Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: 7 mesacny vztah - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

• (3 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

7 mesacny vztah nazory Ohodnotiť článok: -----

#41 Užívateľ je offline   apple309 Icon

• Skúsený člen
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 267
  • Dátum registrácie: 20-May 10

Napísal 05 October 2011 - 20:42

No ja som vedela, ze toto je uz ine a citila som, ze je to laska :)
0

#42 Užívateľ je offline   romaniko Icon

• Skúsený člen
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 168
  • Dátum registrácie: 21-May 10
  • Bydliskonove mesto n. vahom

Napísal 17 October 2011 - 14:38

BEBO - citujem zo str.2 "Ja si nemam, co priznavat. Takym to niecim si prejde kazdy. Ja ju lubim, nevzdam sa jej, ked nam je spolu super.
Keby mi to nevyhovovalo uz davno to skoncim. Stale to je moja priorita zo vsetkych a nebudem odchadzat hadam od niekoho, s kym som na tomto svete najradsej...
Preco som radsej s nou ako s mojim najlepsim kamaratom? Preco si pomahame, travime spolu cas, smejeme sa spolu? Ona ani ja to s nikym inym nerobime to je na tom to pekne..."
--------------------------------------------------------------------------------
--- Môžeš mi teda vysvetliť, akú radu hľadáš v príspevku, keď následne opisuješ, aké ideálne je to medzi vami ? Keby to bolo také, ako tu hore citujem, tak NIKDY (!) nenapíšeš príspevok s prosbou o pomoc, či radu... :mellow:
Neviem, či presviedčaš seba, že ju vlastne miluješ, alebo všetkých, ktorí to tu čítajú. Máš zmätok v sebe..., a máš zmätok aj vo vzťahu. ------------- Už som napísal = "Príliš mladý na vzťah ... a nevieš čo vlastne chceš. --------To je všetko.----
--------------------------------------------------------------------------------
Pre APPLE - či si ty mladá na vzťah ? ...na vážny vzťah si, Apple..., ale napriek tomu konštatujem, že ťa poznám a preto dodávam, že ak ty aj si vyzretejšia /duševne i rozumovo/ na vážny vzťah, tak to neznamená, že kvôli tebe ako reálnej výnimke ( 1 z 10 000 ), zmením svoj názor na vekovú vyzretosť k vážnemu vzťahu. Som presvedčený, že obrovské množstvo ľudí - ešte aj v oveľa staršom veku - nie je pripravené na vážny vzťah. Nie je to vôbec otázka veku, ale otázka = "KDE" sa môžu pripraviť mladí ľudia na VZŤAH --- VÁŽNY VZŤAH --- RODINU.
Viem, že vieš o čom hovorím... (- a je to naozaj vážne ). ---- Zvládnuť vážny vzťah ( neskôr RODINU ! ) bez prípravy ...to môžu len fenomenálni ľudia. ---- Koľko ich poznáš ?...
0

• (3 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov