Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: nechapem, help - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

nechapem, help Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   ghostwriter Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 15-August 11

Napísal 15 August 2011 - 10:58

Mam priatelku uz tri mesiace s ktorou mame jeden problem a to ze do nej len zridkakedy vniknem bez vacsich problemov/ano aj po dlhej a dokladnej predohre/ a ked uz sa to podari som uz z toho tak napaty ze to vydrzim len chvilu,moj penis skratka zvadne pri tom ako sa tam snazi dobyt.Ani ja ani ona nie sme v sexe novacikovia,mame 20 rokov no s tymto si nevieme rady.Druhy problem je ten s inymi partnerkami som po prvom vyvrcholeni nemal problem pokracovat do 5 minut a bez dalsej ejakulacie pokrcovat dalsie 3 4 hodiny no pri nej mi po vyvrcholeni proste zvadne.Moja partnerka je krasna stihla a pre mna fakt asi najkrajsie dievca na svete preto tomu vobec nerpozumiem.Moze byt teno problem aj psychicky?napriklad ze sa prilis snazim to nejako dokazat alebo stress atd alebo je mozne ze nase tela sa k sebe proste nehodia?Pomozte niekto Díky
0

#2 Užívateľ je offline   apple309 Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 267
  • Dátum registrácie: 20-May 10

Napísal 17 August 2011 - 21:04

Vy chlapi sa strasne bojite, ze nieco pokaslete, ze baby nebudu s vami spokojne, ze co ak to nevyjde... Preco sa toho tak bojite? Ide o absolutne nieco ine.. O blizkost k tomu cloveku, o to, ze mu davas kus seba, ze toho cloveka mas pred sebou tak, ako ho Pan Boh stvoril a on ti tak veri, ze sa ti odhali a nic za to neocakava, veri, ze ho mas tak rad, ze ti moze odhalit svoju dusu, telo a dava ti najavo, ze ta lubi a tym padom ta prosi - nezran ma...
0

#3 Užívateľ je offline   plakarika Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 335
  • Dátum registrácie: 06-October 07

Napísal 14 September 2011 - 18:26

Môj chalan teraz rieši to isté. Stane sa to vždy, ked nad tým príliš rozmýšla. Či to robí dobre, či mu zas nepadne a všetko to okolo. Ja mu vždy poviem že sa nič nedeje. Je to v hlave. Mala by to skúsiť ona, vziať to do svojich rúk. Šup, šup a nedať ti šancu a priestor na myšlienky.. aspoň u mňa to tak funguje.
Je to všetko v tvojej hlave, tak kašli na to či sa to podarí alebo nie a užívaj si tak či onak fajn chvíle.. :)
Nezmysel je, keď robíme rovnaké veci stále dookola a zakaždým očakávame iné výsledky.:yawn:
1

#4 Užívateľ je offline   janickooooo Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 121
  • Dátum registrácie: 29-August 08

Napísal 22 September 2011 - 12:00

apple309, povedal by som, že je to strach z toho, že nás vymenia za lepší model... To ale proste nevysvetlíte...
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov