Čo na mužov najviac zaberá pri balení?Čo urobiť aby sa muž odhodlal na ďalší krok?
Strana 1 z 1
otázky
Napísal 02 September 2011 - 19:44
Sandrika, máš krásne dlhé nohy? Si vyššia ako 180? Tvár môže byť priemerná a prsia? Stačia dvojky.Mne by si sa páčila. Lenže ja som starší ako tvoji rodiča a kvôli mne tu nepíšeš.
Vieš je to trochu zložitejšie.Každý sme iný a máme rozdielny vkus.
Skús napísať niečo o sebe aj koľko máš rokov a ten chalan ktorý sa ti páči ale ta z nejakého dôvodu prehliada, určite sa pozerá po dievčatách.Vidíš aké baby sa mu páčia a porozmýšľaj prečo.
Sandrika základ je ostať sám sebou, neponižovať a neponúkať sa.Môžeš byť preňho dáma alebo bezvýznamná hračka.
Takže radšej ešte niečo napíš.
Vieš je to trochu zložitejšie.Každý sme iný a máme rozdielny vkus.
Skús napísať niečo o sebe aj koľko máš rokov a ten chalan ktorý sa ti páči ale ta z nejakého dôvodu prehliada, určite sa pozerá po dievčatách.Vidíš aké baby sa mu páčia a porozmýšľaj prečo.
Sandrika základ je ostať sám sebou, neponižovať a neponúkať sa.Môžeš byť preňho dáma alebo bezvýznamná hračka.
Takže radšej ešte niečo napíš.
Napísal 18 October 2011 - 20:46
Sandrika - Autor ti to napísal krásne... Ja pridám iba - "nežobroň o lásku" .... no pritom môžeš aj sama urobiť prvý krok.
MIRIAM - mohla si si dať novú tému... Ale odpoviem aj tu - Myslím, že už si mu to povedala, ...ale nechce to pochopiť, alebo sa zmieriť s tvojim rozhodnutím.
Čo viac ti odpovedať, ak napíšeš jedinú vetu ? ...inak by stačilo povedať : "Nehnevaj sa, ale ja vážne nemám záujem o teba a ani ti nechcem dávať márne nádeje..."
MIRIAM - mohla si si dať novú tému... Ale odpoviem aj tu - Myslím, že už si mu to povedala, ...ale nechce to pochopiť, alebo sa zmieriť s tvojim rozhodnutím.
Čo viac ti odpovedať, ak napíšeš jedinú vetu ? ...inak by stačilo povedať : "Nehnevaj sa, ale ja vážne nemám záujem o teba a ani ti nechcem dávať márne nádeje..."
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať