Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Co robit? - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Co robit? Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Petra Zufala Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 18
  • Dátum registrácie: 15-December 08

Napísal 13 August 2011 - 11:22

Ahojte, s priatelom sa streatavame 2 mesiace, ja mam 32 on 39. Je super, velmi pozorny, je mi s nim uzasne, ma za sebou hroznu skusenost, jeho posledna priatelka bola psychopatka, chorobne ziarliva, skoncilo to na sudoch, kde ho udala ze ju bije a podobne, ked to chcel s nou ukoncit. Obvineny nebol, lebo bolo vela svedkov ktori potvrdili ze je chora. On ma vysoky poziciiu na policii a toto ho strasne zasiahlo, nie v praci, ale vidim na nom ze prezival horor, je dost citlivy. Rozisli sa pred 8 mesiacmi. Teraz prebieha predaj jej casti ich domu jemu, stale mu robi vsetko tazsie, pyta viac a viac penazi za dom, ktory ma ovela mensiu hodnotu. On je z toho dost nanic, ja sa ho snazim velmi podporovat a on vravi, ze ked je so mnou, vie zabudnut na vsetko, ze sa vzdy nevie dockat kedy bude so mnou. Povedal mi, ze by chcel mat velku rodinu, lebo aj on z jednej pochadza. Ja tiez tuzim po rodine (aj ked je prilis skoro samozrejme o tom este hovorit). Jeho byvala bola vraj najprv normalna az potom sa zmenila. Jeho brat sa druhy krat rozvadza, mal 2 zeny, ktore sa zmenili az po svadbe, jedna zacala pit a druha prestala chodit do prace a vysvitlo, ze jej islo len o jeho peniaze. Aj jeho brat z toho dost trpi, no, cela ich rodina!! Takze vam nemusim hovorit, ze ide na vsetko velmi pomaly. V podstate je super, chodi ku mne spavat, chodi za mnou dokonca aj ked byva daleko a cesta mu niekedy trva aj 3hodiny. Moj problem?
Ja som unho este nebola.(viem 100% ze nikoho nema, kedykolvek mu zavolam a je doma, vezme telefon, takisto mi stale pise , okrem toho su na internete o nom vsetky info), povedal, ze ukoncenie predaja domu od jeho byvalej by malo skoncit nalsedujucich 4-6 tyzdnov, potom bude pokoj a mozem byt unho kedykolvek. Ale, ze ona ked sa dozvie , ze v dome, ktory jej stale patri je niekto cudzi, ona by to hned riesila sudmi a zrusila predaj. Ze mam uz tu chvilku vydrzat. Snazim sa, ale mrzi ma, ze nepoznam ziadnych jeho priatelov ani rodinu,ani dedinu kde byva. Koncom mesiacaide na kamaratovu svadbu ale mna nezavolal. Raz ma volal na stretnutie s jeho kamaratmi, ale som musela ist do prace tak sa to nestalo. Na druhu stranu musim priznat, ze ked som mu navrhla, ze by mohol ist so mnou buduci mesiac na Slovensko, lebo idem za rodinou, hned povedal, ze samozrejme a pojde so mnou na tyzden. Tak to ma potesilo. Co mam robit?
Viem, ze je dobry clovek, ktory zazil horor s poslednou priatelkou a jeho brat zaziva nieco podobne s terajsou zenou. Ale aj ja chcem byt zasiahnuta v jeho zivote...poznat jeho kamaratov a miesto kde byva..
0

#2 Užívateľ je offline   mary Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 3
  • Dátum registrácie: 14-August 11

Napísal 14 August 2011 - 12:53

Ahoj, jediné čo ma napadá ako ti poradiť je len počkať, ale to ti zrejme vraví každý. Veľa mužov je veľmi uzatvorených do seba. A ak sa už v živote takto sklamal nechce to zažiť ešte raz. Preto jediné je len čakať a netlačiť nanho nech ťa sám pozve k sebe a sám sa ti otvorí. Hovorí sa že zo ženami je to zložité ale s mužmi ešte zložitejšie.
1

#3 Užívateľ je offline   Petra Zufala Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 14 August 2011 - 13:42

Zobraziť článokmary, on 14 August 2011 - 13:53, said:

Ahoj, jediné čo ma napadá ako ti poradiť je len počkať, ale to ti zrejme vraví každý. Veľa mužov je veľmi uzatvorených do seba. A ak sa už v živote takto sklamal nechce to zažiť ešte raz. Preto jediné je len čakať a netlačiť nanho nech ťa sám pozve k sebe a sám sa ti otvorí. Hovorí sa že zo ženami je to zložité ale s mužmi ešte zložitejšie.

DAKUJEM MARY;-) Mas pravdu, budem sa snazit byt trpezliva..ved maju ludia aj horsie problemy. Som rada ze ho mam. Maj sa pekne!
0

#4 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 355
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 14 August 2011 - 16:15

Petra mesiac dva nieje dlhá doba.To sa dá vydržať a držím palce aby všetko bolo ako píšeš.
Píšeš že jeho posledná priateľka, to s priateľkou si postavil dom neboli manželia?Alebo si nejaký kúpili pol na pol?
Podporuješ ho slovne alebo aj finančne?
Neviem ako ste sa zoznámili píšeš že na internete sú o ňom všetky informácie.
Byt tebou, spomínaš že je z dediny.Nájdi si číslo na Obecný úrad tej dedinky a starostovi povedz s kým si sa zoznámila a opýtaj sa či je pravda čo o sebe tvrdí priateľ.
Čo sa týka tej svadby, môj názor je že keď má niekto novú priateľku chce sa aj pochváliť.
Vieš o ňom málo jedine ten starosta ti pomôže a aj mu ho opíš ako vyzerá lebo rovnakých mien je na dedinách niekoľko.
0

#5 Užívateľ je offline   mary Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 3
  • Dátum registrácie: 14-August 11

Napísal 14 August 2011 - 16:46

Nechcem sa do toho moc starať, ale nieje takéto zisťovanie až moc ? Na dedine sa také veci neudržia a rozkríknu sa .. a nemyslím si že by bol ten priateľ nadšený keby vie že si nanho takto zisťovala. Riešila by som to teda tak aby sa ho spýtala prečo ju nikam neberie. A ak by to trvalo dlho to vyhýbanie vtedy to zisťovať týmto spôsobom, pretože dvojmesačný vzťah nieje až taký dlhý.
0

#6 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 355
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 14 August 2011 - 19:43

Mary.

Vieš Mary niektoré veci sú tam čudné, nesedia mi, uvidíme čo napíše Petra.
0

#7 Užívateľ je offline   Petra Zufala Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 17 August 2011 - 11:06

Ahojte, par dni som tu nebola a velmi dakujem za rady!! Trochu ma pobavilo, ze mam ist za starostom, chichi, tak to by som si to s Paulom asi pokaslala, kedze on je policajny velitel, hned by sa to dozvedel. Neviem, ci spolu ostaneme po dnesku. Vcera som od neho dostala spravu, ze mu znova zmenili smeny v robote, tak ma nemoze prist pozriet v stvrtok ako sme si naplanovali, ze ho to strasne mrzi, ze je strasne nahnevany ze mu zmenili smeny.(musim podotknut ze robi policajneho velitela v Londyne, takze im zrusili akekolvek volno kvoli tomu co sa tu deje)..ja som mu hned na to odpisala, ze to chapem, a ze ked on nemoze prist, pridem ho pozriet ja pred robotou na 2 hodinky do jeho dediny. Len nech mi da vediet, ze ci mam prist zajtra (co je uz dne), alebo stvrtok. TO BOLO PRED 21 HODINAMI. Vobec mi na to neodpisal. Ja som potrebovala vediet, kedy mam prist, lebo mam vyklbene rameno ale nemohla som si vabavit doktora lebo som cakal na jeho odpoved. Vyzera to tak, ze sa vyhyba aj tomu, aby som ho prisla pozriet do jeho dediny. (pricom mi rozpraval , ze by mu nevadilo, keby som ho prisla pozriet, len nemozem ist k nemu domov).
Ked som isla spat tak som sa nahnevala a napisala mu, ze si myslim, ze je to nevychovane, ked ja mu navrhnem ze pridem, aby sme boli spolu a on mi vobec neodpise, ved by to mohol urobit, zatial co ide na toaletu, ak je v praci!! Isiel spat ani neodpisal? Proste tam je kopa veci, ktorym nerozumiem a tato jeho 21HODIN neodpoved myslim, ze kazdy si moze najst cas na 1 kratku smsku!! Je mi nanic, myslim, ze sa dnes mozno rozideme. Zacala som aj rozmyslat o tom, ci ta jeho byvala sa nestala sialenou kvoli tomu, lebo cele roky bojovala o jeho pozornost, a prenho je jeho robota jedina laska.......;-((
0

#8 Užívateľ je offline   Petra Zufala Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 17 August 2011 - 11:10

Zobraziť článokautor, on 14 August 2011 - 17:15, said:

Petra mesiac dva nieje dlhá doba.To sa dá vydržať a držím palce aby všetko bolo ako píšeš.
Píšeš že jeho posledná priateľka, to s priateľkou si postavil dom neboli manželia?Alebo si nejaký kúpili pol na pol?
Podporuješ ho slovne alebo aj finančne?
Neviem ako ste sa zoznámili píšeš že na internete sú o ňom všetky informácie.
Byt tebou, spomínaš že je z dediny.Nájdi si číslo na Obecný úrad tej dedinky a starostovi povedz s kým si sa zoznámila a opýtaj sa či je pravda čo o sebe tvrdí priateľ.
Čo sa týka tej svadby, môj názor je že keď má niekto novú priateľku chce sa aj pochváliť.
Vieš o ňom málo jedine ten starosta ti pomôže a aj mu ho opíš ako vyzerá lebo rovnakých mien je na dedinách niekoľko.

ABY som este odpovedala...nebol zenaty s poslednou priatelkou, len si kupili dom na hypoteku. Financne ho nepodporujem ale slovne ma odomna NEUVERITELNU PODPORU. Zoznamili sme sa cez ionternet, ale kedze on je trochu znamy z telky, kde mal jednu policajnu relaciu, daju sa o nom najst info. Zenaty nie je ani deti. Ked som mu navrhla ze buduci mesiac idem na Slovensko za rodicmi, ci by nesiel so mnou na vylet, hned suhlasil a vypisal si v robote dovcu na 1 tyzden, cize si nemyslim, ze niekoho ma, lebo to by len tak nevysvetlil.
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov