Ahojte, rad by som pocul Vas nazor na jeden manzelsky vztah. Obaja 33 rokov, 3 rocny syn.
Uz v predmanzelskom zvazku boli problemy potom prislo dieta, svadba a problemy sa zvacsovali, az ona si niekoho nasla. Chodili do vztahovej poradne, manzel potom ako zistil, ze to je vazne a ze ona niekoho ma, zacal sa snazit. A ona sa nevie rozhodnut s kym ma byt, ci uverit manzelovi, alebo dat sancu niecomu novemu.
Co by ste poradili?
Ake su sance na to, ze manzelstvo sa moze napravit?
Strana 1 z 1
Manzelstvo nie moj pribej
Napísal 07 July 2011 - 19:30
Manzel AZ POTOM zistil, ze je to vazne. A dovtedy co, zaspal na vavrinoch?! Och - na co sa dvaja ludia sobasia, ked im to neklape uz pred svadbou?! Ale zivot je cely zlozity - resp. taky, aky si ho spravime sami, aspon z vacsiny - nemam na mysli teraz to, ked pride nahla smrt niekoho blizkove ci podobne situacie, vtedy zivot je naozaj zlozity a nie nasou vinou... Ale toto?! Co tu pises... Jo, to dieta - bolo myslim hlavnou pricinou ich svadby... Sama musi citit, co je pre u najlepsie. Koho lubi a ku komu je to viac taha, ze prave s nim moze byt stastnejsia? Nech neberie prilis velky ohlad na syna - myslim to tak, ze keby sa rozhodla ostat s manzelom a je to s nimi zle, v konecnem dosledku to dopadne zle aj pre ich syna. Aby si ma chala spravne
Kolko sa pozna s tym novym? Ake konkretne problemy ma s manzelom? Nieco neprekonatelne, ci drobne hadky, ktorych uz je ale prilis? Kolko sa poznali pred svadbou? To dieta bolo neplanovane, vsak? A vies... da sa na to pozerat tak - uveri manzelovi, bude chvilu dobry, mozno par mesiacov, rok, pat rokov..-a potom zase to bude cele v haji/uveri manzelovi, on sa uvedomi a vsetko bude krasne do konca zivota - tomuto sama neverim, ked to citam =ludia sa jednoducho nemenia. Aky vztah ma s novou znamostou? Si asi ich kamarat - ako to vidis ty?
Napísal 07 July 2011 - 21:08
co viem je to takto, dieta bolo z jej strany neplanovane, on jej ho urobil aby s nim ostala...potom prisla svadba, cakala ze sa to zmeni.
Problemy? hlavny problem v komunikacii, ona je citovo zalozena, on pragmatik. Teraz to je tak, ze ona vravi, ze lubi toho noveho k nemu neciti nic, ale dala mu druhu sancu, s tym novym sa pozna asi 8 mesiacov, balila ho asi po dvoch mesiacoch, on jej to opatutje asi 3 - 4 mesiace.
Problemy? hlavny problem v komunikacii, ona je citovo zalozena, on pragmatik. Teraz to je tak, ze ona vravi, ze lubi toho noveho k nemu neciti nic, ale dala mu druhu sancu, s tym novym sa pozna asi 8 mesiacov, balila ho asi po dvoch mesiacoch, on jej to opatutje asi 3 - 4 mesiace.
Napísal 09 July 2011 - 13:30
autor, on 07 July 2011 - 23:05, said:
Mato ja tomu budúcnosť nedávam.
Tie informácie máš len od manželky alebo oboch dobre poznáš?
Tie informácie máš len od manželky alebo oboch dobre poznáš?
informacie mam len z jej strany, jeho poznam len z videnia...este jedna osoba mi povedela, ze je egocentricky. Inak tie veci co jej robil si uvedomil a uznal, ze to prehnnal, chce to napravit. Otazka je na ako dlho to vydrzi.
Napísal 21 September 2011 - 21:34
autor, on 19 September 2011 - 22:15, said:
Mato akú úlohu hráš ty v príbehu o ktorom píšeš? Si ten milenec?
vies, mozem byt manzel, milenec, alebo ona, to ale nehra ulohu, pretoze si myslim, ze ak prezradim svoju identitu mozte mi pisat veci tak ako by som chcel, alebo sa pytali ako chcem aby dopadli, ja chcem pocut nestranny nazor.
Napísal 22 September 2011 - 23:25
Vieš Maťo ja myslím že na tejto stránke človek najďalej zájde keď píše pravdu.
Dal si tu článok ktorý sa ťa akože netýka a potom niekoľko otázok, ale sám vidíš že odpovede sú nejaké stručné, asi každému to pripadá ako nejaký vymyslený problém a hľadajme riešenie.
Sme ľudia, všetci sa chceme mať dobre a občas urobíme nejakú hlúposť alebo v dobrom chceme niekomu pomôcť a naletíme.
Nikto ťa nebude súdiť či si ten, tá, alebo onen.
Dal si tu článok ktorý sa ťa akože netýka a potom niekoľko otázok, ale sám vidíš že odpovede sú nejaké stručné, asi každému to pripadá ako nejaký vymyslený problém a hľadajme riešenie.
Sme ľudia, všetci sa chceme mať dobre a občas urobíme nejakú hlúposť alebo v dobrom chceme niekomu pomôcť a naletíme.
Nikto ťa nebude súdiť či si ten, tá, alebo onen.
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať