalo. A na pekne chvile sa nikdy nezabuda. Ked vsak videl ako si uzivas s partiou, asi ho presli aj tie plany do buducna. Pozri sa na to z ineho hladiska, najdes si niekoho ineho a na byvaleho zabudnes. Kamaratstvo a kontakty si uz prerusila, chce to teraz len cas.
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
0

#9 Užívateľ je online   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 355
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 13 August 2011 - 11:12

Smutná on nezabudol na 9rokov ani na pekné chvíle, vieš on ta má stále rád, preto sa o teba zaujíma a je zvedavý ako žiješ.
Ale myslím že si vytrpel a stačilo. Nechce také niečo znova zažiť.
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov