Sám viem, že túto situáciu si musím vyriešiť sám no aj tak by som privítal nejaký koment. Ako som už v popise spomenul nedokážem sa zbaviť príťažlivosti k mojej veľmi dobrej kamarátke aj napriek tomu, že som rozhodnutý vziať si priateľku . Aby som to zobral od začiatku tak s priateľkou (27) sme vo vzťahu 5 rokov a je to ukážkový vzťah keď sa protiklady priťahujú. Na vzdory všetkým nezhodám si rozumieme a milujeme sa. Naším základom je, že obaja sme ochotný prijať kompromis a vytvoriť tým harmóniu.(a to u žiadnej inej nenájdem) Aby som to skrátil tak po psychickej stránke vzťahu je všetko ok. No inak to je s fyzickou stránkou. Snúbenka nepociťuje potrebu napíšem to na rovinu sexu. Vierovyznanie a výchova ju k tomu neviedli a ani sama nemá záujem. Za celú dobu čo sme spolu sme sa dostali po orálny sex. No vzhľadom k tomu, že ju mám naozaj rád som schopný to vzvládať, keďže verím a vidím v nej, že keď sa zbaví svojich predsudkov (nejedná sa o "po svadbe" a podobne),bude to stáť za to. No napriek tomu, už pár rokov nedokážem odolať a vymazať city a túžby k našej spoločnej kamarátke z partie. S ňou si naozaj veľmi dobre rozumiem vo všetkých stránkach a ak mám byť úprimný jej vlastnosti sa všetky našli v mojom "zozname" dokonalej partnerky. Každým dňom keď sa stretneme ľutujem, že som sa s ňou nezoznámil skôr. Pričom v tomto pripade mám potvrdené, že na to myslí aj kamarátka. Tiež sa nám už pár krát sa stalo, že sme po pár pivkách skoro skončili u mňa . Čo by sa tam mohlo stať nemusím opisovať. Táto predstava ma ubíja a zároveň po nej túžim. Áno viem, že je za tým nedostatok, lepšie povedané absencia sexu. No cítim, že v tom nieje len to. A keďže blízky priatelia sú v tomto spoločný neurobilo by dobrý vzduch v partii riešiť tento problém. A tak ho v sebe dusím už dáky ten rok. A iste viete, že to vo vzťahu s snúbenkou nieje nepriehľadnútelné. Ak máte nejaké skúsenosti s niečím podobným budem rád každému názoru a možno aj riešeniu.
Strana 1 z 1
láska verzus príťažlivosť milujem svoju snúbenku ale nesmierne ma priťahuje kamarátka
Napísal 13 September 2011 - 15:32
Mna pritahuje moj kamarat a mam tiez vztah, ktory trva takmer tri roky. S mojim kamaratom si rozumieme po vsetkych strankach. Lenze to aj s mojim priatelom. Uz parkrat mi prebleslo hlavou, co by bolo keby... nemam priatela, tak skocim s mojim spominanym kamaratom. Ibaze ten byva pomerne daleko odo mna a nebol by z toho realny vztah. A tak si s mojim kamaratom obcas zavolame, vidime sa ked to ide, ale nie je to naozaj casto. On svoju polovicku nema a chcel by ma, no netlaci na mna. Bud ano alebo nie. Neriesi to, mozno si najde priatelku v jeho meste. A ja si zase uvedomujem, co v mojom priatelovi mam. Chcem ti zlozit obdiv za to, ze netlacis na svoju snubenku co sa sexu tyka. Vazne, je to skvele. Teda uznava sex az po manzelstve a v nom to praktizovat bude, ano? Ja som bola taka ista ako tvoja snubenka, nakolko som veriacia. Ale nejak ma partner zlomil
Vies, nechces si to cele este s tou svadbou premysliet? Po svadbe co cakas? Ze sa to tym sexom zmeni a kamoska ta uz pritahovat nebude? Ale je tu moznost, ze sa to aj zhorsi, rapidne. Uz nebude take lahke zo vztahu S MANZELKOU vycuvat. Uz to nebude len rozchod, ale ROZVOD. A myslime aj ekonomicky - bude to drahe. Ako svadba, tak aj rozvod - keby uz k tomu malo prist. Preto ti radim prehodnotit to, kym je cas.
Vies, nechces si to cele este s tou svadbou premysliet? Po svadbe co cakas? Ze sa to tym sexom zmeni a kamoska ta uz pritahovat nebude? Ale je tu moznost, ze sa to aj zhorsi, rapidne. Uz nebude take lahke zo vztahu S MANZELKOU vycuvat. Uz to nebude len rozchod, ale ROZVOD. A myslime aj ekonomicky - bude to drahe. Ako svadba, tak aj rozvod - keby uz k tomu malo prist. Preto ti radim prehodnotit to, kym je cas.
Napísal 18 September 2011 - 22:15
Začnem asi takto : "...a je to ukážkový vzťah keď sa protiklady priťahujú."...
----- ...a tu aj skončím... Neviem kto ti nahovoril, že protiklady sa priťahujú
Nepoznám jediného človeka, ktorý by po takomto omyle v živote a po následnom rozvode, čo i len raz vyslovil, že Protiklady sa priťahujú...
----- Život nie je fyzika..., ani chémia ako mnohí tvrdia... - kde sa môžu protiklady a protipóly priťahovať... Myslím, že budeš trvať na svojom a aj napriek rozdielnosti si svoju priateľku vezmeš... - inak jej prístup k sexu (vlažný...) sa podstatne nezmení ani po svatbe ( ale to nie je dôležité a určite dúfaš že nemám pravdu...)
----- Zvyčajne tak neradím..., ale choď ty radšej za svojou kamarátkou...a ak ste skôr rovnakí, alebo podobní, tak si zober radšej ju...
-------------------------------------------------------------------
Keďže žiadnu radu si odtiaľto nevezmeš k srdcu a nepripíšeš jej dostatočnú vážnosť, .......tak zober na vedomie to, že ťa niekto upozornil aj na to, že nejde len o tvoj život, ale aj o jeden navyše... A ak sa budeš rozvádzať, tak nikomu nehovor, že ty máš svedomie čisté... Nebudeš ho mať, lebo už vieš....... a dostal si tak možnosť overiť si pravdivosť mojich slov...
.... "Keď ide o život, neoplatí sa podceniť jeho zákony..." ....
----- ...a tu aj skončím... Neviem kto ti nahovoril, že protiklady sa priťahujú
----- Život nie je fyzika..., ani chémia ako mnohí tvrdia... - kde sa môžu protiklady a protipóly priťahovať... Myslím, že budeš trvať na svojom a aj napriek rozdielnosti si svoju priateľku vezmeš... - inak jej prístup k sexu (vlažný...) sa podstatne nezmení ani po svatbe ( ale to nie je dôležité a určite dúfaš že nemám pravdu...)
----- Zvyčajne tak neradím..., ale choď ty radšej za svojou kamarátkou...a ak ste skôr rovnakí, alebo podobní, tak si zober radšej ju...
Keďže žiadnu radu si odtiaľto nevezmeš k srdcu a nepripíšeš jej dostatočnú vážnosť, .......tak zober na vedomie to, že ťa niekto upozornil aj na to, že nejde len o tvoj život, ale aj o jeden navyše... A ak sa budeš rozvádzať, tak nikomu nehovor, že ty máš svedomie čisté... Nebudeš ho mať, lebo už vieš....... a dostal si tak možnosť overiť si pravdivosť mojich slov...
.... "Keď ide o život, neoplatí sa podceniť jeho zákony..." ....
Napísal 20 September 2011 - 09:17
Ale, autor, ved vobec nemusi ist o to, ze nema chut zit, len o to, ze nechce sex, a to su dve rozdielne veci. Ak je veriacia, plne ju chapem. Chce mat sex az po svadbe. V dnesnej dobe je to uz menej ludmi chapane, kedysi to bolo normalne a praveze sex pred manzelstvom bol povazovany ludmi za obrovsky hriech. Dnes je to na kazdom, kazdy ma slobodnu volu. Ale Bohu sa stale nepaci sex pred manzelstvom a jeho snubenka asi patri do tejto kategorie, ze "suhlasi" s Bohom.
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať