Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: mykoza - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

mykoza Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   endys01 Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 2
  • Dátum registrácie: 14-March 07

Napísal 24 March 2007 - 21:40

S partnerom mame po kazdom pohlavnom styku problemz s mykozou. Ma s tym niekto nejaku skusenost a ako to riesit?
0

#2 Užívateľ je offline   tristessa Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 4
  • Dátum registrácie: 15-December 06

Napísal 29 March 2007 - 13:47

uz je to davnejsie, co sa mi v skole dostal nahodou do ruk nejaky letak o tomto probleme - inak podobne letaky byvaju casto aj v cakarnach na gynde. snad takmer kazda moja kamaratka ma s tym skusenosti - je vela faktorov, ktore ju vyvolavaju - napr. nosenie spodneho pradla z umeliny, cize najlepsie nosit bavlnene (za tricku u od vietnamcov a s vtipnymi obrazkami :D ), dalej caste pouzivanie tamponov - predsalen, aspon na noc to vybrat, sak to je ako zatka na flasi - idealne prostredie pre mykozu a tiez vraj alwaysky ju sposobuju - asi preto, ze su umelohmotne tiez..a jasne - trenie! cize pri sexse pouzit lubrikant ak je treba.. hm hm hm... uz ma viac nenapada

ale v tom letaku este bolo ze ako prevencia je dobre tak raz - dvakrat do tyzdna spapat jogurt s biokulturou

ALE HLAVNE obidvaja chodte co najskor k dochtorovy, lebo sa to moze stat chronickym a uz sa toho tak lahko nezbavite - ty chod na gyndu, dostanes take tabletky a masticku pripadne a pre frajera papierik (asi) pre jeho obvodnu, aby mu tiez napisala masticku (takto mi to popisoval jeden kamarat, mozno to bude inak, sak uvidite)

vela zdaru, snad som pomohla aspon trochu
0

#3 Užívateľ je offline   erikazba Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 46
  • Dátum registrácie: 21-December 06

Napísal 14 April 2007 - 20:23

prepacte ale co je to ta mykoza? :o
Erika :love
0

#4 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 882
  • Dátum registrácie: 11-April 07

Napísal 16 April 2007 - 10:33

erikazba said:

prepacte ale co je to ta mykoza? :o

ahoj,
tu som dal link na ozrejmenie problemu, je to všeobecne ale vystihuje to podstatu problemu , snad:)

http://www.zdravie.s...246/Mykoza.html
0

#5 Guest_Neregistrovaný/á_*

• Skupina: Návštevníci

Napísal 19 April 2007 - 16:30

JEDZ BIELE JOGURTY.
AK MAVAS S PRIATELOM STYK,TAK JEDINE S KONDOMOM LEBO TATO CHOROBA
MA PINPONGOVY EFEKT.TO ZNAMENA,ZE SA TO PRENASA Z TEBA NA PARTNERA
A NAOPAK.Hlavne to nezanedbaj a chod ku gynekologičke.
Vela zdravia.
0

#6 Guest_muska_*

• Skupina: Návštevníci

Napísal 21 April 2007 - 16:37

nie je to tak davno, co som sa toho zbavila rok mi to nedalo pokoj. treba ist ku gynekologovi a partner musi ist k obvodnej a potom k urologovi, nic strasne to nie je:) ale musi tam ist inak sa ti to stale bude vracat a nikdy si neuzijes:( potom ked ta to uz nebude boliet chod do lekarne a kup si olej z australskeho cajovnika znacka gyntyma, alebo Dr. Miller(Dr. Miller najdes len v prirodnej lekarni) stoji to 200 sk a mas to na tyzden, treba to pouzivat kazde tri dni. v baliku mas tri tuby a vzdy vecer si musis tam dolu:) streknut jednu az hlboko do vnutra. pomaha to mam to odskusane a ked to mne pomohlo musi aj tebe da sa to pouzit aj ako lubrigacny gel, vela stastia!
PS:toto mozes pouzivat uz nastalo
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov