Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Chcem byt vo vztahu ovladana - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Chcem byt vo vztahu ovladana Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Persephona Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 2
  • Dátum registrácie: 18-July 11
  • BydliskoBratislava

Napísal 18 July 2011 - 19:53

Myslite si, ze som normalna?
Netuzim po nicom inom, ako najst muza, ktory ma bude uplne ovladat, ktory sa o mna postara, ktory murobi vsetky rozhodnutia za mna a sa mu za to odmenit nepodmienenou laskou. Chcem byt vo vztahu uplne submisivna, uplne doverovat a nechat sa viest.
Moj sucasny priatel tieto moje tuzby nedokaze splnit, som z toho neskutocne nestastna, vztah ma prestal naplnat.
Co mam robit?
0

#2 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 355
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 18 July 2011 - 23:51

Tak toto sme tu ešte asi nemali.
Persephona určite si normálna,každý potrebujeme ku šťastiu niečo iné a ty presne vieš čo potrebuješ.
Śkoda že máš priateľa ktorý nemá takú povahu.On to nevie pochopiť alebo sa ti nedarí ho nejak usmerniť?
Tvoj priateľ musí byť pre teba autorita,on sa s tebou nesmie radiť, ON vydáva rozkazy.Potrebuješ chlapa ktorému slovo láska nič nevraví.Nikdy ti nebude šepkať do úška lichôtky.
Pozor takýto muž je prísny na teba ale aj na seba.Je pracovitý, zodpovedný, nemá sklony k zlozvykom, musí byť poriadok a domáce pravidlá.
Takže keby ti niekto v krčme pripití tvrdil že je taký, tak určite nieje.
Keď od priateľa odídeš časom príde na to o čo prišiel a do konca života ho to bude mrzieť že nespravil všetko pre to aby ťa mal.
0

#3 Užívateľ je offline   Terrorrunner Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 13-April 10

Napísal 19 July 2011 - 00:38

Zobraziť článokPersephona, on 18 July 2011 - 19:53, said:

Netuzim po nicom inom, ako najst muza, ktory ma bude uplne ovladat, ktory sa o mna postara, ktory murobi vsetky rozhodnutia za mna a sa mu za to odmenit nepodmienenou laskou.

Nezijeme v 15. storoci. To by naaam bolo fajn, ze? Ako z rozpravky!:D

Ved mu to preboha povedz, nech sa postara! Nech je dominantny. Ak nedokaze byt, najdi si ineho. No potom sem neprid plakat, ze mas doma muza, co ta bije a nehladi na tvoje city, nepohladi ta, nepobozka ta v posteli po sexe. Alebo ze mas doma fetaka. Nikto nie je dokonaly a kazdy ma chyby. Bohuzial aj tie povahove.
Ak ta vsak vztah v tomto smere nenaplna, porozpravaj sa so svojim priatelom otvorene a nepytaj sa tu, co mas robit. Prepac, ale tvoj prispevok vyznel trosku komicky. :)
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
0

#4 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen

Napísal 19 July 2011 - 10:44

Nie Terro ja nevravím že ten chlap je nejaká vypatlaná prázdna hlava, aby sa ho bála keď príde domov.Ja tu poznám dvoch takých chlapov.Jeden má autodopravu a druhý krčmu,sú to normálny chlapi ale doma sú velitelia vydávajú rozkazy a tie manželky plnia, oni doma o všetkom rozhodujú, ale žiadne domáce násilie alebo nejaké tresty.
Sú ako som už predtým napísal.
Ešte jedna vec manželky ich rešpektujú, nedajú na nich dopustiť a nikdy by ich nepodviedli,také niečo si ani nevedia predstaviť.
0

#5 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 348
  • Dátum registrácie: 04-May 07

Napísal 19 July 2011 - 14:28

pre Autor

nemozem suhlasit s jednou vecou a to s tou, ze jej priatela to bude mrziet ze onu prisiel ak sa snou rozide nahodou. nema preco, evidentne su odlisne typy ludi a ani ja by som taku babu nechcel co nieje sebestacna a co chce aby sa onu niekto staral.

najlepsie by bolo ak by ste sa rozisli, asi ani jedneho z vas ten vztah nenaplna aspon teba nie tak hladaj to co chces. on si taktiez najde babu ktora mu bude vyhovovat. ale som dost prekvapeny, ze niekto tu otvorene priznal, ze chce byt "otrokom" vo vztahu. tak vela stastia snad najdes svojho velitela ktory sa bude tesit ze mu sluzis. have a nice day ;)
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
0

#6 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen

Napísal 19 July 2011 - 18:22

Malakian ženám sa páčia chlapi ktorí sú "silná osobnosť"Chlap ktorý vždy vie čo urobiť a ako to urobiť nepotrebuje sa o tom poradiť a keď je nejaký problém hneď ho rieši, nič neodkladá na potom.
A nieje to o tom že ona nieje sebestačná.
Ďalšia taká vec keď zoberiem tie rodiny čo poznám tak ich deti majú vysoké školy sú pracovité a sú to taký priamy ľudia.Ale boli dosť prísne vychovávané.

Malakian môžme to aj otočiť.Koľko manželov je doma pod papučou? Na výplatu urobí manžel stojku teda dnes chodia peniaze na účet ale on nemá kartu.No keď sa kedysi brali určite to tak nebolo.Mladý sa zobrali a boli rovnocenný ale časom manželka prebrala velenie.
0

#7 Užívateľ je offline   Terrorrunner Icon

• Skúsený člen

Napísal 19 July 2011 - 22:38

autor, suhlasim s tebou ze chlap ma byt hlava rodiny. Ale ty by si chcel zenu, za ktoru sa musis rozhodovat, mozno dennodenne? Nehovorim o plateni uctov a financiach, ale o beznom zivote. Ona pise, ze chce byt submisivna a necha sa viest a da mu len nepodmienenu lasku? nepodmienena laska by mala byt podla mna samozrejmost vo vztahu ci nie? :D Ja ti dám na chlebík a ty ma miluj. Mne to tak pripada.
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
0

#8 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen

Napísal 20 July 2011 - 19:48

Terro tak to nieje že pokiaľ jej niečo nerozkážeš tak to neurobí.
Vrátim sa k tým čo tu poznám.
Manžel doma povie v sobotu sa ideme kúpať do Senca a manželka nepovie že ona by radšej išla do Mederu alebo má iný nápad a budú sa o tom jednať.
Jednoducho povedal do Senca tak sa ide do Senca a vôbec už o tom ani jeden nerozmýšľa.
Spomenul si financie,kecal som z jedným kamarátom nejakú dobu sme sa nevideli, on slušne zarábal aj jeho manželka,ona sedí v kancelárii neviem či je vedúca nejakého oddelenia tu v cementárni, to je jedno.
Vravel,bývali sme v činžiaku a za rok sme ušetrili na dovolenku. Raz som sa nahneval a zaviedol som jednoduchú vec.Každý týždeň vyberiem z účtu 3000 korún a s toho budeme žiť.Výplaty chodili na účet pravidelné poplatky sa platili z účtu a neveril by si ako nám ten účet rástol. Kúpil som pozemok a svojpomocne postavil dom.
Ja som nepoznal rozdiel že by sme sa horšie stravovali alebo obliekali.Na dovolenky chodíme každý rok, ja neviem na čom tá baba predtým míňala peniaze.Keby som sa kedysi nenahneval stále bývam v činžiaku.
Včera som túto tému rozoberal s kamarátom,je inžinier a manželka je na materskej, má manželku rád váži si ju.Pred troma rokmi prišiel o syna Rasťo ich zrazil.Vraví že keby nebolo manželky neustál by to.Keď som sa opýtal o čom rozhoduje manželka nevedel si na nič spomenúť.Potom prišiel na to že keď maľujú ona si povie farby aké budú izby.

Takže dá sa vládnuť i z láskou.
0

#9 Užívateľ je offline   Terrorrunner Icon

• Skúsený člen

Napísal 21 July 2011 - 00:49

Autor to co si napisal s financiami je OK. Ano, tak je to povacsinou v rodinach. Lenze doba sa meni a zeny zacinaju zarabat tolko, co muzi..aspon vo vacsich mestach to tak je. Ja zase poznam vela sikovnych bab, znamych, spoluziacok..ale aj v rodine. A nemam o ne strach.
Priklady, ktore si tu spomenul, tak k nim poviem len tolko. Ked to tym zenam tak vyhovuje je to OK. Ja som napisal len svoj subjektivny vlastny nazor. Zenu, ktora sa LEN necha viest a nema ani stipku fantazie alebo vlastneho nazoru, by som nechcel. Myslim to ked, poslucha ako otrok. Ved to musia mat v tom vztahu totalnu nudu.. pokial nemaju aspon deti.
Da sa vladnut aj laskou. Je to tak vtipne napisane..vladnut laskou..som to este nepocul :). Prepac, mozno len nechapem tuto starsiu generaciu. :)
0

#10 Užívateľ je offline   Larsen Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 189
  • Dátum registrácie: 30-September 10
  • BydliskoBratislava

Napísal 21 July 2011 - 10:25

Milá Persephona možno si iba frustrovaná. A možno ťa priťahuje prežívať sex v D/s vzťahu. Vyskúšaj si s partnerom nejaké sexuálne hrátky tohoto typu a snáď sa ti uľaví a budeš spokojná. Teda ak by také čosi aj partnera priťahovalo. Vyskúšajte to skôr ako sa rozhodneš s ním rozísť. Daj vedieť ako si sa rozhodla keď už si našla odvahu sem napísať o svojom ,,probléme,,.
0

#11 Užívateľ je offline   Persephona Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 2
  • Dátum registrácie: 18-July 11
  • BydliskoBratislava

Napísal 22 July 2011 - 08:41

Zobraziť článokLarsen, on 21 July 2011 - 10:25, said:

Milá Persephona možno si iba frustrovaná. A možno ťa priťahuje prežívať sex v D/s vzťahu. Vyskúšaj si s partnerom nejaké sexuálne hrátky tohoto typu a snáď sa ti uľaví a budeš spokojná. Teda ak by také čosi aj partnera priťahovalo. Vyskúšajte to skôr ako sa rozhodneš s ním rozísť. Daj vedieť ako si sa rozhodla keď už si našla odvahu sem napísať o svojom ,,probléme,,.

Je pravda, ze som frustrovana, ale asi som sa v svojom prvom prispevku zle vyjadrila. Nemyslela som, aby partner rozhodoval o uplne vsetkych detailoch. Moja frustracia spociva skor v tom, ze mam velmi zodpovednu pracu, zarabam dvakrat tolko ako partner, som neskutocne unavena, vycerpana a naozaj vobec to nezvladam. Som skratka vycerpana z toho,ze robim 11 hodin denne a este musim rozhodovat o tom, kam pojdeme na dovolenku, aku skrinu kupime, ake obkladacky vyberieme, atd. Nie som vobec typ feministky, skor okolnosti ma donutili, aby som sa vypracovala a postarala sa o seba (kedze nikto iny, ako napr. rodicia to za mna neurobili).
Tuzim mat vztah ako spred 50 rokov, aby som mohla pracovat na polovicny uvazok a muz by bol hlavou a zivitelom rodiny a ja by som sa mohla starat o deti, o domacnost a o v neposlednom rade o manzela.

0

#12 Užívateľ je offline   Larsen Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 189
  • Dátum registrácie: 30-September 10
  • BydliskoBratislava

Napísal 22 July 2011 - 09:43

Už tomu rozumiem. Sú takí muži čo sa dokážu postarať o svoju rodinu komplet vo všetkom ale je ich málo. Pretože väčšinou peniažky v rodinnom rozpočte chýbajú a teda je žena nútená pracovať niekedy dokonca aj cez materskú dovolenku a takto pomôcť svojmu mužovi. To však nie je tvoj prípad.
Zaujímalo by ma ešte či si sa porozprávala so svojim partnerom o tom po čom túžiš a či by ste to dokázali zvládnuť. Ak áno a ozaj vám to nefunguje respektíve tvoj partner by toľko nedokázal zarobiť aby si mohla pracovať na pol úväzok tak by som ti radila aby si uvážila či ešte chceš zotrvať v takomto vzťahu ktorý ťa nenapĺňa. Možno by ozaj stačilo aby si s prácou sekla a našla si niečo kde budeš pracovať menej hodín a keď aj menej spolu s partnerom zarobíte trochu sa uskromnite (neviem ale či máte spolu nejaké pôžičky, hypotéky atď.) alebo zmeníte o nejaký level váš životný štýl.
Zrejme sa u teba jedná o tzv syndróm vyhorenia..myslím, že pomaly a iste k tomu speješ vzhľadom na tvoje vysoké pracovné nasadenie ako aj zodpovednosť akú v práci máš.. takže by som ti radila (teda ak si to ešte neurobila) aby si navštívila psychológa prípadne psychiatra a poradila sa aj s ním. Je to odborník a myslím že by ti dokázal pomôcť.. poradiť ti. Nie je to hanba ale to asi tebe nemusím vysvetľovať prídeš mi ako zrelá inteligentná žena.
Napíš prosím ako sa rozhodneš. Veľmi ti budem držať palce.
0

#13 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen

Napísal 22 July 2011 - 12:59

Persephona ten prvý článok si napísala trochu ináč a vznikla tu s toho zaujímavá debata.
V poslednom príspevku dole som písal "Dá sa vládnuť i z láskou"
Kamarát o všetkom doma rozhoduje pokazí sa televízor? Pozrie si ponuku na nete a objedná.Počul že je krásne vo Venezuele tak všetko obtelefonoval a boli tam na dovolenke.
Idú mu na nervy účty za telefón, tak zmení operátora a vôbec nerozmýšľa či sa má o tom poradiť.
Svoju manželku miluje ale ona je na materskej stará sa o malú a domáce práce.
Ty by si nedokázala drahému vysvetliť že vo všetkom nemusí čakať na tvoj názor?
Je dospelý keď treba niečo riešiť prosím nech koná. Dovolenka? Nech si vyberie zabespečí, ty pôjdeš.
0

#14 Užívateľ je offline   romaniko Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 168
  • Dátum registrácie: 21-May 10
  • Bydliskonove mesto n. vahom

Napísal 23 July 2011 - 09:20

Milá Persephona, partnera si každý vyberá sám... a mal by si vybrať takého, s ktorým bude život ľahší... Stále máš však najmenej dve možnosti . - Partner môže po vzájomnom rozhovore medzi vami prebrať úlohu 2/3-tinovej zodpovednosti za všetko, čo je možné pre neho... - alebo si nájdeš takého, ktorý prirodzene berie zodpovednosť na seba...
Ale pozor - všetko má aj svoju obrátenú tvár. Správny pomer zodpovednosti, ktorú bude mať tvoj nový partner môže byť na úkor jeho citového prístupu k tebe...
Čo si napísala je veľmi obsiahly problém... - nerovnováhy medzi zodpovednosťou jedinca a jeho neskorším pocitom, že na všetko (nie)ste dvaja... ( každý potrebuje občas "vypnúť", aby zase nabral síl...// Ako napr. teraz ty...// )
- kto bezhranične miluje, zvyčajne "prehrá" súboj o lásku svojho partnera...( lebo mu vezmeš dôvod "snažiť sa" o tvoju lásku ) Len tí najlepší z najlepších nezradia toho, kto ich bezhranične miluje...
- dať "moc rozhodovania" do jedných rúk, znamená absolútne dôverovať partnerovi... (...a to po všetkých ! stránkach...)
-................
Persephona - máš meno mytologickej bohyne, ...no si iba krehká žena, ktorá je už unavená a cíti priveľký tlak zodpovednosti...
Potrebuješ si oddýchnuť - a tvoje myšlienky budú trochu iné... aj keď nie úplne iné.
Zase som sa pri tvojom článku zamyslel nad otázkou, "Načo je ženám dobrá Emancipácia tohto druhu ?"... Naozaj si ženy myslia, že vyrovnať sa chlapom je pre ne dobrá "vec" ? Hmmm... nie je... Len sa chcú vyhnúť závislosti na mužovi, ktorý by im raz mohol.......- ale to si stačí nájsť dobrého muža - a nie arogantného hlupáka... :49:
0

#15 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 348
  • Dátum registrácie: 04-May 07

Napísal 23 July 2011 - 10:00

pre autora:

asi sme sa nepochopili ale ja som rozoberal to aka je v ich vztahu zena nie muz. suhlasim stym ze muz ma byt hlava rodiny a vediet sa spravne a rychlo rozhodnut. ale chcel som poukazat na povahu zeny ktora tu prispela a ktora to ma uplne inak otocene. ona nechce rozhodneho muza ale chce niekoho kto ju bude ovladat, to je dost velky rozdiel. chce niekoho kto sa onu bude starat, chce niekoho kto bude rozhodovat vo vsetkom zanu. myslim ze to je dost odlisne od hlavy rodiny. ona samu seba stavia do roli babky s ktorou niekto manipuluje. osobne to nechapem ale je to jej volba. chlapov ktory su rozhodny a hlavou rodiny je dost, aj ja som taky ale takych ktory chcu niekoho ovladat povacsinu poznam iba nasilnikov a podobne. a ano, chlapov pod papucov vstupa a je az nemyslitelne ako so sebou nechaju zamatat ale to je na inu temu. have a nice day
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
0

#16 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen

Napísal 23 July 2011 - 10:59

Malakian Persephona napísala ešte jeden príspevok odlišný od prvého tam už presne píše čo chce a prečo a my sme na ten prvý popísali všetky možnosti čo nás napadli.
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov