Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Co mam robit? Priatel si neda pokoj s pokecom atd. - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

• (2 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Co mam robit? Priatel si neda pokoj s pokecom atd. ... Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   kenci20 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 5
  • Dátum registrácie: 28-July 11
  • Bydliskobratislava

Napísal 28 July 2011 - 20:21

Ahojte..
Priatel uz viac krat pise na pokeci so zenami, raz pisal aj somnou a nevedel o tom a
pisal ze aj by sa stretol na kave a tak, aj nejake sexualne narazky atd, nepovedala som
mu to,ale len to ze viem z etam chodi a pise blbosti, slubil mi ze tam nepojde uz.
Bol tam ked bol na sluzobke a pozyval na drink nejaku fesandu..A v telefone som nasla
sms ku ze vidim ze este nespis zlatko...neviem co si mam mysliet a mame spolu hypoteku, ale
nejsme este svoji, a planujeme buducnost co si o tom myslite ja uz neviem a nedokazem sa
s nim rozist,,,
-1

#2 Užívateľ je offline   romaniko Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 168
  • Dátum registrácie: 21-May 10
  • Bydliskonove mesto n. vahom

Napísal 28 July 2011 - 23:08

Kenci20 - ..."nedokážem sa s ním rozísť..." ------- Takto začnem, lebo ty si tak skončila a tým povedala vlastne : "Zbytočne mi budete radiť rozchod !" ................. Poviem ti teda iba toľko - jasnejšie príznaky toho, že tvoj partner je naozaj neistou pôdou pre tvoju (vašu spoločnú) budúcnosť už snáď ani nemôžu byť... Jedine že by ti rovno povedal - "si mi ukradnutá..."
---------------- Čo máš teda robiť ??? Určite viem jedno - je zbytočné mu hovoriť, že ti ubližuje tým, čo robí ... je zbytočné mu vysvetľovať, že máte hypotéku a že plánujete predsa budúcnosť ... je zbytočné prinútiť ho prestať - a ostať... ------------ On toto všetko vie (ak nie je retardovaný ) a predsa otvorene zháňa niečo iné. ------- Môžeš urobiť jedinú vec : Uvedomiť si, že s týmto chlapom ťa čaká rozchod v každom prípade ! Neprestane sukničkárčiť - iba zdokonalí formy tak, aby si na ne neprišla ... Prestalo mu záležať na tebe a robí si život len pre svoje blaho ! -------------------------------- "Nedokážem sa s ním rozísť..." - no tak sa nauč žiť s tým, že už si - a že aj budeš podvádzaná celý zvyšok svojho života...!!! ---------------------- "Chytrým a múdrym patrí svet" --- ak je on chytrý, tak ty buď múdra a netvrď, že sa nevieš vyhnúť priepasti, ktorú jasne vidíš...
-------------------------------------- Ja asi nikdy nepochopím takéto "vzťahové masochistky" ... -----------------------------
0

#3 Užívateľ je offline   miranda Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 29-July 11

Napísal 29 July 2011 - 13:42

nechapem naco cakas?zariad si svoj zivot s niekym kto ti za to stoji.....nstale tie iste weci sa riesia na forach....vsetky ste nepoucitelne
0

#4 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 355
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 29 July 2011 - 22:56

Kenci čo si o tom myslíme? Myslím že si sa rozhodla ustáť peklo, ale to neustojíš.
Čas ktorý nieje priateľ s tebou budeš si myslieť že možno obšťastňuje inú.To sa nedokážeš na nič sústrediť,práca ta nebaví, najradšej by si do všetkého kopla, máš zlú náladu.Naozaj toto chceš???
2

#5 Užívateľ je offline   mato82 Icon

• Pokročilý člen
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 30
  • Dátum registrácie: 26-December 10

Napísal 30 July 2011 - 07:32

pridu prve vazne problemy a bude to riesit takto, ked ma stat pri tebe, bude chatovat s inymi a hovorit im aky ma doma velky problem...toto chces?
0

#6 Užívateľ je offline   SunShine Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 9
  • Dátum registrácie: 13-October 10

Napísal 30 July 2011 - 18:24

Ak sa s ním nedokážeš rozísť...bohužial priprav sa na tok že budeš žiť vo vzťahu kde budeš skôr či neskôr podvádzaná...takýto chlap je nepoučitelný, takto sa to celé začína písaním cez tieto siete, neskôr stretko, a samozrejme to len na obyčajnom stretku neostane... musíš mu dať rázne najavo, že ak stým neskončí tak o teba príde..potom sú iba dve možnosti, stane sa zázrak, uvedomý si čo pre nho znamenáš, ostane pri tebe a vykašle sa na chatovanie, alebo to budeš musiet naozaj zbaliť a nestrácať čas s niekým komu si ukradnutá!! bude to ťažké, no ak chceš byt v živote naozaj stastná musíš sa vzchopiť a urobiť to...
0

#7 Užívateľ je offline   Lucyenne Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 03-August 11

Napísal 03 August 2011 - 22:46

S takymto typkom som mala docinenia aj ja pred par rokmi..Tiez si nedal pokoj s pokecom..a furt pisal s babenkami a tvrdil ze priatelku nema..nejedna sa nahodou o toho isteho? :D Nevola sa nahodou Luboš? :D
0

#8 Užívateľ je offline   Belphegor Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 292
  • Dátum registrácie: 09-January 09

Napísal 04 August 2011 - 10:04

Pokec je zabijak vztahov ci chceme ci nie a samozrejme zalezi od povahy cloveka bodka tecka.
0

#9 Užívateľ je offline   kenci20 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Bydliskobratislava

Napísal 08 August 2011 - 20:12

Jaaj najhorsie je, ze okrem toho sme spolu strasne dlho a velmi ho lubim a aj on mna, strasne si rozumieme
a viem ze sa este nestretol s nikym, no ale uvedomujem si to, ze to moze prerast aj do stretnutia a viem ze si
nepise kazdy den takto, ale len obcas a ked uz tak je to drsne.
Ja som sem pisala aj kvoli tomu aby mi niekto skusil dat nejaky nazor ci mam skusit s tym robit aj nieco ine ako len rozchod,
ako to mozno zachranit, pripadne este niekto kto mal podobnu skusenost a povedal mi ako to riesil...
Dakujem za nazory, a nie neni to LUBOS :D
Musim sa dost prekonat, aby som urobila ten krok...
0

#10 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen

Napísal 08 August 2011 - 23:58

Vieš Kenci tí čo ti tu radia všetci chcú aby si sa mala dobre a bola šťastná.
Pýtajú tu radu tí ktorý majú partnera alebo partnerku s ktorým chcú prežiť život, veria na lásku a to isté očakávajú aj od partnera.
Kenci, každý máme ten mozog trochu ináč nastavený a každý potrebujeme ku šťastiu niečo iné.
Problém je že ľudia sú väčšinou sebci a zneužívajú tých ktorý im veria.
Možno si myslíš že nemám pravdu ale nepýtajú tu radu tí druhý.On je zo sebou spokojný ale teba niečo štve.
Jednoduchšie by bolo keby tvoj priateľ sem napísal:
MÁM SUPER PRIATEĽKU ALE PÁČIA SA MI AJ DRUHÉ ŽENSKÉ. ČO MÁM ROBIŤ? PORAĎTE.
On je aký je možno s toho časom vyrastie alebo musí niečo stratiť až potom začne ináč rozmýšľať.
1

#11 Užívateľ je offline   apple309 Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 267
  • Dátum registrácie: 20-May 10

Napísal 09 August 2011 - 10:42

KENCI : Ja mam tiez priatela, a tiez si pisem na pokeci s inymi ludmi. Muzmi, nech to upresnim. Moj priatel by sa na mna hneval, keby to vedel, ale myslim, ze to i tusi. A tiez sa lubime a rozumieme si. A ked mi staci k stastiu pisat aj rozne uchylaciny s inymi, tak sa to da asi prezit. Neviem. Kazdy ma na to iny pohlad a o pol roka sem mozno napisem podobny prispevok ako ty - moj priatel ktovie co riesi s kym na pokeci, ak nie aj osobne. :D Drzim ti palce, ale rozchadzat sa s nim zatial nemusis. Az keby sa fakt s nejakymi zenskymi stretaval, potom podnikaj kroky. Moj nazor. :)
0

#12 Užívateľ je offline   Terrorrunner Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 13-April 10

Napísal 10 August 2011 - 00:18

Apple: Co by si robila ty, keby tvoj chalan zacne posielat rozne smsky roznym dievcatam..pytat sa ich ci nespia a oslovovat ich neznymi menami? Nezacala by si sa ani trosku bat?

Myslim si, ze autor to v poslednom prispevku velmi dobre vystihol. Je v tom velky kus pravdy.
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
0

#13 Užívateľ je offline   apple309 Icon

• Skúsený člen

Napísal 10 August 2011 - 10:15

Terrorrunner : Urcite by som sa bala :P Ja Kenci chapem ;) Ale preco sa vsetko hned riesi rozchodom? Podla mna je dolezita komunikacia medzi partnermi. Mali by sa porozpravat. Napr. mojej mamy kolegyne su vydate a pisu si na pokeci o sexe s inymi muzmi. Komu tym ublizuju? Nepodviedli ich fyzicky. A na dusi? Mozno. V Biblii sa pise, ze uz len myslienka na inu zenu/muza je hriech. Verim Mu a viem, preco to povedal. Ale neviem, ci je niekto taky, kto to tak UPLNE dokaze. Podla mna kazdemu prebehne myslienka na ineho, a nemusi v tom byt vobec nic. Ale dobre. vratme sa ku KENCI - ked uz priatel poseiala aj sms, nuz, preco to robi? Kompenzuje si tym nieco, co mu u vas dvoch vo vztahu chyba?
0

#14 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen

Napísal 10 August 2011 - 19:36

Apple tento poznáš?
Američan Rus a Slovák stoja u Niagarských vodopádov.Pýtajú sa Američana.Načo myslíš keď pozeráš na ten vodopád?
Američan:Ja by som tu porobil vyhliadky,stánky, spravil tomu dobrú reklamu a tu by chodili turisti s celého sveta. A zarobilo by to fúru dolárov.
Pýtajú sa Rusa.Ty načo myslíš? Rus: To množstvo vody a ten výškový rozdiel, ja by som tu postavil obrovskú elektráreň a bolo by elektriky pre milióny ľudí.
Pýtajú sa Slováka.A ty načo myslíš? Ja? Na j-b-čku.
Stojíš tu u takej nespútanej krásy a ty myslíš na j-b-čku?
JA stále myslím na j-b-čku.

Apple niekto môže mať tú naj.modelku. Do celého sveta bude kričať aký je zaľúbený. Chváliť ju aká je super, láska až za hrob a o pár mesiacov už okecáva druhú.
Niekto je zodpovedný, verný a niekto nieje aj keď má doma všetko.Jeho túžba a zvedavosť ho núti hľadať dobrodružstvo.
0

#15 Užívateľ je offline   kenci20 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Bydliskobratislava

Napísal 10 August 2011 - 19:47

Ach jo... mne tvrdi presne to ze je somnou stastny a nic mu nechyba..a snazim sa mu davat vsetko, neni problem v sexe v nicom... a ak by som
to nezistila s pokecom tak nemam ziadne ani podozrenie ze nieco neni ok atd.
No kazdopadne tymito nazormi ste mi pomohli rozmyslat o moznostiach,lebo presne ako tu pisu niektori ze na tom neni nic zle, ze si pisu
na pokeci, mne to nevadi ze si pise to je ok, ale ked uz tam boli naznaky ze stretko, tak to uz ne!
Ale viem, ze sa nestretol s nikym, zatial...a na to asi ja cakam to by bol ten zlom ak by sa stretol... to by som neprekusla
0

#16 Užívateľ je offline   kenci20 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Bydliskobratislava

Napísal 10 August 2011 - 19:49

A mozno cakam aj ze mi sem napise niekto ako je moj frajer a vysvetli mi toto zmyslanie
0

#17 Užívateľ je offline   apple309 Icon

• Skúsený člen

Napísal 10 August 2011 - 20:28

Kenci : Moj priatel by sem mohol napisat asi to iste o mne. Ja to volam : moja letna ruja :D Cez rok nemam na ziadne dopisovanie si cas, som rada, ked stiham skolu, rodinu, pomoc doma a priatelov - tych ozajstnych, nie pokecovych :) V lete mam volno, cas, tak si popisem somariny s niekym, kto je mi cez net sympaticky. A popritom pozeram dovolenky na nete pre mna a priatela. Dohadujem sa s nim, kam a kedy pojdeme, co vymyslime, kedy budeme spolu. Klape nam to. Myslim, ze vo vsetkom. A dava mi moj priatel vsetko. Ked mu poviem, ze u mna v izbe strasi a bojim sa v noci spat, nepovie mi, ze som cvok, mozem mu o tretej rano zavolat a podebatime si. Ked som bola cez akademicky nervozna, stvala som sa na vsetko okolo a on si to tiez odniesol. Ja neviem...Proste za takmer tri roky je toho dost. A poviem ti, troska by mi chybalo popisat si hluposti, nezavazne, s inymi. Neviem, ci mi to posilni ego alebo co. Ale moj vztah tym netrpi. Nerobim nic, pre co by sa moj vztah mal rozpadnut. Ak to prerastie do niecoho ineho, ze ma to raz pohlti, alebo pride iny muz do mojho zivota, to uz bude ina piesen. Nikdy nevies, co ta v zivote caka :) Zi tak, ako najlepsie vies. A inak svojmu priatelovi ver - hoci : doveruj, ale preveruj. Davaj si pozor, aby nesiel na stretko. Kym len pise, neries to. Ak tam nepresedi cele dni, tak to netreba povazovat za katastrofu. Som mozno ja scasti ako tvoj priatel a staci ti moje vyjadrenie, ze co zazivam a preco? :)
0

#18 Užívateľ je offline   apple309 Icon

• Skúsený člen

Napísal 10 August 2011 - 20:31

Autor : to je divny vtip, nie? :D Ale na funny.sk su aj lepsie :D

Pozrite - je to len moj nazor na vec. Pre kazdeho je vo vztahu pripustne nieco ine. Kenci - drzim ti palce. A klamala by som, keby som povedala, ze nie som radsej ked moj priatel radsej na PC pozera tie jeho sci-fi serialy a hra rozne strielacky ako keby mal flirtovat na socialnych sietach. Takze zase chapem ta ;)
0

#19 Užívateľ je offline   Terrorrunner Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 13-April 10

Napísal 10 August 2011 - 23:23

Zobraziť článokapple309, on 10 August 2011 - 20:28, said:

Kenci : Moj priatel by sem mohol napisat asi to iste o mne. Ja to volam : moja letna ruja :D Cez rok nemam na ziadne dopisovanie si cas, som rada, ked stiham skolu, rodinu, pomoc doma a priatelov - tych ozajstnych, nie pokecovych :) V lete mam volno, cas, tak si popisem somariny s niekym, kto je mi cez net sympaticky. A popritom pozeram dovolenky na nete pre mna a priatela. Dohadujem sa s nim, kam a kedy pojdeme, co vymyslime, kedy budeme spolu. Klape nam to. Myslim, ze vo vsetkom. A dava mi moj priatel vsetko. Ked mu poviem, ze u mna v izbe strasi a bojim sa v noci spat, nepovie mi, ze som cvok, mozem mu o tretej rano zavolat a podebatime si. Ked som bola cez akademicky nervozna, stvala som sa na vsetko okolo a on si to tiez odniesol. Ja neviem...Proste za takmer tri roky je toho dost. A poviem ti, troska by mi chybalo popisat si hluposti, nezavazne, s inymi. Neviem, ci mi to posilni ego alebo co. Ale moj vztah tym netrpi. Nerobim nic, pre co by sa moj vztah mal rozpadnut. Ak to prerastie do niecoho ineho, ze ma to raz pohlti, alebo pride iny muz do mojho zivota, to uz bude ina piesen. Nikdy nevies, co ta v zivote caka :) Zi tak, ako najlepsie vies. A inak svojmu priatelovi ver - hoci : doveruj, ale preveruj. Davaj si pozor, aby nesiel na stretko. Kym len pise, neries to. Ak tam nepresedi cele dni, tak to netreba povazovat za katastrofu. Som mozno ja scasti ako tvoj priatel a staci ti moje vyjadrenie, ze co zazivam a preco? :)

Letna ruja? Aj tak to nechapem, naco je dobre si s niekym pisat somariny o sexe, ked mas priatela. S nim si take somariny nepisete? :D Preco si neposilnis ego napriklad takym sportovanim ;). Ja by som vsetky tie pokecy a socialne siete zrusil.
Apple, takto sa to vsak vzdy zacina..najprv len pisanim..a ako ani nevies a mas novy vztah :D. Nakoniec sama priznavas, ze tebe by vadilo, keby to iste robi tvoj priatel. Ale ok..nejdem to uz dalej rozoberat tema sa netyka teba :).

Kenci, pokial tam boli explicitne naznaky stretka za ucelom sexu, kludne mu daj do zbohom. Asi potom svojho priatela nepoznas tak dobre ako tvrdis.
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
0

#20 Užívateľ je offline   apple309 Icon

• Skúsený člen

Napísal 11 August 2011 - 10:09

Terrorrunner : Akoby som pocula mojho priatela :-) Mi rozpravat... Ak nemas dievca, alebo aj mas -tak musi byt rada, co ta dostane/co ta ma ;) Vyzeras byt fakt chalan na urovni. Respekt :) A ja nepisem o sexe s inymi - skor len nejake dvojzmyselne narazky ci ako to nazvat, dvakrat za tyzden, napr. :) A sportovat chodim tiez - moj priatel ma prehana na biku, a potom sa vzdy nanho stvem, ked nasa cyklotura sa konci obrovskym kopcom a on sa mi len smeje :D A presne taketo temy a nazory inych ma posilnuje, ci ako to nazvat, nevymyslat hluposti, ale vazit si svojho priatela a svoj vztah. Nebudem si stale dokolecka opakovat svoje a nebrat na vedomie aj nazory inych, ktore mozu byt mojou opravnenou kritikou. Terrorrunner, si dobry chalanisko ;)
Kenci : Mozno by si celu tuto temu mal precitat tvoj priatel. Vies, mozno sa spamata. A mozno zosilni svoje "ochranu" pred tebou - bude opatrnejsi, ked si bude chciet s niekym pisat ci nebodaj sa aj stretnut. Ak ta druha moznost, no, fuuha... Co ti poviem. Zbohom. Viem, ze to musi byt iste tazke... Ak sa pocas studia psychologie dozviem nieco poucne v tejto oblasti, napisem ti. Ale to potrva aspon pol roka. Kedze teraz su prazdniny. Heh. Co ti vravi srdce, rozum a ako hodnotis vas vztah? Ako casto ste spolu, kolko mate rokov a co spolu zvyknete robievat? A ako dlho trva vas vztah?
0

• (2 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov