Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Ukončiť vzťah alebo nie? - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

• (2 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Ukončiť vzťah alebo nie? Ohodnotiť článok: -----

#21 Užívateľ je offline   caramelka Icon

• Pokročilý člen
  • PIPPIPPIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 52
  • Dátum registrácie: 09-January 12

Napísal 04 May 2012 - 14:53

nevsimla jsem si roku
0

#22 Užívateľ je offline   Annie3 Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Článkov: 13
  • Dátum registrácie: 14-July 11

Napísal 04 May 2012 - 20:13

Našich? Ja mám 25, on 32.
0

#23 Užívateľ je offline   zorana Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Článkov: 20
  • Dátum registrácie: 27-April 12

Napísal 04 May 2012 - 22:16

Vieš čo annie3? Neanalizuj Váš vzťah do hľbky, lebo si nasadíš veľa chrobákov do hlavy a ani sa nezaťažuj nejakými pokusmi, že čo by robil, keby si sa správala inak....buď sama sebou a príjmi všetko dobré, čo Ti ten chlap dá...všetko Ti daď nemôže, lebo to buď nemá, alebo sa bojí dať. Zameraj sa na to, že s ním vieš fungovať a že ste na podobnej mentálnej úrovni. No a ešte keď sa viete s chuťou pomilovať, tak čo Ti viac treba...Vieš akoby som si priala ja takého manžela, čo by disponoval tým všetkým čo má tvoj priateľ? To jeho tvrdenie, že nie je nejak nadpozemsky zamilovaný do Teba je bezpredmetné, pretože to čo zažíval s tými dievčatmi to bolo mimo reálneho sveta, obrazne povedané, bolo to len niečo živočíšne, čo nevie sám zhodnotiť a ani pomenovať, preto to nazval zamilovanosťou. Podľa mňa naozaj ľúbi Teba, pretože má v Tebe oporu, rozumie si s Tebou, rád s Tebou trávi čas...toto je ozajstný život. :)
0

#24 Užívateľ je offline   Annie3 Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Článkov: 13
  • Dátum registrácie: 14-July 11

Napísal 05 May 2012 - 08:43

zorana: ďakujem za odpoveď, myslím, že máš pravdu :) Včera sme sa o tom zase bavili a presne sme dospeli k tomu, že má problém so zamieňaním pojmov ako "pobláznenosť" a zamilovanosť. Mne sa proste len nepáčila predstava, že by som bola ja tá, čo sa "upachtene o ten vzťah snaží" ale dospeli sme k názoru, že to cítime tak nejako rovnako, ani jeden z nás nie je na koni.

Ja som len typ, čo má rád istotu a určite je to aj preto, že som sa nedávno rozišla s chlapom, s ktorým som bola 5 rokov a mala som dojem, že už nenájdem nikoho, s kým by som si tak rozumela (a hľa, našla som). Takže z mojej strany bolo všetko fajn, kým to nezačal (trochu nešťastne úprimne) rozoberať, ale hlavné je, že sme sa o tom dokázali pobaviť a vyriešiť to :)
0

#25 Užívateľ je offline   zorana Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Článkov: 20
  • Dátum registrácie: 27-April 12

Napísal 06 May 2012 - 16:36

Zobraziť článokAnnie3, on 05 May 2012 - 08:43, said:

zorana: ďakujem za odpoveď, myslím, že máš pravdu :) Včera sme sa o tom zase bavili a presne sme dospeli k tomu, že má problém so zamieňaním pojmov ako "pobláznenosť" a zamilovanosť. Mne sa proste len nepáčila predstava, že by som bola ja tá, čo sa "upachtene o ten vzťah snaží" ale dospeli sme k názoru, že to cítime tak nejako rovnako, ani jeden z nás nie je na koni.

Ja som len typ, čo má rád istotu a určite je to aj preto, že som sa nedávno rozišla s chlapom, s ktorým som bola 5 rokov a mala som dojem, že už nenájdem nikoho, s kým by som si tak rozumela (a hľa, našla som). Takže z mojej strany bolo všetko fajn, kým to nezačal (trochu nešťastne úprimne) rozoberať, ale hlavné je, že sme sa o tom dokázali pobaviť a vyriešiť to :)

Tak to som rada, ze uz nemas ziadne pochybnosti...a to s tou istotou som na rovnako s tebou :-) ....ale dolezite je ze to klape a vas vztah ma zmysel.
0

• (2 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov