Co mam robit? Priatel si neda pokoj s pokecom atd. ...
Napísal 28 July 2011 - 20:21
Priatel uz viac krat pise na pokeci so zenami, raz pisal aj somnou a nevedel o tom a
pisal ze aj by sa stretol na kave a tak, aj nejake sexualne narazky atd, nepovedala som
mu to,ale len to ze viem z etam chodi a pise blbosti, slubil mi ze tam nepojde uz.
Bol tam ked bol na sluzobke a pozyval na drink nejaku fesandu..A v telefone som nasla
sms ku ze vidim ze este nespis zlatko...neviem co si mam mysliet a mame spolu hypoteku, ale
nejsme este svoji, a planujeme buducnost co si o tom myslite ja uz neviem a nedokazem sa
s nim rozist,,,
Napísal 28 July 2011 - 23:08
---------------- Čo máš teda robiť ??? Určite viem jedno - je zbytočné mu hovoriť, že ti ubližuje tým, čo robí ... je zbytočné mu vysvetľovať, že máte hypotéku a že plánujete predsa budúcnosť ... je zbytočné prinútiť ho prestať - a ostať... ------------ On toto všetko vie (ak nie je retardovaný ) a predsa otvorene zháňa niečo iné. ------- Môžeš urobiť jedinú vec : Uvedomiť si, že s týmto chlapom ťa čaká rozchod v každom prípade ! Neprestane sukničkárčiť - iba zdokonalí formy tak, aby si na ne neprišla ... Prestalo mu záležať na tebe a robí si život len pre svoje blaho ! -------------------------------- "Nedokážem sa s ním rozísť..." - no tak sa nauč žiť s tým, že už si - a že aj budeš podvádzaná celý zvyšok svojho života...!!! ---------------------- "Chytrým a múdrym patrí svet" --- ak je on chytrý, tak ty buď múdra a netvrď, že sa nevieš vyhnúť priepasti, ktorú jasne vidíš...
-------------------------------------- Ja asi nikdy nepochopím takéto "vzťahové masochistky" ... -----------------------------
Napísal 29 July 2011 - 22:56
Čas ktorý nieje priateľ s tebou budeš si myslieť že možno obšťastňuje inú.To sa nedokážeš na nič sústrediť,práca ta nebaví, najradšej by si do všetkého kopla, máš zlú náladu.Naozaj toto chceš???
Napísal 30 July 2011 - 18:24
Napísal 08 August 2011 - 20:12
a viem ze sa este nestretol s nikym, no ale uvedomujem si to, ze to moze prerast aj do stretnutia a viem ze si
nepise kazdy den takto, ale len obcas a ked uz tak je to drsne.
Ja som sem pisala aj kvoli tomu aby mi niekto skusil dat nejaky nazor ci mam skusit s tym robit aj nieco ine ako len rozchod,
ako to mozno zachranit, pripadne este niekto kto mal podobnu skusenost a povedal mi ako to riesil...
Dakujem za nazory, a nie neni to LUBOS
Musim sa dost prekonat, aby som urobila ten krok...
Napísal 08 August 2011 - 23:58
Pýtajú tu radu tí ktorý majú partnera alebo partnerku s ktorým chcú prežiť život, veria na lásku a to isté očakávajú aj od partnera.
Kenci, každý máme ten mozog trochu ináč nastavený a každý potrebujeme ku šťastiu niečo iné.
Problém je že ľudia sú väčšinou sebci a zneužívajú tých ktorý im veria.
Možno si myslíš že nemám pravdu ale nepýtajú tu radu tí druhý.On je zo sebou spokojný ale teba niečo štve.
Jednoduchšie by bolo keby tvoj priateľ sem napísal:
MÁM SUPER PRIATEĽKU ALE PÁČIA SA MI AJ DRUHÉ ŽENSKÉ. ČO MÁM ROBIŤ? PORAĎTE.
On je aký je možno s toho časom vyrastie alebo musí niečo stratiť až potom začne ináč rozmýšľať.
Napísal 09 August 2011 - 10:42
Napísal 10 August 2011 - 00:18
Myslim si, ze autor to v poslednom prispevku velmi dobre vystihol. Je v tom velky kus pravdy.
Napísal 10 August 2011 - 10:15
Napísal 10 August 2011 - 19:36
Američan Rus a Slovák stoja u Niagarských vodopádov.Pýtajú sa Američana.Načo myslíš keď pozeráš na ten vodopád?
Američan:Ja by som tu porobil vyhliadky,stánky, spravil tomu dobrú reklamu a tu by chodili turisti s celého sveta. A zarobilo by to fúru dolárov.
Pýtajú sa Rusa.Ty načo myslíš? Rus: To množstvo vody a ten výškový rozdiel, ja by som tu postavil obrovskú elektráreň a bolo by elektriky pre milióny ľudí.
Pýtajú sa Slováka.A ty načo myslíš? Ja? Na j-b-čku.
Stojíš tu u takej nespútanej krásy a ty myslíš na j-b-čku?
JA stále myslím na j-b-čku.
Apple niekto môže mať tú naj.modelku. Do celého sveta bude kričať aký je zaľúbený. Chváliť ju aká je super, láska až za hrob a o pár mesiacov už okecáva druhú.
Niekto je zodpovedný, verný a niekto nieje aj keď má doma všetko.Jeho túžba a zvedavosť ho núti hľadať dobrodružstvo.
Napísal 10 August 2011 - 19:47
to nezistila s pokecom tak nemam ziadne ani podozrenie ze nieco neni ok atd.
No kazdopadne tymito nazormi ste mi pomohli rozmyslat o moznostiach,lebo presne ako tu pisu niektori ze na tom neni nic zle, ze si pisu
na pokeci, mne to nevadi ze si pise to je ok, ale ked uz tam boli naznaky ze stretko, tak to uz ne!
Ale viem, ze sa nestretol s nikym, zatial...a na to asi ja cakam to by bol ten zlom ak by sa stretol... to by som neprekusla
Napísal 10 August 2011 - 20:28
Napísal 10 August 2011 - 20:31
Pozrite - je to len moj nazor na vec. Pre kazdeho je vo vztahu pripustne nieco ine. Kenci - drzim ti palce. A klamala by som, keby som povedala, ze nie som radsej ked moj priatel radsej na PC pozera tie jeho sci-fi serialy a hra rozne strielacky ako keby mal flirtovat na socialnych sietach. Takze zase chapem ta
Napísal 10 August 2011 - 23:23
apple309, on 10 August 2011 - 20:28, said:
Letna ruja? Aj tak to nechapem, naco je dobre si s niekym pisat somariny o sexe, ked mas priatela. S nim si take somariny nepisete?
Apple, takto sa to vsak vzdy zacina..najprv len pisanim..a ako ani nevies a mas novy vztah
Kenci, pokial tam boli explicitne naznaky stretka za ucelom sexu, kludne mu daj do zbohom. Asi potom svojho priatela nepoznas tak dobre ako tvrdis.
Napísal 11 August 2011 - 10:09
Kenci : Mozno by si celu tuto temu mal precitat tvoj priatel. Vies, mozno sa spamata. A mozno zosilni svoje "ochranu" pred tebou - bude opatrnejsi, ked si bude chciet s niekym pisat ci nebodaj sa aj stretnut. Ak ta druha moznost, no, fuuha... Co ti poviem. Zbohom. Viem, ze to musi byt iste tazke... Ak sa pocas studia psychologie dozviem nieco poucne v tejto oblasti, napisem ti. Ale to potrva aspon pol roka. Kedze teraz su prazdniny. Heh. Co ti vravi srdce, rozum a ako hodnotis vas vztah? Ako casto ste spolu, kolko mate rokov a co spolu zvyknete robievat? A ako dlho trva vas vztah?

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať