Ked to tu čítam, nedá mi nezareagovať a hlavne sa spýtať chalanov čo ich vedie k niečomu takému ... Ked svoju partnerku prestanem lubit nie je lepšie sa rozísť?
Mám kamarátku, ktorá má priatela asi rok a pol. A ja som ho objavila, že vypisuje pod iným nickom na pokeci s jeho fotkou. Tak som si založila iný nick a že si to overím. Viem, že kamarátka je donho zblázdnená, stále jej básni a dome o detoch o spoločnej buducnosti a ona sa len namotáva . . . Bol to profil v zmysle, že mám rada chlapov čo povedia všetko narovinu a že mám aj ja priatela ale že si nerozumieme že chcem niečo nové zažit ... no hned sa chytil , vymenila som si s ním pár rp. Povedal meno, odkial je, vek, kde robí všetko sedelo. A chcel sa stretnut. A tu je tá chyba, že som nechcela nech ju viacej klame tak som jej to všetko povedala, dala nick heslo. Lenže ona mu volala on to všetko poprel, že to je jeho bývalý kamoš a že sa mu snaží ublížiť atd. A ona mu to hned uverila že mu verí. To je pekné ale ja som si istá že je to on. Kebyže si robí srandu niekto tak neviem prečo lebo on nevedel že poznám jeho alebo ju. tak to nedáva zmysel. A dalej spolu chodia akokeby sa nič nestalo. A mne je z toho zle. Už som si slubila že končím a už som aj . Ale stále mi to nedá ako može niekto takto slepo niekomu veriť. A preto nechápem prečo to niekto robí?? to som už fakt ja tak vadná že mi to príde úbohé . . . Ako može toto niekto robiť?
Co mam robit? Priatel si neda pokoj s pokecom atd. ...
Napísal 12 August 2011 - 14:45
Love toľko si preto urobila a nakoniec si to pokazila. Na to stretko si mala ísť alebo poslať kamarátku ktorú nepozná a zobrať jeho priateľku nech sa presvedčí. Ináč je to v rovine jedna babka povedala.Poznáš to.Zapieraj, zapieraj, zapieraj.Keď niekoho nenačapáš je zbytočné niečo hovoriť.
Napísal 12 August 2011 - 21:18
autor
ved neboj ja som si to hned uvedomila. A teraz viem, že to bola chyba. Len ja som si bola istá, že jej to bude stačiť. Proste povedal meno, bydlisko, proste všetko - všetko sedelo. Lenže naivita je naivita. Len dúfam, že si už bude dávať väčší pozor.
P.S ja som jej navrhovala nech si dobre rozmyslí čo urobí, že to potom sa nedá vrátit. Hned som jej povedala, že za 2 dni máme stretko a ak chce nech nan ide. Ale to ju nezaujimalo. Tvrdila, že si to s ním chce hned vybaviť. A tak to aj dopadlo.
ved neboj ja som si to hned uvedomila. A teraz viem, že to bola chyba. Len ja som si bola istá, že jej to bude stačiť. Proste povedal meno, bydlisko, proste všetko - všetko sedelo. Lenže naivita je naivita. Len dúfam, že si už bude dávať väčší pozor.
P.S ja som jej navrhovala nech si dobre rozmyslí čo urobí, že to potom sa nedá vrátit. Hned som jej povedala, že za 2 dni máme stretko a ak chce nech nan ide. Ale to ju nezaujimalo. Tvrdila, že si to s ním chce hned vybaviť. A tak to aj dopadlo.
Napísal 13 August 2011 - 10:20
Apple.. potom sa chapeme.
Som rad, ze moj nazor ta posilnil
Sama raz mozno zistis, ze nic nestoji za to aby sa ti rozbil pekny vztah..preto hovorim o zruseni vsetkych takychto socialnych sieti..snad na vynimku ICQ
...ale vraj uz aj ti sa transformuju na nieco podobne ako FB a Twitter. Ale ked ich dokazes rozumne pouzivat drzim palce.
LOVE.. Ked je niekto blaznivo zalubeny.. alebo prinajmensom si je isty nejakych vyhod pri partnerovi, to mas ako by si hrach na stenu hadzala. Alebo ako sa vravi - Mur hlavou neprerazis. Ak je pravda co hovoris a to dievca nie je hlupe, casom to sama zisti aj bez tvojich upozorneni. Skus si zalozit znovu novy nick, napisat mu nech sa stretnete, znovu tam posli kamaratku alebo staci jednoduchy vypis z chatu a mas ho. Podla mna vsak taketo dokazovanie je zbytocne. Na kazdeho raz pride.
LOVE.. Ked je niekto blaznivo zalubeny.. alebo prinajmensom si je isty nejakych vyhod pri partnerovi, to mas ako by si hrach na stenu hadzala. Alebo ako sa vravi - Mur hlavou neprerazis. Ak je pravda co hovoris a to dievca nie je hlupe, casom to sama zisti aj bez tvojich upozorneni. Skus si zalozit znovu novy nick, napisat mu nech sa stretnete, znovu tam posli kamaratku alebo staci jednoduchy vypis z chatu a mas ho. Podla mna vsak taketo dokazovanie je zbytocne. Na kazdeho raz pride.
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
Napísal 16 August 2011 - 22:28
určite to bude tym egom...zachranit vztah ti bude treba len vtedy ak by si sama bola stastna a chcela v nom ostat ...ak mu jednoznacne povies ze ti ublizuje a on neprestane tak uz nie je ina moznost..ved napokon komu by to nevadilo?...ale myslim ze bud prestane alebo si najde inu...ale suhlasim aj s obdobou ze to mozu byt len take kecy pre zabavu..ked sa nudi tak ho zamestnaj:D

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať